Jump to content

Αξεσουάρ LG G2 (θήκες, μπαταρίες κτλ)

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εγω περιμενω μια Nekeda k quickwindow!! spigen ειπα να παρω αλλα πολυ μεγαλο γινετε!! καμια αλλη καλη θηκει παιζει ?? (τωρα που υπαρχουν λεφτα)

ααααα εσύ τα έχεις και τα ψάχνουν όλοι οι άλλοι!!!!!!!

• Απαντήσεις 2,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Μιας και πριν λίγο καιρό παρέλαβα το Glass Screen Protector της Mocolo και το δοκίμασα, μπορείτε να διαβάσετε και να δείτε ένα αναλυτικό Review που δημιούργησα εδώ: http://www.greekdroid.gr/topic/107-mocolo-glass-screen-protector-lg-g2/

Νομίζω πως είναι το καλύτερο glass screen protector που υπάρχει αυτή τη στιγμή για το κινητό μας!

Μιας και πριν λίγο καιρό παρέλαβα το Glass Screen Protector της Mocolo και το δοκίμασα, μπορείτε να διαβάσετε και να δείτε ένα αναλυτικό Review που δημιούργησα εδώ: http://www.greekdroid.gr/topic/107-mocolo-glass-screen-protector-lg-g2/

Νομίζω πως είναι το καλύτερο glass screen protector που υπάρχει αυτή τη στιγμή για το κινητό μας!

Το χρησιμοποιείς με κάποια θήκη,υπάρχει κάποιο πρόβλημα;

Επειδή με ενδιαφέρει,ρωτάω γιατί θα το έχω σε συνδυασμό με την spigen slim armor .

Φίλε ευχαριστώ για το review αλλά λείπει η ουσία από αυτό. Στο 6λεπτο και βάλε βιντεάκι δεν έχεις βάλει δεν δείχνεις καθόλου το πως είναι το protector πάνω στο τηλέφωνο. Είναι με λίγα λόγια σαν να βλέπεις μαγειρική εκπομπή και απλά να σου λένε τι υλικά βάζεις στο φαγητό αλλά όχι πως το μαγειρεύεις ή πως είναι βγαίνοντας από τον φούρνο :)

Το χρησιμοποιείς με κάποια θήκη,υπάρχει κάποιο πρόβλημα;

Επειδή με ενδιαφέρει,ρωτάω γιατί θα το έχω σε συνδυασμό με την spigen slim armor .

Το χρησιμοποιώ με την official quickwindow της LG αλλά και με κλασσικές διάφανες σιλικόνης χωρίς κανένα πρόβλημα. Δεν την εχω τη slip armor πλέον για να το δοκιμασω, αλλα δεν νομιζω να εχει προβλημα μιας και ειναι αρκετα λεπτό.

Φίλε ευχαριστώ για το review αλλά λείπει η ουσία από αυτό. Στο 6λεπτο και βάλε βιντεάκι δεν έχεις βάλει δεν δείχνεις καθόλου το πως είναι το protector πάνω στο τηλέφωνο. Είναι με λίγα λόγια σαν να βλέπεις μαγειρική εκπομπή και απλά να σου λένε τι υλικά βάζεις στο φαγητό αλλά όχι πως το μαγειρεύεις ή πως είναι βγαίνοντας από τον φούρνο :)

Δυστυχώς η βιντεοκάμερα είναι για επισκευή και αναγκαστικά έχει τραβηχτεί το video με το LG G2 και έτσι δεν μπορούσα να τραβήξω video με το protector "φορεμένο". Ωστόσο υπάρχουν φωτογραφίες με αυτό πάνω στη συσκευή που μπορείς να πάρεις μια ιδέα :)

Το χρησιμοποιώ με την official quickwindow της LG αλλά και με κλασσικές διάφανες σιλικόνης χωρίς κανένα πρόβλημα. Δεν την εχω τη slip armor πλέον για να το δοκιμασω, αλλα δεν νομιζω να εχει προβλημα μιας και ειναι αρκετα λεπτό.

χμμμ..τώρα με βάλες στην πρίζα να παραγγείλω..ήμουν πολυ επιφυλακτικός γιατι με την official quickwindow που έχω και γω

συν αυτό : http://www.ebw.gr/el/Product/228602/Star-Case-Screen-Protector-for-LG-Optimus-G2-D802-Category-Case-%C2%AE-Anti-finger-4054753140878 το κινητό κλείνει οριακά..αναρωτιέμαι το συγκεκριμένο protector δεν είναι πιο παχύ αφου ειναι και glass??

Edited by tas0s7

μου δουλεψε πληρως για το σημειωματάριο και αντιστοιχη εφαρμογη

http://www.ebay.com/itm/310792046016?var=610218760511&ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649

Επειδη εψαχνα κατι παρόμοιο, το στυλό το εχεις ξεχωριστά στην τσεπη ή εχεις καποια θηκη που κουμπωνει

καπως και το εχεις συνδυάσει με αυτη?

Τελικά η quickwindow case βολεύει; Γιατί θεωρώ ότι άμα πας να κάνεις κάποιες εργασίες και ανοίξει το πορτάκι που δεν κουμπώνει υπάρχει κίνδυνος πτώσης. Αμα είχε ένα μαγνητάκι δεν θα ήταν καλύτερα; Ψήνομαι για την θήκη, αλλά λέω να ρωτήσω εσάς που την χρησιμοποιείτε να δω τι θα μου πείτε από την εμπειρία σας και την καθημερινή χρήση μαζί της για το πόσο σας βολεύει.

Τελικά η quickwindow case βολεύει; Γιατί θεωρώ ότι άμα πας να κάνεις κάποιες εργασίες και ανοίξει το πορτάκι που δεν κουμπώνει υπάρχει κίνδυνος πτώσης. Αμα είχε ένα μαγνητάκι δεν θα ήταν καλύτερα; Ψήνομαι για την θήκη, αλλά λέω να ρωτήσω εσάς που την χρησιμοποιείτε να δω τι θα μου πείτε από την εμπειρία σας και την καθημερινή χρήση μαζί της για το πόσο σας βολεύει.

Απλό.δεν βολεύει όπως και κάθε άλλη θήκη του είδους αυτού...

Αν θελήσει κάποιος να το παίξει κυριλα είναι top.για χρήση όμως ειδικά έτσι όπως το δουλεύω εγώ είναι fault.

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Εγώ έχω quick window nillkin με μαγνητακι, δε μπορώ να πω Ότι βολεύει ιδιαίτερα, ειδικά με το ένα χέρι,Όταν διπλώνει το πορτάκι παρόλο που έχει κενό, δε μπορείς εύκολα να το πατήσεις.άσε που χάνει σε ομορφιά... αλλά γούστα είναι αυτα

Edited by nickboldhead

Η quick window που συζητατε ειναι μια πολυ ομορφη θηκη με τελεια εφαρμογη, πολυ λεπτη και ποιοτηκη. Δεν εχει μαγνητακι αλλα εφαρμοζει τοσο καλα που νομιζεις οτι εχει ενα μικρο. Δεν ανοιγει ευκολα απο μονο του.

Αλλα..... θα βολεψει μονο αυτους που μπορουνε το πορτακι. Εγω το σιχαινομαι και δεν με βολευει καθολου. Ειχα μια μαυρη και μια ασπρη και τις πουλησα.

Edited by m7ixalis

LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3

[sIGPIC][/sIGPIC]

Υπάρχει spigen slim armor χωρίς το κενό στην πανω γωνία; η μαϊμού από την γνήσια έχει μεγάλη διάφορα; που υπάρχει σε καλύτερη τιμή;

Ενημέρωση:!::!:

Το παρόν θέμα δεν είναι για πωλήσεις /ανταλλαγές ,υπάρχει το buy and sell για όποιον θέλει .

Τα μηνύματα με τέτοιους είδους περιεχόμενο διαγράφηκαν ,για οποιαδήποτε απορία μπορείτε να επικοινωνήσετε με την ομάδα διαχειρίσεις .

Ευχαριστώ .

Samsung galaxy s21+

Λοιπον προχτες παρελαβα και εγω το Adata-DashDrive-Durable-UD320-16GB καθως εδωσα το παλιο μου usb δεν ειχα και memory card και ετσι πειρα αυτο http://www.skroutz.gr/s/4267592/Adata-DashDrive-Durable-UD320-16GB.html το πηρα απο το eshop παρολλο που ηταν λιγο ποιο ακριβο αλλα το ποιο φθηνο του σκρουτζ δεν με βολευε μου ηρθε κιολας μεσα σε μια μερα !!Λοιπον ειναι πραγματικα 2 σε 1 και usb 16gb και ανταπτορας usb otg ειναι μικρο βολικο ντιζαινατο πολυ ποιο μικρο απο οτi δειχνει στης φωτο εγω το νομιζα ποιο μεγαλο αλλα τελικα δεν ειναι μπραβο αξιζει να το παρετε!!! ;) ;) ;)

Επισης οσο αφορα για θηκη επειδη το κινητο το βαζω παντα σε τσαντακι οταν ειμαι εξω και το δουλευω παντα γυμνο χωρις θηκη του φοραω ειδη αυτην την θηκη που την ειχα απ το s4 ειναι δερματινη pouch της bugatti σε XL μεγεθος αυτη εδω http://www.bugatti-mobilecases.de/index.php?page=kategorien_detail&gTyp=1&pStyle=201&pKat=951 ειναι πολυ καλη αλλα απο πανω βγαινει το κινητο μερικα χιλιοστα γιαυτο λεω περιμενω να ερθει και αυτη σε 2XL μεγεθος http://www.bugatti-mobilecases.de/cellphone-smartphone-cases_slimcase-london-2xl-black_10664.html# η οποια ναι μεν θα ειναι για το s5 αλλα θα μπαινει μια χαρα το κινητο μας !!! Ζηλευω αυτην την θηκη της puro http://www.skroutz.gr/s/3925187/Puro-View-Slim-Essential-Black-i9505-Galaxy-S4.html που ειναι για το s4 η οποια ειναι και χωνευτη και εχει και παραθυρο αλλα κατι τετοιο δεν βρηκα για το G2 εσεις εχετε βρει κατι τετοιο??Τι λετε πως της βλεπετε σας αρεσουν?? Εχετε καμια αλλη pouch τετοιο στυλ να μου προτεινετε ?? ;) ;)

Edited by zerv_5800

Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου...

Samsung Galaxy S10+ SM-G975F/DS / Galaxy S9+ ;)

@zerv_5800 Η τελευταία που είναι για το s4 Είναι απίστευτη, δεν έχω ξαναδεί τέτοια,αρχίζω να ψάχνω ebay μπας και υπάρχει για εμας

Υπάρχει spigen slim armor χωρίς το κενό στην πανω γωνία; η μαϊμού από την γνήσια έχει μεγάλη διάφορα; που υπάρχει σε καλύτερη τιμή;

χωρίς κενό στην γωνία δεν νομίζω. πιθανον αν το πάρεις από το site της spigen να έχει κάτι ανάλογα με τα μοντέλα που κυκλοφορούν. η μαϊμού - αν είναι μαϊμού - από την γνήσια οπτικά δεν είδα καμία διαφορά. δεν ξέρω το σκληρό πλαστικό από άποψη αφής αν είναι το ίδιο, το δικό μου σε άσπρο είναι μάτ. σε κάποιον από το φόρουμ είχε ένα θέμα με το σκληρό πλαστικό της θήκης, εγώ κανένα.

@zerv_5800 Η τελευταία που είναι για το s4 Είναι απίστευτη, δεν έχω ξαναδεί τέτοια,αρχίζω να ψάχνω ebay μπας και υπάρχει για εμας

Δυστυχώς φίλε μου δεν πρέπει να υπάρχει για το G2 η συγκεκριμένη θήκη. Μέσα στο site της puro δείχνει να την έχει μόνο για το s4.

Εδώ οι θήκες που αφορούν το G2 και εδώ αυτές που αφορούν το S4.

Δυστυχώς φίλε μου δεν πρέπει να υπάρχει για το G2 η συγκεκριμένη θήκη. Μέσα στο site της puro δείχνει να την έχει μόνο για το s4.

Εδώ οι θήκες που αφορούν το G2 και εδώ αυτές που αφορούν το S4.

Ναι το ξέρω ότι δεν υπάρχει η συγκεκριμένη έψαχνα μήπως υπάρχει κάποια άλλη παρόμοια χωρίς αποτέλεσμα όμως..Μακάρι να βγει κάποια στιγμή...

Ναι το ξέρω ότι δεν υπάρχει η συγκεκριμένη έψαχνα μήπως υπάρχει κάποια άλλη παρόμοια χωρίς αποτέλεσμα όμως..Μακάρι να βγει κάποια στιγμή...

Και εγ που το ειχα ψαξει παιδια κατι παρομοιο σε no name θηκη χωνευτη με τζαμακι δεν υπαρχει!!Κριμα γιατι δεν παω καθολου της θηκες ανοιξε κλεισε flip cover...Οποιος βρει ομως κατι να ενημερωσει παρακαλω!! Εγω περιμενω να κυκλοφωρησει το s5 καλα ωστε να ερθουν και εδω οι αναλογες θηκες για να κανουμε δουλεια!!Εχω βρει και απτο ebay αλλα η ποιοτητα του δερματος και η αντοχη τους σαν της θηκες της bugatti απλα δεν υπαρχουν !!! ;) ;)

Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου...

Samsung Galaxy S10+ SM-G975F/DS / Galaxy S9+ ;)

Σήμερα μου ήρθε αυτή η θήκη και πραγματικά με έχει εντυπωσιάσει. Την είχα τσιμπήσει στα 5€, αλλά ακρίβυνε λίγο. http://m.ebay.com/itm?itemId=171249983421