vanas Δημ. September 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2014 Και ήρθε η ώρα να δοκιμάσω και εγώ από αυτά τα tempered glass να δούμε τι θα δούμε.. Ακούω προτάσεις από άτομα που έχουν βάλει.. Αξίζει έτσι δεν είναι?? Διάβασα μερικά ποστς ότι δεν αποκρίνεται η οθόνη με tempered? Να πάρω αυτό που δεν είναι ούτε μάρκα ούτε τίποτα? http://www.ebay.com/itm/0-25mm-High-Quality-NEW-Tempered-Glass-Film-Screen-Protector-for-LG-Optimus-G2-/191007040559?pt=US_Cell_Phone_Screen_Protectors&hash=item2c78e8242f Ή αυτό που φαίνεται πιο σοβαρό σαν προιόν? http://www.ebay.com/itm/Nillkin-Anti-Explosion-Tempered-Glass-Screen-Protector-For-LG-G2-D802-/400703736079?pt=US_Cell_Phone_Screen_Protectors&hash=item5d4bcdc90f Εγώ είχα πάρει το πρώτο και ακόμα το έχω. Τώρα παρήγγειλα ένα σαν το πρώτο και το δεύτερο. Δεν μου φαίνεται πιο στιβαρό. Το πήρα πιο πολύ για να δω το μέγεθος του και τι διάφορα έχει με το δικό μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolis1186 Δημ. September 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2014 Εγώ είχα πάρει το πρώτο και ακόμα το έχω. Τώρα παρήγγειλα ένα σαν το πρώτο και το δεύτερο. Δεν μου φαίνεται πιο στιβαρό. Το πήρα πιο πολύ για να δω το μέγεθος του και τι διάφορα έχει με το δικό μου. Το πρώτο που πήρες καλύπτει όλη την οθόνη?? Γιατί κάτι ζελατίνες που πήρα για τώρα αφήνουν ένα πολύ μικρό περιθώριο από την μια πλευρά. Δεν την καλύπτουν όλη δλδ. Το ίδιο συμβαίνει και με το tempered? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
poison21 Δημ. September 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2014 Σημερα παρελαβα αυτη http://www.ebay.com/itm/221396050957?_trksid=p2059210.m2749.l2649&var=520270603481&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT και γραφει επανω spigen slim armor ενω στην εικονα δεν φαινεται μπηκα και στο site της spigen και ειναι ολοιδια μεχρι και τα αυτοκολλητα τελεια απομιμηση της γνησιας για οποιο παιδι θελει να παραγγειλει.:D Παράθεση ONE PLUS 9 PRO Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Grgasteus Δημ. September 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2014 Σημερα παρελαβα αυτη http://www.ebay.com/itm/221396050957?_trksid=p2059210.m2749.l2649&var=520270603481&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT και γραφει επανω spigen slim armor ενω στην εικονα δεν φαινεται μπηκα και στο site της spigen και ειναι ολοιδια μεχρι και τα αυτοκολλητα τελεια απομιμηση της γνησιας για οποιο παιδι θελει να παραγγειλει.:D Μπερδεύτηκα. ..είναι απομίμηση ή όχι τελικά ; Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=55736 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vanas Δημ. September 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2014 Το πρώτο που πήρες καλύπτει όλη την οθόνη?? Γιατί κάτι ζελατίνες που πήρα για τώρα αφήνουν ένα πολύ μικρό περιθώριο από την μια πλευρά. Δεν την καλύπτουν όλη δλδ. Το ίδιο συμβαίνει και με το tempered? Καλύπτει όλη την οθόνη αλλά όχι όλη την πρόσοψη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolis1186 Δημ. September 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2014 Καλύπτει όλη την οθόνη αλλά όχι όλη την πρόσοψη. Το θέμα είναι η οθόνη.. Επειδή είναι μικρά τα bezzels δεν μπορούν να την κάνουν ακριβώς? Δεν μπορώ να καταλάβω.. Τέσπα θα παραγγείλω την φθηνή με 2μιση ευρά και αργότερα αν δω ότι με βολεύει μπορεί να παραγγείλω και καμία nillkin Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vanas Δημ. September 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2014 Το θέμα είναι η οθόνη.. Επειδή είναι μικρά τα bezzels δεν μπορούν να την κάνουν ακριβώς? Δεν μπορώ να καταλάβω.. Τέσπα θα παραγγείλω την φθηνή με 2μιση ευρά και αργότερα αν δω ότι με βολεύει μπορεί να παραγγείλω και καμία nillkin Αν κάλυπτε ακριβώς την πρόσοψη δεν θα έμπαινε καμία θήκη πλην ελαχίστων. Ήδη με μια θήκη είμαι οριακά. Επίσης στο τελείωμα το γυαλί του g2 έχει καμπύλη και πιθανόν να έχουν θέμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
poison21 Δημ. September 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2014 Μπερδεύτηκα. ..είναι απομίμηση ή όχι τελικά ; Λογικα απομιμηση αλλα τελεια και με κοστος 4 ευρω,βεβαια δινει αρκετο ογκο στο κινητο. Παράθεση ONE PLUS 9 PRO Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolis1186 Δημ. September 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2014 Σήμερα παρήγγειλα κ εγώ την Spiegel. Σε λευκό χρώμα όπως και το χρώμα του κινητού. Μαζί πήρα και tempered glass και απλές ζελατίνες να υπάρχουν. Κάποια στιγμή αργότερα θα πάρω και με παραθυράκι αλλά μετά.. Διαβάζω δίνει όγκο η Spiegel αλλά άμα το προστατεύει το κινητό καλά όπως λένε τότε χαλάλι.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
poison21 Δημ. September 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2014 Μάλλον θα εννοείς ρην spigen slim armor.Ναι προσθέτει όγκο αλλά το προστατεύει απίστευτα καλά. Παράθεση ONE PLUS 9 PRO Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trifos Δημ. September 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2014 σήμερα παρέλαβα την micro sd 128gb για το menova τωρα εχω άφθονο χώρο. Παράθεση Poco F2 Pro 8/256 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolis1186 Δημ. September 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2014 σήμερα παρέλαβα την micro sd 128gb για το menova τωρα εχω άφθονο χώρο. Τι είναι αυτό?? Το menova? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trifos Δημ. September 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2014 Τι είναι αυτό?? Το menova? ειναι ενα micro usb reader και περνει μεσα του την καρτα. http://www.meenova.com/ Παράθεση Poco F2 Pro 8/256 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. September 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2014 ειναι ενα micro usb reader και περνει μεσα του την καρτα. http://www.meenova.com/ Από που το πήρες το mini usb το .??? και πόσο.??? προφανώς μέσο PC πας τα αρχεία εκεί...!!! είναι γρήγορη...??? πολλές ερωτήσεις αλλά.....;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. September 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2014 οσοι φορατε quick window και tempered,σας γρατζουνιεται η οθονη? Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewk Δημ. September 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2014 Από που το πήρες το mini usb το .??? και πόσο.??? προφανώς μέσο PC πας τα αρχεία εκεί...!!! είναι γρήγορη...??? πολλές ερωτήσεις αλλά.....;) Το meenova,έχει γύρω στα 11 ευρώ..Έχουν site που μπορείς να παραγγείλεις..Το έχω αρκετό καιρό και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. September 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2014 οσοι φορατε quick window και tempered,σας γρατζουνιεται η οθονη? Εμένα δεν είχε τίποτα Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolis1186 Δημ. September 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2014 οσοι φορατε quick window και tempered,σας γρατζουνιεται η οθονη? Αμα έχεις και τα δύο δεν νομίζω να υπάρχει πρόβλημα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. September 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2014 (edited) Το meenova,έχει γύρω στα 11 ευρώ..Έχουν site που μπορείς να παραγγείλεις..Το έχω αρκετό καιρό και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος Την πάνω δεξιά παρήγγειλα αυτή είναι? πόσες μέρες έκανε να έρθει......???? http://s29.postimg.org/rebxeu61j/Picture0001.png free image upload Edited September 5, 2014 by mariodj Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgathana Δημ. September 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2014 Παιδια εχει χρησιμοποιησει κανενας τετοια θηκη? http://www.ebay.com/itm/Waterproof-Shockproof-Hard-Case-Protect-Phone-Cover-For-LG-G2-/261576328609?pt=DE_Handy_PDA_Taschen_Schutzh%C3%BCllen&var=&hash=item3ce72a05a1 Μου φαινεται καλη περιπτωση αλλα δεν ξερω αν ειναι αξιοπιστη, γι αυτο ρωταω αν την εχει χρησιμοποιησει καποιος! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolis1186 Δημ. September 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2014 Παιδια εχει χρησιμοποιησει κανενας τετοια θηκη? http://www.ebay.com/itm/Waterproof-Shockproof-Hard-Case-Protect-Phone-Cover-For-LG-G2-/261576328609?pt=DE_Handy_PDA_Taschen_Schutzh%C3%BCllen&var=&hash=item3ce72a05a1 Μου φαινεται καλη περιπτωση αλλα δεν ξερω αν ειναι αξιοπιστη, γι αυτο ρωταω αν την εχει χρησιμοποιησει καποιος! Εσένα σου αρέσει, το κινητό το ρώτησες άμα θέλει να φορέσει αυτό το έκτρωμα??? :D Τι ακριβώς σου άρεσε σε αυτή τη θήκη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgathana Δημ. September 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2014 Εσένα σου αρέσει, το κινητό το ρώτησες άμα θέλει να φορέσει αυτό το έκτρωμα??? :D Τι ακριβώς σου άρεσε σε αυτή τη θήκη? Αχαχαχαχα σ'ωραιος!! Δεν τη θελω για μονιμη θηκη, γενικα δεν μου αρεσουν οι θηκες και το χω γυμνο αλλα το προσεχω σαν τα ματια μου, αλλα αυτη ειναι αδιαβροχη μεχρι 6 μετρα και λεω ειναι καλη περιπτωση για υποβρυχιες ληψεις. Γι αυτο ρωτησα αν τη χρησιμοποιησε καποιος και αν εχει αποτελεσμα! :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. September 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2014 Παιδια εχει χρησιμοποιησει κανενας τετοια θηκη? http://www.ebay.com/itm/Waterproof-Shockproof-Hard-Case-Protect-Phone-Cover-For-LG-G2-/261576328609?pt=DE_Handy_PDA_Taschen_Schutzh%C3%BCllen&var=&hash=item3ce72a05a1 Μου φαινεται καλη περιπτωση αλλα δεν ξερω αν ειναι αξιοπιστη, γι αυτο ρωταω αν την εχει χρησιμοποιησει καποιος! Πάρε ένα κουτί από σοκολατακια....ριχτώ μέσα, και όταν το χρειάζεσαι το ανοίγεις και μιλάς...!!!! :lol: ελπίζω να έχεις χιούμορ..!;) ένα τόσο ωραίο τηλέφωνο αυτή η θήκη το <<το επίθετο βάλτο εσύ>>...!!!! sory.....!!!:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgathana Δημ. September 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2014 Πάρε ένα κουτί από σοκολατακια....ριχτώ μέσα, και όταν το χρειάζεσαι το ανοίγεις και μιλάς...!!!! :lol: ελπίζω να έχεις χιούμορ..!;) ένα τόσο ωραίο τηλέφωνο αυτή η θήκη το <<το επίθετο βάλτο εσύ>>...!!!! sory.....!!!:D αχαχαχ ναι ρε παιδια συμφωνω μαζι σας σε ολα ασε που γελαω στο φουλ :lol: :lol:.... Αλλα δεν καταλαβατε οτι ρωταω για τη χρηστικη αξια αυτης της θηκης και την αποτελεσματικοτητα της... π.χ παω για ενα μπανιο και θελω να βγαλω φωτογραφια μεσα στο νερο, παιρνω το κινητο το βαζω μεσα στη θηκη κανω τη δουλεια μου και μετα το βγαζω απ τη θηκη, γι αυτο ρωτησα αν τη χρησιμοποιησε καποιος και τι αποτελεσμα ειχε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. September 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2014 αχαχαχ ναι ρε παιδια συμφωνω μαζι σας σε ολα ασε που γελαω στο φουλ :lol: :lol:.... Αλλα δεν καταλαβατε οτι ρωταω για τη χρηστικη αξια αυτης της θηκης και την αποτελεσματικοτητα της... π.χ παω για ενα μπανιο και θελω να βγαλω φωτογραφια μεσα στο νερο, παιρνω το κινητο το βαζω μεσα στη θηκη κανω τη δουλεια μου και μετα το βγαζω απ τη θηκη, γι αυτο ρωτησα αν τη χρησιμοποιησε καποιος και τι αποτελεσμα ειχε... Εγώ δεν θα τολμούσα να βάλω το κινητό μέσα στη θάλασσα ακόμα και με γνήσια αδιάβροχη θήκη της LG αν υπήρχε. Άλλωστε είναι πολύ φθηνές πλέον οι αδιάβροχες ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές. Πιστεύω όμως ότι είναι μια χαρά η θήκη για την παραλία, για να το προστατεύει από άμμο και σταγόνες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts