dream1trix Δημοσιεύτηκε November 27, 2013 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε November 27, 2013 μου δωσανε αυτο το κινητακι απο τον γερμανο δωρο για την συνδεση που εκανα.. ειμαι ασχετος απο android τωρα το μαθαινω και θελω να μου πει καποιος αν ειναι θεμα android η εχει προβλημα το κινητο ωστε να το παω πισω για αλλαγη... στην αρχη οταν πηγαινα στο app store να κατεβασω κατι μου ελεγε μετα απο 2 3 εφαρμογες οτι δεν εχω μνημη.. φανταστικα οτι θελει να βαλω μια καρτα sd μιας και δεν ειχε μεσα στην συσκευασια (επρεπε να ειχε ?). την εγκατεστησα κανονικα την ειδε και ξαναδοκιμαζω παλι να κατεβασω κατι εφαρμογες παλι απο το app store... με το που παταω να το κατεβασει ξεκιναει και μου λεει ξανα τα ιδια δεν εχω αρκετη μνημη !! το ψαχνω λιγο και ολοι οι γνωστοι μου λενε οτι εχει καπου μια ρυθμιση να βαλω να τα βαζει οταν τα κατεβαζει πρωτα στην καρτα μνημης, ομως δεν εχω δει τετοια επιλογη στο κινητο μου.. τι μπορω να κανω ετσι ωστε οταν παταω να κατεβαζει κατι απο app store η δεν ξερω και απο τον browser να το κατεβαζει στην sd καρτα και να μην ασχολειται με την μικρη διαθεσιμη της συσκευης ? επισης καποιος μου πε να κανω root αλλα δεν καταλαβα τι ακριβως ειναι αυτο και αν μπορω να το κανω στην συσκευη μου..:blink::confused::worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagosofron Δημ. December 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2013 Απ'ότι είδα στα χαρακτηριστικά του, δεν έχει αρκετή μνήμη. Έχεις βάλει πολλές εφαρμογές? Μπορείς να το κάνεις root πολύ εύκολα, αρκεί να το ψάξεις λίγο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dream1trix Δημ. December 17, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2013 (edited) το εκανα root...εβαλα και το link2sd...τωρα μολις εβλεπα κατι οδηγους για swapping...να κανεις δλδ καποιο κομματι της sd card σαν ram..ξερεις αν δουλευει κατι τετοιο ? κατεβασα μια εφαρμογη που κανει chk αλλα δεν κανει το τεστ.. ξερει κανενας αν ειναι συμβατο το kis lite με swapping ? κανενας δεν εχει ασχοληθει με το συγκεκριμενο κινητο ? ολοι το πεταξατε στα σκουπιδια ε ? :P καταλαβα... Edited December 19, 2013 by athanaso77 Συνεχόμενα μηνύματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 19, 2013 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2013 Αν βρεθεί εδώ κάποιος κάτοχος... θα τοποθετηθεί, δεν υπαρχει κάτι που ξέρουμε και στο κρύβουμε. Υπομονή λοιπόν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dream1trix Δημ. December 21, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2013 οκ θα περιμενω..αυτο που με ενδιαφερει ειναι να του βαλω πιο προσφατη εκδοση android γιατι η 2,3,6 μαλλον ειναι το προβλημα...μονο ετσι θα παιζει το swapping..ετσι τουλαχιστον μ πε μια εφαρμογη που δοκιμασα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts