Jump to content

Sony Ericsson P910: Πληροφορίες και νέα

florinaperis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 714
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Έχει κυκλοφωρίσει επίσημα απο την ελληνική αντιπροσωπία;;
http://briefcase.pathfinder.gr/download/383320/234.gif

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος georgep800 (28 Οκτ. 2004 , 16:41)

Έχει κυκλοφωρίσει επίσημα απο την ελληνική αντιπροσωπία;;

ναι απλα ειναι ζητημα χρονου να εφοδιαστουν τα καταστηματα,μην ξεχνας ομως οτι υπαρχει και stock απο ρ900 σε πολλα καταστηματα και πρεπει να τα "σπρωξουν'
Μην ψάχνεις να αγαπήσεις κάτι τέλειο , αγάπησε κάτι που δεν είναι τέλειο και κάντο τέλειο με την αγάπη σου …

μωρέ με τις νέες τιμές θα τα σπρώξουν τα p900 τα p910 πως θα σπρώξουν αν πάρει χαμπάρι ο κόσμος τι γίνεται :lol:
http://www.myphone.gr/gallery/data/500/10396meerjungfrau.gif

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος arfi-gorgona (28 Οκτ. 2004 , 17:07)

μωρέ με τις νέες τιμές θα τα σπρώξουν τα p900 τα p910 πως θα σπρώξουν αν πάρει χαμπάρι ο κόσμος τι γίνετε :lol:

ο περισσοτερος κοσμος εχει μεσανυχτα,οσον αφορα τα καινουργια μοντελα. εγω γνωριζω αρκετα ''δηθεν ψαγμενους'' και δεν εχουν ιδεα οτι υπαρχει ρ910 απο κει να καταλαβεις που ζουν και απο που παιρνουν πληροφοριες :blink:
Μην ψάχνεις να αγαπήσεις κάτι τέλειο , αγάπησε κάτι που δεν είναι τέλειο και κάντο τέλειο με την αγάπη σου …

της περισσοτερες πληροφοριες της παιρνω απο ξενα forum δες εδω να δεις τι γινεται με το ρ1000 http://www.howardforums.com/showthread.php?s=&threadid=414778&perpage=15&pagenumber=1

φιλε μου δεν υπάρχει πιο μούφα από αυτό το τωρινό με το p910...τουλάχιστον το p800 είχε και κάποιες διαφορες ρε παιδί μου..εδώ και το software ακόμα είναι 99% ίδιο.καταλαβαίνω ίσως κάποιων που δεν έχει p900 αλλα αυτούς που το πουλάνε (ενώ θα μπορούσαν να κάνουν ότι έκανα εγώ) για να πάρουν p910 δεν το καταλαβαίνω.τώρα περιμένω να δω ένα και από κοντά για να επιβεβαιώσω κάποιες σκέψεις μου,σχετικά με τα χρώματα. :o

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος arfi-gorgona (28 Οκτ. 2004 , 17:33)

φιλε μου δεν υπάρχει πιο μούφα από αυτό το τωρινό με το p910...τουλάχιστον το p800 είχε και κάποιες διαφορες ρε παιδί μου..εδώ και το software ακόμα είναι 99% ίδιο.καταλαβαίνω ίσως κάποιων που δεν έχει p900 αλλα αυτούς που το πουλάνε (ενώ θα μπορούσαν να κάνουν ότι έκανα εγώ) για να πάρουν p910 δεν το καταλαβαίνω.τώρα περιμένω να δω ένα και από κοντά για να επιβεβαιώσω κάποιες σκέψεις μου,σχετικά με τα χρώματα. :o

υπαρχουν παρα πολλοι που καθε χρονο αλλαζουν τα τηλεφωνα τους λογο αναβαθμησης (απο τον παροχεα τους) οπως ειναι η περιπτωση η δικια μου καθε χρονο εχω επιδοτηση περιπου 300 ευρω γιατι να παει χαμενη παιρνοντας ενα αχρηστο τηλεφωνο;

γιατι να μην παρω κατι καινουργιο και αξιολογο σε μια πολυ καλη τιμη; ειναι καλυτερα να παρω μια μουφα τζαμπα; πως το βλεπεις εσυ ; :rolleyes:

εγώ αν είχα αναβάθμιση και είχα και p900 θα πήγαινα σε άλλο smartphone η σε PDA phone καλύτερα να πιάσουν τόπο τα χρήματα όχι να δώσω τσάμπα λεφτά για κινητό ίδιο με αυτό που έχω,τώρα θα μου πεις ο άλλος μπορεί να θέλει να πουλήσει το p900 και μαζί με τα χρήματα τις αναβάθμισης να πάρει το p910 εκεί τι να πω,αν του αρέσει τόσο πολύ και πιστεύει ότι είναι καλύτερο το κάνει.

EDIT:αν μου διευκρινίσεις πια είναι η μούφα και πιο το καλο θα σου πω :)

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος arfi-gorgona (28 Οκτ. 2004 , 17:43)

εγώ αν είχα αναβάθμιση και είχα και p900 θα πήγαινα σε άλλο smartphone η σε PDA phone καλύτερα να πιάσουν τόπο τα χρήματα όχι να δώσω τσάμπα λεφτά για κινητό ίδιο με αυτό που έχω

pda δεν μπορω να παρω απο το δικτυο μου,και αλλο smartphone δεν θελω. οτι αλλο κυκλοφορει στην αγορα απο νοκια κτλ για μενα ειναι αχρηστα. και οταν τα βλεπω στα χερια του κοσμου και προσπαθουν να κανουν κατι και δεν μπορουν. (κατι που γινεται σε ολη την σειρα ΡΧΧΧ τους λυπαμαι....

δες εδώ φιλε μου για να μην συνεχίσουμε τα off topic εδώ

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?s=&postid=614359#post614359

Λοιπόν, επειδή πολλά ακούγονται και πολλές απορίες υπάρχουν ξαναλέω: το P910 κυκλοφορεί επίσημα (εγώ το αγόρασα απο τον Γερμανό με 720€) με Ελληνικότατο QWERTY και μάλιστα αν χρησημοποιείς σαν Ελληνικό το QWERTY, το εικονικό είναι και αυτό Ελληνικό, αν θές να γράψεις Αγγλικά απλά επιλέγεις (κατευθείαν) απο το εικονικό την Αγγλική γλώσσα, όταν όμως κλεισεις το εικονικό και συνεχίσεις να γράφεις Ελληνικά με το QWERTY η αγγλική του εικονικού έχει γίνει και πάλι Ελληνική. Απλά πρέπει να αλλάζεις την γλώσσα καθε φορά που θες Αγγλικά η οποιαδήποτε διαφορετικη γλώσσα της Ελληνικής. Βεβαια υπάρχει και η αποψη του φίλου που θέλει μόνιμα Αγγλικό QWERTY και Ελληνικό virtual αλλά εγω νομίζω ότι το βασικό πλεονεκτημα του QWERTY, και κατ επέκταση του τηλεφωνου, είναι τα Ελληνικά του. Σε γενικές γραμμές πάντως μου φαίνεται λίγο πιο αργό απο το P900 αλλά είναι πολύ μικρή η διαφορά. ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΤΠΤΩΣΗ ΑΞΙΖΕΙ ΠΟΛΛΑ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ (ΣΤΑΜΑΤΗΣΑ ΝΑ ΚΟΥΒΑΛΑΩ ΤΟ POCKET PC). Ελπίζω να μην εγινα κουραστικός.

Δηλαδή το πληκτρολόγιο έχει κανονικά ελληνικούς χαρακτήρες, ή αγγλικούς που πατώντας τους βγάζουν ελληνικά.

Το λέω γιατί το Πλαίσιο έφερνε τόσο καιρό το δεύτερο.

p.a.l.m.o.s

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Noster (28 Οκτ. 2004 , 23:39)

Μπορεί σας παρακαλώ κάποιος να μου πει για να έχω αναφορά σε Vodafone, τι κωδικό πρέπει να βάζω;

Καλώς ήρθες στο φόρουμ :)

Αναφορά μηνύματος εννοείς; Στο avatar βλέπω κινητό της Nokia όμως. Για το Ρ800, όταν γράφεις το μήνυμα, στο κάτω μέρος αριστερά, κάνεις κλικ στο ανθρωπάκι με το @ και ενεργοποιείς την αναφορά παράδοσης. Αν δεν υπάρχει η επιλογή, τότε χρειάζεται αναβάθμιση το firmware του κινητού.

30+ Years Radio Producer at ERT A.E.

https://www.tiktok.com/@pericles_moulis

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Noster (28 Οκτ. 2004 , 23:39)

Μπορεί σας παρακαλώ κάποιος να μου πει για να έχω αναφορά σε Vodafone, τι κωδικό πρέπει να βάζω;

*# μετα το μηνημα σου πχ *#τι κανεις, μετα αποστολη στον αριθμο. μετα απο λιγο θα σου ερθει αναφορα σε μορφη μηνυματος απο το δικτυο.

λοιπών θα ήθελα από ένα παιδί με p910i να μου πει κάτι αν γίνεται.υπάρχει μια εικόνα μέσα που λέγεται underwater θέλω να μου πείτε αν όταν την κοιτάτε σε normal mode αν βλέπετε χρωματικές διαφορες κάτω από το λευκό βαρκάκι,και αν ναι όταν την βάλετε σε full screen mode αν υπάρχουν αυτές η διαφορες ; αυτό μονο θέλω :) το λέω γιατί στο p900 το δικό μου που είναι τροποποιημένο όταν η εικόνα γίνετε full screen οι διαφορες που είχε πριν εξαφανίζονται,ευχαριστώ :)

@ florinaperis

Σε ευχαριστώ για το καλωσόρισμα. Χμμ..δικό μου λάθος το avatar. Αυριο περνω το P910 και με ενδιαφερει να μαθω πως λαμβανεις αναφορα παραδοσης μηνυματων απο την Vodafone.

@mathios

Υποθετω πως η απαντηση σου αφορα τα Pxxx. Ελπιζω να μη σε μπερδεψε το avatar. Thnx παντως.

Guest lagoudakis
Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Noster (29 Οκτ. 2004 , 01:18)

@ florinaperis

Σε ευχαριστώ για το καλωσόρισμα. Χμμ..δικό μου λάθος το avatar. Αυριο περνω το P910 και με ενδιαφερει να μαθω πως λαμβανεις αναφορα παραδοσης μηνυματων απο την Vodafone.

@mathios

Υποθετω πως η απαντηση σου αφορα τα Pxxx. Ελπιζω να μη σε μπερδεψε το avatar. Thnx παντως.

καλως ηρθες και απο μενα και καλοριζικο το καινουργιο σου κινητο :) το *# ειναι κοινο για ολα τα κινητα με voda ;)

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Noster (29 Οκτ. 2004 , 01:18)

@ florinaperis

@mathios

η απαντηση μου αφορα ολα τα τηλεφωνα με συνδεση vodafone. δοκιμασε το. :D

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος smavrid (28 Οκτ. 2004 , 20:49)

Λοιπόν, επειδή πολλά ακούγονται και πολλές απορίες υπάρχουν ξαναλέω: το P910 κυκλοφορεί επίσημα (εγώ το αγόρασα απο τον Γερμανό με 720€) με Ελληνικότατο QWERTY και μάλιστα αν χρησημοποιείς σαν Ελληνικό το QWERTY, το εικονικό είναι και αυτό Ελληνικό, αν θές να γράψεις Αγγλικά απλά επιλέγεις (κατευθείαν) απο το εικονικό την Αγγλική γλώσσα, όταν όμως κλεισεις το εικονικό και συνεχίσεις να γράφεις Ελληνικά με το QWERTY η αγγλική του εικονικού έχει γίνει και πάλι Ελληνική. Απλά πρέπει να αλλάζεις την γλώσσα καθε φορά που θες Αγγλικά η οποιαδήποτε διαφορετικη γλώσσα της Ελληνικής. Βεβαια υπάρχει και η αποψη του φίλου που θέλει μόνιμα Αγγλικό QWERTY και Ελληνικό virtual αλλά εγω νομίζω ότι το βασικό πλεονεκτημα του QWERTY, και κατ επέκταση του τηλεφωνου, είναι τα Ελληνικά του. Σε γενικές γραμμές πάντως μου φαίνεται λίγο πιο αργό απο το P900 αλλά είναι πολύ μικρή η διαφορά. ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΤΠΤΩΣΗ ΑΞΙΖΕΙ ΠΟΛΛΑ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ (ΣΤΑΜΑΤΗΣΑ ΝΑ ΚΟΥΒΑΛΑΩ ΤΟ POCKET PC). Ελπίζω να μην εγινα κουραστικός.

Δηλαδή πάνω στα πλήκτρα του QWERTY, αναγράφονται ελληνικοί χαρακτήρες;;;

Άν είναι έτσι, τότε θα είναι απο την επίσημη ελλινηκή αντιπροσωπία και λογικά μέσα στην συσκευασία, θα περιλαμβάνοντε δύο QWERTY...

Διόρθωσε με άν κάνω λάθος...

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος arfi-gorgona (28 Οκτ. 2004 , 17:07)

μωρέ με τις νέες τιμές θα τα σπρώξουν τα p900 τα p910 πως θα σπρώξουν αν πάρει χαμπάρι ο κόσμος τι γίνεται :lol:

Το θέμα όμως είναι, εμείς απο επαρχία που να τα τρέχουμε τα Ρ900 μας....