vanas Δημ. November 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2014 Ερώτηση: Γενικώς δεν είχα πρόβλημα με το κινητό, αλλά εδώ και κανα 2-3 μέρες η μπαταρία συμπεριφερεται σαν παλαβή συνήθως έβγαζα κανά 3-4 ώρες οθόνη και άλλες τόσες κλήσεις και wifi always on και sync κλπ. στο 48ώρο και ήμουν στο 25% περίπου. Τις τελευταίες μέρες έχω τα παρακάτω στατιστικά (δες επισυναπτόμενα) αυτό που μου έκανε εντύπωση και είπα να ρωτήσω πέραν της πολύ μικρής αυτονομίας, είναι ότι ΠΟΤΕ δεν είχα δει το "λειτουργικό σύστημα android" στην κορυφή της λίστας της χρήσης μπαταρίας. συνήθως ήταν η οθόνη ή οι κλήσεις. και μου φαίνεται περίεργο ναναι 3,5h ξύπνιο στις 21h με 1h οθόνη.. το τηλέφωνο είναι μαμά τελείως με 20g χωρίς root χωρίς τίποτα. καμιά ιδέα; Μήπως αναβαθμίστηκε πρόσφατα σε g από d; γιατί σε μένα 10 φορτίσεις χρειάστηκε για να επανέλθει στα φυσιολογικά.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TUPAC_RIP Δημ. November 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2014 (edited) Ερώτηση: Γενικώς δεν είχα πρόβλημα με το κινητό, αλλά εδώ και κανα 2-3 μέρες η μπαταρία συμπεριφερεται σαν παλαβή συνήθως έβγαζα κανά 3-4 ώρες οθόνη και άλλες τόσες κλήσεις και wifi always on και sync κλπ. στο 48ώρο και ήμουν στο 25% περίπου. Τις τελευταίες μέρες έχω τα παρακάτω στατιστικά (δες επισυναπτόμενα) αυτό που μου έκανε εντύπωση και είπα να ρωτήσω πέραν της πολύ μικρής αυτονομίας, είναι ότι ΠΟΤΕ δεν είχα δει το "λειτουργικό σύστημα android" στην κορυφή της λίστας της χρήσης μπαταρίας. συνήθως ήταν η οθόνη ή οι κλήσεις. και μου φαίνεται περίεργο ναναι 3,5h ξύπνιο στις 21h με 1h οθόνη.. το τηλέφωνο είναι μαμά τελείως με 20g χωρίς root χωρίς τίποτα. καμιά ιδέα; Φιλε το 36% awake σου ειναι τεραστιο! Πρεπει να εχεις παντα κατω απο 4%. Πατα την αλλη καρτελα με τα cpu wakelocks και οχι αυτη με τα ζkernel wakelocks που εχεις στο screenshot και ανοιξε την πρωτη εφαρμογη που θα ειναι στη λιστα (το Android system προφανως) για να δεις ποια συγκεκριμενη διεργασια σου προκαλει το wakelock. Περιμενουμε screenshot. Edited November 8, 2014 by TUPAC_RIP Παράθεση LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kavadias Δημ. November 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2014 στην kit kat θέλει root για να δω τα cpu wakelocks και το τηλ δεν είναι root. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TUPAC_RIP Δημ. November 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2014 στην kit kat θέλει root για να δω τα cpu wakelocks και το τηλ δεν είναι root. Σορρυ τοτε αλλα δεν μπορω να σκεφτω καποιον αλλο τροπο να βρεις τη συγκεκριμενη διεργασια που σου προκαλει τα wakelocks χωρις root. Παράθεση LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. November 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2014 (edited) Σημερα ειχα αρκετο ελευθερο χρονο και ειπα να το ξεζουμισω λιγο μεσ' την ημερα, κανοντας και μια "σκληρη" δοκιμη στο bruce kernel που ξαναεβαλα εδω και τρεις μερες. Τα screenshot's ειναι 100% πραγματικά και εγιναν σε 18.5 ωρες! Δεν τα παραθέτω σαν κατορθωμα!! Δε γινεται φυσικα καθε μερα αυτο! Αλλα σαν αποδειξη τι μπορει να κανει υπο συγκεκριμενες συνθηκες η μπαταρια μας. Το κινητο μου, πριν λιγες μερες, εκλεισε 1 χρονο στα χερια μου, αρα μιλαμε για περιπου 300 φορτισεις (χαλαρα)! Με cloudyG3 2.0 λοιπον και bruce kernel ΣΥΝΕΧΕΙΑ wifi ανοιχτο (δεν εκλεισε καθολου) ΚΑΘΟΛΟΥ data και 3g Συγχρονισμοι περιστασιακα Πολυ internet και tapatalk Λιγο youtube και μερικες φωτο Λιγα λεπτα κλησεις (5-10 λεπτα το πολυ) Φωτεινοτητα γυρω στο 30% manual και το βραδυ λιγο χαμηλοτερα, αλλα και παλι ηταν υψηλοτερη απ' το 60% auto που δοκιμασα, λογω χρησης σε χαμηλο φωτισμο. Χωρις greenify, το εχω απεγκαταστησει εδω και 3 εβδομαδες. Μονο το Amplify εχω μεσω του xposed, την free εκδοση Edited November 9, 2014 by Titarasaudi Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TUPAC_RIP Δημ. November 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2014 Aυτα ειναι! Παράθεση LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Modeling Δημ. November 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2014 Σημερα ειχα αρκετο ελευθερο χρονο και ειπα να το ξεζουμισω λιγο μεσ' την ημερα, κανοντας και μια "σκληρη" δοκιμη στο bruce kernel που ξαναεβαλα εδω και τρεις μερες. Τα screenshot's ειναι 100% πραγματικά και εγιναν σε 18.5 ωρες! Δεν τα παραθέτω σαν κατορθωμα!! Δε γινεται φυσικα καθε μερα αυτο! Αλλα σαν αποδειξη τι μπορει να κανει υπο συγκεκριμενες συνθηκες η μπαταρια μας. Το κινητο μου, πριν λιγες μερες, εκλεισε 1 χρονο στα χερια μου, αρα μιλαμε για περιπου 300 φορτισεις (χαλαρα)! Με cloudyG3 2.0 λοιπον και bruce kernel ΣΥΝΕΧΕΙΑ wifi ανοιχτο (δεν εκλεισε καθολου) ΚΑΘΟΛΟΥ data και 3g Συγχρονισμοι περιστασιακα Πολυ internet και tapatalk Λιγο youtube και μερικες φωτο Λιγα λεπτα κλησεις (5-10 λεπτα το πολυ) Φωτεινοτητα γυρω στο 30% manual και το βραδυ λιγο χαμηλοτερα, αλλα και παλι ηταν υψηλοτερη απ' το 60% auto που δοκιμασα, λογω χρησης σε χαμηλο φωτισμο. Χωρις greenify, το εχω απεγκαταστησει εδω και 3 εβδομαδες. Μονο το Amplify εχω μεσω του xposed, την free εκδοση Εισαι Root σωστα ; Αλλη καταναλωση κανει οταν εισαι root. Παντως πετυχες τρελο σκορ ! :) Παράθεση My Name Is George V. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. November 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2014 Εισαι Root σωστα ; Αλλη καταναλωση κανει οταν εισαι root. Παντως πετυχες τρελο σκορ ! :) Οχι μονο root, αλλα οπως βλεπεις, και custom rom και custom kernel! Με το root (μονο) δεν αλλαζει η καταναλωση. Απλα ειναι η εναρξη στο να μπορεσεις να κανεις διαφορα πραγματα, που θα μπορεσουν να βελτιωσουν την αυτονομια σου!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Modeling Δημ. November 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2014 Οχι μονο root, αλλα οπως βλεπεις, και custom rom και custom kernel! Με το root (μονο) δεν αλλαζει η καταναλωση. Απλα ειναι η εναρξη στο να μπορεσεις να κανεις διαφορα πραγματα, που θα μπορεσουν να βελτιωσουν την αυτονομια σου!! ενταξει εγω δεν θελώ ενα τετοιο κινητο,θελω απο μαμα να εχει σωστη καταναλωση μπαταριας. Το μονο κινητο που εχω παρει μεχρι στιγμης και κανει σωστη καταναλωση της μπαταριας ειναι το moto G . Φοβερη αυτονομια,τα ιδια που κανω στο lg τα εκανα και εκει και η μπαταρια εβγαζε το λιγοτερο 3 ωρες οθονη. Παράθεση My Name Is George V. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobrol Δημ. November 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2014 Οχι μονο root, αλλα οπως βλεπεις, και custom rom και custom kernel! Με το root (μονο) δεν αλλαζει η καταναλωση. Απλα ειναι η εναρξη στο να μπορεσεις να κανεις διαφορα πραγματα, που θα μπορεσουν να βελτιωσουν την αυτονομια σου!! Καλα το πηγες σε αλλο επιπεδο εσυ με τετοιο χρονο :eek: Για πες μου αν μπορεις τι εχεις κανει limit με το amplify? Εγω εχω μονο τα 2 Nlplocationκατι στα 600sec Παράθεση phones' list: alcatel 311, SE t310, SE z600, SE k700i, Samsung zv30, nokia 6290, samsung g600, SE k770i, LG arena, Nokia 5800, nokia N82, nokia E72, htc hero, nokia N8, SE Xperia Neo V, Nokia N9, SE Xperia Mini, LG 4x HD, Blackberry Z10, Nokia Lumia 920, Nokia 101, Samsung Galaxy S4 mini LTE, LG G2, Samsung Galaxy S7, Samsung Galaxy S9+, Xiaomi Mi 10 5G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. November 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2014 Καλα το πηγες σε αλλο επιπεδο εσυ με τετοιο χρονο :eek: Για πες μου αν μπορεις τι εχεις κανει limit με το amplify? Εγω εχω μονο τα 2 Nlplocationκατι στα 600sec Να σου πω την αληθεια δεν το εχω πολυσκαλισει το Amplify, λιγο- πολυ "μαμα" ειναι! Α εχω και το "Disable services", στο οποιο εχω αποκλεισει μερικα σχετικα με τα "Google service's" και το "picasa uploader"! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TUPAC_RIP Δημ. November 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2014 Να σου πω την αληθεια δεν το εχω πολυσκαλισει το Amplify, λιγο- πολυ "μαμα" ειναι! Α εχω και το "Disable services", στο οποιο εχω αποκλεισει μερικα σχετικα με τα "Google service's" και το "picasa uploader"! Disable services, must! Παράθεση LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. November 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2014 Οχι μονο root, αλλα οπως βλεπεις, και custom rom και custom kernel! !6% δεν το λες Πολυ internet:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kavadias Δημ. November 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2014 Σορρυ τοτε αλλα δεν μπορω να σκεφτω καποιον αλλο τροπο να βρεις τη συγκεκριμενη διεργασια που σου προκαλει τα wakelocks χωρις root. ε τότε να το ρουτάρουμε, εφόσον δεν έχει κανά knox δεν νομίζω να είναι ιδιαίτερα πολύπλοκο, έχουμε κανά πρόχειρο λινκ για εύκολο root και unroot; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. November 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2014 6% δεν το λες Πολυ internet:) Αν σου λεγα, οτι απ' το συνολικο χρονο, ενα τριωρο, ενδεχομένος παραπανω, ηταν στον Dolphin, τι να εγραφα, "λιγο" internet; :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. November 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2014 6% δεν το λες Πολυ internet:) Αν σου λεγα, οτι απ' το συνολικο χρονο, ενα τριωρο, ενδεχομένος παραπανω, ηταν στον Dolphin, τι να εγραφα, "λιγο" internet; :) Και 2 σημερινα, με περιπου 50-60 λεπτα Youtube (review galaxy Note 4) :p;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. November 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2014 Αν σου λεγα, οτι απ' το συνολικο χρονο, ενα τριωρο, ενδεχομένος παραπανω, ηταν στον Dolphin, τι να εγραφα, "λιγο" internet; :)Για να έχεις με Dolphin τρίωρο το κοντέρ πρέπει να γράψει πάνω από 25%:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. November 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2014 Για να έχεις με Dolphin τρίωρο το κοντέρ πρέπει να γράψει πάνω από 25%:) Που είσαι ρε Μενιο, μπορεί να πιάσει 10ωρο σε μισή μέρα χρήση το θηρίο αν προσέξεις την φωτεινότητα, εγώ έχω ποσταρει εδώ 7,30 ώρες οθόνη σε 48 ώρες χρήση με 2 ώρες κλήσεις και ξέρεις καλά ότι δεν μου αρέσει σκοτεινό το τηλέφωνο. Το YouTube αν έχεις χαμηλή φωτεινότητα δεν τρώει μπαταρία όπως και ο dolfin, μπαταρία τρώνε με σειρά προτερεοτητας 1)παιχνίδια και ειδικά τα βαριά 2)facebook,messenger 3)tapatalk 4)viper και μετά το σερφαρισμα και τα υπόλοιπα, γιαυτό λέμε ότι οι χρόνοι είναι υποκειμενικοι και είναι ανάλογα την χρήση του καθενός εγώ στο νοτελι δεν μπόρεσα ποτέ να πιάσω τους χρόνους σου:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. November 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2014 Για να έχεις με Dolphin τρίωρο το κοντέρ πρέπει να γράψει πάνω από 25%:) Δεν ειναι ακριβως ετσι! Με χαμηλη φωτεινοτητα και αναλογα τη χρηση του Dolphin, δεν ισχυει αυτο που λες! Δουλευω τον Dolphin πολλους μηνες. Να σου πω τι διαπιστωσα και αν θελεις το πιστευεις! :) Αν γραφεις μυνυματα π.χ. σε forum's απ' τον Dolphin πολυ ωρα, ειδικα με το λευκο πληκτρολογιο της LG, που ειναι πιο ενεργοβορο, η καταναλωση του πλοηγου εκτοξευεται. Εχω δει σε 1-2 ωρες η καταναλωση του να "κοντραρει" στα ισια την οθονη, αν εγραφα πολλα μηνυματα!!! Αν χρησιμοποιεις για τα forum's το tapatalk, που ειναι πολυ "οικονομικο" για τη μπαταρια και με τον dolphin κανεις απλα πλοηγηση, μπορει να πλοηγηθεις πολυ ωρα (σε συνδιασμο με χαμηλο φωτισμο, βραδακι σπιτι) χωρις να υπερβαινει το 10-15%. Αυτα ολα 100% δοκιμασμενα, τουλαχιστον στη δικη μου συσκευη!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. November 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2014 Που είσαι ρε Μενιο, μπορεί να πιάσει 10ωρο σε μισή μέρα χρήση το θηρίο αν προσέξεις την φωτεινότητα, εγώ έχω ποσταρει εδώ 7,30 ώρες οθόνη σε 48 ώρες χρήση με 2 ώρες κλήσεις και ξέρεις καλά ότι δεν μου αρέσει σκοτεινό το τηλέφωνο. Το YouTube αν έχεις χαμηλή φωτεινότητα δεν τρώει μπαταρία όπως και ο dolfin, μπαταρία τρώνε με σειρά προτερεοτητας 1)παιχνίδια και ειδικά τα βαριά 2)facebook,messenger 3)tapatalk 4)viper και μετά το σερφαρισμα και τα υπόλοιπα, γιαυτό λέμε ότι οι χρόνοι είναι υποκειμενικοι και είναι ανάλογα την χρήση του καθενός εγώ στο νοτελι δεν μπόρεσα ποτέ να πιάσω τους χρόνους σου:pχα χα είπα να κάνω λίγο σασηρμά στα μέρη σου:lol:Αλλά το 10ωρο που είδα ήταν πιο πολύ αναμένη οθόνη και τίποτα άλλο. Έτσι έχουμε δει και 12ωρα. Ας κάνει πως γράφει κάνα μισάωρο και ξέρεις πως πέφτει η μπαταρία. Πάντως έχετε από τους καλύτερους χρόνους αναμονής και οθόνης που βλέπουμε γενικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Citizen88gr Δημ. November 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2014 (edited) Cloudystock 2.5 - G2 GPS: ON πάντα WiFi: ON πάντα Sync: OFF 4G: When no WiFi (κάνα 2ωρο ίσως) Μουσική: 2 ώρες 30 λεπτά Youtube 2μιση ώρες Games (+εγκατάσταση/απεγκατάσταση 4 παιχνιδιών) Ελάχιστος χρόνος ομιλίας. Μόνο viber από messaging apps. Καμια 20ρια φωτογραφίες. Λήψη και αποστολή. Σχετικά μικρή χρήση άλλων εφαρμογών και κατέβασμα αρχείων. Το betterbatterystats έτρεχε διαρκώς μέχρι πριν από μερικές ώρες που το απεγκατέστησα προσωρινά. Υπάρχει θέμα με το σήμα στο σπίτι, battery killer. Φαίνεται στο screenshot (22% κατα τη μη κάλυψη σήματος). Γενικά με αυτά που έχω κάνει στο κινητό δεν μπορώ να πω ότι είμαι πολύ ευχαριστημένος από τα stats της μπαταρίας. Βέβαια δεν υπήρξε κάτι που ήθελα να κάνω και δεν το έκανα. Λέω ότι δεν είμαι ευχαριστημένος γιατί: Έχω αφαιρέσει bloatware (τα περισσότερα, όχι όλα) Έχω απενεργοποιήσει wakelocks/alarms από τις Υπηρεσίες Google Play. (Όλα τα Sync, Location, Checkin). Ουσιαστικά έχω αφήσει ένα ενεργό στις Υ. Gplay. Γενικά έχω απενεργοποιήσει και παγώσει αρκετά Wakelocks/Alarms/Services. (Disable Service + ένα παρόμοιο , Amplify Paid). Δεν έχω δόνηση, περιττούς ήχους και ο φωτισμός είναι στο 50%. Στο screenshot με τις εφαρμογές που τρέχουν, έχω πράγματα που δεν ξέρω αν πρέπει να τρέχουν διαρκώς, πχ τις Βασικές εφαμοργές Android (android.process.acore), τα SVI Settings (com.qualcomm.svi), Font Server (com.hy.system.fontserver), tunnelservice και πληκτρολόγιο LG. Θα δοκιμάσω να τα πειράξω αν και το acore το φοβάμαι λίγο. Γενικά σκοπεύω να παίξω λίγο με τα wakelocks. Ελπίζω να δω βελτίωση. Πείτε μου αν έχετε να προτείνετε κάτι ή αν βλέπετε κάτι περίεργο στα screenshots. Edited November 9, 2014 by Citizen88gr Παράθεση Unrooted :mad: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobrol Δημ. November 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2014 Μια χαρα εισαι! Νορμαλ ο χρονος για την χρηση που εκανες και το γεγονος οτι εχανες σημα Παράθεση phones' list: alcatel 311, SE t310, SE z600, SE k700i, Samsung zv30, nokia 6290, samsung g600, SE k770i, LG arena, Nokia 5800, nokia N82, nokia E72, htc hero, nokia N8, SE Xperia Neo V, Nokia N9, SE Xperia Mini, LG 4x HD, Blackberry Z10, Nokia Lumia 920, Nokia 101, Samsung Galaxy S4 mini LTE, LG G2, Samsung Galaxy S7, Samsung Galaxy S9+, Xiaomi Mi 10 5G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Citizen88gr Δημ. November 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2014 Όταν λες "normal" λαμβάνεις υπόψη και τις ρυθμίσεις που έχω κάνει; Γιατί αν είναι normal και χωρίς τα πειράγματα, τότε δεν είναι νορμάλ, απλά σώζω μια μέτρια προς κακή μπαταρία. Κατάλαβες τι εννοώ; Παράθεση Unrooted :mad: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TUPAC_RIP Δημ. November 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2014 (edited) Φιλε εισαι καλα. 2 μερες ειναι χωρις φορτιση και εχεις 5 ωρες οθονη. Μια χαρα. Δε το συζητω. Το svi settings διωχτο. Το qualcom tunnel καντο αναγκαστικη διακοπη μετα απο καθε boot. Το ιδιο και με το font server αν και αυτο καμια φορα ξανατρεχει. Εμενα μου ανεβαζε λιγο θερμοκρασια οταν ετρεχε. Δε δοκιμασα να το παγωσω. Edited November 10, 2014 by TUPAC_RIP Παράθεση LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolis1186 Δημ. November 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2014 Φιλε εισαι καλα. 2 μερες ειναι χωρις φορτιση και εχεις 5 ωρες οθονη. Μια χαρα. Δε το συζητω. Το svi settings διωχτο. Το qualcom tunnel καντο αναγκαστικη διακοπη μετα απο καθε boot. Το ιδιο και με το font server αν και αυτο καμια φορα ξανατρεχει. Εμενα μου ανεβαζε λιγο θερμοκρασια οταν ετρεχε. Δε δοκιμασα να το παγωσω. Καλά ναι δεν μπορώ να καταλάβω τι περιμένουν να δουν κάποιοι από την μπαταρία του G2.. 50 ώρες με αρκετή χρήση και 4g μέσα τι άλλο ζητάς? Μια βδομάδα αναμονή, 30 ώρες οθόνη και 50ώρες 4g?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts