toubano44 Δημ. June 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2015 Για σας παιδια. Αυτο τον αυγουστο κλεινει ενα χρονο το κινητο μου. Γινεται μεσα στα πλαισια της εγγυησης να μου αλλαξουν τζαμπα την μπαταρια αμα τους πω; Αμα ναι να το στειλω στη procordia. Παράθεση Lineage os 15.1 Νίκος... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. June 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2015 Για σας παιδια. Αυτο τον αυγουστο κλεινει ενα χρονο το κινητο μου. Γινεται μεσα στα πλαισια της εγγυησης να μου αλλαξουν τζαμπα την μπαταρια αμα τους πω; Αμα ναι να το στειλω στη procordia. Ναι ρε, ρωτά τους πρώτα όμως Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toubano44 Δημ. June 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2015 (edited) Ναι ρε, ρωτά τους πρώτα όμως Οκ μεγαλε! Αυτοι ωφειλουν να μου την αλλαξουν αμα τους πω. Σωστα; Μπορω να το στειλω για αλλαγη μπαταριας οποτε θελω μεσα στα 2 χρονια εγγυησης που εχει; Edited June 7, 2015 by toubano44 Παράθεση Lineage os 15.1 Νίκος... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. June 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2015 Δεν είναι 6 μήνες στην μπαταρία όπως στα laptop; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamatis3133 Δημ. June 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2015 6 μήνες ειναι για τη μπαταρία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toubano44 Δημ. June 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2015 Παιδια μπερδευτηκα τωρα. Προλαβαινω να το στειλω για αλλαγη μπαταριας ή οχι; Το κινητο το αγορασα τον αυγουστο που μας περασε. Παράθεση Lineage os 15.1 Νίκος... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drakak1s Δημ. June 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2015 Εχει καποιο ελάττωμα η μπαταρια σου ή σε δουλεια να βρισκεσαι ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. June 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2015 (edited) Αν το πήρες τον προηγούμενο Αύγουστο είναι καινουρια η μπαταρία σου. Δεν αξίζει να του βαλεις "χερι" Μόνο και μόνο για να βάλεις μια πιο νεα!!! Εκτός κ αν έχει κάποιο θεματακι η μπαταρια! Η μπαταρία Δεν αρχίζει να εξασθενεί τόσο συντομα! Δεν αξίζει να την αλλάξεις μόνο και μόνο για να πας 10 μήνες πισω!! Είναι "σκυλί"!!!! Edited June 7, 2015 by lek88 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toubano44 Δημ. June 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2015 Παιδια δεν θα αλλαξω εγω την μπαταρια. Απλα ρωτησα αν γινεται το στειλω να μου αλλαξουν μπαταρια τζαμπα στη procordia. Μεσα στα πλαισια της εγγυησης. Παράθεση Lineage os 15.1 Νίκος... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. June 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2015 με λιγα λογια τουμπανο ειναι η μπαταρια κ. toubano :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toubano44 Δημ. June 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2015 Οκ τοτε θα κατσω στα αυγα μου ;) Παράθεση Lineage os 15.1 Νίκος... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanos1989 Δημ. June 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2015 Παιδια δεν θα αλλαξω εγω την μπαταρια. Απλα ρωτησα αν γινεται το στειλω να μου αλλαξουν μπαταρια τζαμπα στη procordia. Μεσα στα πλαισια της εγγυησης. Αυτό δεν θα το δεις ποτέ απο κανένα service (εκτός και άμα η μπαταρία δεν αντέχει ούτε μισή ώρα ή αν έχει σκάση απο την υπερθέρμανση). Κανείς δεν νοιάζεται να μας καλύψει σε όλα ... Απλά μας μπαλώνουν, για να μην τους κράξουμε άσχημα!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. June 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2015 Παιδια μπερδευτηκα τωρα. Προλαβαινω να το στειλω για αλλαγη μπαταριας ή οχι; Το κινητο το αγορασα τον αυγουστο που μας περασε. Μονο αν διαπιστωθεί οτι υπάρχει πρόβλημα με την μπαταρία....! και την διαπίστωση την κάνουν αυτοί...!;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leo08 Δημ. June 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2015 Παιδια επειδή θέλω να αλλάξω την μεμβράνη στην οθόνη λόγω ότι έχει περάσει καιρός και δεν είναι και ηκαλυτερη (πλαισιου) ήμουν έτοιμος να πάρω Tempered glass. Αλλά ένας φίλος με ένα g3 μου μου πρότεινε μια μεμβράνη με υψηλή αποροφητικοτητα(δεν θυμάμαι μαρκα) η οποία είναι το ίδιο ανθεκτική και έχει το πλεονέκτημα ότι σε ένα γερο χτύπημα δεν θα σπάσει η μεμβράνη όπως το Tempered glass το οποίο ναι μέν θα σου προστατεύσει το κινητο αλλά χρειαστεί να βαλεις καινουριο. Ισχύει ότι είναι καλυτερη;; έχεις βάλει κανένας; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsos4u Δημ. June 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2015 http://www.ebay.com/itm/291395862269?_trksid=p2060353.m2749.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT Έχει 1.60 και το σκέφτεσαι; Πάρε 2-3 και είσαι καλυμμένος για πάντα. Παράθεση Ένδοξο ιστορικό : Sony Ericsson W600 , Sony Ericsson K810i , Nokia N78 , LG GT505 , Samsung i5800, Alcatel OT-918D , Sony Xperia Sole , Samsung Galaxy S3 4G, iPhone 5, LG G2, Xiaomi Redmi Note 3, LG V10, Samsung Galaxy S7 Edge, iPhone X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kassotis Δημ. June 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2015 η σημερινη μ μερα ηταν επικη! το μεσημερι καταφερα και εσπασα την οθονη του λαπτοπ! μ:worry: :cry: και εφαγε το κινητο δυο θεαματικοτατες τουμπες που ομοιες τους δεν εχετε ξαναδει! ευτυχως τη πληρωσε μονο το tempered glass που πλεον εχει ενα σπασιμο κατω αριστερα και μια ραγαδα διασχιζει τις δυο ακρες του γυαλιου :ninja: οποτε παμε για νεο γυαλακι (και ο οθονη για το λαπτοπ) σε μια μερα παρακαλω εχουμε κανα γυαλι δοκιμασμενο? http://www.ebay.com/itm/291395862269?_trksid=p2060353.m2749.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT Έχει 1.60 και το σκέφτεσαι; Πάρε 2-3 και είσαι καλυμμένος για πάντα. φιλε μου δοκιμασμενο?? καλο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. June 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2015 (edited) Το καλύτερο tempered glass ........ εφαρμόζει τέλεια, δεν αφήνει φουσκάλες, μιας που η ''κόλα'' βρίσκετε γύρο - γύρο στο πλαίσιο...!!!!;) Premium Tempered Glass Film Screen Protector for LG G2 http://s28.postimg.org/cns57zuwd/20150609_010347.jpg how do you print screen Edited June 8, 2015 by mariodj Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. June 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2015 Έχει κάποιος να προτείνει θήκη quick circle (με στρογγυλό παράθυρο και οχι τετράγωνο) που να μην έχει σίδερο γύρω γύρω να γδερνει την οθόνη ? Θα βάλω προστασία βέβαια ούτως ή άλλως. Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anestis1 Δημ. June 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2015 εχουμε κανα γυαλι δοκιμασμενο? X-ONE Premium tempered Glass panels 9H Hardness for LG G2 D802 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. June 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2015 εχουμε κανα γυαλι δοκιμασμενο? X-ONE Premium tempered Glass panels 9H Hardness for LG G2 D802 Οχι.....!:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anestis1 Δημ. June 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2015 Οχι.....!:D Μαέστρο με πίκρανες :cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. June 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2015 Νιλκιν αυτό Έχω εγώ, το έχω βάλει βγάλει 10 φορές, σκυλί Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MobilePerson Δημ. June 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2015 (edited) Καμία γνώμη για το παρακάτω γυαλί ; Forever Tempered Glass Screen Protector για LG D802 G2 Edited June 10, 2015 by MobilePerson Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pavlos1908 Δημ. June 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2015 Για θηκες με πορτακι ποιες προτεινετε; Θελω να παρω μια πορτακι και μια σιλικονη σε περιπτωση που βαρεθω/την βρω δυσχρηστη την πρωτη. Παράθεση Αριθμομηχανή Δωρεάν, Γρήγορη χρησιμοποιώντας πολύ λίγη μνήμη και ΧΩΡΙΣ διαφημισεις. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neutral Δημ. June 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2015 Για protector με τις λιγότερες δυνατόν δαχτυλιες τι προτείνετε; Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Androidoθαυμάστρια. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts