mathios Δημ. October 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2005 Piga na kano update (exo tin R5A02), mou evgale oti i latest version einai i R5Β01, alla meta to initialize mou leei oti einai already updated to the latest firmware, do you want to procced, blabla, kai to stamatisa... :wacko: Einai normal afto? eprepe na to afiso na synexisei? δεν υπαρχει λογος να το κανεις εαν μπεις στης πληροφοριες συστυματος του τηλεφωνου θα το δεις οτι στο organizer version υπαρχει η R5B01. Παράθεση Μην ψάχνεις να αγαπήσεις κάτι τέλειο , αγάπησε κάτι που δεν είναι τέλειο και κάντο τέλειο με την αγάπη σου … Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PIT Δημ. October 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2005 παιδια μπορει καποιος να με βοηθησει.εχω προβλημα με την συνδεση υπερυθρων με τον υπολογιστη μου στο Ρ910.Προσπαθω να στειλω καποιο προγραμμα ή οτιδηποτε αλλο αλλα ενω ξεκιναει καπου στο 10/100 σταματαει και μου λεει οτι η συνδεση διακοπηκε.Υπαρχει κατι που πρεπει να ρυθμισω στο κινητο ωστε να μην εχω αυτο το προβλημα;Ακομη πως μπορω να δω την μνημη του κινητου μου;Γιατι φοβαμαι οτι ειναι γεματο.Το κινητο το εκανα αναβαθμιση γιατι ειχα κολλησει στο sonyericsson απο καποιο προγραμμα που του εστειλα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mathios Δημ. October 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2005 παιδια μπορει καποιος να με βοηθησει.εχω προβλημα με την συνδεση υπερυθρων με τον υπολογιστη μου στο Ρ910.Προσπαθω να στειλω καποιο προγραμμα ή οτιδηποτε αλλο αλλα ενω ξεκιναει καπου στο 10/100 σταματαει και μου λεει οτι η συνδεση διακοπηκε.Υπαρχει κατι που πρεπει να ρυθμισω στο κινητο ωστε να μην εχω αυτο το προβλημα;Ακομη πως μπορω να δω την μνημη του κινητου μου;Γιατι φοβαμαι οτι ειναι γεματο.Το κινητο το εκανα αναβαθμιση γιατι ειχα κολλησει στο sonyericsson απο καποιο προγραμμα που του εστειλα.τι ελευθερη μνημη εχεις στο κινητο; (εσωτερικη) Παράθεση Μην ψάχνεις να αγαπήσεις κάτι τέλειο , αγάπησε κάτι που δεν είναι τέλειο και κάντο τέλειο με την αγάπη σου … Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PIT Δημ. October 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2005 πως μπορω να δω και απο που την εσωτερικη μνημη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mathios Δημ. October 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2005 πως μπορω να δω και απο που την εσωτερικη μνημη; πινακα ελεχου/διχειριση αποθηκευσης Παράθεση Μην ψάχνεις να αγαπήσεις κάτι τέλειο , αγάπησε κάτι που δεν είναι τέλειο και κάντο τέλειο με την αγάπη σου … Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PIT Δημ. October 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2005 εδω δεν φαινονται καθολου αρχεια αλλα επιδη την εχω πατησει με πολλα τηλεφωνα μετα απο αναβαθμιση να μην σβηνονται τα αρχεια απο την μνημη γι'αυτο και πιστευω οτι δεν περνει τιποτε λογω της γεματης μνημης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HuskerDu Δημ. October 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2005 δεν υπαρχει λογος να το κανεις εαν μπεις στης πληροφοριες συστυματος του τηλεφωνου θα το δεις οτι στο organizer version υπαρχει η R5B01. Mas doulevoun? to firmware version aforouse to CDA, alloste to CDA number zitaei stin arxi (162005/3) tis diadikasias... Παράθεση ... είναι τα βλέφαρά μου διάφανες αυλαίες. Όταν τα ανοίγω, βλέπω εμπρός μου ότι κι αν τύχει όταν τα κλείνω, βλέπω εμπρός μου ότι ποθώ - (Ανδρέας Εμπειρίκος) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mathios Δημ. October 31, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2005 Mas doulevoun? to firmware version aforouse to CDA, alloste to CDA number zitaei stin arxi (162005/3) tis diadikasias...και εμενα μου εβγαλε το ιδιο μηνυμα, your device is already up to date αλλα εγω πρωχωρισα και την εκανα μετα ομως δεν ειδα καμμια διαφορα οσον αφορα της εκδοσεις στης πληροφοριες συστηματος και για αυτο τον λογο σου ειπα πριν να μην την κανεις. Παράθεση Μην ψάχνεις να αγαπήσεις κάτι τέλειο , αγάπησε κάτι που δεν είναι τέλειο και κάντο τέλειο με την αγάπη σου … Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soztir Δημ. January 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2006 Γειά σας φίλοι. Τώρα τελευταία αντιμετοπίζω ένα πρόβλημα. Όταν λαμβάνω μυνήματα δεν κάνει κανένα θόρυβο, και ούτε μου δείχνει ότι έχω λάβει μύνημα πουθενά, ούτε με κλειστό πορτάκι, ούτε με ανοιχτό. Το βλέπω μόνο εάν πάω στο φάκελο των μυνημάτων. Μήπως ξέρετε κάποια πιθανή αντιμετώπιση; Ευχαριστώ πάρα πολύ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
artakigeorge Δημ. January 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2006 ΠΑΙΔΙΑ, ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΡΩ ΧΑΡΤΕΣ ΑΘΗΝΑΣ η/και ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΟ SAMRTCOM GPS η TO POWER NAVIGATOR?? EXV BALEI TO ΒΛΘΕΤΟΟΤΗ ΤΗΣ FORTUNA ΚΑΙ ΤΑ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΡΩ ΧΑΡΤΕΣ. ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΠΟΥ ΜΕΤΕΤΡΕΨΑ ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΣΥΝΤΕΤΑΓΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟ GOOGLE EARTH, ΔΕΝ "ΠΑΙΖΟΥΝ" ΣΩΣΤΑ. ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΚΑΜΙΑ ΙΔΕΑ??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mathios Δημ. January 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2006 ΠΑΙΔΙΑ, ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΡΩ ΧΑΡΤΕΣ ΑΘΗΝΑΣ η/και ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΟ SAMRTCOM GPS η TO POWER NAVIGATOR?? EXV BALEI TO ΒΛΘΕΤΟΟΤΗ ΤΗΣ FORTUNA ΚΑΙ ΤΑ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΡΩ ΧΑΡΤΕΣ. ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΠΟΥ ΜΕΤΕΤΡΕΨΑ ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΣΥΝΤΕΤΑΓΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟ GOOGLE EARTH, ΔΕΝ "ΠΑΙΖΟΥΝ" ΣΩΣΤΑ. ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΚΑΜΙΑ ΙΔΕΑ??? γιατι δεν μπαινεις στο site και απο κει να ζητησεις υποστηριξη; η δες εδω http://www.wohlfahrt-edv.de/e_index.html και εδω http://www.symbianware.com/product.php?id=powernavigation_uiq&pl=se_p910 Παράθεση Μην ψάχνεις να αγαπήσεις κάτι τέλειο , αγάπησε κάτι που δεν είναι τέλειο και κάντο τέλειο με την αγάπη σου … Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
newsitka Δημ. January 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2006 Eho tin antiposi oti ehi kikloforisi neo firmware apo tin Sony Ericsson!!!! Phone CXC162042 R4E001 Bluetooth CXC162028/1 R2F Organise R5B01 CDA162005/3 R5A02 Παράθεση :rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mathios Δημ. January 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2006 Eho tin antiposi oti ehi kikloforisi neo firmware apo tin Sony Ericsson!!!! Phone CXC162042 R4E001 Bluetooth CXC162028/1 R2F Organise R5B01 CDA162005/3 R5A02 αυτο υπαρχει απο τον σεπτεμβριο,δεν υπαρχει αλλο νεοτερο.... Παράθεση Μην ψάχνεις να αγαπήσεις κάτι τέλειο , αγάπησε κάτι που δεν είναι τέλειο και κάντο τέλειο με την αγάπη σου … Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
therock Δημ. January 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2006 Pedia sxetika meto gps,mporei na me enimerosei kapoios pou to exei psaksei.Pos mporo na exo gps sto p910i. Exo akousei gia programmata,tomtom,route 66,smartcom etc. Ola xreiazontai eksoteriki siskevi gps? Παράθεση Ήρθε η ώρα για ένα νέο Σπίτι http://www.aeginahomes.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rapid0s Δημ. January 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2006 O GPS resiever xriazete gia tov evtopismo tou stigmatos. To p910i dev dia8etei esoteriko gps resiever opote eivai logiko va xriazete mia 'siskebi eksoteri' gia va trofodoti8ei me afto to stigma. Eva opoiodipote blue-tooth GPS resiever kavei tnv douleia :) egw xrisimopio to route66 edw kai eva eksamivo sto amaksi me megali epitixia xexe :P (pio poli effetzidiko dld giati mexri va grapseis ekei tnv odo pou 8es tnv exeis brei stov simbatiko xarti idi xaaxax) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
therock Δημ. January 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2006 Mporo na exo merikes akoma plirofories? Iparxoun programmata pou exoun sketous tous xartes,pou na leitourgoun xoris entopismo simeiou? Kai oso gia to gps zitima?Poios reciever aksizei? Eyxaristo. Παράθεση Ήρθε η ώρα για ένα νέο Σπίτι http://www.aeginahomes.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john206gt Δημ. January 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2006 Και τωρα κατι εναλλακτικο του GPS :) Μπειτε σε αυτο το site απο τον Internet browser του Pxxx και περιηγηθειτε στην Αθηνα (ισως και σε αλλες ελληνικες πολεις, δεν το εψαξα) με σουπερ λεπτομερεις ονομασιες δρομων. Θεωρητικα υποστηριζει και αναζητηση δρομου αλλα δεν το καταφερα να δουλεψει σε αυτο http://www.mapquest.com/pda/maps.adp Για να το τεσταρετε βαλτε πολη Athens και χωρα Greece ( εννοειται :) ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
therock Δημ. January 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2006 Guys iparxei kapoia efarmogi gia to p910i pou na mporeis na exei full screen caller picture? Παράθεση Ήρθε η ώρα για ένα νέο Σπίτι http://www.aeginahomes.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rapid0s Δημ. January 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2006 Kalo afto pou protivei o john206gt :) Mono pou xriazete conection me internet gia va paiksei etsi ? Dld gia va to xrisimopiiseis se poria 8eleis GPRS Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonsar Δημ. January 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2006 kserei kaneis an yparxei tropos na fortizei to p910i meso tou kalodeiou syndesis me to pc? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cellphone Δημ. January 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2006 kserei kaneis an yparxei tropos na fortizei to p910i meso tou kalodeiou syndesis me to pc? Nαι γίνετε . Αν σηκωσεις την βαση που καθετε το κινμητο και συνδεετε θα δεις οτι εχει ενα εξτρα βισμα,εκει μπαινει το βισμα του φορτιστη.:) Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg I love my Iphone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonsar Δημ. January 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2006 Nαι γίνετε . Αν σηκωσεις την βαση που καθετε το κινμητο και συνδεετε θα δεις οτι εχει ενα εξτρα βισμα,εκει μπαινει το βισμα του φορτιστη.:) to ksero auto. o skopos einai na min xreiazetai na xrisimopeio ton fortisti giati tin vasi tin exo sto grafeio kai ton fortisti spiti. Den mporo na katalavo giati den yparxei auti i dynatotita afou akoma kai kalodia tritou kataskeyasti exoun ayti tin dynatotita. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cellphone Δημ. January 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2006 to ksero auto. o skopos einai na min xreiazetai na xrisimopeio ton fortisti giati tin vasi tin exo sto grafeio kai ton fortisti spiti. Περνεις ενα 2ο φορτιστη για το γραφειο,φτηνος ειναι :p :p :D Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg I love my Iphone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drmdtsap Δημ. January 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2006 re paidia exw ena nokia 7710 k thelw na to antallaxw me ena p910i.ti lete?efarmoges synexizoun na bgainoun gia to 910i?mipws tha vgei neotero montelo? Παράθεση Με λένε Νίκο, και είμαι καλά... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cellphone Δημ. January 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2006 re paidia exw ena nokia 7710 k thelw na to antallaxw me ena p910i.ti lete?efarmoges synexizoun na bgainoun gia to 910i?mipws tha vgei neotero montelo? http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=84555&page=1 Αυτο ειναι το νεοτερο μοντελο το Ρ990. Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg I love my Iphone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts