sv2evs Δημοσιεύτηκε November 19, 2013 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε November 19, 2013 Δεν βρήκα νήμα για την αναπηρία, οπότε ας δημιουργηθεί κάτι μετά το κλείσιμο το disabled.gr forum. υ.γ κάποιος mod ας το κάνει επισυμασμένο. Παράθεση Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. December 19, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2013 Γνωρίζει κανείς αν τα σωματεία αναπήρων αναλαμβάνουν την έκδοση κάρτας ΟΑΣΘ για αναπήρους ; Παράθεση Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EricssonyFan Δημ. December 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2013 Εννοεις να την βγαζουν τζαμπα χωρις αντιτιμο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. December 21, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2013 Εννοεις να την βγαζουν τζαμπα χωρις αντιτιμο; εννοώ να την βγάζουν μαζικά και για εμένα αλλά και για άλλους...το αντίτιμο δεν ξέρω κατά πόσο υπάρχει εφόσον είμαι μέλος. Παράθεση Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. July 14, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2015 Καλησπέρα, Κάποιο άλλο μέλος Α.Μ.Ε.Α εδώ με αυτοκίνητο ; Απορία για διόδια...ευχαριστώ... Παράθεση Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. July 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2015 Δες εδω για τα τον ΟΑΣΘ http://oasth.gr/#el/a.mea./ και εδω για τα διοδια http://www.aegeanmotorway.gr/eway_for_disabled.html Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. July 17, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2015 η συγκεκριμένη εταιρία είναι 1 ανάμεσα στις 3 που διαχειρίζονται τα διόδια της Ε.Ο θεσ/νίκης-Αθήνας-Θεσ/νίκης....και μονομερώς έχει εκδόσει ηλεκτρονική κάρτα, χωρίς την οποία δεν μπορείς να περάσεις ατελώς/δωρεάν τα διόδια της... Παράθεση Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreekDragon Δημ. July 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2015 Γεια χαρά, είμαι φοιτητής και πάω για το 4ο έτος... έχω ακουστικά βαρηκοίας από μικρός. Μπορώ να ενταχθώ στρατό έτσι; Παράθεση Αλέξανδρος...:cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. July 17, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2015 θα πρέπει να περάσεις επιτροπή από το ΚΕΠΑ αν δεν το έχεις κάνει. μετά ανάλογα σου δίνουν απαλλαγή ή όχι... Παράθεση Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. November 3, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2015 Καλησπέρα, Έκοψαν και σε άλλους απο το αναπηρικό επίδομα παραπληγίας ; Παράθεση Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alx1 Δημ. November 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2015 Δεν βρήκα νήμα για την αναπηρία, οπότε ας δημιουργηθεί κάτι μετά το κλείσιμο το disabled.gr forum. υ.γ κάποιος mod ας το κάνει επισυμασμένο. Μεγάλη απώλεια αυτό. Κρίμα που τουλάχιστον δεν παρέμεινε στην επιφάνεια έστω και κλειδωμένο για συμμετοχή, η ποσότητα πληροφορίας που είχε συσσωρευθεί ήταν τεράστια. Ένα ακόμα φόρουμ που καταστράφηκε από το facebook. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. November 30, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2015 Άρχισαν να κόβουν και απο τα αναπηρικά επιδόματα.....κανείς άλλος; Παράθεση Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris15 Δημ. December 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2015 εμενα μου μειωα το εξωιδρυματικο επιδομα αναπηριας κατα 25 ευρω Παράθεση υπογραφή εκτός ορίων Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. January 15, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2016 όποιο άτομο με αναπηρία έχει κάρτα για δωρεάν μετακίνηση με τον ΟΑΣΘ (θεσσαλονίκη), να πάει αυτές τις μέρες σε τοπικό ΚΕΠ για ανανέωση... Παράθεση Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. February 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2019 θα ηθελα να ενημερωσω , οτι εαν περασει καποιος επιτροπη κεπα απο την αιτηση για να περασουνε απο το σπιτι θελει 3 μηνες και εαν κανετε την αιτηση στο κεπα κορωπιου μπορειτε οταν περασουνε απο το σπιτι μεσα σε λιγοτερο απο μια εβδομαδα να πατε να παρετε το χαρτι. ενω λενε τυπικα σε 1 μηνα παντως. εκτος αυτου εχω την μητερα μου με σκληρυνση κατα πλακας οι περισσοτερες τηλεορασεις αλλα και αποκοδικοποιητες επιτρεπουν τον προγραμματισμο για αυτοματη εναλλαγη καναλιων . πχ βαζειις 11 αντ1 , 13:30 αλφα και τα λοιπα . οποιος θελει να μου πει , το εχω δοκιμασει σε samsung , lg και σε εξωτερικο αποδικοποιητη. σου βγαζει μυνημα οτι σε 1 λεπτο θ αλλαξει το καναλι ,εαν πατησεις ναι αλλαζει αμεσως αλλιως στο οχι μενει ως εχει. εαν δεν πατησεις κατι αλλο παλι μενει οπως εχει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. February 19, 2019 Author Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2019 Βολικό για όσους δεν μπορούν να το κάνουν μόνοι τους...;) Παράθεση Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. February 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2019 μακαρι να υπηρχε τηλεφωνο που θα μπορεις να καλέσεις μονο μιλωντας αμα εχεις προβλημα με τα χερια. ηδη στην μητερα μου με νοκια κινητο και συνεδεμενο ενα ηχοσυστημα επανω με καρφι 3,5 και μεσα απο τις ρυθμισεις στα ακουστικα εχω ενεργοποιησει την αυτοματη απαντηση και οταν την καλουμε απανταει αυτοματα! αλλα δεν μπορει να καλεσει εκεινη και σε περιπτωση διακοπης ρευματος παλι δεν μπορεις να μιλησεις μαζι της . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
overpower Δημ. February 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2019 μακαρι να υπηρχε τηλεφωνο που θα μπορεις να καλέσεις μονο μιλωντας αμα εχεις προβλημα με τα χερια. ηδη στην μητερα μου με νοκια κινητο και συνεδεμενο ενα ηχοσυστημα επανω με καρφι 3,5 και μεσα απο τις ρυθμισεις στα ακουστικα εχω ενεργοποιησει την αυτοματη απαντηση και οταν την καλουμε απανταει αυτοματα! αλλα δεν μπορει να καλεσει εκεινη και σε περιπτωση διακοπης ρευματος παλι δεν μπορεις να μιλησεις μαζι της .Εκτός και αν τα αγγλικά είναι το θέμα, δείτε το νέο προϊόν της mls "Maic". Είναι ψηφιακός βοηθός και υποστηρίζει ελληνικά. Αν τα αγγλικά δεν είναι θέμα, τότε το OK Google ή Siri δουλεύουν κανονικά. Απλά μετά θέλει την εντολή στα αγγλικά, πχ "call John" Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. February 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2019 (edited) Εκτός και αν τα αγγλικά είναι το θέμα, δείτε το νέο προϊόν της mls "Maic". Είναι ψηφιακός βοηθός και υποστηρίζει ελληνικά. Αν τα αγγλικά δεν είναι θέμα, τότε το OK Google ή Siri δουλεύουν κανονικά. Απλά μετά θέλει την εντολή στα αγγλικά, πχ "call John" Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk πρεπει να ειναι συνδεδεμενο με wifi ; συνεχεια; επισης πρεπει να πατησεις κατι για να πεις το ok google ; ή ξυπναει μονο του το κινητο οταν του το πεις; λιγο που το εψαξα στο ιντερνετ μου εβγαλε αυτο https://www.kotsovolos.gr/site/computing/laptop-tablet-ipad/tablets-ipad/189315-mls-maic?cmicc=skroutz το εχει ο κοτσοβολος 239 ευρω! σε προσφορα αλλα δεν παιρνει καρτα σημ μεσα , συνεπως δεν θα μπορει να παρει τηλεφωνο. Edited February 20, 2019 by JOHNMEGARYTHMOS Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts