nvassos Δημοσιεύτηκε December 2, 2013 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε December 2, 2013 καλησπερα εχω ενα laptop HP και πριν απο 3 μερες κωλησα ενα χαζο ιο που λεει κατι με την ιντερπολ και κατι τετοιο βρηκα τελος παντων ενα τροπο να διωξω τον ιο απο τον υπολογιστη μου και παω να ανοιξω το λαπτοπ το βαζω σε safe mode και ξεκιναω ανοιγει κανονικα βαζω και το κωδικο που εχω στο λαπτοπ και οταν παει να ανοιξει τιποτα μαυρο δεν ξερω τι να κανω!!! εχεις κανενας καμια ιδεα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlitakis1 Δημ. December 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2013 καλησπερα εχω ενα laptop HP και πριν απο 3 μερες κωλησα ενα χαζο ιο που λεει κατι με την ιντερπολ και κατι τετοιο βρηκα τελος παντων ενα τροπο να διωξω τον ιο απο τον υπολογιστη μου και παω να ανοιξω το λαπτοπ το βαζω σε safe mode και ξεκιναω ανοιγει κανονικα βαζω και το κωδικο που εχω στο λαπτοπ και οταν παει να ανοιξει τιποτα μαυρο δεν ξερω τι να κανω!!! εχεις κανενας καμια ιδεα? Δεν είναι ιός. Είναι μια ιστοσελίδα που δεν κλείνει. Αν κλείσεις τον browser από τον task manager, κλείνει και η σελίδα. Τώρα δεν μας λες, γιατί πας σε safe mode και τι έκανες ακριβώς για να βγάλεις τον ιό, όπως και πως ακριβώς τον κόλλησες. Κατέβασες κάποιο αρχείο η έκανες κλικ σε κάποιο παράθυρο? Τι λειτουργικό έχεις και τι προστασία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nvassos Δημ. December 2, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2013 Δεν είναι ιός. Είναι μια ιστοσελίδα που δεν κλείνει. Αν κλείσεις τον browser από τον task manager, κλείνει και η σελίδα. Τώρα δεν μας λες, γιατί πας σε safe mode και τι έκανες ακριβώς για να βγάλεις τον ιό, όπως και πως ακριβώς τον κόλλησες. Κατέβασες κάποιο αρχείο η έκανες κλικ σε κάποιο παράθυρο? Τι λειτουργικό έχεις και τι προστασία. λοιπον το κολλησα απλα παιζοντας ενα παιχνιδι στον ιντερνετ ενα απλο mini game εχω panda anivirus δεν εχω κανει τιποτα για να λυθει το προβλημα ακομα γιατι δεν μπορω να κανω κατι αφου δεν μου ανοιγει η οθωνη μετα που βαζω το κωδικο εχω windows 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickTheGreek99 Δημ. December 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2013 καλησπερα εχω ενα laptop HP και πριν απο 3 μερες κωλησα ενα χαζο ιο που λεει κατι με την ιντερπολ και κατι τετοιο βρηκα τελος παντων ενα τροπο να διωξω τον ιο απο τον υπολογιστη μου και παω να ανοιξω το λαπτοπ το βαζω σε safe mode και ξεκιναω ανοιγει κανονικα βαζω και το κωδικο που εχω στο λαπτοπ και οταν παει να ανοιξει τιποτα μαυρο δεν ξερω τι να κανω!!! εχεις κανενας καμια ιδεα? Όταν λες νεκρό;;Τι εννοείς;;Ο κέρσορας/δείκτης φαίνεται;; Θα μπεις στην διαχείριση εργασιών με ctrl+shift+esc , θα πατήσεις νέα εργασία και θα πληκτρολογήσεις explorer.exe.Αν ξεκινήσει όλα καλά και θα κάνεις scan με antivirus κτλ. Παράθεση Νίκος Κάτοχος Samsung Galaxy S10+ (Android 10 Official). - 001 με την όπισθεν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlitakis1 Δημ. December 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2013 λοιπον το κολλησα απλα παιζοντας ενα παιχνιδι στον ιντερνετ ενα απλο mini game εχω panda anivirus δεν εχω κανει τιποτα για να λυθει το προβλημα ακομα γιατι δεν μπορω να κανω κατι αφου δεν μου ανοιγει η οθωνη μετα που βαζω το κωδικο εχω windows 7 Αυτό συμβαίνει σε safe mode μόνο? Όταν ανοίξεις κανονικά γίνεται το ίδιο? Όταν πετάχτηκε η σελίδα με την αστυνομία, τι έκανες ακριβώς? Έκλεισες τον υπολογιστή? Έκανες κάποιο σκαναρισμα? Όταν βάλεις τον κωδικό τον δέχεται και μετά μαύρη οθόνη? Πάτα ctrl+alt+delete. Ανοίγει τον task manager? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nvassos Δημ. December 2, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2013 Αυτό συμβαίνει σε safe mode μόνο? Όταν ανοίξεις κανονικά γίνεται το ίδιο? Όταν πετάχτηκε η σελίδα με την αστυνομία, τι έκανες ακριβώς? Έκλεισες τον υπολογιστή? Έκανες κάποιο σκαναρισμα? Όταν βάλεις τον κωδικό τον δέχεται και μετά μαύρη οθόνη? Πάτα ctrl+alt+delete. Ανοίγει τον task manager? ανοιξα το task manager στη στηλη applications δεν εμφανιζει τιποτα υπαρχει αυτο που πρεπει να κλεισω στη στηλη processes και ποιο ειναι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlitakis1 Δημ. December 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2013 ανοιξα το task manager στη στηλη applications δεν εμφανιζει τιποτα υπαρχει αυτο που πρεπει να κλεισω στη στηλη processes και ποιο ειναι? Άρα ανοίγει σε κάποια μαύρη σελίδα. Στα processes να διακόψεις τον internet Explorer ή όποιον έχεις. Προσοχή όχι τον Explorer σκέτο. Αν τρέχει βέβαια. Αν δεν γίνει τπτ κάνε αποσυνδεση χρήστη και ξανά σύνδεση. Αν δεις κάτι περίεργο στα processes, κλειστο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nvassos Δημ. December 2, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2013 Άρα ανοίγει σε κάποια μαύρη σελίδα. Στα processes να διακόψεις τον internet Explorer ή όποιον έχεις. Προσοχή όχι τον Explorer σκέτο. Αν τρέχει βέβαια. Αν δεν γίνει τπτ κάνε αποσυνδεση χρήστη και ξανά σύνδεση. Αν δεις κάτι περίεργο στα processes, κλειστο. δεν μπορω να καταφερω κατι δεν βγαζω ακρη δεν μου φαινεται κατι περιεργο ( και δεν ξερω τι διαφορα θα ειχε το κανονικο απο το περιεργο ) απλα παρατηρω οτι υπαρχει κατι που κανει μεγαλη χρηση της cpu και αυτο δεν κλεινει ονομαζεται system idle process απο εκει και περα δεν υπαρχει κατι αλλο που να εμφανιζεται και να κανι χρηση της cpu και ουτε μπορω να πω οτι ειναι καποιο περιεργο για να το βγαλω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlitakis1 Δημ. December 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2013 δεν μπορω να καταφερω κατι δεν βγαζω ακρη δεν μου φαινεται κατι περιεργο ( και δεν ξερω τι διαφορα θα ειχε το κανονικο απο το περιεργο ) απλα παρατηρω οτι υπαρχει κατι που κανει μεγαλη χρηση της cpu και αυτο δεν κλεινει ονομαζεται system idle process απο εκει και περα δεν υπαρχει κατι αλλο που να εμφανιζεται και να κανι χρηση της cpu και ουτε μπορω να πω οτι ειναι καποιο περιεργο για να το βγαλω Εντάξει Όλα καλά φαίνονται. Αυτό το idle είναι εντάξει. Φαίνεται να μην ξεκινάει ο Windows Explorer. Έκανες αποσυνδεση σύνδεση μέσα από τον task manager? Στο πανω μέρος έχει κάτι κουμπάκια. Στην μπάρα κάτω υπάρχει τπτ.? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickTheGreek99 Δημ. December 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2013 Εντάξει Όλα καλά φαίνονται. Αυτό το idle είναι εντάξει. Φαίνεται να μην ξεκινάει ο Windows Explorer. Έκανες αποσυνδεση σύνδεση μέσα από τον task manager? Στο πανω μέρος έχει κάτι κουμπάκια. Στην μπάρα κάτω υπάρχει τπτ.? Απλά θα πατήσει στη Νέα Διεργασία ή New Process explorer.exe Παράθεση Νίκος Κάτοχος Samsung Galaxy S10+ (Android 10 Official). - 001 με την όπισθεν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
triavas Δημ. December 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2013 Μπορείς ακόμα να κάνεις και restore σε μια προηγούμενη ημερομηνία από εκείνη που εντόπισες το πρόβλημα για πρώτη φορά. Συνήθως αυτό είναι μια αρκετά εύκολη και απλή λύση για προβλήματα με malware. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts