STATYSS Δημ. February 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2014 Εγώ ψάχνω κάτι σε στυλ bumper θήκη.. Μέχρι τώρα φοραγα θήκη με πορτακι..αλλά το ψιλοβαρεθηκα... Παράθεση ..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. February 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2014 Πουλάει κανείς spiegen slim armor? Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis44 Δημ. February 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2014 φίλε μου δες στο buy & sell Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. February 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2014 φίλε μου δες στο buy & sell Το εγραψα εδώ μήπως και κάποιος το σκέφτεται να τη δώσει και δεν έχει βάλει αγγελία Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nobody4 Δημ. February 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2014 Μπορεί να μου πει κάποιος εάν έχει κάποιο screen protector που να είναι και καλό στην χρήση του, αλλά και να καλύπτει ΟΛΟ το μπροστινό μέρος της συσκευής, χωρίς να έχει δηλαδή κενά στα δεξιά/αριστερά ή πάνω/κάτω; Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ferengi Δημ. February 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2014 Παιδιά μην αγχώνεστε τόσο πολύ με το ότι δεν καλύπτεται όλη η μπροστινή πλευρά. Κι εγώ έτσι ήμουν πριν βάλω την μεμβράνη και τελικά βλέπω ότι στην πράξη συχνά δεν φαίνεται καν. Παράθεση Ericsson GS-337 -> Siemens C25 -> Nokia 7110 -> Motorola T720 -> Motorola V550 -> Siemens CX75 -> Nokia N73 -> Samsung Omnia i900 16GB -> HTC Desire S -> LG G2 D802 16GB -> Samsung Galaxy S7 Edge -> Samsung Galaxy S10+ Tablet: Kobo Arc 10HD PDA/PNA: HP Jornada 525, Qtek 2020, Navigon 2110 max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PaSxaLiS_OmniaII Δημ. February 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2014 Παρέλαβα meenova σήμερα, κατευθείαν στα κλειδιά μου :D Και λίγο slim armor στις φωτό χωρίς τη θήκη Παράθεση http://www.thepicz.com/pictures/782bc7a1a565ced1682d0073f326a863.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. February 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2014 Στην τελευταια φωτογραφια η κοπελα σου ειναι; :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vanas Δημ. February 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2014 Μπορεί να μου πει κάποιος εάν έχει κάποιο screen protector που να είναι και καλό στην χρήση του, αλλά και να καλύπτει ΟΛΟ το μπροστινό μέρος της συσκευής, χωρίς να έχει δηλαδή κενά στα δεξιά/αριστερά ή πάνω/κάτω; Ευχαριστώ! Μόνο σε φιλμ θα μπορούσε να γίνει κάτι τέτοιο γιατί λόγω της κλίσης που έχει το τηλεφωνο στο τελείωμα, σκληρό υλικό όπως screen protector ή tempered glass δεν μπορεί να ακολουθησει. Έχω ένα προστατευτικό που δεν το καλύπτει όλο αλλά αφήνει 1 χιλιοστό και στο τελείωμα του φαίνεται σαν να μην έχει κολλήσει καλά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis_kiriazis Δημ. February 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2014 tempered glass εκτός της iloome έχει δοκιμάσει κανείς κάποιο άλλο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vanas Δημ. February 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2014 tempered glass εκτός της iloome έχει δοκιμάσει κανείς κάποιο άλλο; Θα σου πω όταν το παραλάβω..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ferengi Δημ. February 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2014 Μόνο σε φιλμ θα μπορούσε να γίνει κάτι τέτοιο γιατί λόγω της κλίσης που έχει το τηλεφωνο στο τελείωμα, σκληρό υλικό όπως screen protector ή tempered glass δεν μπορεί να ακολουθησει. Έχω ένα προστατευτικό που δεν το καλύπτει όλο αλλά αφήνει 1 χιλιοστό και στο τελείωμα του φαίνεται σαν να μην έχει κολλήσει καλά. Ούτε φιλμ μπορεί να ακολουθήσει, γι' αυτό και (σχεδόν) όλα τα φιλμ δεν καλύπτουν όλη την οθόνη. Παράθεση Ericsson GS-337 -> Siemens C25 -> Nokia 7110 -> Motorola T720 -> Motorola V550 -> Siemens CX75 -> Nokia N73 -> Samsung Omnia i900 16GB -> HTC Desire S -> LG G2 D802 16GB -> Samsung Galaxy S7 Edge -> Samsung Galaxy S10+ Tablet: Kobo Arc 10HD PDA/PNA: HP Jornada 525, Qtek 2020, Navigon 2110 max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aenaos15 Δημ. February 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2014 Παρέλαβα meenova σήμερα, κατευθείαν στα κλειδιά μου :D Ποσο πηγε φιλε; Παράθεση iPhone 16 Pro Max Airpods Pro Redmi Watch 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TAZ_DEV Δημ. February 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2014 Παρέλαβα meenova σήμερα, κατευθείαν στα κλειδιά μου :D Πόσο καιρό έκανε να έρθει ; ----- προσθήκη μηνύματος 88 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Παρέλαβα meenova σήμερα, κατευθείαν στα κλειδιά μου :D Και λίγο slim armor στις φωτό χωρίς τη θήκη Πόσο καιρό έκανε να έρθει ; Παράθεση HTC Diamond --> NOKIA N97 mini --> SAMSUNG Galaxy W --> HTC One S --> LG G2 --> SAMSUNG Galaxy A5 --> Galaxy A7 --> Note 4 --> Lg g4 --> SAMSUNG Galaxy S7 Edge --> LG G6--> OnePlus 5T --> Huawei P20 pro --> Note 9 --> Huawei P30 pro --> Note 10+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. February 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2014 Παρέλαβα meenova σήμερα, κατευθείαν στα κλειδιά μου :D Και λίγο slim armor στις φωτό χωρίς τη θήκη φιλε εισαι φουλ μακαβριος :D τρελό χαμόγελο σου σκάει η τύπισσα καθε φορά που το ξυπνας :lol: Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariosdlk Δημ. February 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2014 εγω που το πηρα απο play247 ,τεταρτη πρωι το παρηγγειλα και πεμπτη πρωι εφτασε(απο επαρχια ειμαι) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PaSxaLiS_OmniaII Δημ. February 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2014 'Εψαξα αρκετά πριν καταλήξω σε αυτό το φόντο :lol: Ποσο πηγε φιλε; Πόσο καιρό έκανε να έρθει ; 15$, γύρω στα 11€ δηλαδή από τη σελίδα τους 9/2 το παρήγγειλα, 11/2 το έστειλαν και 19/2 είχε έρθει, Αθήνα-Θεσ/νίκη λογικά γλιτώνεις ακόμη 1 μέρα Παράθεση http://www.thepicz.com/pictures/782bc7a1a565ced1682d0073f326a863.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariosdlk Δημ. February 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2014 http://www.expansys.com.gr/sandisk-ultra-dual-usb-drive-32gb-external-storage-for-your-smartphone-tablet-257821/ σαν εναλλακτικη του meenova καλο φαινεται,το εχει παρει κανεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. February 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2014 http://www.expansys.com.gr/sandisk-ultra-dual-usb-drive-32gb-external-storage-for-your-smartphone-tablet-257821/ σαν εναλλακτικη του meenova καλο φαινεται,το εχει παρει κανεις? Aν καποιος εχει ηδη ομως μια καλη καρτα sd(π.χ. απο το προηγουμενο κινητο του) κανει τη δουλεια του με το meenova που στοιχιζει τα μισα λεφτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariosdlk Δημ. February 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2014 Απλως το αναφερω,και γω εχω μια 32αρα καρτα απο το προηγουμενο τηλ και βολευτηκα με το meenova Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixalisnaf Δημ. February 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2014 Καλησπερα Μολις παραγγειλα κι εγω το δικο μου g2,μετα απο μικρη ερευνα αγορας και κατεληξα σε αυτο,αναμεσα σε note2,S4 και nexus5. Παραγγειλα και μια μαυρη θηκης σιλικονης.Μπορει καποιος να μου προτεινει καποια καλη μαυρη θηκη περα απο αυτη?και που να βρω επισης προστασια οθνοης? Ευχαριστω Παράθεση Oneplus One to rule them all! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papathvas Δημ. February 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2014 έχει αγοράσει κανείς slimport? βλέπω ότι παίζει γύρω στα 30€ :!::confused: Παράθεση defy+ LG G2 XZ1 Poco F2 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakisdani Δημ. February 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2014 tempered glass εκτός της iloome έχει δοκιμάσει κανείς κάποιο άλλο; Της iloome τι λέει παιδιά; πιο καλό και από μεμβράνη της spigen clear Crystal Παράθεση NOKIA 5800,HTC HD2,SAMSUNG GALAXY Ace, Samsung GALAXY NOTE 2, LG G2 μπράβο στην lg για το δώρο που μου έκανε...:D Iphone 5c, Iphone 6,Iphone 7 plus,Xiaomi mi 8 lite,Xiaomi redmi note 9s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TAZ_DEV Δημ. February 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2014 http://www.expansys.com.gr/sandisk-ultra-dual-usb-drive-32gb-external-storage-for-your-smartphone-tablet-257821/ σαν εναλλακτικη του meenova καλο φαινεται,το εχει παρει κανεις? http://www.ebay.com/itm/SanDisk-OTG-Dual-USB-16GB-SDDD-16G-Flash-Drive-for-Android-smartphone-tablet-New-/121283598646?pt=US_USB_Flash_Drives&hash=item1c3d10d936 10 ευρώ φθηνότερο αλλά 16άρι Παράθεση HTC Diamond --> NOKIA N97 mini --> SAMSUNG Galaxy W --> HTC One S --> LG G2 --> SAMSUNG Galaxy A5 --> Galaxy A7 --> Note 4 --> Lg g4 --> SAMSUNG Galaxy S7 Edge --> LG G6--> OnePlus 5T --> Huawei P20 pro --> Note 9 --> Huawei P30 pro --> Note 10+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aenaos15 Δημ. February 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2014 Και 8 gb λιγοτερα. Παράθεση iPhone 16 Pro Max Airpods Pro Redmi Watch 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts