Jump to content

Φορητότητα σε Wind και ενεργοποίηση που δεν έγινε ποτέ...

KostasGre
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Για να δούμε αύριο 12Δεκ που έχουν υποσχεθεί σε πολλούς ενεργοποίηση

Xperia S & M2 Aqua

&Tablet Z & E1

& ,Xperia Z & Z3 & Tablet Z3

XZ Premium & L1

• Απαντήσεις 64
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Εμενα ειπαν για 12 αλλα μεχρι στιγμης και 2 νουμερα που ειχα αιτηθει παραμενουν στον παλαιο δικτυο.

Εχω ξεκινησει ηδη τα μαιλς....

Άργησαν ήδη να φύγουν τα mail...

Σήμερα μου ήρθε και το γράμμα από την ΕΕΤΤ από την καταγγελία που έκανα.

Άλλοι 2 έκαναν σχετική καταγγελία...

εμένα ενεργοποιήθηκε σήμερα, από πολλές μέρες αναμονή από κοσμοτε ένα νούμερο που είχα.

εμένα ενεργοποιήθηκε σήμερα, από πολλές μέρες αναμονή από κοσμοτε ένα νούμερο που είχα.

Πόσες μέρες μετά ?

Xperia S & M2 Aqua

&Tablet Z & E1

XZ Premium & L1

Πόσες μέρες μετά ?

Από 20 Νοέμβρη περίπου. Με πήραν τηλέφωνο από μόνοι τους και μου είπαν πως στις 12 Δεκέμβρη το συστημικό πρόβλημα που έχουν θα έχει αποκατασταθεί και θα με ενεργοποιήσουν.

Οπότε υπομονή και για εσάς παιδιά.

Τραγικό πράγμα πάντως αυτό. Δεν είναι δυνατόν να τυχαινει τέτοιο πρόβλημα και να μην έχουν εναλλακτική λύση.

Υπομονή...:D

ακόμα τίποτα... να πάω στο μαρούσι στα κεντρικά με καμία καραμπίνα?? :p

εχει και στην Αχαρνων κεντρικο καταστημα :lol:

ακόμα τίποτα... να πάω στο μαρούσι στα κεντρικά με καμία καραμπίνα?? :p

Τραγικοί οι τύποι... Τους είπες να σου κόψουν τη φορητότητα; Για πες τους το, και την άλλη μέρα θα σου τηλ να σου δώσουν και καμιά προσφορά.

Psolee καταγγελια στον ΕΕΤΤ εχεις κανει;

όχι. και ξαναπήρα χθες τηλέφωνο για ~10η φορά (χωρίς υπερβολές) είπανε ΤΟ ΠΟΛΥ αύριο (δηλαδή σήμερα) θα σας έχει ενεργοποιηθεί και συγγνώμη και τέτοια.

έχω αρκετή υπομονή αλλά μου αν τελειώσει άνετα θα πάω ο ίδιος από τα κεντρικά τους να τους ρίξω κανένα κοσμητικό επίθετο , έτσι για ηθικούς λόγους.

δεν έκανα καταγγελία γιατί απ' ότι διαβάζω μόνο με πρίξιμο σε συνδέουν

καλημερα σε ολους σε επικοινωνια που ειχα με τηλεφωνητρια του cc μου ειπε οτι τους ενημερωσαν οτι παρασκευη 19 δεκεμβρη (χωρις να διευκρινησει ποιανου δεκεμβρη)το προβλημα θα λυθει εξολοκληρου.Φανταζομαι οτι απο τετοια λογια χορτασατε ολοι.

όχι. και ξαναπήρα χθες τηλέφωνο για ~10η φορά (χωρίς υπερβολές) είπανε ΤΟ ΠΟΛΥ αύριο (δηλαδή σήμερα) θα σας έχει ενεργοποιηθεί και συγγνώμη και τέτοια.

έχω αρκετή υπομονή αλλά μου αν τελειώσει άνετα θα πάω ο ίδιος από τα κεντρικά τους να τους ρίξω κανένα κοσμητικό επίθετο , έτσι για ηθικούς λόγους.

δεν έκανα καταγγελία γιατί απ' ότι διαβάζω μόνο με πρίξιμο σε συνδέουν

Αν τους ριξεις κοσμητικα επιθετα πιστευεις θα ιδρωσει το αυτακι τους;

Εχουν ακουσει....

Με την καταγγελια λαμβανουν πιο σοβαρα το θεμα.

Δυστηχως πρεπει να φτανουμε στα ακρα για να γινει το αυτονοητο.

καλημερα σε ολους σε επικοινωνια που ειχα με τηλεφωνητρια του cc μου ειπε οτι τους ενημερωσαν οτι παρασκευη 19 δεκεμβρη (χωρις να διευκρινησει ποιανου δεκεμβρη)το προβλημα θα λυθει εξολοκληρου.Φανταζομαι οτι απο τετοια λογια χορτασατε ολοι.

Η παρασκευη εχει 20... Εκτος κι αν εννοεις την παρασκευη 19/12/2023

iPhone 16 Pro Max

Airpods Pro

Redmi Watch 5

Και εγω τα εχω παρει......δεω και ενα μήμα!!!!!!!! για να παω απο Vodafon-->F2go.

Καθε φορα μου λενε ττην αλλη εβδομαδα! Σημερα μου ειπαν οτι ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ!!

Παω για καταγγελεια

συγνωμη 20 ηθελα να πω απλα εχω υπογρψει τοσα χαρτια σημερα κ συνεχεια ακουω το 19 που κολλησε το μυαλο.Τελος παντων ηθελα να πω πως με διαβεβαιωσε πως αυριο θα λυθει κ θα μπορουν να δεχονται κ αιτησεις φορητοτητας γιατι πια δεν μπορεις να κανεις

Μακαρι να τελειωνεις αυριο..

iPhone 16 Pro Max

Airpods Pro

Redmi Watch 5

τελικά σήμερα, έπειτα από έναν "γολγοθά", έγινε η πολυπόθυτη φορητότα..

ίσως να φταίει που δεν έκανα καταγγελία από την πρώτη βδομάδα κι "άργησαν" τόσο.

εγω ενεργοποιήθηκα σε f2go απο vodafone σε 2 βδομαδες καθως υπήρχε φυσικα τεχνικό πρόβλημα, αλλα δεν αγχωθηκα ιδιαίτερα, κάντε υπομονή μερικοί

εγω ενεργοποιήθηκα σε f2go απο vodafone σε 2 βδομαδες καθως υπήρχε φυσικα τεχνικό πρόβλημα, αλλα δεν αγχωθηκα ιδιαίτερα, κάντε υπομονή μερικοί

Πως είναι φυσικά να έχουν πρόβλημα όλες οι εταιρίες;;;

Μολις εκανα καταγγελια γιατι δεν μου αρεσει η κοροιδια απο αυριο σε αυριο κ μην ανησυχειτε κ διοκοψτε την να σας δωσουμε ενα αλλο νουμερο(αν ηθελα αλλο νουμερο θα καθομουν να με δουλευετε τοσο καιρο ρε κοπελα μου?)κ τετοια.Τουλαχιστον πες θα κανει 1 μηνα 1 χρονο να το σεβαστω η δε θελω η δε μπορω αλλους πελατες να το σεβαστω κ αυτο οχι ομως να καθυστερεις για τις επικειμενες συμφωνιες που φημολογειτε οτι μαγειρευονται νισαφι πια αλλα αυτο μου αξιζει αυτο παιρνω σαν ελλην πολιτης.:whistle:Να ρωτησω κ αν υπαρχει κανενας που να εκανε καταγγελια, μετα την καταγγελια (την εκανα on line)σε ειδοποιουν ,σου στελνουν καποιον αριθμο πρωτοκολου για την καταγγελια?εμενα απλως εγραψε η εεττ δεχτηκε την καταγγελια σας.Ευχαριστω Edited by efmakis

Μολις εκανα καταγγελια γιατι δεν μου αρεσει η κοροιδια απο αυριο σε αυριο κ μην ανησυχειτε κ διοκοψτε την να σας δωσουμε ενα αλλο νουμερο(αν ηθελα αλλο νουμερο θα καθομουν να με δουλευετε τοσο καιρο ρε κοπελα μου?)κ τετοια.Τουλαχιστον πες θα κανει 1 μηνα 1 χρονο να το σεβαστω η δε θελω η δε μπορω αλλους πελατες να το σεβαστω κ αυτο οχι ομως να καθυστερεις για τις επικειμενες συμφωνιες που φημολογειτε οτι μαγειρευονται νισαφι πια αλλα αυτο μου αξιζει αυτο παιρνω σαν ελλην πολιτης.:whistle:Να ρωτησω κ αν υπαρχει κανενας που να εκανε καταγγελια, μετα την καταγγελια (την εκανα on line)σε ειδοποιουν ,σου στελνουν καποιον αριθμο πρωτοκολου για την καταγγελια?εμενα απλως εγραψε η εεττ δεχτηκε την καταγγελια σας.Ευχαριστω

Θα σου έρθει ταχυδρομικώς από την ΕΕΤΤ ο αριθμός πρωτοκόλλου.

Εμένα μου έστειλε γράμμα η wind, μου ήρθε ειδοποίηση από την courrier προχθές αλλά δεν μπήκα στον κόπο να πάω να το παραλάβω.

Κλασσικά μετά από τόση κοροιδία, θα ζητάνε συγνώμες κλπ...

Τελικα ενεργοποιηθηκα γυρω στις 19.00.Καταγγελια στις 15.00. Πολυ ευγενικα ζητησα απο τον υπαλληλο να μου πει το ονομα του κατι το οποιο κανουν τις περισσοτερες φορες κ του ειπα οτι θα κανω καταγγελια κ θα συμπεριλαβω τα στοιχεια του στην καταγγελια κατι το οποιο εκανα.Δεν ξερω αν βοηθησε τελικα ομως ενεργοποιηθηκα μετα απο 11 μερες αφου εκανα αιτηση στις 12 του μηνος.Σειρα τωρα παιρνει κ ο αλλος αριθμος που θελω να μεταφερω απο βοντα κ δεν μου κανουν φορητοτητα.Καλη επιτυχια σε ολους κ να ξεμπερδευετε γρηγορα

2.12 η αιτηση ,5.12 παραλαβη σιμ ,ενεργοποιησση πριν μιση ωρα ,οσοι περιμενετε καντε που και που κανα ρισταρτ στην συσκευη ,δεν ξερω αν ηταν τυχαιο σε μενα αλλα εκανα επανεκκινηση στο ασχετο και τσουπ ..

Το καλο ειναι οτι καθε 25 του μηνα ανανεωνοταν ο χρονος μου στην βοντα οποτε συνεπεσε ακριβως ..

Xperia S & M2 Aqua

&Tablet Z & E1

XZ Premium & L1