JIMBOAthens Δημ. April 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2014 Εγώ παρήγγειλα ένα από eBay στα 6,5€. Ελπίζω να δουλεύει όπως λέει στην περιγραφή αλλιώς θα φάει αρνητική. Για δώσε κανένα link... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerv_5800 Δημ. April 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2014 Για δώσε κανένα link... Λιγο αν ψαξεις εχει πολλα !!! Το σκεφτομαι και εγω να σου πω !!! ;) ;) http://www.ebay.com/itm/Slimport-MyDP-to-HDMI-HDTV-Video-Audio-Cable-Adapter-for-LG-G2-Google-Nexus-4-/251475735781?pt=US_Video_Cables_Adapters&hash=item3a8d1f34e5 http://www.ebay.com/itm/Slimport-MyDP-to-HDMI-HDTV-Adapter-Cable-For-LG-G2-Google-4-E960-Nexus-7-II-ASUS-/350956004235?pt=US_Cell_Phone_PDA_Cables_Adapters&hash=item51b69ba38b http://www.ebay.com/itm/Slimport-MyDP-to-HDMI-HDTV-Cable-For-LG-G2-Google-4-E960-Nexus-7-II-ASUS-PA9-/151254017412?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item2337712584 Παράθεση Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου... Samsung Galaxy S21 Ultra / Galaxy Watch Ultra ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. April 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2014 Εγώ παρήγγειλα ένα από eBay στα 6,5€. Ελπίζω να δουλεύει όπως λέει στην περιγραφή αλλιώς θα φάει αρνητική. Ποιο η διαφορά του exFAT με το FAT32? NTFS δεν διαβάζει πάντως Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. April 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2014 Πως μπορώ να ρυθμίσω το power button να απαντάει και να τερματίζει την κλήση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. April 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2014 Πως μπορώ να ρυθμίσω το power button να απαντάει και να τερματίζει την κλήση? Να απαντάει ΝΟΜΙΖΩ δεν γινεται... να τερματιζει το κανεις η μεσα απο το μενου Κλήσεις, εκει κοντα στο Wifi ειναι, ή στο μενου Προσβασιμοτητα, Accessibility Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tubeki Δημ. April 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2014 Εγω ειμαι stock και μου το διαβαζει κανονικα σε ex fat Ποια καρτα εχεις αγορασει; το ex fat φορματ μπορω να το διαμορφωσω σε υπολογιστη με windows 8; θα την διαβαζουν την καρτα μετα αλλα PC που θα την βαζω για μεταφορα αρχειων ή θα εχω προβλημα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Billeiros Δημ. April 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2014 Ποια καρτα εχεις αγορασει; το ex fat φορματ μπορω να το διαμορφωσω σε υπολογιστη με windows 8; θα την διαβαζουν την καρτα μετα αλλα PC που θα την βαζω για μεταφορα αρχειων ή θα εχω προβλημα; Μια της samsung 32 gb 10 hc.ναι μεσα απο τα windows την φορμαρεις και μετα ολα πανε ρολοι.ενα λεπτο δουλεια ειναι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TUPAC_RIP Δημ. April 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2014 Ποιο η διαφορά του exFAT με το FAT32? NTFS δεν διαβάζει πάντως Η κυριοτερη διαφορα ειναι οτι με FAT32 το μεγαλυτερο αρχειο που μπορει να διαβασει ειναι 4GB ενω το exFAT πολυ μα πολυ περισσοτερο, δε θυμαμαι. Παράθεση LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. April 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2014 Η κυριοτερη διαφορα ειναι οτι με FAT32 το μεγαλυτερο αρχειο που μπορει να διαβασει ειναι 4GB ενω το exFAT πολυ μα πολυ περισσοτερο, δε θυμαμαι. 1 Εκατομμύριο TB... Μόλις το διάβασα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JamesMoore Δημ. April 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2014 1 Εκατομμύριο TB... Μόλις το διάβασα http://www.ntfs.com/ntfs_vs_fat.htm εντυπωσιάσθην! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vanderVagos Δημ. April 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2014 Πήρα αυτή την θήκη. Για 7€ τα σπάει :p Ταιριάζει μια χαρά στο τηλέφωνο, έχει ωραία αίσθηση στο χέρι και είναι βολική όταν κρατάς το κινητό με ανοιχτό πορτάκι. Δυστυχώς δεν είχα προβλέψει ότι δεν έχει τριπούλα για το Led και σκέφτομαι να ανοίξω μία μόνος μου. Τι έχω να χάσω; 7€ το πολύ :lol: Όταν είχα το τηλέφωνο στην τσέπη του τζιν, χωρίς την θήκη, δεν με ενοχλούσε καθόλου μα καθόλου το πάχος του. Τώρα είναι στο όριο και να πω την αλήθεια με ενοχλεί ελαφρά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
answer13 Δημ. April 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2014 ξέρουμε κάποια καλή πορτοκαλί θήκη ; το στυλ της nekeda μου αρεσει αλλα δεν με πειράζει να δοκιμάσω και κάτι διαφορετικό ! screen protector τι παίρνουμε ; tempered glass ; ποια είναι η καλύτερη ; θέλω να νοιώθω την οθόνη όπως είναι , αν γίνεται ! ευχαριστώ αυτή αξίζει http://www.ebay.com/itm/380787951035?_trksid=p2055119.m1438.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT ?? δεν βρήκα κατι καλο σε πορτοκαλί , χωρίς σχέδια πάνω ..σκετο πορτοκαλί έχω διαβάσει σχεδόν τα πάντα για το G2 και θυμάμαι κάποιος είχε πει οτι αγόρασε ωραία πορτοκαλί θήκη αλλά αντε να βρεις το ποστ τωρα ! :lol::lol: Παράθεση LG G2 32GB WHITE, 1+ 5T WHITE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. April 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2014 αυτή αξίζει http://www.ebay.com/itm/380787951035?_trksid=p2055119.m1438.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT ?? δεν βρήκα κατι καλο σε πορτοκαλί , χωρίς σχέδια πάνω ..σκετο πορτοκαλί έχω διαβάσει σχεδόν τα πάντα για το G2 και θυμάμαι κάποιος είχε πει οτι αγόρασε ωραία πορτοκαλί θήκη αλλά αντε να βρεις το ποστ τωρα ! :lol::lol: Πιάνει όλο το τηλέφωνο;βλέπω πάνω και κάτω ότι είναι εκτεθειμενο Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nobody4 Δημ. April 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2014 αυτή αξίζει http://www.ebay.com/itm/380787951035?_trksid=p2055119.m1438.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT ?? δεν βρήκα κατι καλο σε πορτοκαλί , χωρίς σχέδια πάνω ..σκετο πορτοκαλί έχω διαβάσει σχεδόν τα πάντα για το G2 και θυμάμαι κάποιος είχε πει οτι αγόρασε ωραία πορτοκαλί θήκη αλλά αντε να βρεις το ποστ τωρα ! :lol::lol: Φίλε μου άμα θέλεις μια πορτοκαλί δες πχ αυτήν γιατί όπως είπε και ο φίλος από πάνω καλό είναι να καλύπτεται το κινητό σε όλες τις μεριές. Στην δικιά σου καλύπτονται μόνο τα πλαϊνά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sinbad Δημ. April 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2014 που θα βρω πληροφοριες για αγορα Mini MicroSD Card Reader for Android με σκοπο να αυξησω την χωρητικοτητα? ----- προσθήκη μηνύματος 13 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Πριν λίγο παρήγγειλα αυτό http://www.e-shop.gr/product?id=PER.552795 32gb σε απίστευτη τιμή και μέγεθος και dual micro usb - usb... http://media.kingston.com/images/press/2014/DTDuo_250x250.jpg είναι συμβατο με lg g2? εισαι ευχαριστημένος? μπορει να είναι μονιμα πανω στο κινητο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewk Δημ. April 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2014 Σήμερα μου ήρθε η spigen,Πολυ γρήγορη Αποστολή!!Αρκετά καλή μπορώ να πω,αν ήταν πιο λεπτή και δεν είχε το άνοιγμα για την κεραία του κορεατικου θα ήταν τέλεια αλλά και ετσι ειναι αρκετά καλή και προστατεύει την συσκευή. . Το meenova ακόμα να το παραλάβω,πρέπει να έχει περάσει μήνας ++++ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vanas Δημ. April 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2014 δεν βλέπω αγορές, σχόλια, φωτογραφίες για tempered glass.... τι έγινε; αξίζει σαν αίσθηση! Καί στην αφή και στην καθαρότητα-όραση (στο μάτι). άντε να δούμε μερικές να κρίνουμε, να αλλάξουμε απόψεις να βρούμε την καλύτερη VFM... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jmallen3 Δημ. April 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2014 δεν βλέπω αγορές, σχόλια, φωτογραφίες για tempered glass.... τι έγινε; αξίζει σαν αίσθηση! Καί στην αφή και στην καθαρότητα-όραση (στο μάτι). άντε να δούμε μερικές να κρίνουμε, να αλλάξουμε απόψεις να βρούμε την καλύτερη VFM... Αν κοιτάξεις μερικές σελίδες πιο πίσω θα βρεις link για να δεις αναλυτικές φωτογραφίες και παρουσίαση για το Mocolo tempered glass που έχω κάνει :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vanas Δημ. April 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2014 (edited) Αν κοιτάξεις μερικές σελίδες πιο πίσω θα βρεις link για να δεις αναλυτικές φωτογραφίες και παρουσίαση για το Mocolo tempered glass που έχω κάνει :) εσύ και εγώ και δεν θυμάμε αν καποιος άλλος.... υπάρχουν πάρα πολλά εκεί έξω.... βοήθεια..... πνίγομαι....:lol: αα... και δεν έβγαλες φωτογραφία το κινητο με το tempered glass φορεμένο... άστο μετά είδα τις φωτογραφίες.... δεν πιάνει όλη την οθόνη... τι τιμή έχει; Edited April 4, 2014 by vanas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jmallen3 Δημ. April 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2014 εσύ και εγώ και δεν θυμάμε αν καποιος άλλος.... υπάρχουν πάρα πολλά εκεί έξω.... βοήθεια..... πνίγομαι....:lol: αα... και δεν έβγαλες φωτογραφία το κινητο με το tempered glass φορεμένο... άστο μετά είδα τις φωτογραφίες.... δεν πιάνει όλη την οθόνη... τι τιμή έχει; Έχουν προστεθεί φωτογραφίες με αυτό φορεμένο στο κινητό :) 15€ μαζί με τα μεταφορικά μου στοίχισε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vanas Δημ. April 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2014 Έχουν προστεθεί φωτογραφίες με αυτό φορεμένο στο κινητό :) 15€ μαζί με τα μεταφορικά μου στοίχισε. Αρκετά. Εμένα 3,5€ και δεν βλέπω διαφορά. ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. April 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2014 Υπάρχει κάποιο tempered glass που να καλύψει το κάτω μέρος να μην φαίνεται το lg? Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vanas Δημ. April 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2014 Υπάρχει κάποιο tempered glass που να καλύψει το κάτω μέρος να μην φαίνεται το lg? Νομίζω ότι έχω δει μια που έχει πλαίσιο μαύρο ή άσπρο για να ταιριάζει στην συσκευή σου..... στο ebay Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jmallen3 Δημ. April 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2014 Αρκετά. Εμένα 3,5€ και δεν βλέπω διαφορά. ... Ποιο tempered glass χρησιμοποιείς με 3,5€? Και πως καταλαβαίνεις ότι δεν υπάρχει διαφορά εφόσον δεν έχεις δοκιμάσει και τα 2? :happy: Νομίζω ότι έχω δει μια που έχει πλαίσιο μαύρο ή άσπρο για να ταιριάζει στην συσκευή σου..... στο ebay Ο φίλος ζητάει tempered glass screen protector, όχι θήκη :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vanas Δημ. April 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2014 (edited) Ποιο tempered glass χρησιμοποιείς με 3,5€? Και πως καταλαβαίνεις ότι δεν υπάρχει διαφορά εφόσον δεν έχεις δοκιμάσει και τα 2? :happy: Ο φίλος ζητάει tempered glass screen protector, όχι θήκη :) δεν είπα ότι δεν έχει διαφορά.... είπα ότι δεν βλέπω διαφορά από ποιότητα, αφή και όραση δεν έχω παράπονο μ' αυτό που πήρα.... του βάζω 10 στο μέγεθος το ήθελα μεγαλύτερο αλλά και αυτό δεν το είδα μεγαλύτερο. από άποψη αντοχής δεν μπορεί ακόμα να βγει συμπέρασμα. έχει σημασία το τι λες τελικά για tempered glass μιλάω και εγώ http://www.ebay.com/itm/181313931811?_trksid=p2055119.m1438.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT Edited April 4, 2014 by vanas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts