Jump to content

Sony Ericsson P910: Πληροφορίες και νέα

florinaperis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 714
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος andrewvoda (22 Νοέ. 2004 , 15:37)

timi poso???

693 € τελική τιμή συσκευής χωρίς σύνδεση από το "πλαίσιο".(κάνε και κανένα search προτού ρωτήσεις άλλη φορά... ;) )

θα ήθελα να αναφέρω πως το bluetooth HBH 65 δουλευει πλεον άψογα και συνεργαζεται απόλυτα με το P910. Tο αναφέρω αυτό γιατι με P900 και P800, στο παρελθόν είχαν αναφερθεί προβλήματα, που λύνονταν βεβαίως με αναβαθμίσεις. Πρώτη φορά, πάντως, διαπίστωσα άψογη λειτοργία του HBH-65 με το τηλέφωνο.

thanx

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος argic (23 Νοέ. 2004 , 14:23)

θα ήθελα να αναφέρω πως το bluetooth HBH 65 δουλευει πλεον άψογα και συνεργαζεται απόλυτα με το P910. Tο αναφέρω αυτό γιατι με P900 και P800, στο παρελθόν είχαν αναφερθεί προβλήματα, που λύνονταν βεβαίως με αναβαθμίσεις. Πρώτη φορά, πάντως, διαπίστωσα άψογη λειτοργία του HBH-65 με το τηλέφωνο.

thanx

ολα δουλευουν αριστα εκτος απο το ΗΒΗ-30.....
Μην ψάχνεις να αγαπήσεις κάτι τέλειο , αγάπησε κάτι που δεν είναι τέλειο και κάντο τέλειο με την αγάπη σου …

CDA-number: CDA162005/3

Organiser version: R3A04

P910i Maintenance Release 1 (MR1)

Quality improvement regarding document Viewers/Editors

General stability improvements

Pre-installed link to Application Shop added

Bluetooth stability improved

Added support for RIM BBC clients

MMS, colors and text selection doesn't always work, fixed

P910i Maintenance Release 2 (MR2)

JAVA quality improvements

Several fixes regarding the browser

Change behavior in picture application

Problem with slow synchronization, fixed

Release of SEM Desktop

Updated network/operator name list

Current mobile devices : iPhone 6s Plus,iPad Air 2,Nexus 6

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος TLG (23 Νοέ. 2004 , 18:58)

CDA-number: CDA162005/3

Organiser version: R3A04

P910i Maintenance Release 1 (MR1)

General stability improvements

Pre-installed link to Application Shop added

Bluetooth stability improved

Added support for RIM BBC clients

MMS, colors and text selection doesn't always work, fixed

P910i Maintenance Release 2 (MR2)

JAVA quality improvements

Several fixes regarding the browser

Change behavior in picture application

Problem with slow synchronization, fixed

Release of SEM Desktop

Updated network/operator name list

Με την Online αναβάθμιση ό,τι δεδομένα υπάρχουν στο κινητό ( φωτογραφίες, βίντεο, τηλ. κατάλογος κ.τ.λ.) χάνονται?? :confused:

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος bpanag (23 Νοέ. 2004 , 19:09)

Με την Online αναβάθμιση ό,τι δεδομένα υπάρχουν στο κινητό ( φωτογραφίες, βίντεο, τηλ. κατάλογος κ.τ.λ.) χάνονται?? :confused:

ΝΑΙ, ότι υπάρχει στο C:. Γιαυτό πρέπει να φροντίσεις να έχεις backup. το μόνο πράγμα που χάνεται ΟΡΙΣΤΙΚΑ είναι οι φωνητικές εντολές. Αυτές πρέπει να τις ξαναδώσεις απ'την αρχή....

Λέω "ΟΧΙ" στα greeklish !!!!

αναλογα με την ταχυτητα της συνδεσης ...εγω με ADSL 384 peripou 15-20 lepta .....olh h diadikasia ...

Na sou po omos thn alitheia den th xronometrhsa ..thn aisthisi pou exo sou metafero .....

Kai mia aporia ....

Sto 50% tou update mou ebgale timeout error, alla h syskeuh einai OK kai mou deixnei oti einai "up to date" an pao na thn ksanaperaso ...

Kserei kaneis tipota gi'auto?

Ας το μοιραστω μαζι σας αυτο λοιπον....

Δεν σας κρυβω οτι επειδη μου αρεσει απο χομπυ να δοκιμαζω τα περισσοτερα κινητα που μου κανουνε καποιο "κλικ" ανυπομονουσα να δοκιμασω το 6630 της NOKIA και ημουν 100% σιγουρος οτι θα ηταν ενα τηλεφωνο που θα το κρατουσα για αρκετο χρονο ...σκεφτοντας μαλιστα να δωσω το P910....

Σημερα λοιπον το ειχα στα χερια μου τυχαια απο καποιον φιλο που συναντησα σε καποιο μαγαζι για περιπου 15 λεπτα , χρονος οχι βεβαια ικανος για λεπτομερη "αναλυση" , αλλα ενα μεγαλο συμπερασμα που εβγαλα ειναι το εξης: Tο μεγεθος της οθονης του P910 και το οτι ειναι αφης δυσκολα το αλλαζεις για να μην αναφερουμε και αλλα .....

Μου φαινεται τελικα οτι το 6630 θα περασει απο τα χερακια μου , απλα για ενα ποιο καλο και ενδελεχες test , αλλα τιποτα παραπανω ....

Tο επομενο κινητο που θα κρατησω μετα το P910 θα εχει οπωσδηποτε μεγαλη οθονη αφης , 3G , 1mp+ camera + 2η camera ,qwerty keyboard, kai fysika symbian 8 ...τωρα ποιος θα βγαλει πρωτος κατι τετοιο ? , ας ελπισουμε οτι θα ειναι η SE ..θα ηθελα πολυ να διαψευσθουν τα μεχρι τωρα στοιχεια και να το λενε P1000 !!

Sorry αν ημουν off topic .

Guest lagoudakis
Αρχικό Μήνυμα από το μέλος TLG (29 Νοέ. 2004 , 23:26)

Ας το μοιραστω μαζι σας αυτο λοιπον....

Δεν σας κρυβω οτι επειδη μου αρεσει απο χομπυ να δοκιμαζω τα περισσοτερα κινητα που μου κανουνε καποιο "κλικ" ανυπομονουσα να δοκιμασω το 6630 της NOKIA και ημουν 100% σιγουρος οτι θα ηταν ενα τηλεφωνο που θα το κρατουσα για αρκετο χρονο ...σκεφτοντας μαλιστα να δωσω το P910....

Σημερα λοιπον το ειχα στα χερια μου τυχαια απο καποιον φιλο που συναντησα σε καποιο μαγαζι για περιπου 15 λεπτα , χρονος οχι βεβαια ικανος για λεπτομερη "αναλυση" , αλλα ενα μεγαλο συμπερασμα που εβγαλα ειναι το εξης: Tο μεγεθος της οθονης του P910 και το οτι ειναι αφης δυσκολα το αλλαζεις για να μην αναφερουμε και αλλα .....

Μου φαινεται τελικα οτι το 6630 θα περασει απο τα χερακια μου , απλα για ενα ποιο καλο και ενδελεχες test , αλλα τιποτα παραπανω ....

Tο επομενο κινητο που θα κρατησω μετα το P910 θα εχει οπωσδηποτε μεγαλη οθονη αφης , 3G , 1mp+ camera,qwerty keyboard, kai fysika symbian 8 ...τωρα ποιος θα βγαλει πρωτος κατι τετοιο , ας ελπισουμε οτι θα ειναι η SE ..θα ηθελα πολυ να το διαψευσθουν τα μεχρι τωρα στοιχεια και να το λενε P1000 !!

Sorry αν ημουν off topic .

μια χαρα τα λες!!!!και εγω σαν και σενα ειμαι!!!!αν και μετα απο 8 χρονια με κινητα μονο νοκια ξενερωσα με αυτη την εταιρεια ειδικα τους τελευταιους 6 μηνες :!: και ειμαι και......μεγαλο παιδι :p συγνωμη και απο μενα για το οφ-τοπικ :o

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος ior (30 Νοέ. 2004 , 22:52)

Ναι κατω απο 2 μερες.Μαλλον 1 θα ελεγα.Εχεις κατι υπ'οψιν?

Poses meres to exeis? Tha deis oti i aftonomia tha vletionete me tis fortiseis. To P800 to eixa 3 xronia kai teleftaia me pigiane 4-5 meres eno stin arxi me to zori 2 meres.

:)

... είναι τα βλέφαρά μου διάφανες αυλαίες.

Όταν τα ανοίγω, βλέπω εμπρός μου ότι κι αν τύχει

όταν τα κλείνω, βλέπω εμπρός μου ότι ποθώ - (Ανδρέας Εμπειρίκος)

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος HuskerDu (30 Νοέ. 2004 , 22:59)

Poses meres to exeis? Tha deis oti i aftonomia tha vletionete me tis fortiseis. To P800 to eixa 3 xronia kai teleftaia me pigiane 4-5 meres eno stin arxi me to zori 2 meres.

Eyxaristw gia tin voithia.. :) ]

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος fanish1 (18 Οκτ. 2004 , 11:18)

Σίγουρα δεν έχει!!

αναφορα εννοειτε μονιμη ετσι ? γιατι πριν απο καθε σμσ εχει πριν το στειλεις στην επιλογη καρτελας κατω αν θες αναφορα η οχι.

σωστα ?

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/6396my_car.jpg

https://www.facebook.com/JpaulsCarWash?ref=hl

^^Autoglym Detail Center^^

βιολογικοί καθαρισμοί, γυάλισμα-κέρωμα

• 2 weeks later...

Γειά σας παιδιά,

Είμαι και εγώ καινούργιος κάτοχος της Ναυαρχίδας της SE του P910i (εδώ και 3 ημέρες). Ειναι η πρώτη φορά που πιάνω στα χέρια μου SE αφού από την ημέρα που ξεκίνησε η κινητή τηλεφωνία στην Ελλάδα ήμουν παντα κάτοχος ενός ΝΟΚΙΑ. Το τελευταίο μου τηλέφωνο ήταν ένα 6600 αλλά ως εδώ!!! Κουράστηκα και βαρέθηκα να με κοροιδεύει μία εταιρία που παράγει μοντέλα κινητών με ρυθμό πολυβόλου φροντίζοντας πάντα να στερεί συγκεκριμένα πράγματα από όλα έτσι ώστε πάντα να σε κρατάει ανικανοποίητο από κάτι. Ταλαντεύτηκα λίγο μεταξύ του 6630 και του P910i αλλά όταν είδα την εσωτερική μνήμη, το πληκτρολόγιο στο πορτάκι, και πάνω απ' όλα την οθόνη αφής, αποφάσισα στη στιγμή. Το αγόρασα από ένα κατάστημα ΤΙΜ στην φιλική τιμή των 495€ με καινούργια σύνδεση και να 'μαι.

Εδώ θα ήθελα να ζητήσω την κατανόησή σας στην περίπτωση που σας ζαλίσω με ερωτήσεις αλλά μιάς και είναι η πρώτη φορά που έχω SE πιθανότητα θα χρειαστώ βοήθεια. :rolleyes:

Ζούμε στην ομορφότερη χώρα του κόσμου. Είμαστε μόνοι μας και όλοι τους.

ΟΜΑΔΑ "Ε"

grafakos@vivodinet.gr

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος ggpower (17 Δεκ. 2004 , 19:56)

Γειά σας παιδιά,

Είμαι και εγώ καινούργιος κάτοχος της Ναυαρχίδας της SE του P910i (εδώ και 3 ημέρες). Ειναι η πρώτη φορά που πιάνω στα χέρια μου SE αφού από την ημέρα που ξεκίνησε η κινητή τηλεφωνία στην Ελλάδα ήμουν παντα κάτοχος ενός ΝΟΚΙΑ. Το τελευταίο μου τηλέφωνο ήταν ένα 6600 αλλά ως εδώ!!! Κουράστηκα και βαρέθηκα να με κοροιδεύει μία εταιρία που παράγει μοντέλα κινητών με ρυθμό πολυβόλου φροντίζοντας πάντα να στερεί συγκεκριμένα πράγματα από όλα έτσι ώστε πάντα να σε κρατάει ανικανοποίητο από κάτι. Ταλαντεύτηκα λίγο μεταξύ του 6630 και του P910i αλλά όταν είδα την εσωτερική μνήμη, το πληκτρολόγιο στο πορτάκι, και πάνω απ' όλα την οθόνη αφής, αποφάσισα στη στιγμή. Το αγόρασα από ένα κατάστημα ΤΙΜ στην φιλική τιμή των 495€ με καινούργια σύνδεση και να 'μαι.

Εδώ θα ήθελα να ζητήσω την κατανόησή σας στην περίπτωση που σας ζαλίσω με ερωτήσεις αλλά μιάς και είναι η πρώτη φορά που έχω SE πιθανότητα θα χρειαστώ βοήθεια. :rolleyes:

Φίλε ggpower,καλησπέρα,καλορίζικο το P910i και καλώς ήρθες στο forum!

Εξαιρετική επιλογή κι ότι θέλεις από ερωτήσεις,απορίες η οτιδήποτε άλλο,εδώ είμαστε εμείς! ;)

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος spykom (17 Δεκ. 2004 , 20:57)

Φίλε ggpower,καλησπέρα,καλορίζικο το P910i και καλώς ήρθες στο forum!

Εξαιρετική επιλογή κι ότι θέλεις από ερωτήσεις,απορίες η οτιδήποτε άλλο,εδώ είμαστε εμείς! ;)

Φίλε spykom να 'σαι καλά, σε ευχαριστώ πολύ για το καλοσόρισμα.

ΟΜΑΔΑ "Ε"

grafakos@vivodinet.gr

:worry: Παιδιά ξέρει κανείς πως μπορώ να βρώ κλειδιά για να ξεκλειδώσω το Wayfinder, to WorldMate Pro, και τις άλλες εφαρμογές που υπάρχουν στο CD του P910i αλλά δυστυχώς είναι σε trial version?

Εάν υπάρχει κανένα link με σπαστήρια για αυτά τα προγράμματα θα το εκτιμούσα πολύ.

Ευχαριστώ :worry:

ΟΜΑΔΑ "Ε"

grafakos@vivodinet.gr