Woca Δημ. December 17, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2004 Ψαξε στο forum του aiv*net.com (* -> a) και στο IRC... ;) Παράθεση http://i39.tinypic.com/ojjlzk.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggpower Δημ. December 18, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Woca (18 Δεκ. 2004 , 00:08) Ψαξε στο forum του aiv*net.com (* -> a) και στο IRC... ;) Φίλε woca κατ' αρχήν ευχαριστώ για την απάντηση, αλλά επειδή είμαι καινούργιος στο myphone μου εξηγεις σε παρακαλώ πως θα βρώ το forum αυτού του aiv*net.com (* -> a) και τι ακριβώς είναι το IRC? Ευχαριστώ για το χρόνο σου. Παράθεση Ζούμε στην ομορφότερη χώρα του κόσμου. Είμαστε μόνοι μας και όλοι τους. ΟΜΑΔΑ "Ε" grafakos@vivodinet.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Woca Δημ. December 18, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2004 h**p://www.aivanet.com/forum (αντικατεστησε τα ** με tt) Επισης δες το thread: ΠΩΣ ΚΑΤΕΒΑΖΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟ IRC ;) Παράθεση http://i39.tinypic.com/ojjlzk.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofia1982 Δημ. December 28, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2004 paidia psaxno na agoraso tp P910i apo opoudipote kai mou lene pantou oti exei eksantlithei.sas etyxe mipos? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. December 28, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος sofia1982 (28 Δεκ. 2004 , 13:29) paidia psaxno na agoraso tp P910i apo opoudipote kai mou lene pantou oti exei eksantlithei.sas etyxe mipos? ναι,υπαρχει προβλημα αυτον το καιρο :( θα εχουν απο Γεναρη λενε,στο πλαισιο ρωτησες αν εχει κανενα μαγαζι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
denial Δημ. December 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος sofia1982 (28 Δεκ. 2004 , 13:29) paidia psaxno na agoraso tp P910i apo opoudipote kai mou lene pantou oti exei eksantlithei.sas etyxe mipos? Prin mia evdomada phra 2 sto plaisio metamorfoshs egw kai enas filos . Eixe allo ena apo oti eida.Logika kai se alla magazia tou plaisio 8a exei.3ekina oduseia kai 8a to vreis den mporei. Kalh tuxh :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_pan Δημ. December 30, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2004 Παιδια μπορειτε να στειλετε καμια photo να δω διαφορες με το gx-20... Παράθεση http://www.audi-club.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. December 31, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2004 καλησπέρα παιδιά, καλή χρονιά να 'χουμε. να ρωτήσω κάτι? δυστοιχώς σήμερα το κινητάκι μου (P910i) ενώ ανάβει δεν δείχνει τίποτα, μόνο το σηματάκι της SE και μια μαύρη οθόνη. προσπάθησα να κάνω update αλλά αργεί πολύ με την 64 ISDN που έχω. και ερωτώ: τί μπορώ να κάνω για να ανάψει? το πρόβλημα παρουσιάστηκε στην προσπάθειά μου να βάλω ένα θέμα κι απ' ότι κατάλαβα ενώ ανάβει δεν μπορεί να μου δείξει το θέμα και μένει μαύρη η οθόνη. αν ξέρει κανείς κάτι παρακαλώ βοηθήστε με. ευχαριστώ. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xagios Δημ. January 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2005 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος kollatos ( 1 Ιαν. 2005 , 01:44) καλησπέρα παιδιά, καλή χρονιά να 'χουμε. να ρωτήσω κάτι? δυστοιχώς σήμερα το κινητάκι μου (P910i) ενώ ανάβει δεν δείχνει τίποτα, μόνο το σηματάκι της SE και μια μαύρη οθόνη. προσπάθησα να κάνω update αλλά αργεί πολύ με την 64 ISDN που έχω. και ερωτώ: τί μπορώ να κάνω για να ανάψει? το πρόβλημα παρουσιάστηκε στην προσπάθειά μου να βάλω ένα θέμα κι απ' ότι κατάλαβα ενώ ανάβει δεν μπορεί να μου δείξει το θέμα και μένει μαύρη η οθόνη. αν ξέρει κανείς κάτι παρακαλώ βοηθήστε με. ευχαριστώ. Χρονια πολλα σε ολους καλη χρονια να εχουμε ,,,,, γιατι δεν δοκιμαζεις με ενα pc file manager να βγαλεις το θεμα απο το κινητο σου? Παράθεση Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rov Δημ. January 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2005 Πήρα το P910 μόλις χθές. Εχω το P800 πλήρως ρυθμισμένο με αρκετές εφαρμογές εγκατεστημένες που αγόρασα από το epocware (Handy tools , Handy day , tracker , ) με δεδομένα που επί μήνες ενημέρωνα.΄ Ερώτημα : Θα μπορούσα να κάνω restore στο P910 το αρχείο Backup που δημιούργησα από το P800; Υπάρχει κανένας άλλος εύκολος τρόπος μεταφοράς των εφαρμογών από το ένα στο άλλο τηλέφωνο; Έχω την αίσθηση ότι είναι κορυφαίο τηλέφωνο . Μου κάνει εντύπωση σε σχέση με το 800 η στάθμη του σήματος (2-3 γραμμές περισσότερες δίπλα ). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. January 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2005 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος rov ( 1 Ιαν. 2005 , 17:51) Πήρα το P910 μόλις χθές. Εχω το P800 πλήρως ρυθμισμένο με αρκετές εφαρμογές εγκατεστημένες που αγόρασα από το epocware (Handy tools , Handy day , tracker , ) με δεδομένα που επί μήνες ενημέρωνα.΄ Ερώτημα : Θα μπορούσα να κάνω restore στο P910 το αρχείο Backup που δημιούργησα από το P800; Υπάρχει κανένας άλλος εύκολος τρόπος μεταφοράς των εφαρμογών από το ένα στο άλλο τηλέφωνο; Έχω την αίσθηση ότι είναι κορυφαίο τηλέφωνο . Μου κάνει εντύπωση σε σχέση με το 800 η στάθμη του σήματος (2-3 γραμμές περισσότερες δίπλα ). νομιζω οτι δεν μπορεις να κανεις restore απο οτι εχουν πει και αλλοι εδω μεσα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kolabrou Δημ. January 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2005 PAIDIA ,EIMAI KATOXOS ENOS 6600 . EXO MINEI EYXARISTHMENOS APO TO KINHTO ALLA LOGO TON NEON ANAGKON THA ITHELA NA TO ALLAKSO ME KATI PIO KAINOURIO. THA ITHELA NA MOU PEI KAPOIOS YPEFTHINA,GNOSTIS KINHTON KAI ANOIXTOMIALOS(XORIS PAREKSIGISI) S-E P910i H NOKIA 6630 parakalo tha ithela enan kalo logo na paro to p910i...einai polla ta lefta ARH...200+xiliarika draxmes Παράθεση IPHONE 4 The Ultimate Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tp Δημ. January 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2005 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος rov ( 1 Ιαν. 2005 , 17:51) Έχω την αίσθηση ότι είναι κορυφαίο τηλέφωνο . Μου κάνει εντύπωση σε σχέση με το 800 η στάθμη του σήματος (2-3 γραμμές περισσότερες δίπλα ). ayto pou les einai alhtheia eimoyn se ena xwrio pou eixe genikos xamhlo shma eixa p900 k to p910i dipla kai ta 2 kinhta to p900 2 grames kai to p910i 4 grames!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeextreme Δημ. January 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2005 ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΤΟ Ρ910 ΒΓΗΚΕ ΣΕ VODAFONE LIVE ΚΑΙ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΞΕΡΩ..... ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΚΛΕΙΔΩΣΕΙ BLEUTOOTH K Ir ??????????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TLG Δημ. January 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2005 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος kolabrou ( 5 Ιαν. 2005 , 02:24) S-E P910i H NOKIA 6630 parakalo tha ithela enan kalo logo na paro to p910i...einai polla ta lefta ARH...200+xiliarika draxmes Οτι ειναι πολυ καλο τηλεφωνο ειναι γεγονος αδιαμφησβιτητο.... Φοβερη touch screen οθονη , απο τα καλυτερα σηματα ,τελεια ποιοτητα ηχου , απροβληματιστο bluetooth που συνδεεται με 2 συσκευες ταυτοχρονα,την καλυτερη αισθηση σε πληκτρολογιο απο οσα κινητα ειχα κ.λ.π Επισης ομως ειναι πραγματικα λιγο υπερτιμημενο ...Δεν μπορει στις ΗΠΑ να εχει 699$ και εδω 699euro :mad: Απο την αλλη ομως αν θελεις οπωσδηποτε symbian κινητο το προτεινω ανεπιφυλακτα, συνδιαζει κινητο/pda με τον καλυτερο τροπο .....διαφορετικα τσεκαρε και το αντιπαλο στρατοπεδο (M$) με το πολυ καλο QTEK S100 .... :) Παράθεση Current mobile devices : iPhone 6s Plus,iPad Air 2,Nexus 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TLG Δημ. January 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2005 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος georgeextreme ( 5 Ιαν. 2005 , 08:04) ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΤΟ Ρ910 ΒΓΗΚΕ ΣΕ VODAFONE LIVE ΚΑΙ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΞΕΡΩ..... ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΚΛΕΙΔΩΣΕΙ BLEUTOOTH K Ir ??????????? Oχι δεν ειναι κλειδωμενα ...αλλα δεν ξερω τι γινεται με τα mms αν θελεις να αλλαξεις δικτυο .... :rolleyes: Γνωμη μου ...καλυτερα να μην παρεις !live P910 παρα μονο οταν σου ειναι απαραιτητο ... Παράθεση Current mobile devices : iPhone 6s Plus,iPad Air 2,Nexus 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeextreme Δημ. January 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2005 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος TLG ( 5 Ιαν. 2005 , 10:16) Oχι δεν ειναι κλειδωμενα ...αλλα δεν ξερω τι γινεται με τα mms αν θελεις να αλλαξεις δικτυο .... :rolleyes: Γνωμη μου ...καλυτερα να μην παρεις !live P910 παρα μονο οταν σου ειναι απαραιτητο ... ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kolabrou Δημ. January 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2005 TLG euxaristo gia tin apantisi...mia dieukrinisi.... poies einia oi leitourgies tou "ws pda"????akouw sinexos oti einai ena mobile pda...??D H L A D H ???sorry gia tin asxetosini mou....hmoun fanatikos nokia's kai to 910i me afinei ksagripno gia polles meres(to thelo poli) ... thelo epitelous ena kinhto pou den tha to baretho....uparxei???an nai ,einai to 910i???? eyxaristo ek ton proteron....!!! Παράθεση IPHONE 4 The Ultimate Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kolabrou Δημ. January 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2005 a!!!!yparxei kapoios katoxos tou 910i,pou na to exei pano apo 3 mhnes ???? an nai tha ithela na mou pei an to exei barethei... Παράθεση IPHONE 4 The Ultimate Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis11 Δημ. January 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2005 @kolabrou, έχω το κινητό απο τον πρώτο μήνα που κυκλοφόρησε, και πριν είχα το P900 και ακόμα πιο πριν το P800. Οπως καταλαβαίνεις δεν το έχω βαρεθεί και είμαι αμετανόητα οπαδός του. Οσο για το τι σημαίνει να ειναι και pda θα σου πω οτι μέσα στις άλλες δυνατότητές του είναι να μπορείς να βλέπεις αρχεία word, excel και pdf. Φιλικά Γιάννης Παράθεση Φιλικά Γιάννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
huskyaris Δημ. January 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2005 re paidia pws mporw na dw an einai ekdosi tou logismikou pou exw sto P900 mou einai i teleutaia apo to site tis sonyericssonj.com ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andy Δημ. January 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2005 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος huskyaris (10 Ιαν. 2005 , 16:31) re paidia pws mporw na dw an einai ekdosi tou logismikou pou exw sto P900 mou einai i teleutaia apo to site tis sonyericssonj.com ? edoqa maqeis ti version exeis kai fisika qa katevaseis kai new an den exeis enimerosi ti siskevi sou Παράθεση programs & games for 3650-6600-7610-6630 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mathios Δημ. January 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2005 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος andy (12 Ιαν. 2005 , 01:57) edoqa maqeis ti version exeis kai fisika qa katevaseis kai new an den exeis enimerosi ti siskevi sou απο εδω ειναι καλυτερα.... http://www.sonyericsson.com/updateservice/P910i/frameset.htm Παράθεση Μην ψάχνεις να αγαπήσεις κάτι τέλειο , αγάπησε κάτι που δεν είναι τέλειο και κάντο τέλειο με την αγάπη σου … Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stoum Δημ. January 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2005 ...καινούργιος κάτοχος P910i. Ελπίζω και ευτυχής λίγο καιρό αργότερα έχοντας μάθει τα βασικά για τη χρήση του τηλεφώνου. Αρχικά να πω ότι έπαθα ένα σοκ μόλις "δούλεψα" για λίγο το τηλέφωνο. Αποκτώντας το, μετά από 9 κινητά Nokia τα 'χω κυριολεκτικά χαμένα. Μέχρι και το μάνιουαλ είναι "κσφτνβγφνρ" για 'μένα. Αλλά ο εντυπωσιασμός μου είναι μεγάλος. Τι οθονάρα είναι αυτή; πληκτρολόγιο; συσκευασία με αξεσουάρ. Έκανε θαυμάσια δουλειά ο κατασκευαστής. Τώρα στο "δια ταύτα" η πρώτη ερώτηση είναι: Ανοιχτή ακρόαση έχει; και αν ναι που; Επαφές μπορώ "με τη μία" να μεταφέρω από Νόκια 7260 και 6230 στο 910; Αν όχι υπάρχει εμπειρία κάποιου από τα "Γερμανός" όπου λένε ότι το κάνουν αυτό; Αλλιώς ξέρω ότι μέσω bluetooth μεταφορά μία-μία από Νόκια σε Νόκια γίνεται. Από Νόκια στο 910 γίνεται; Ευχαριστώ προκαταβολικά αλλά είναι αρχή και έχω πελαγώσει. Παράθεση "Ταν ή επί τας" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. January 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2005 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος stoum (12 Ιαν. 2005 , 19:16) ...καινούργιος κάτοχος P910i. Ελπίζω και ευτυχής λίγο καιρό αργότερα έχοντας μάθει τα βασικά για τη χρήση του τηλεφώνου. Αρχικά να πω ότι έπαθα ένα σοκ μόλις "δούλεψα" για λίγο το τηλέφωνο. Αποκτώντας το, μετά από 9 κινητά Nokia τα 'χω κυριολεκτικά χαμένα. Μέχρι και το μάνιουαλ είναι "κσφτνβγφνρ" για 'μένα. Αλλά ο εντυπωσιασμός μου είναι μεγάλος. Τι οθονάρα είναι αυτή; πληκτρολόγιο; συσκευασία με αξεσουάρ. Έκανε θαυμάσια δουλειά ο κατασκευαστής. Τώρα στο "δια ταύτα" η πρώτη ερώτηση είναι: Ανοιχτή ακρόαση έχει; και αν ναι που; Επαφές μπορώ "με τη μία" να μεταφέρω από Νόκια 7260 και 6230 στο 910; Αν όχι υπάρχει εμπειρία κάποιου από τα "Γερμανός" όπου λένε ότι το κάνουν αυτό; Αλλιώς ξέρω ότι μέσω bluetooth μεταφορά μία-μία από Νόκια σε Νόκια γίνεται. Από Νόκια στο 910 γίνεται; Ευχαριστώ προκαταβολικά αλλά είναι αρχή και έχω πελαγώσει. Καλορίζικο το νέο σου τηλέφωνο! :) Ανοιχτή ακρόαση έχεις με το κουμπάκι επιλογών (αυτό πάνω από το 3) κι όταν βρίσκεσαι σε κατάσταση κλήσης, Τις επαφές μπορείς να τις στείλεις πολύ απλά μέσω του bluetooth. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts