Magkitis Δημοσιεύτηκε September 13, 2003 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε September 13, 2003 Χαίρετε! Πρώτη φορά γράφω στο forum. :worry: Έχω κι εγώ τον πιο γνωστό infrared adapter USB MA-620. Παρατηρώ πως οποιοδήποτε τηλεχειριστήριο και να χρησιμοποιήσω(πχ τηλεόραση Philips) το LED στο δέκτη υπερύθρων ανάβει που σημαίνει ότι λαμβάνει κανονικά σήμα. Υπάρχει κάποιο Software που να μου επιτρέπει να χρησιμοποιήσω το τηλεχειριστήριο για να ελέγχω το PC? Θα ήταν εξαιρετικά χρήσιμο για την παρακολούθηση ταινιών DVD. Ως τώρα κατάφερα να βρω πρόγραμμα μόνο για infrared adapter συνδεδεμένο σε RS-232(serial port COMx) :mad: Μήπως έχει κανένας υπόψιν του κάποιο κατάλληλο και για USB adapters? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zografos Δημ. September 13, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2003 Ποιό είναι αυτό το SaftWare που βρήκες ??? Παράθεση ----------------- Σ.Ζωγράφος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Magkitis Δημ. September 13, 2003 Author Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον zografos Ποιό είναι αυτό το SaftWare που βρήκες ??? Θα σε γελάσω.Το έσβησα επειδή δεν μου χρειαζόταν.PCRemotecontrol ή κάπως έτσι. Το βρήκα σχετικά εύκολα.Δοκίμασε στο Google "control PC remote infrared" Υπενθυμίζω ότι είναι μόνο για υπέρυθρες συνδεδεμένος στη σειραϊκή θύρα... :wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thman Δημ. September 13, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2003 Έχω πολυ καιρο που το ψαχνω, αλλα τιποτα. Κριμα που δεν υποστηριζει τιποτα τετοιο η mobile action για το usb infrared της. Παράθεση http://img64.photobucket.com/albums/v195/oikono79/acropolis/07230045.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oresti Δημ. February 22, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2004 kati re paidia den vrethike? einai poly endiaferon, giayto! Παράθεση Αγγελίες στο buy & sell μόνο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts