Jump to content

Αξεσουάρ LG G2 (θήκες, μπαταρίες κτλ)

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

clio επειδη την εχω και την nillkin αν ψαχνεις τετοια θηκη παρε αυτη http://www.ebay.com/itm/370920384243?var=640134889795&ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649 ειναι πιο λεπτη απο τη nillkin καλυπτει λιγο περισσοτερο πανω και κατω και ειναι σχεδον σαν να μη φορας θηκη

Έχω μαζέψει 5-6 θήκες οπότε δεν αγοράζω άλλη. Θα κρατήσω 2-3 και οι υπόλοιπες θα δοθούν σε καλό φίλο που πήρε πρόσφατα την συσκευή.

Με βολεύει η Quicksand και σε συνδυασμό με την slim armor καλύπτω όλες τις πιθανές καταστάσεις!

Edited by clio1400

Samsung Galaxy S7 Edge 32GB Titanium Silver

Φιλικά, Σταύρος :)

• Απαντήσεις 2,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Παιδιά μιας και θήκη από Ελλάδα δε βρίσκουμε ( να μη μιλήσω για τα μεταφορικά που η τιμή τους είναι διπλάσια και από την ίδια την θήκη )

Αν αγοράσω αυτή http://www.ebay.com/itm/390680399153 ή αυτή http://www.ebay.com/itm/331034743414 θα περάσει τελωνείο ;

Επίσης πώς θα την παραλάβω.

Ευχαριστώ

LG G2 - 16GB - black

*ROM: CloudyG2 v2.2 kit kat

*Kernel: XCeed

τοσο μικρης αξιας αντικειμενα δεν περνανε απο τελωνειο..θα κανεις τη παραγγελια, θα περιμενεις και οταν φτασουν η θα βρεις ειδοποιητηριο απο τα ελτα η θα στις αφησει στο γραμματοκιβωτιο σου μιας και η συσκευασια τους ειναι πολυ μικρη..κοροιδια η παραγγελια αξεσουαρ εντος ελλαδας..σε γδερνουν με μεταφορικα και αντικαταβολες

- Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi

- iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition 

- Oneplus 12

Δεν θα περάσει τελωνείο

Θα στη φέρει ο ταχυδρόμος

Edit:Τόσο πολύ άργησα να πατήσω υποβολή απάντησης? :p

http://www.thepicz.com/pictures/782bc7a1a565ced1682d0073f326a863.jpg

τοσο μικρης αξιας αντικειμενα δεν περνανε απο τελωνειο..θα κανεις τη παραγγελια, θα περιμενεις και οταν φτασουν η θα βρεις ειδοποιητηριο απο τα ελτα η θα στις αφησει στο γραμματοκιβωτιο σου μιας και η συσκευασια τους ειναι πολυ μικρη..κοροιδια η παραγγελια αξεσουαρ εντος ελλαδας..σε γδερνουν με μεταφορικα και αντικαταβολες

Σκέφτομαι για τη δεύτερη περισσότερο δε ξέρω μου φαίνεται και πιο premium αλλά δεν έχω αποφασίσει ακόμη ( διάβασα και τα τις απόψεις των παιδιών στην περασμένη σελίδα και είμαι 50-50 :) Το screen protector που περιλαμβάνει αξίζει;

LG G2 - 16GB - black

*ROM: CloudyG2 v2.2 kit kat

*Kernel: XCeed

ναι ειναι καλο το screen protector..εγω αυτο εχω απο τοτε που το πηρα και σημαδια δεν μου εχει κανει..για θηκη θα προτεινω και παλι την Imak που προτεινα παραπανω αλλα αυτα ειναι γουστα..παρτες ολες να ησυχασεις, εγω αυτο εκανα :lol:

- iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition 

- Oneplus 12

Καλησπερα.Μαγνητακι εχει η original απο την μεσα μερια στο παραθυρακι δες καλα.Εκτος αν δεν εχεις την original.Ποσο ηθελες να ειχε 5 ευρω;

Έχεις δίκιο για το μαγνήτη. Είναι από μέσα. Την ορίτζιναλ έχω πάρει από Γερμανό. Αλλά αφού τη χρησιμοποίησα μία μέρα την έβγαλα. Είναι μόνο για να κάνεις εντύπωση με το quickwindow. Προστασία ελάχιστη και το καπάκι δεν κάθεται καλά κλειστό.

Για θήκη στο αμάξι στο τζάμι έχει να πρωτείνει κάποιος κάποια καλή ..?Δεν μου αρέσουν οι φτηνές γιατί όσες φτηνές αγόρασα χάνουν είτε σε αισθητική είτε σε εφαρμογή .Απλά αν έχει κάποιος από προσωπική εμπειρία ας μου πει και αν έχει και link ...;-)
Οι αρνητικοί άνθρωποι μπορούν να σου ρουφήξουν πάρα πολύ γρήγορα την ενέργεια, όπως μπορούν να σου πάρουν και τα όνειρα!

Για θήκη στο αμάξι στο τζάμι έχει να πρωτείνει κάποιος κάποια καλή ..?Δεν μου αρέσουν οι φτηνές γιατί όσες φτηνές αγόρασα χάνουν είτε σε αισθητική είτε σε εφαρμογή .Απλά αν έχει κάποιος από προσωπική εμπειρία ας μου πει και αν έχει και link ...;-)

Ειδική για το G2 δεν υπάρχει. Οι generic του ebay είτε δεν κολλάνε καν, είτε οι βεντούζες είναι της πλάκας, είτε σπάνε εύκολα οι αρθρώσεις κλπ. Πάντως του ταιριάζουν αυτές της Pleomax, οι οποίες είναι αρκετά καλές και δυνατές.

Samsung Galaxy S8

LG G4

Asus Transformer T100

Κι εγώ δεν προτείνω φτηνές generic από ebay. Είχα πάρει δύο στις οποίες μετά από περίπου 8-10 μήνες έσπασε η βάση της βεντούζας. Τώρα ψάχνω κάποια πιο ποιοτική, δώστε προσοχή μόνο στις universal να χωράνε το G2 σε πλάτος γιατί βρήκα και κάποιες που δεν επαρκούσαν.

Ericsson GS-337 -> Siemens C25 -> Nokia 7110 -> Motorola T720 -> Motorola V550 -> Siemens CX75 -> Nokia N73 -> Samsung Omnia i900 16GB -> HTC Desire S -> LG G2 D802 16GB -> Samsung Galaxy S7 Edge -> Samsung Galaxy S10+

Tablet: Kobo Arc 10HD

PDA/PNA: HP Jornada 525, Qtek 2020, Navigon 2110 max

Εγραψα το ιδιο κ στο επισημο θεμα αλλα μιας και προκειται για αξεσουαρ ειπα να το βαλω κ δω...

σχετικα με το usb otg σαν το meenova που εχετε παρει αρκετοι απο εδω, τι ειδους αρχεια διαβαζει το κινητο? fat32 ή ntfs? γιατι σκεφτομαι να παρω ενα αλλα αν δε διαβαζει ntfs πως θα περναω αρχεια πανω απο 2giga?

κανονικα διαβαζει fat32 δηλαδη εχεις τον περιορισμο των 4gb ανα αρχειο..χωρις ρουτ δεν γινεται..με ρουτ υπαρχουν λυσεις οπως αυτη https://play.google.com/store/apps/details?id=com.paragon.mounter

- Oneplus 12

κανονικα διαβαζει fat32 δηλαδη εχεις τον περιορισμο των 4gb ανα αρχειο..χωρις ρουτ δεν γινεται..με ρουτ υπαρχουν λυσεις οπως αυτη https://play.google.com/store/apps/details?id=com.paragon.mounter

ειμαι ρουτ. με αυτο το προγραμμα μπορω να εχω partitions με fat32 & ntfs και να διαλεγω οποιο θελω αν καταλαβα σωστα?

το twrp recovery ή το philz recovery τι ειδος αρχειων διαβαζουν. ρωταω για να ξερω που να βαλω το backup.

αν το κανεις μονο για το backup να ξερεις πως το nandroid ειναι γυρω στα 3gb οποτε δεν χρειαζεται ntfs..χωρις να ειμαι σιγουρος υποθετω οτι μπορεις..δηλαδη να φτιαξεις 2 partition στην καρτα σου το ενα fat 32 και το αλλο ntfs αλλα παρολα αυτα το recovery απ οτι εχω διαβασει δεν θα αναγνωρισει το ntfs partition. μπορεις να δοκιμασεις με exfat

- Oneplus 12

αν το κανεις μονο για το backup να ξερεις πως το nandroid ειναι γυρω στα 3gb οποτε δεν χρειαζεται ntfs..χωρις να ειμαι σιγουρος υποθετω οτι μπορεις..δηλαδη να φτιαξεις 2 partition στην καρτα σου το ενα fat 32 και το αλλο ntfs αλλα παρολα αυτα το recovery απ οτι εχω διαβασει δεν θα αναγνωρισει το ntfs partition. μπορεις να δοκιμασεις με exfat

και μενα καπου εκει μου βγαινει σε μεγεθος το back up, το ntfs με ενδιαφερει για αρχεια video κυριως μιας και παιζει hd σε κανα ταξιδι ή να το βαλω να παιξει σε μια tv αν παρω και καλωδιο miracast. το exfat τι ειναι?

το exfat υποστηριζει μεχρι 16gb μεγιστο μεγεθος αρχειου..το twrp διαβαζει exfat απ ότι βλεπω στο xda οποτε δεν θα εχεις προβλημα με αυτο..

- Oneplus 12

το exfat υποστηριζει μεχρι 16gb μεγιστο μεγεθος αρχειου..το twrp διαβαζει exfat απ ότι βλεπω στο xda οποτε δεν θα εχεις προβλημα με αυτο..

λογικα το twrp θα διαβαζει μονο το fat32 ή exfat partition χωρις να υπαρχει προβλημα αν εχω και ntfs? γνωριζεις?

δεν γνωριζω φιλε μου δεν το εχω δοκιμασει..γιατι δεν κανεις ολη τη καρτα exfat και να τελειωνεις;

- Oneplus 12

δεν γνωριζω φιλε μου δεν το εχω δοκιμασει..γιατι δεν κανεις ολη τη καρτα exfat και να τελειωνεις;

αυτο θα κανω αν αγορασω τελικα καποιο usb otg απλα για να ξερω ρωταω :):O

καλα κανεις :D παρε μια με το καλο και εδω ειμαστε..

- Oneplus 12

αυτο θα κανω αν αγορασω τελικα καποιο usb otg απλα για να ξερω ρωταω :):O

Μπορεις με αυτη την εφαρμογη https://play.google.com/store/apps/details?id=com.homeysoft.nexususb.importer να κανεις τη δουλεια σου χωρις να εισαι ρουτ :)

Τι προτείνετε από Screen Protectors που να πιανουν οσο το δυνατον μεγαλυτερο μερος μπροστά? Εχει δοκιμασει κανεις κανενα καλο glass screen protector?

Τι προτείνετε από Screen Protectors που να πιανουν οσο το δυνατον μεγαλυτερο μερος μπροστά? Εχει δοκιμασει κανεις κανενα καλο glass screen protector?

Εγω αυτο θα παρω http://www.iloome.com/LG-G2-Screen-Protector-Tempered/dp/B00F4IJ93W

Λενε τα καλυτερα ολοι. Αισθηση απιστευτη και σαν μεμβρανη

Θοδωρής

Αυτό όμως καλύπτει τους αισθητήρες και μπορεί να μειώνει την ευαισθησία τους.

Ericsson GS-337 -> Siemens C25 -> Nokia 7110 -> Motorola T720 -> Motorola V550 -> Siemens CX75 -> Nokia N73 -> Samsung Omnia i900 16GB -> HTC Desire S -> LG G2 D802 16GB -> Samsung Galaxy S7 Edge -> Samsung Galaxy S10+

Tablet: Kobo Arc 10HD

PDA/PNA: HP Jornada 525, Qtek 2020, Navigon 2110 max