Jump to content

Πρόβλημα με TP-Link wireless extender

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπέρα παιδιά. Έχω ένα θεματάκι με το TP-Link Wireless Range Extender TL-WA730RE.

Έχω Cyta και η συνδεσμολογία ήταν router στο δωμάτιο και extender στο χωλ και έτσι είχα φουλ σήμα σχεδόν σε όλο το σπίτι. Προχθές έβαλα το 3Play της Cyta και αναγκαστικά έπρεπε να μεταφέρω (το νέο ΖΤΕ ΖΧV10 που αντικατέστησε το παλιό Pirelli) το ρούτερ στο σαλόνι και το extender στο δωμάτιο. Δεν έχω κάποιο θέμα με το λάπτοπ καθώς έχει φουλ σήμα από το σαλόνι. Το πρόβλημα μου είναι με το κινητό μου. 1-2 γραμμές και μερικές φορές και disconnects. Από,τι κατάλαβα παρόλο που το extender εκμπέμπει κανονικά, το κινητό βρίσκει μόνο το σήμα του ρουτερ που έχω στο χωλ. Γιαυτό και το χαμηλό σήμα. Έπαιξα με τα κανάλια αλλά τα ίδια αποτελέσματα. Τι με συμβουλεύετε να κάνω;

Για του λόγου το αληθές κοιτάξτε χωρίς και με τη χρήση range extender. Το αποτέλεσμα στο κινητό είναι το ίδιο. Ενώ αντίστροφα όταν είχα το extender στο χωλ, το smartphone έπιανε φουλ σήμα και φυσικά ούτε λόγος για disconnects.

Όχι τίποτα άλλο αλλά σκέφτομαι να πάρω και ένα tablet και αν έχει αδύναμο wifi θα το κλαίω..

[sIGPIC][/sIGPIC]

• 4 months later...

Ωχ και γω σκεφτομαι να βαλω σπιτι wifi repeater και το σκεφτομαι

γενικα κανουν δουλεια αυτα ?

Ωχ και γω σκεφτομαι να βαλω σπιτι wifi repeater και το σκεφτομαι

γενικα κανουν δουλεια αυτα ?

Ειναι ενας συνδυασμος πραγματων φιλε μου. Δεν μπορει να σου εγγυηθει καποιος οτι θα δουλεψει ακομα και αωστο σεταρισμα να κανεις.

Εμενα ενω δουλευε κανονικα, αλλα router και συνδεσμολογια και το αποτελεσμα πολυ κακο. Ουσιαστικα αχρηστο. Τωρα το χω και καθεται.

Πριν αγορασεις, δοκιμασε καποιου φιλου ή συγγενη και μετα παρτο. Θα βρεις οικονομικα γενικα αλλα πουλανε και μεταχειρισμενα φθηνα. :)

[sIGPIC][/sIGPIC]

• 2 weeks later...
κωστα βρηκες ακρη? το 703 στο router το πας ασυρματα ή με καλωδιο?
το πουλάω το σπίτι: http://gr.grepolis.com/invite-321828-gr10

κωστα βρηκες ακρη? το 703 στο router το πας ασυρματα ή με καλωδιο?

Δεν βρηκα ακρη φιλε μου.. το χω παροπλισμενο..

Ασυρματα το χα.

[sIGPIC][/sIGPIC]