mariodj Δημ. August 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2014 Τι τώρα φίλε? Ίδια δεν παραμένει η θήκη? Δεν κατάλαβα σωστά? :p όπως ήταν πριν 4 μήνες που την είχα έτσι θα είναι και τώρα νόμισα την παράτησες....και έχεις κάτι άλλο...!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. August 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2014 νόμισα την παράτησες....και έχεις κάτι άλλο...!!!! Όχι ρε συ. Είχα το τηλέφωνο και προσπαθώ να συμμετέχω επειδή την είχα τη θήκη και την είχα δουλέψει. Κάποια στιγμή την παράτησα αλλά γιατί δεν με βόλεψε Όχι γιατί έκανε σημάδια. ΔΕΝ είναι είχα τέτοιο πρόβλημα εγώ. Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dim74 Δημ. August 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2014 μολις μιλησα με την lg,τους ανεφερα το προβλημα και μου ειπαν πως σε αυτες τις περιπτωσεις κανουν αλλαγη οθονης και καλο ειναι μετα την αλλαγη να βαλω προστατευτικο οθονης.οσοι δηλαδη εχουν θηκη τετοια καλο ειναι να εχουν προστατευτικο στην οθονη. αφου σημειωσαν ολα τα στοιχεια και το ιμει και ημερομηνια αγορας,αυριο πρωι θα στειλουν κουριερ να παρει το τηλεφωνο για το service. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
answer13 Δημ. August 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2014 στειλε το κινητο με την επισημη θηκη της LG για να μην μπορουν να πουν κατι ! αν εχει βελουδο , πως δημιουργουνται τα σημαδια ; αν το πιεζεις ; Παράθεση LG G2 32GB WHITE, 1+ 5T WHITE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamatis3133 Δημ. August 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2014 Λογικα τα σημαδια γινονται απο το πλαστικο πλαίσιο που εχει η θηκη. Εγω εχω τη θήκη και σημαδια ακομα δεν εχω αλλα ειμαι υποψιασμένος και δεν την πιέζω ή δεν την στριμωχνω αναμεσα σε αλλα πράγματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. August 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2014 Λογικα τα σημαδια γινονται απο το πλαστικο πλαίσιο που εχει η θηκη. Εγω εχω τη θήκη και σημαδια ακομα δεν εχω αλλα ειμαι υποψιασμένος και δεν την πιέζω ή δεν την στριμωχνω αναμεσα σε αλλα πράγματα. Όπως τα λέει ο φίλος. Στο άνοιγμα στο παράθυρο έχει ένα πλαστικό που ακουμπά στην οθόνη γύρω γύρω Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanos1989 Δημ. August 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2014 Όπως τα λέει ο φίλος. Στο άνοιγμα στο παράθυρο έχει ένα πλαστικό που ακουμπά στην οθόνη γύρω γύρω Μην λες άσχετα πράγματα, η θήκη από μέσα έχει το ίδιο αλουμινένιο πλαίσιο περιμετρικά όπως και απέξω! Το θέμα δημιουργείτε με την τριβή όταν σουλατσάρει το παγκάκι μέσα στην τσέπη! Γι αυτό το έχουμε πει πολλές φορές ότι πρέπει μαζί με αυτήν την θήκη να υπάρχει screen protector! Έγω το έπαθα μόνο στην πάνω πλευρά που είναι κάτω από το μικρόφωνο...ευτυχώς το είδα νωρίς! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. August 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2014 Μην λες άσχετα πράγματα, η θήκη από μέσα έχει το ίδιο αλουμινένιο πλαίσιο περιμετρικά όπως και απέξω! Το θέμα δημιουργείτε με την τριβή όταν σουλατσάρει το παγκάκι μέσα στην τσέπη! Γι αυτό το έχουμε πει πολλές φορές ότι πρέπει μαζί με αυτήν την θήκη να υπάρχει screen protector! Έγω το έπαθα μόνο στην πάνω πλευρά που είναι κάτω από το μικρόφωνο...ευτυχώς το είδα νωρίς! Καλα Θανο δεν καθισα ρε φιλε να δω τι ειναι.αν ειναι αλουμινιο ή πλαστικό.Ειμαι και γκαβουλιακας εγω και δεν τα καταλαβαινω.Το νομιζα για πλαστικο.Εμενα χωρις screen protector για 2 εβδομαδες δεν μου εκανε σημαδι. ελπιζω τα παιδια να μην νομιζουν οτι λεω μπαρουφες κλπ Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. August 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2014 Αυτή που πήρα εγώ, δεν είναι η original, και στο παράθυρο δεν έχει γύρο - γύρο αλουμινένιο περίβλημα, ελπίζω να μην έχω θέμα...!!!;) http://s1.postimg.org/gjmf9tevz/Picture0001.png hosting images VIDEO Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanos1989 Δημ. August 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2014 Αυτή που πήρα εγώ, δεν είναι η original, και στο παράθυρο δεν έχει γύρο - γύρο αλουμινένιο περίβλημα, ελπίζω να μην έχω θέμα...!!!;) http://s1.postimg.org/gjmf9tevz/Picture0001.png hosting images VIDEO Είσαι μια χαρά, δεν έχεις κανέναν φόβο γρατζουνιάς! Μόνο μην σου πέσει κάτω γιατί είναι επικίνδυνο και μπορεί να κοπεί στα δύο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. August 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2014 Και μια βοήθεια of topic........ που είναι η ρύθμιση για 2G & 3G ..??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamatis3133 Δημ. August 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2014 Και μια βοήθεια of topic........ που είναι η ρύθμιση για 2G & 3G ..??? κατεβαζεις την μπαρα ειδοποιησεων και κρατας πατημενα τα δεδομενα. Εκει στον τυπο δικτυου επιλεγεις τι θες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. August 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2014 κατεβαζεις την μπαρα ειδοποιησεων και κρατας πατημενα τα δεδομενα. Εκει στον τυπο δικτυου επιλεγεις τι θες. Προφανώς η παρακάτω ρύθμιση, γυρνά σε 2G & 3G αυτόματα....??? τι πατάω για 2G & 3G ....??? http://s9.postimg.org/yb0orwnof/Screenshot_2014_08_25_18_49_27.png upload images free Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamatis3133 Δημ. August 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2014 Τι εννοείς και 3g και 2g; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. August 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2014 Προφανώς η παρακάτω ρύθμιση, γυρνά σε 2G & 3G αυτόματα....??? τι πατάω για 2G & 3G ....??? http://s9.postimg.org/yb0orwnof/Screenshot_2014_08_25_18_49_27.png upload images free Gsm είναι μόνο 2g και το wcdma είναι μόνο 3g;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titanas123 Δημ. August 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2014 παιδια ψαχνω θηκη για το g2 εκτος απο την επισημη της lg υπαρχει κατι αξιολογο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. August 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2014 (edited) <<παιδια ψαχνω θηκη για το g2 εκτος απο την επισημη της lg υπαρχει κατι αξιολογο;>> προφανώς....δεν διάβασες της τελευταίες δυο σελίδες....!!! Edited August 26, 2014 by mariodj Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalvar Δημ. August 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2014 παιδια μπορειτε να προτεινετε φτηνη και πιοτικη quick window κοκκινη, πορτοκοκαλι κτλ, απο εξωτερικο γιατι εδω ειναι πανακριβες σε σχεση με εξω. Παράθεση Samsung a51-Huawei p smart z-xiaomi redmi note 8 pro-honor 8x - Samsung s7 edge-Xiaomi redmi note 4-Letv-lenovo p1-samsung note 4-Htc one m8 - lenovo z2 pro - lg g3 - samsung a5 - lenovo z2 - iphone 5s - samsung s5 - samsung grand 2 - lg g2 - asus zenfone 5 - samsung s3 - lumia 520 - samsung s4 mini - iphone 4s etc.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titanas123 Δημ. August 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2014 <<παιδια ψαχνω θηκη για το g2 εκτος απο την επισημη της lg υπαρχει κατι αξιολογο;>> προφανώς....δεν διάβασες της τελευταίες δυο σελίδες....!!! για ελλαδα μιλαω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamatis3133 Δημ. August 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2014 παιδια μπορειτε να προτεινετε φτηνη και πιοτικη quick window κοκκινη, πορτοκοκαλι κτλ, απο εξωτερικο γιατι εδω ειναι πανακριβες σε σχεση με εξω. Δες αυτη που πηρε ο mariodj εχει την ιδια στο ebay.com πολυ φθηνότερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. August 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2014 για ελλαδα μιλαω Άρα....... σίγουρα δεν διάβασες #1666 , έστω ...!!! Την παρέλαβα LG G2 D802 Θήκη και σας την παρουσιάζω ...!!! Μιας που είχα 3 pm για το καπάκι (φόβοι γρατσουνιές) έχει απο μέσα επένδυση σαν τσόχα η λεπτό βελούδο, άρα δεν υπάρχει φόβος...!!! VIDEO http://s27.postimg.org/xhtv0toz7/IMG_3239.jpg screenshot software http://s30.postimg.org/y0cfwqz01/IMG_3241.jpg image hosting over 5mb Τετάρτη απόγευμα την παρήγγειλα, και Σάββατο είναι στα χέρια μου..!!!;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manthosffvll Δημ. August 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2014 παιδια σκεφτομαι την αγορά spigen θήκης απο εδω http://www.spigen.com/lg-g2-case-slim-armor.html !οσοι απο εσας το εχετε βλέπεται καθολου μείωση εμβέλειας wifi η σηματος τηλεφωνου??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titanas123 Δημ. August 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2014 (edited) :)Άρα....... σίγουρα δεν διάβασες #1666 , έστω ...!!! Την παρέλαβα LG G2 D802 Θήκη και σας την παρουσιάζω ...!!! Μιας που είχα 3 pm για το καπάκι (φόβοι γρατσουνιές) έχει απο μέσα επένδυση σαν τσόχα η λεπτό βελούδο, άρα δεν υπάρχει φόβος...!!! VIDEO http://s27.postimg.org/xhtv0toz7/IMG_3239.jpg screenshot software http://s30.postimg.org/y0cfwqz01/IMG_3241.jpg image hosting over 5mb Τετάρτη απόγευμα την παρήγγειλα, και Σάββατο είναι στα χέρια μου..!!!;) δηλαδη παιρνω ή αυτη η της lg σορυ γιατι στην αρχη νομιζα οτι και αυτη της lg ειναι :) Edited August 26, 2014 by Titanas123 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. August 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2014 :) δηλαδη παιρνω ή αυτη η της lg σορυ γιατι στην αρχη νομιζα οτι και αυτη της lg ειναι :) Γιαυτό λέω δεν διάβασες 2 σελίδες παραπίσω, θα διαπίστωνες οτι της LG (30€) έχει ενα αλουμινένιο περίβλημα στο παράθυρο και αυτό δημιουργεί γρατσουνιές στην οθόνη. Ενώ αυτή που βλέπεις στης photo και στο video δεν είναι της LG αλλά κάνει για LG G2 (16.00€) και δεν έχει το αλουμινένιο περίβλημα στο παράθυρο, άρα δεν είναι επιρρεπείς σε τυχών γρατσουνιές...!!!;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sstavr Δημ. August 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2014 είμαι σε αναζήτηση και γω κάποιου καλού tempered glass καθώς και MHL OTG 5in1 USB για αγορά από ebay...Τι προτείνετε; Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts