Jump to content

Arbitrage Betting

kritikaros1
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Στην θεωριτική του μορφή πρόκειται για μια μορφή "σίγουρης" επένδυσης.Εκμεταλευομενοι τις διαφορές των αποδόσεων μεταξύ των στοιχηματικών εταιρειών και πονταροντας σε συνδυασμό τέτοιο,ώστε να έχουμε σίγουρο κέρδος αφού έχουμε βάλει λεφτά σε όλα τα πιθανα αποτελέσματα.

Τους συνδυασμούς αυτούς τους βρίσκουμε μέσω κάποιων ειδικών "πλατφορμών" με ένα αντιτιμο αρκετα μικρό βάσει των κερδών που θεωριτικά προκύπτουν.

Προχωρώντας στο προκείμενο,έχει κάποιος εμπειρία από κάτι τέτοιο?έχει ασχοληθεί άμεσα ή έμμεσα ώστε να ακούσουμε κάτι πιο χειροπιαστό?

Προσοχή,δεν αναφέρομαι σε κέρδη μέσω στοιχήματος με τρελές αποδόσεις που απλά έκατσε ούτε για τυχόν site που έχετε βρει και προτείνουν με (σχετικά) μεγαλή επιτυχία.

(αυτά ενδεχομένως σε πμ)

Υπάρχει τελικά ψωμί στην υπόθεση να βγάζουμε κάποιο χαρτζιλίκι ή είναι ακόμα μια περίπτωση που είναι απλά πολύ καλή για να είναι αληθινή???

Για να πεις πως αξίζει τον κόπο / χρόνο σου, θέλει ρευστό διαθέσιμο (στις σούπερ ντούπερ ουαου περιπτώσεις που δε θα τυχαίνουν συνέχεια βγάζεις μέχρι και 10%, συνήθως πολύ λιγότερα), κατά προτίμηση ήδη κατατεθειμένο σε 2-3 καλούς bookers που θα παρακολουθείς, φυσικά betfair που μας έχει κόψει, καθώς και ρευστό σε μια εκ των skrill / neteller για να "κινείσαι"...

Και πάλι όμως, όχι μόνο υπάρχουν περιορισμοί ρευστότητας/στοιχηματισμού στους bookers, αλλά και οι τιμές "αποκλίσεις" αλλάζουν γρήγορα, είτε από τους ίδιους τους booker, είτε λόγω του γεγονότος ότι άλλοι πελάτες ήταν πιο γρήγοροι από εσένα και εξάντλησαν το συνολικό όριο στοιχηματισμού σε μια δεδομένη τιμή.

Η όλη υπόθεση είχε ελάχιστο ενδιαφέρον όσο είχαμε την betfair και όλους τους bookers, μόνο και μόνο για να καταλάβεις πως κινείται η αγορά και οι τιμές... Πλέον ούτε και αυτό...

Σε βάθος ενός μήνα,ώστε να πούμε ότι κάνουμε μια κάποια αναγωγή σε μηνιαίο μισθό,με μια απόδοση γύρω στο 6-7% θεωρείς ότι μπορείς να βρεις επιλογές τέτοιες ώστε να πεις ότι αξίζει τον κόπο να μπεις σε αυτό το τρυπάκι?

Μπορείς να βρίσκεις κατ'ελάχιστο 1 σημείο την ημέρα ή πάμε για πολύ λιγότερα?

πρεπει να εχεις συγκεκριμενη πληροφορηση. Αμεση και γρηγορη.

πρεπει να εχεις χρηματα σε πολλες εταιριες. καθε εταιρια μπορει να σου βαλει διαφορετικα ορια.

Σημεια υπαρχουν πολλα, κ δεν εχει καμια σχεση το απλο στοιχημα με το arbitrage.

Δε ξερω ομως ποσο μπορεις να ασχοληθεις με τους περιορισμους που υπαρχουν στην ελλαδα απο τους internet providers.

πρεπει να εχεις χρηματα σε πολλες εταιριες. καθε εταιρια μπορει να σου βαλει διαφορετικα ορια.

Δε ξερω ομως ποσο μπορεις να ασχοληθεις με τους περιορισμους που υπαρχουν στην ελλαδα απο τους internet providers.

Συμφωνω με ολα πλην της πληροφορησης (και ο λευτερης ορθως ομιλει)

Πληροφορηση φιλε μπαγερν4 χρειαζεται γενικως αλλα στο αρμπινγκ το μονο που θες ειναι καλο σετ αποδοσεων.να βρεις δηλαδη πχ 1-2-Χ σε τετοιες τιμες ωστε ναχεις κερδος ΟΠΩΣ και ναρθει ο αγωνας.

Αν καποιος δεν καταλαβαινει ας σκεφτει τι θα γινοταν αν πχ ο ασσος ενος αγωνα ειχε πχ 2.05 και το Χ2 (διπλη ευκαιρια) ειχε 2.05 ομοιως.

Παντως κρητικαρε αν θες μπορω να σου δωσω λινκ σε στοιχηματικο φορουμ να ρωτησεις και εκει.

Η αληθεια ειναι πως το αρμπινγκ θελει ναχεις πολλες εναλλακτικες σε στοιχηματικες εταιρειες για να βρεις το καταλληλο σετ αποδοσεων.και φυσικα να μην σου βαλουν ορια.

Που αυτο(τα ορια) δεν ειναι παντα ευκολο να τα αποφυγεις.

Α...ξεχασα.

Οι στοιχηματικες εταιρειες ΑΠΕΧΘΑΝΟΝΤΑΙ τους αρμπερς....μονο πινακλ και μπερφαιρ δεν εχουν θεμα.

Οι αλλες αν μυριστουν αρμπερ αμεσως βαζουν ορια ή του δινουν τα παπουτσια στο χερι...

Γιαυτο οταν παιζεις ενα σημειο σε μια εταιρεια πχ οβερ 2.5 το αντερ 2.5 το παιζεις σε αλλη.

ΠΟΤΕ στην ιδια...

δως μοι πα στω και ταν γαν κινασω

:ninja:

αν δεν κοιτας εκει που θες να πας,θα πας εκει που κοιτας...

Εξυπακούεται ότι παίζεις με πολλούς συνδυασμούς εταιρειών ώστε μία να τα παίρνεις από εδώ και μία από εκεί όπως και επίσης δεν πονταρεις πχ 147,24 ευρώ και παρόμοια νούμερα συνεχώς γιατί κάνεις μπαμ.

Το όριο όμως πόσο μπορεί να στο κατεβάσουν?γιατι αν πηγαινεις με κανενα 200αρι θα τρως χρόνο και χρήμα στην μεταφορά από την μια εταιρεία στην άλλη και θα φαίνειται και πιο έντονα η δουλειά.

Οι εταιρείες που μέσω συνδρομής σου προτείνουν τα σετ που μπορείς να παίξεις είναι δοκιμασμένες?

έχετε κάποια εμπειρία?

Αν βγαίνουν 300-400 το μήνα χαλάλι τους να παίρνουν 30-40 ευρώ αυτοί

Οι εταιρείες που μέσω συνδρομής σου προτείνουν τα σετ που μπορείς να παίξεις είναι δοκιμασμένες?

έχετε κάποια εμπειρία?

Αν πχ μια στοιχηματικη εταιρεια μια αποδοση του 1,65 την εχει "ξεχασμενη" στο 1,90 ή στο 2,00 και την παρεις τις πρωτες φορες δε θα γινει τιποτα.μπορει ομως μετα να σου διευθετει το στοιχημα στην αποδοση που ΘΑΠΡΕΠΕ να ειναι (βαση αγορας).σε καθε στοιχηματικη εταιρεια υπαρχει στους ορους οτι μπορει το στοιχημα να διευθετηθει σε αλλη αποδοση αν ειναι λαθος.αν ο trader κοιμαται δηλαδη.εχω ακουςει παμπολλα παραδειγματα.μπορει βεβαια να μη γινει και τιποτα.

Οσον αφορα συνδρομητικα και τετοια ,εμπειρια δεν εχω αλλα οσον αφορα προβλεψεις κλπ δεν εχω ακουσει εναν να κερδισε.δεν τις εχω σε καμια εκτιμηση.

Για τα σετ των αποδοσεων (για αυτες τις εταιρειες) δε ξερω κατι.

Ελπιζω να μη σε μπερδεψα...

Αν πχ μια στοιχηματικη εταιρεια μια αποδοση του 1,65 την εχει "ξεχασμενη" στο 1,90 ή στο 2,00 και την παρεις τις πρωτες φορες δε θα γινει τιποτα.μπορει ομως μετα να σου διευθετει το στοιχημα στην αποδοση που ΘΑΠΡΕΠΕ να ειναι (βαση αγορας).σε καθε στοιχηματικη εταιρεια υπαρχει στους ορους οτι μπορει το στοιχημα να διευθετηθει σε αλλη αποδοση αν ειναι λαθος.αν ο trader κοιμαται δηλαδη.εχω ακουςει παμπολλα παραδειγματα.μπορει βεβαια να μη γινει και τιποτα.

Αυτό η αλήθεια είναι ότι αναφέρεται σε όλους τους "οδηγούς" που έχω διαβασει στο ίντερνετ και ως λύση προτείνεται,αξιόπιστες εταιρείες που να είναι δοκιμασμένες+ εμπιστοσύνη στην κοινη λογική στο τι απόδοση βλέπεις.

Οσον αφορα συνδρομητικα και τετοια ,εμπειρια δεν εχω αλλα οσον αφορα προβλεψεις κλπ δεν εχω ακουσει εναν να κερδισε.δεν τις εχω σε καμια εκτιμηση.

Για τα σετ των αποδοσεων (για αυτες τις εταιρειες) δε ξερω κατι.

Ελπιζω να μη σε μπερδεψα...

Δεν αναφέρομαι στο να έχω εγώ ένα site που να δίνω προβλέψεις με συνδρομή επειδή έχω καλό ποσοστό επιτυχίας,υπάρχουν κάποιες εταιρείες πχ η kritikarosbet (λεμε τώρα) που κάνει αυτην τη δουλειά,συγκρινει τις αποδόσεις στις εταιρείες που έχεις επιλέξει και σου εμφανίζει του τι πρέπει να ποντάρεις και σε ποιο παιχνίδι ώστε να έχεις αθροιστικά την απόδοση που όρισες.

Δεν αναφέρομαι στο να έχω εγώ ένα site που να δίνω προβλέψεις με συνδρομή επειδή έχω καλό ποσοστό επιτυχίας,υπάρχουν κάποιες εταιρείες πχ η kritikarosbet (λεμε τώρα) που κάνει αυτην τη δουλειά,συγκρινει τις αποδόσεις στις εταιρείες που έχεις επιλέξει και σου εμφανίζει του τι πρέπει να ποντάρεις και σε ποιο παιχνίδι ώστε να έχεις αθροιστικά την απόδοση που όρισες.

Ααααα.δεν εχω αποψη...

αυτο εννοω με την πληροφορηση που εγραψα πριν. οχι περι τραυματισμων, προιστορια, καιρος κλπ που ειναι αχρηστα.

συνηθως αυτη η πληροφορηση ειναι μεσω συγκεκριμενων εταιριων, οι οποιες κ αυτες.. ελεγχονται για τις.. κατευθυνσεις που δινουν.

γενικα το κερδος ειναι μικρο, και μπορει να το χασεις πολλαπλασιο σε μια στραβη

Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy:

Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα.

γενικα το κερδος ειναι μικρο, και μπορει να το χασεις πολλαπλασιο σε μια στραβη

ως εκτίμηση ή ως εμπειρία το μεταφερεις το παραπάνω?

για μικρό κέρδος πάμε,προσπαθώντας να μειώσουμε το ρίσκο.σαν να βαζεις πχ10000 στο να πάρει ο ολυμπιακος το πρωτάθλημα.

Τέτοιου είδους "επένδυση" μου φαίνεται.το θέμα είναι αν μπορείς εν τέλει στο περιβάλλον του στοιχηματος διαδικτυακού ή μη να το απομονώσεις και να το δεις καθαρά ορθολογιστικά και να αποφέρει κάτι στο τέλος.

Αυτός είναι ο προβληματισμός μου.

Για να πεις πως αξίζει τον κόπο / χρόνο σου, θέλει ρευστό διαθέσιμο (στις σούπερ ντούπερ ουαου περιπτώσεις που δε θα τυχαίνουν συνέχεια βγάζεις μέχρι και 10%, συνήθως πολύ λιγότερα), κατά προτίμηση ήδη κατατεθειμένο σε 2-3 καλούς bookers που θα παρακολουθείς, φυσικά betfair που μας έχει κόψει, καθώς και ρευστό σε μια εκ των skrill / neteller για να "κινείσαι"...

Και πάλι όμως, όχι μόνο υπάρχουν περιορισμοί ρευστότητας/στοιχηματισμού στους bookers, αλλά και οι τιμές "αποκλίσεις" αλλάζουν γρήγορα, είτε από τους ίδιους τους booker, είτε λόγω του γεγονότος ότι άλλοι πελάτες ήταν πιο γρήγοροι από εσένα και εξάντλησαν το συνολικό όριο στοιχηματισμού σε μια δεδομένη τιμή.

Η όλη υπόθεση είχε ελάχιστο ενδιαφέρον όσο είχαμε την betfair και όλους τους bookers, μόνο και μόνο για να καταλάβεις πως κινείται η αγορά και οι τιμές... Πλέον ούτε και αυτό...

μπορείτε να γίνεται κάπως πιο συγκεκριμένοι?

φαίνετια ότι με τον ένα ή με τον άλλο τρόπο σας έχει αποασχολήσει το ζήτημα.

Το έχω ψάξει και έχω παίξει με αυτό τον τροπο, αν ζούσαμε στο Λονδίνο πχ θα μπορούσαμε άνετα να βγάλουμε και 2000€ το μήνα αλλά ζούμε στην Ελλάδα μπορείς με λίγο υπομονή να βγάλεις για αρχή 290-300 και μετά 400-500€ (με εταιρείες) το μήνα αρκεί να είσαι λίγο γρήγορος....

Εγώ το σταμάτησα γιατί μπορώ να βγάλω 400€ σε ένα σκ με κεφάλαιο 200€

Το έχω ψάξει και έχω παίξει με αυτό τον τροπο, αν ζούσαμε στο Λονδίνο πχ θα μπορούσαμε άνετα να βγάλουμε και 2000€ το μήνα αλλά ζούμε στην Ελλάδα μπορείς με λίγο υπομονή να βγάλεις για αρχή 290-300 και μετά 400-500€ (με εταιρείες) το μήνα αρκεί να είσαι λίγο γρήγορος....

Εγώ το σταμάτησα γιατί μπορώ να βγάλω 400€ σε ένα σκ με κεφάλαιο 200€

μπορείς να γίνεις λίγο πιο αναλυτικός σε παρακαλώ?

τι διαφορές υπάρχουν σε σύγκριση με την αγγλία?

επίσης αυτή η 200% απόδοση προκύπτει από κάτι αντίστοιχο?

προσπαθώ με κάποιο τρόπο να μαζέψω λεφτά για το μεταπτυχιακό μου και γενικά ψάχνομαι μήπως τα καταφέρω μέχρι τον επόμενο σεπτέμβρη μιας και είναι πανακριβα:(

• 6 years later...

Θα ήθελα πολύ να μάθω περισσότερα για αυτό το θέμα, καθώς θα ήθελα να αρχίσω να ζω από τα τυχερά παιχνίδια, μελετώ και κάνω μαθήματα για περίπου 6 μήνες και ακολουθώντας διάφορες στρατηγικές αλλά δεν μπορώ να βρω τη σωστή στρατηγική! τι προτείνεις;

Έχω λάβει, πολύ χρήσιμες πληροφορίες, ελπίζω να σας ενδιαφέρει:

Η Betrebels είναι ένας εξαιρετικός ιστότοπος αφιερωμένος στους λάτρεις των διαδικτυακών αθλητικών στοιχημάτων. Το πρόγραμμα εκδηλώσεων για όλα τα είδη αθλημάτων είναι εκτεταμένο. Η Betrebels.edu.gr διαθέτει επίσης ένα μεγάλο τμήμα αφιερωμένο σε κουλοχέρηδες και καζίνο.

Όντας μια πολύγλωσση πλατφόρμα, η πλοήγηση είναι απλή και ευχάριστη, ανεξάρτητα από τη γλώσσα μας, και υπό αυτή την έννοια, ο ιστότοπος Betrebels μεταφράζεται πολύ καλά στις ακόλουθες γλώσσες: Αγγλικά, Γερμανικά, Ισπανικά, Ελληνικά και Ιταλικά.

Η Betrebels είναι ένας bookmaker με τακτική διεθνή άδεια που χορηγείται από την Αρχή Τυχερών Παιχνιδιών της Μάλτας (mga) και προσφέρει πολλές ενότητες, όπως: αθλήματα, εικονικά αθλήματα, ζωντανά αθλήματα, ζωντανό καζίνο, κλασικό καζίνο (που περιλαμβάνει πολλούς κουλοχέρηδες) και e -Αθλητισμός.

ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΜΠΕΤΡΕΜΠΕΛ

Η Betrebels είναι ένας bookmaker που παρέχει στον παίκτη ένα τεράστιο πρόγραμμα αθλητικών εκδηλώσεων για να στοιχηματίσει. Η τοποθέτηση των στοιχημάτων είναι εύκολη, ανεξάρτητα από το αθλητικό γεγονός που έχουμε δει.

Τα αθλήματα που διαχειρίζονται ποικίλουν, ξεκινώντας από το αγαπημένο ποδόσφαιρο έως το αμερικανικό ποδόσφαιρο. Στη συνέχεια βρίσκουμε κρίκετ, ποδηλασία, χόκεϊ επί πάγου, μπάσκετ, μπέιζμπολ, γκολφ και βελάκια, για να αναφέρουμε μόνο μερικά.

Εκτός από τα παραδοσιακά στοιχήματα μπορείτε να έχετε πρόσβαση στο ζωντανό τμήμα, όπου υπάρχουν τα αθλήματα που αναφέρονται παραπάνω και πολλά άλλα. Σε αυτήν την αρχική σελίδα, οι λάτρεις των χειμερινών σπορ θα είναι επίσης ικανοποιημένοι!

Edited by pepitone
Λατρεύω τη ζωή στο όριο!

Θα ήθελα πολύ να μάθω περισσότερα για αυτό το θέμα, καθώς θα ήθελα να αρχίσω να ζω από τα τυχερά παιχνίδια, μελετώ και κάνω μαθήματα για περίπου 6 μήνες και ακολουθώντας διάφορες στρατηγικές αλλά δεν μπορώ να βρω τη σωστή στρατηγική! τι προτείνεις;

https://www.youtube.com/watch?v=NdyokCBxGWM

Και αμα εχεις κανενα "ΚεκαιΤε" απο μεσα, σφυρα το να τα βαλουμε να πανε. :cool:

Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!!