Jump to content

bpanag

Members
  • Δημοσιεύσεις

    14
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

bpanag's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Με την Online αναβάθμιση ό,τι δεδομένα υπάρχουν στο κινητό ( φωτογραφίες, βίντεο, τηλ. κατάλογος κ.τ.λ.) χάνονται?? :confused:
  2. Θα θελα να ρωτήσω αν στο Ρ900 τα μηνύματα sms μπορείς τα γράψεις αποκλειστικά με το πενάκι και το flip ανοιχτό, ή αν γίνεται να τα γράψεις και από το πληκτρολόγιο με κλειστό το flip :confused:
  3. θα θελα να σε ρωτήσω το εξής : Στο Ρ900 μπορείς να έχεις απεριόριστη κατηγοριοποίηση του τηλεφωνικού καταλόγου ?? Επίσης στα sms μπορείς να δημιουργείς folders και να αποθηκεύεις τα μηνύματα όπου θές?? Στο Ρ910 υποθέτω τα παραπάνω γίνονται έτσι δεν είναι? ;) Ευχαριστω...
  4. Μιας και σκέφτομαι ότι τα 700 € του 910 είναι πολλά , και μάλλον με βλέπω για τα 500+ του 900, θα θελα να ρωτήσω : άλλες διαφορές στα δύο κινητά εκτός από την ανάλυση της οθόνης, τη μεγαλύτερη εσωτερική μνήμη και την εξωτερική μέχρι 1 gb, υπάρχουν?? ( π.χ. στο μενού, στον τηλ. κατάλογο, στο λειτουργικό ..) :confused:
  5. τα bugs δεν διορθώνονται με την αναβάθμιση από το site της SE ?
  6. σήμερα θα πάω να το πάρω από το Πλαίσιο...Μήπως αξίζει να περιμένω τη SE που θα έχει και το ελληνικό πληκτρολόγιο μέσα??
  7. Και για τους πιο δύσπιστους... Ρ910i
  8. Πέρασα πριν μισή ώρα από το Πλαίσιο στο κέντρο της Αθήνας. Ο πωλητής μου είπε ότι μόλις είχαν φέρει 5 κομμάτια , μου έδειξε κιόλας ένα , εκ των οποίων τα 2 τα έδωσε. η τιμή είναι 693 τελική. :)
  9. Ίσως μια χαζή ερώτηση...: Οι εφαρμογές που τρέχουν στο P900 λογικά δε θα έχουν προβλήμα στο P910 ? :confused:
  10. Gnwrizete mipws kapoia selida ( ektos apo tin http://www.midlet.org) pou na exei free java games kai applications??
×
×
  • Create New...