Jump to content

DVD RECORDER

snik
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

ego piga simera kai afou epsaksa oli ti stournari (plaisio,ramshop,cosmodata etc) mou eipan oti retail tha vgei se kana mina opote pira to bulk to opio omos mono ena magazi to eixe ekeini tin ora na to paro.

tora egrapsa to proto mou dvd (perimena na erthei kapios allos na mou to sindesei giati ego den ksero).se 4x to egrapse se 12 kai kati lepta (enoeite pos to eixa fullarei,4.25gb egrapsa).gia ta diskakia dual layer kserete tipota;pote tha bgoun;

kserei kaneis na mou pei ti einai to multisession;kathe fora pou pao na grapso kati mou bgazei proidopiisi oti ama to grapso me multisession den tha pezei se dvd players alla mou dinei tin epilogi na sinexiso kai xoris to multisession

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος steve62742 ( 1 Σεπ. 2004 , 13:35)

tora egrapsa to proto mou dvd (perimena na erthei kapios allos na mou to sindesei giati ego den ksero).se 4x to egrapse se 12 kai kati lepta (enoeite pos to eixa fullarei,4.25gb egrapsa).gia ta diskakia dual layer kserete tipota;pote tha bgoun;

Ta diskakia twn 9GB 8a arghsoun ligous mhnes mexri na ftasoun se apodekta epipeda timhs.

Ayth th stigmh me dyskolia vriskeis liga kai se poly tsouxteres times(15 euro peripou).opote anamonh.

Ρε παιδιά τι διαφορά έχει το Pioneer A08XL με το Pioeer 108D; Βρήκα μόνο το δεύτερο, να το πάρω ή να ψάξω το A08;

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος mousi ( 2 Σεπ. 2004 , 02:20)

Ρε παιδιά τι διαφορά έχει το Pioneer A08XL με το Pioeer 108D; Βρήκα μόνο το δεύτερο, να το πάρω ή να ψάξω το A08;

To idio montelo einai. Aplos to A08 einai i retail siskeuasia kai to 108 i OEM (bulk).

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος steve62742 ( 1 Σεπ. 2004 , 14:47)

esto kai ton 15euro.ksereis kapio magazi pou na poulaei;gia to multisession kserei kaneis;

http://www.shop21.gr/product_exp.asp?lngProductFamilyID=21288&MSCSID=TFM3HH603RFE9JPF2USDUNR62CXV2P0F

17,90 Λεει το shop21.οντως πανακριβα!

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος mobilemaniac (30 Αύγ. 2004 , 18:20)

Παλικάρι ειναι τρομερο.Εγω το πήρα πριν ενα μήνα περίπου και ειμαι πολυ

ευχαριστημένος.Εχω αντιγράψει γύρω στις 50 ταινιες και μου εχει χαλάσει μονο ένα δισκάκι στο κάψιμο απο μ*****α μου.Παρτο χωρις δευτερη σκέψη.

To πήρα κι εγώ σήμερα. Το εχει κι ένας φίλος μου, χωρίς να του έχει παρουσιάσει κανένα πρόβλημα.

Πανέμορφο, dual layer, 12αρι και σε λογική τιμή.

Τώρα δε μπορώ να καταλάβω γιατί να πάρει κάποιος το liteon και να τρέχει για firmware, τη στιγμή που με τα ίδια σχεδόν λεφτά, μπορεί να πάρει το LG που είναι από τη μάνα του dual layer. :confused:

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος gkr41 ( 2 Σεπ. 2004 , 20:19)

To πήρα κι εγώ σήμερα. Το εχει κι ένας φίλος μου, χωρίς να του έχει παρουσιάσει κανένα πρόβλημα.

Τώρα δε μπορώ να καταλάβω γιατί να πάρει κάποιος το liteon και να τρέχει για firmware, τη στιγμή που με τα ίδια σχεδόν λεφτά, μπορεί να πάρει το LG που είναι από τη μάνα του dual layer. :confused:

το λιτεον γράφει 16x μετά το firmware updatε βεβαίως βεβαίως (που είναι 1 λεπτό δουλειά). :o

Xμ, νόμιζα οτι ήταν 12x

Τεσπά, έτσι κι αλλιώ δεν είχα όρεξη να οργώσω την αγορά για να βρω κάτι που δεν είναι 100% σίγουρο οτι θα πετύχαινε να γίνει dual layer. Δε λέω οτι δε γίνεται, αλλά αν μια στις τόσες παιζόταν καμιά στραβή θα έκλαιγα τα λεφτά μου.

Btw, τα dual layer δεν έχουν άλλο είδος laser; Μόνο στο software είναι οι διαφορές τους από τα απλά;

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος WassUp ( 2 Σεπ. 2004 , 16:47)

To idio montelo einai. Aplos to A08 einai i retail siskeuasia kai to 108 i OEM (bulk).

Sorry αν γίνομαι κουραστικός αλλά τι διαφορά έχει το Retail με το Bulk. Απλά δεν έχει software και δισκάκια μέσα το Bulk, ή υπάρχει και άλλη διαφορά;

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος gkr41 ( 2 Σεπ. 2004 , 22:08)

Btw, τα dual layer δεν έχουν άλλο είδος laser; Μόνο στο software είναι οι διαφορές τους από τα απλά;

Δεν έχουν τόσο μεγάλες διαφορές. Γι'αυτό και πολλά drives με ένα απλό firmware update μπορούν να γράψουν και +R DL δισκάκια.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος mousi ( 4 Σεπ. 2004 , 14:57)

Sorry αν γίνομαι κουραστικός αλλά τι διαφορά έχει το Retail με το Bulk. Απλά δεν έχει software και δισκάκια μέσα το Bulk, ή υπάρχει και άλλη διαφορά;

Η retail εκδοση εχει πιο πολλα καλουδια (CD με προγραμματα, ωραιο κουτι) γι αυτο και εχει μια μικρη διαφορα στην τιμη προς τα πανω. Η bulk ειναι το drive ετσι χυμα μεσα σε ενα σακουλι.

Host

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος gkr41 ( 2 Σεπ. 2004 , 20:19)

δεν ξερω ρε φιλε....Ειμαι μεταξυ του 3500 και του lg παιζουν στην ιδια τιμη...Τι λετε εσεις ρε παιδια?

ALWAYS FEAR OF A GOOD SNIPER, UNLESS YOU ENCOUNTER HIM FROM BEHIND

(CS RULES)

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος fumantsu ( 5 Σεπ. 2004 , 01:49)

Η retail εκδοση εχει πιο πολλα καλουδια (CD με προγραμματα, ωραιο κουτι) γι αυτο και εχει μια μικρη διαφορα στην τιμη προς τα πανω. Η bulk ειναι το drive ετσι χυμα μεσα σε ενα σακουλι.

OK thank you. Άρα δε θα περιμένω να εμφανιστεί το A08, θα πάρω το 108

παιδια λιγο ασχετο αλλα δεν ξερω που να το ρωτησω!στα dvd εγγραφης deck οχι στα computer γινεται να γραψεις μεχρι ενος σημειου ενα εργο και μια αλλα μερα να συνεχισει η εγγραφη απο το σημειο που ειχε σταματησει?εννοω βεβαια σε δισκακια RW και οχι σκετα R.η οταν θες να ξαναγραψεις πρεπει να αρχισει απο την αρχη το δισκακι την εγγραφη?ευχαριστω πολυ!