Pitsoulas Δημ. February 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2015 Εγω θα ελεγα ναι , και καθαρη απο αχρηστες εφαρμογες της voda και πιο προσφατη Ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giwrgos_sd Δημ. February 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2015 Παιδιά έχω σλοβάκικο black edition, να περάσω τη δικιά του Lillipop ή να βάλω nordic countries? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tilaverboy Δημ. February 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2015 (edited) Την ξαναδοκιμασα απο odin ναι ειναι καλυτερη απο kitkat η lollipop αλλα δεν συγκρινεται με την jellybean ειλικρινα. Βεβαια η Lollipop εχει το καινουργιο touchwiz ειχα θεμα κατα την αρχικη εγκατασταση μεσω wifi και κολλουσε αρκετα αλλα με odin λυθηκε. Προσωπικα λατρευω την jellybean. Ειναι τερμα φτωχη σχεδον με απαισια γραφικα μα πιο γρηγορη. Edited February 17, 2015 by tilaverboy Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angeloslev Δημ. February 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2015 Καλησπέρα παιδια. Έχω το S4 I9506 και θέλω να πάρω έναν αντάπτορα για έξοδο HDMI. Κάπου είδα κάτι ότι πρέπει να έχει και άλλη USB ο αντάπτορας (για ρεύμα?) και βλέπω και κάτι passive. Γενικά θέλω κάτι μικρό και, το δυνατόν, φτηνό. Από τα παρακάτω, π.χ., ποιο κάνει; Ευχαριστώ. http://www.e-shop.gr/startech-passive-micro-usb-to-hdmi-mhl-cable-3m-black-p-PER.813877 http://www.e-shop.gr/valueline-vlmp39001b020-mhl-adapter-cable-usb-11-pin-micro-b-to-hdmi-usb-micro-b-m-f-020m-black-p-PER.754532 http://www.e-shop.gr/startech-mhl-adapter-converter-micro-usb-to-hdmi-p-PER.814251 http://www.e-shop.gr/lamtech-lam305835-micro-usb-m-to-hdmi-f-mhl-adapter-p-PER.701685 http://www.e-shop.gr/delock-65468-adapter-slimport-mydp-male-to-hdmi-female-usb-micro-b-female-p-PER.611728 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lousifer2008 Δημ. February 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2015 Καλησπέρα παιδια. Έχω το S4 I9506 και θέλω να πάρω έναν αντάπτορα για έξοδο HDMI. Κάπου είδα κάτι ότι πρέπει να έχει και άλλη USB ο αντάπτορας (για ρεύμα?) και βλέπω και κάτι passive. Γενικά θέλω κάτι μικρό και, το δυνατόν, φτηνό. Από τα παρακάτω, π.χ., ποιο κάνει; Ευχαριστώ. http://www.e-shop.gr/startech-passive-micro-usb-to-hdmi-mhl-cable-3m-black-p-PER.813877 http://www.e-shop.gr/valueline-vlmp39001b020-mhl-adapter-cable-usb-11-pin-micro-b-to-hdmi-usb-micro-b-m-f-020m-black-p-PER.754532 http://www.e-shop.gr/startech-mhl-adapter-converter-micro-usb-to-hdmi-p-PER.814251 http://www.e-shop.gr/lamtech-lam305835-micro-usb-m-to-hdmi-f-mhl-adapter-p-PER.701685 http://www.e-shop.gr/delock-65468-adapter-slimport-mydp-male-to-hdmi-female-usb-micro-b-female-p-PER.611728 φιλαράκι σήμερα παρέλαβα! μόλις 8 ημέρες πριν το παράγγειλα λειτουργεί άψογα! http://www.ebay.co.uk/itm/291353377658?_trksid=p2059210.m2749.l2649&var=590472763783&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT EDIT: τώρα πρόσεξα ότι του τελειώσανε τα καλώδια για S4 οπότε κοίταξε αυτό που είναι και δοκιμασμένο σαν καλώδιο αρκεί να λέει 11 pins Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_samaras Δημ. February 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2015 Μόλις άρχισα να γλείφω ένα ... γλειφιτζουράκι στο #SamsungGalaxyS4 μου (official update OTA). Για να δούμε, θα απεξαρτηθώ από την σοκολάτα (kitkat) ή θα μου κολλήσει στα δόντια το lollipop :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pitsoulas Δημ. February 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2015 Περασα και εγω το γλειφιτζουρακι.Ωραια αισθηση,ωραια χρωματα και πανω απ'ολα κανενα κολλημα η καθυστερηση.Αυτα προς το παρων!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angeloslev Δημ. February 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2015 φιλαράκι σήμερα παρέλαβα! μόλις 8 ημέρες πριν το παράγγειλα λειτουργεί άψογα! http://www.ebay.co.uk/itm/291353377658?_trksid=p2059210.m2749.l2649&var=590472763783&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT EDIT: τώρα πρόσεξα ότι του τελειώσανε τα καλώδια για S4 οπότε κοίταξε αυτό που είναι και δοκιμασμένο σαν καλώδιο αρκεί να λέει 11 pins Σ' έχασα κάπου :) Το link είναι για άλλο κινητό, όχι; Κάνει δηλαδή αυτό; Κάποιο από τα του e-shop; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teobot Δημ. February 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2015 Περασα και εγω το γλειφιτζουρακι.Ωραια αισθηση,ωραια χρωματα και πανω απ'ολα κανενα κολλημα η καθυστερηση.Αυτα προς το παρων!!! Την ξαναδοκιμασα απο odin ναι ειναι καλυτερη απο kitkat η lollipop αλλα δεν συγκρινεται με την jellybean ειλικρινα. Βεβαια η Lollipop εχει το καινουργιο touchwiz ειχα θεμα κατα την αρχικη εγκατασταση μεσω wifi και κολλουσε αρκετα αλλα με odin λυθηκε. Προσωπικα λατρευω την jellybean. Ειναι τερμα φτωχη σχεδον με απαισια γραφικα μα πιο γρηγορη. Αρχιζει κ φτιαχνει το κλιμα της Lolli. Μου φαινεται δεν θα κρατηθω για πολυ :) Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Pro kate -->> Xiaomi Mi 10T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giwrgos_sd Δημ. February 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2015 Την πέρασα και γώ παιδιά και πάει κομπλέ, μαρέσουν πολύ τα καινούρια γραφικά. Οπως είπαν και άλλοι στο μόνο που κολλάει είναι οταν κλείνεις με το χ όλες τις εφαρμογές μαζί, ελπίζω να διορθωθεί. Αυτό που με χαλάει είναι οτι στο lock screen δε φαίνεται η ώρα που έχω βάλει ξυπνητήρι. Έχει κανείς καμία ιδέα? Επίσης αυτό το παπούτσι απο το s health στο Lock screen πως φεύγει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vamvakoulas Δημ. February 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2015 Οταν και αν βγει εκδοση με black θεμα οπως του KK, σφυριξτε μηπως την περασω κι εγω;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonos Δημ. February 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2015 Την πέρασα και γώ παιδιά και πάει κομπλέ, μαρέσουν πολύ τα καινούρια γραφικά. Οπως είπαν και άλλοι στο μόνο που κολλάει είναι οταν κλείνεις με το χ όλες τις εφαρμογές μαζί, ελπίζω να διορθωθεί. Όντως τα γραφικά με έχουν κερδίσει και μένα. Το μαζικό κλείσιμο εφαρμογών δεν υπάρχει επίσημα απο την Google στην Lollipop. Η Samsung έφτιαξε κάτι δικό της με αποτέλεσμα αυτό το lag που βλέπεις. Παράθεση iPhone 16 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tilaverboy Δημ. February 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2015 (edited) Όντως τα γραφικά με έχουν κερδίσει και μένα. Το μαζικό κλείσιμο εφαρμογών δεν υπάρχει επίσημα απο την Google στην Lollipop. Η Samsung έφτιαξε κάτι δικό της με αποτέλεσμα αυτό το lag που βλέπεις. Αληθεια? Παντως απο odin πολυ καλυτερα σε σχεση με wifi. Βασικα καμια σχεση. Ψηνομαι να παω στην lollipop για τα γραφικα και μονο αλλα το μονο που με ξενερωνει ειναι το κλεισιμο των εφαρμογων με το χ. Ειδαλλως εαν απενεργοποιησεις εφαρμογες που δεν χρησιμοποιεις φτανεις και τα 890 mb την ram που ειναι θεικα. Σχετικα με καποιες εφαρμογες που κολλανε νομιζω οτι σχετιζεται με το art και το dalvik Edited February 18, 2015 by tilaverboy Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pitsoulas Δημ. February 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2015 Οταν πας στις ενεργες εφαρμογες και πατας να τις κλεισεις ολες κολλαει?η οταν κλεινεις τις προσφατες?γιατι εγω σε κανενα απο τα δυο δεν εχω το παραμικρο lag.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teobot Δημ. February 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2015 Εντοπισε κανεις καμια διαφορα στο θεμα καμερα με την Lollipop; Π.χ δυνατοτητα για raw Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Pro kate -->> Xiaomi Mi 10T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lousifer2008 Δημ. February 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2015 Σ' έχασα κάπου :) Το link είναι για άλλο κινητό, όχι; Κάνει δηλαδή αυτό; Κάποιο από τα του e-shop; κοίτα επειδή δεν έχω δοκιμάσει κανένα από αυτό που λες από e-shop! και να θα έπαιρνα κάτι από e-shop θα ήταν μόνο το γνήσιο που ήταν κάπου στα 30-33 ευρώ! (για σιγουριά και μόνο!) οπότε αν σε ενδιαφέρει να πας σε κάτι φθηνότερο και δοκιμασμένο θα σου πρότεινα αυτό από Ελλάδα διαφορετικά από ebay αν ασχολείσαι θα το βρεις πολύ φθηνότερο, εμένα μου βγήκε μαζί με τα μεταφορικά λιγότερο από 10 ευρώ! τώρα όσο για το μπέρδεμα ο τύπος στο ebay δείχνει μόνο για LG αλλά όταν έκανα την αγορά εγώ είχε και για samsung οπότε μάλλον του τελείωσαν τα καλώδια για samsung για αυτό εμφανίζει μόνο το LG ΥΓ. το έχω δοκιμάσει σε 5 tv από εχθές και σε ένα monitor λειτούργησε κανονικά σε όλες εκτός από μια toshiba! δεν ξέρω τον λόγο! πάντως λειτούργησε και στις πιο άκυρες μάρκες όπως turbo-x και schaub lorenz Ready HD Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tilaverboy Δημ. February 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2015 Οταν πας στις ενεργες εφαρμογες και πατας να τις κλεισεις ολες κολλαει?η οταν κλεινεις τις προσφατες?γιατι εγω σε κανενα απο τα δυο δεν εχω το παραμικρο lag.. Ολες οταν τις κλεινω. Μικρο λαγκ εμενα με ενοχλει λιγο αλλα πιστευω θα φτιαξει. Στις εφαρμογες εχει ενα θεμα καποιες ειναι πιο αργες λιγο οπως το sygic Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teobot Δημ. February 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2015 Ολες οταν τις κλεινω. Μικρο λαγκ εμενα με ενοχλει λιγο αλλα πιστευω θα φτιαξει. Στις εφαρμογες εχει ενα θεμα καποιες ειναι πιο αργες λιγο οπως το sygic Απο οτι διαβασα στο XDA το lag αυτο εχει φτιαξει στην I9506XXUDOAA Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Pro kate -->> Xiaomi Mi 10T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pitsoulas Δημ. February 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2015 Απο οτι διαβασα στο XDA το lag αυτο εχει φτιαξει στην I9506XXUDOAA Αυτη εχω οποτε γι'αυτο δεν βλεπω καθολου lag μαλλον.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tilaverboy Δημ. February 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2015 Αυτη εχω οποτε γι'αυτο δεν βλεπω καθολου lag μαλλον.. Τελεια! Τελος παντων βαριεμαι να το ξαναστηνω θα περιμενω να αναβαθμιστει και η nee που εινια πιο παλια. Παντως την 5.0.1 εκαναν καλη δουλεια στην μπαταρια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonos Δημ. February 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2015 (edited) Τελεια! Τελος παντων βαριεμαι να το ξαναστηνω θα περιμενω να αναβαθμιστει και η nee που εινια πιο παλια. Παντως την 5.0.1 εκαναν καλη δουλεια στην μπαταρια Και εγώ δεν το κουνάω ρουπι από την nee. Στην 4.4.2 είχε την καλύτερη rom με άμεσες ενημερώσεις. Ελπίζω να συνεχίσουν έτσι και στην λολλυ. Edited February 18, 2015 by jonos Παράθεση iPhone 16 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_samaras Δημ. February 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2015 Με την lollipop δεν μου δουλεύει το "εφέ φωτισμού" στο "Κλείδωμα οθόνης" -> "Εφέ ξεκλειδώματος". Δεν έχω μοτίβο, είναι ενεργοποιημένο το Air view και στα μηνύματα και στο βίντεο πιάνει από απόσταση αλλά όχι στην οθόνη κλειδώματος. Ξέρει κανένας καμιά λύση; Ευχαριστώ :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. February 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2015 Γεια σας παιδιά. Πώς τρέχει το 9506 τη Lolipop; Φαντάζομαι καλύτερα από το 9505. Το είχα όσο η KK ήταν η τελευταία και ήμουν τραγικά απογοητευμένος. Έχω τώρα ένα S3 Neo το οποίο τρέχει Android 5.0.2 ανεπίσημα και είμαι ικανοποιημένος, όμως σκέφτομαι κάποια στιγμή να πάρω το 9506. Αξίζει, λέτε; Είναι σίγουρο ότι δε θα πάρει Android 6, έτσι; Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonos Δημ. February 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2015 Θα σπασουμε τα κοντερ με την λολλυ ... :D Παράθεση iPhone 16 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StefP Δημ. February 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2015 Καλησπέρα παιδιά, μπορεί να μου συστήσει κάποιος ένα κατάστημα που μπορώ να αλλάξω φτηνά την οθόνη του S4 μου? Σας ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts