Jump to content

Αξεσουάρ LG G2 (θήκες, μπαταρίες κτλ)

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εγώ ψάχνω κάτι σε στυλ bumper θήκη.. Μέχρι τώρα φοραγα θήκη με πορτακι..αλλά το ψιλοβαρεθηκα...

..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!!

• Απαντήσεις 2,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

φίλε μου δες στο buy & sell

Το εγραψα εδώ μήπως και κάποιος το σκέφτεται να τη δώσει και δεν έχει βάλει αγγελία

Θοδωρής

Μπορεί να μου πει κάποιος εάν έχει κάποιο screen protector που να είναι και καλό στην χρήση του, αλλά και να καλύπτει ΟΛΟ το μπροστινό μέρος της συσκευής, χωρίς να έχει δηλαδή κενά στα δεξιά/αριστερά ή πάνω/κάτω;

Ευχαριστώ!

Παιδιά μην αγχώνεστε τόσο πολύ με το ότι δεν καλύπτεται όλη η μπροστινή πλευρά. Κι εγώ έτσι ήμουν πριν βάλω την μεμβράνη και τελικά βλέπω ότι στην πράξη συχνά δεν φαίνεται καν.

Ericsson GS-337 -> Siemens C25 -> Nokia 7110 -> Motorola T720 -> Motorola V550 -> Siemens CX75 -> Nokia N73 -> Samsung Omnia i900 16GB -> HTC Desire S -> LG G2 D802 16GB -> Samsung Galaxy S7 Edge -> Samsung Galaxy S10+

Tablet: Kobo Arc 10HD

PDA/PNA: HP Jornada 525, Qtek 2020, Navigon 2110 max

Παρέλαβα meenova σήμερα, κατευθείαν στα κλειδιά μου :D

Και λίγο slim armor στις φωτό

CAM00337.jpg

P1010432.JPG

P1010433.JPG

χωρίς τη θήκη

P1010434.JPG

http://www.thepicz.com/pictures/782bc7a1a565ced1682d0073f326a863.jpg

Μπορεί να μου πει κάποιος εάν έχει κάποιο screen protector που να είναι και καλό στην χρήση του, αλλά και να καλύπτει ΟΛΟ το μπροστινό μέρος της συσκευής, χωρίς να έχει δηλαδή κενά στα δεξιά/αριστερά ή πάνω/κάτω;

Ευχαριστώ!

Μόνο σε φιλμ θα μπορούσε να γίνει κάτι τέτοιο γιατί λόγω της κλίσης που έχει το τηλεφωνο στο τελείωμα, σκληρό υλικό όπως screen protector ή tempered glass δεν μπορεί να ακολουθησει. Έχω ένα προστατευτικό που δεν το καλύπτει όλο αλλά αφήνει 1 χιλιοστό και στο τελείωμα του φαίνεται σαν να μην έχει κολλήσει καλά.

Μόνο σε φιλμ θα μπορούσε να γίνει κάτι τέτοιο γιατί λόγω της κλίσης που έχει το τηλεφωνο στο τελείωμα, σκληρό υλικό όπως screen protector ή tempered glass δεν μπορεί να ακολουθησει. Έχω ένα προστατευτικό που δεν το καλύπτει όλο αλλά αφήνει 1 χιλιοστό και στο τελείωμα του φαίνεται σαν να μην έχει κολλήσει καλά.

Ούτε φιλμ μπορεί να ακολουθήσει, γι' αυτό και (σχεδόν) όλα τα φιλμ δεν καλύπτουν όλη την οθόνη.

Ericsson GS-337 -> Siemens C25 -> Nokia 7110 -> Motorola T720 -> Motorola V550 -> Siemens CX75 -> Nokia N73 -> Samsung Omnia i900 16GB -> HTC Desire S -> LG G2 D802 16GB -> Samsung Galaxy S7 Edge -> Samsung Galaxy S10+

Tablet: Kobo Arc 10HD

PDA/PNA: HP Jornada 525, Qtek 2020, Navigon 2110 max

Ποσο πηγε φιλε;

iPhone 16 Pro Max

Airpods Pro

Redmi Watch 5

Πόσο καιρό έκανε να έρθει ;

----- προσθήκη μηνύματος 88 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

CAM00337.jpg

P1010432.JPG

P1010433.JPG

χωρίς τη θήκη

P1010434.JPG

HTC Diamond --> NOKIA N97 mini --> SAMSUNG Galaxy W --> HTC One S --> LG G2 --> SAMSUNG Galaxy A5 --> Galaxy A7 --> Note 4 --> Lg g4 --> SAMSUNG Galaxy S7 Edge --> LG G6--> OnePlus 5T --> Huawei P20 pro --> Note 9 --> Huawei P30 pro --> Note 10+

CAM00337.jpg

P1010432.JPG

P1010433.JPG

χωρίς τη θήκη

P1010434.JPG

φιλε εισαι φουλ μακαβριος :D τρελό χαμόγελο σου σκάει η τύπισσα καθε φορά που το ξυπνας :lol:

- Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi

- iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition 

- Oneplus 12

εγω που το πηρα απο play247 ,τεταρτη πρωι το παρηγγειλα και πεμπτη πρωι εφτασε(απο επαρχια ειμαι)

'Εψαξα αρκετά πριν καταλήξω σε αυτό το φόντο :lol:

Ποσο πηγε φιλε;

15$, γύρω στα 11€ δηλαδή από τη σελίδα τους

9/2 το παρήγγειλα, 11/2 το έστειλαν και 19/2 είχε έρθει, Αθήνα-Θεσ/νίκη λογικά γλιτώνεις ακόμη 1 μέρα

http://www.thepicz.com/pictures/782bc7a1a565ced1682d0073f326a863.jpg

http://www.expansys.com.gr/sandisk-ultra-dual-usb-drive-32gb-external-storage-for-your-smartphone-tablet-257821/

σαν εναλλακτικη του meenova καλο φαινεται,το εχει παρει κανεις?

http://www.expansys.com.gr/sandisk-ultra-dual-usb-drive-32gb-external-storage-for-your-smartphone-tablet-257821/

σαν εναλλακτικη του meenova καλο φαινεται,το εχει παρει κανεις?

Aν καποιος εχει ηδη ομως μια καλη καρτα sd(π.χ. απο το προηγουμενο κινητο του) κανει τη δουλεια του με το meenova που στοιχιζει τα μισα λεφτα.

Απλως το αναφερω,και γω εχω μια 32αρα καρτα απο το προηγουμενο τηλ και βολευτηκα με το meenova

Καλησπερα

Μολις παραγγειλα κι εγω το δικο μου g2,μετα απο μικρη ερευνα αγορας και κατεληξα σε αυτο,αναμεσα σε note2,S4 και nexus5.

Παραγγειλα και μια μαυρη θηκης σιλικονης.Μπορει καποιος να μου προτεινει καποια καλη μαυρη θηκη περα απο αυτη?και που να βρω επισης προστασια οθνοης?

Ευχαριστω

Oneplus One to rule them all!

tempered glass εκτός της iloome έχει δοκιμάσει κανείς κάποιο άλλο;

Της iloome τι λέει παιδιά; πιο καλό και από μεμβράνη της spigen clear Crystal

NOKIA 5800,HTC HD2,SAMSUNG GALAXY Ace, Samsung GALAXY NOTE 2,

LG G2 μπράβο στην lg για το δώρο που μου έκανε...:D

Iphone 5c, Iphone 6,Iphone 7 plus,Xiaomi mi 8 lite,Xiaomi redmi note 9s

HTC Diamond --> NOKIA N97 mini --> SAMSUNG Galaxy W --> HTC One S --> LG G2 --> SAMSUNG Galaxy A5 --> Galaxy A7 --> Note 4 --> Lg g4 --> SAMSUNG Galaxy S7 Edge --> LG G6--> OnePlus 5T --> Huawei P20 pro --> Note 9 --> Huawei P30 pro --> Note 10+