Jump to content

Αξεσουάρ LG G2 (θήκες, μπαταρίες κτλ)

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Για σας παιδια. Αυτο τον αυγουστο κλεινει ενα χρονο το κινητο μου. Γινεται μεσα στα πλαισια της εγγυησης να μου αλλαξουν τζαμπα την μπαταρια αμα τους πω; Αμα ναι να το στειλω στη procordia.

Lineage os 15.1

Νίκος...

• Απαντήσεις 2,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Για σας παιδια. Αυτο τον αυγουστο κλεινει ενα χρονο το κινητο μου. Γινεται μεσα στα πλαισια της εγγυησης να μου αλλαξουν τζαμπα την μπαταρια αμα τους πω; Αμα ναι να το στειλω στη procordia.

Ναι ρε, ρωτά τους πρώτα όμως

Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω

Ναι ρε, ρωτά τους πρώτα όμως

Οκ μεγαλε! Αυτοι ωφειλουν να μου την αλλαξουν αμα τους πω. Σωστα;

Μπορω να το στειλω για αλλαγη μπαταριας οποτε θελω μεσα στα 2 χρονια εγγυησης που εχει;

Edited by toubano44

Lineage os 15.1

Νίκος...

Παιδια μπερδευτηκα τωρα. Προλαβαινω να το στειλω για αλλαγη μπαταριας ή οχι;

Το κινητο το αγορασα τον αυγουστο που μας περασε.

Lineage os 15.1

Νίκος...

Αν το πήρες τον προηγούμενο Αύγουστο είναι καινουρια η μπαταρία σου. Δεν αξίζει να του βαλεις "χερι" Μόνο και μόνο για να βάλεις μια πιο νεα!!! Εκτός κ αν έχει κάποιο θεματακι η μπαταρια!

Η μπαταρία Δεν αρχίζει να εξασθενεί τόσο συντομα!

Δεν αξίζει να την αλλάξεις μόνο και μόνο για να πας 10 μήνες πισω!! Είναι "σκυλί"!!!!

Edited by lek88

Παιδια δεν θα αλλαξω εγω την μπαταρια. Απλα ρωτησα αν γινεται το στειλω να μου αλλαξουν μπαταρια τζαμπα στη procordia. Μεσα στα πλαισια της εγγυησης.

Lineage os 15.1

Νίκος...

Παιδια δεν θα αλλαξω εγω την μπαταρια. Απλα ρωτησα αν γινεται το στειλω να μου αλλαξουν μπαταρια τζαμπα στη procordia. Μεσα στα πλαισια της εγγυησης.

Αυτό δεν θα το δεις ποτέ απο κανένα service (εκτός και άμα η μπαταρία δεν αντέχει ούτε μισή ώρα ή αν έχει σκάση απο την υπερθέρμανση).

Κανείς δεν νοιάζεται να μας καλύψει σε όλα ...

Απλά μας μπαλώνουν, για να μην τους κράξουμε άσχημα!!!

Παιδια μπερδευτηκα τωρα. Προλαβαινω να το στειλω για αλλαγη μπαταριας ή οχι;

Το κινητο το αγορασα τον αυγουστο που μας περασε.

Μονο αν διαπιστωθεί οτι υπάρχει πρόβλημα με την μπαταρία....! και την διαπίστωση την κάνουν αυτοί...!;)

284285df2da60877fb17f4243f5013c1.gif

Παιδια επειδή θέλω να αλλάξω την μεμβράνη στην οθόνη λόγω ότι έχει περάσει καιρός και δεν είναι και ηκαλυτερη (πλαισιου) ήμουν έτοιμος να πάρω Tempered glass. Αλλά ένας φίλος με ένα g3 μου μου πρότεινε μια μεμβράνη με υψηλή αποροφητικοτητα(δεν θυμάμαι μαρκα) η οποία είναι το ίδιο ανθεκτική και έχει το πλεονέκτημα ότι σε ένα γερο χτύπημα δεν θα σπάσει η μεμβράνη όπως το Tempered glass το οποίο ναι μέν θα σου προστατεύσει το κινητο αλλά χρειαστεί να βαλεις καινουριο. Ισχύει ότι είναι καλυτερη;; έχεις βάλει κανένας;

http://www.ebay.com/itm/291395862269?_trksid=p2060353.m2749.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT Έχει 1.60 και το σκέφτεσαι; Πάρε 2-3 και είσαι καλυμμένος για πάντα.
Ένδοξο ιστορικό : Sony Ericsson W600 , Sony Ericsson K810i , Nokia N78 , LG GT505 , Samsung i5800, Alcatel OT-918D , Sony Xperia Sole , Samsung Galaxy S3 4G, iPhone 5, LG G2, Xiaomi Redmi Note 3, LG V10, Samsung Galaxy S7 Edge, iPhone X

η σημερινη μ μερα ηταν επικη! το μεσημερι καταφερα και εσπασα την οθονη του λαπτοπ! μ:worry: :cry:

και εφαγε το κινητο δυο θεαματικοτατες τουμπες που ομοιες τους δεν εχετε ξαναδει! ευτυχως τη πληρωσε μονο το tempered glass που πλεον εχει ενα σπασιμο κατω αριστερα και μια ραγαδα διασχιζει τις δυο ακρες του γυαλιου :ninja:

οποτε παμε για νεο γυαλακι (και ο οθονη για το λαπτοπ) σε μια μερα παρακαλω

εχουμε κανα γυαλι δοκιμασμενο?

http://www.ebay.com/itm/291395862269?_trksid=p2060353.m2749.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT Έχει 1.60 και το σκέφτεσαι; Πάρε 2-3 και είσαι καλυμμένος για πάντα.

φιλε μου δοκιμασμενο?? καλο?

Το καλύτερο tempered glass ........ εφαρμόζει τέλεια, δεν αφήνει φουσκάλες, μιας που η ''κόλα'' βρίσκετε γύρο - γύρο στο πλαίσιο...!!!!;)

Premium Tempered Glass Film Screen Protector for LG G2

http://s28.postimg.org/cns57zuwd/20150609_010347.jpg

how do you print screen

Edited by mariodj

Έχει κάποιος να προτείνει θήκη quick circle (με στρογγυλό παράθυρο και οχι τετράγωνο) που να μην έχει σίδερο γύρω γύρω να γδερνει την οθόνη ? Θα βάλω προστασία βέβαια ούτως ή άλλως.
Φιλικά, Κατερίνα

εχουμε κανα γυαλι δοκιμασμενο?

X-ONE Premium tempered Glass panels 9H Hardness for LG G2 D802

Οχι.....!:D

Για θηκες με πορτακι ποιες προτεινετε;

Θελω να παρω μια πορτακι και μια σιλικονη σε περιπτωση που βαρεθω/την βρω δυσχρηστη την πρωτη.

Αριθμομηχανή Δωρεάν, Γρήγορη χρησιμοποιώντας πολύ λίγη μνήμη και ΧΩΡΙΣ διαφημισεις.

e22dc34ff3.png

Για protector με τις λιγότερες δυνατόν δαχτυλιες τι προτείνετε;

http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg

Androidoθαυμάστρια.