al3x1k0 Δημ. June 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2014 Μια χαρά θα πρέπει να στο αντικαταστήσουν και εδώ... Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dim_note_3 Δημ. July 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2014 Καλημερα σε ολους στο forum! Ειμαι νεο μελος εδω και θα ηθελα την βοηθεια γιατι δεν ξερω τι να κανω... :( Εχω αγορασει το note 3 της samsung (το πρωτο μου smartphone) και μετα απο 3 μηνες που το χρησιμοποιουσα στα καλα καθουμενα μια ημερα κολλησε το κινητο,αναγκαστηκα να βγαλω την μπαταρια και να το ανοιξω ξανα.Επικοινωνησα τηλεφωνικος με την samsung το πηγα σε ενα εξουσιοδοτημενο service τους(οχι το κεντρικο) την ΤΕΛΚΑ ΕΠΕ γιατι ηταν πιο κοντα μου με την διαβεβαιωση του τηλεφωνητη της samsung οτι δεν υπαρχει κανενα προβλημα!Το κινητο το αφησα για 3 μερες και μου ειπαν οτι θα το κανουν εγκατασταση λογισμικου και να παρω back up τα αρχεια μου.Οταν πηρα το κινητο στα χερια μου μετα το service εκανε ακριβως το ιδιο προβλημα!Μιλησα με τον τεχνικο του καταστηματος για να μου πει τι ελενξε και μου λεει "το κινητο το ειχα στην αναμονη 2 μερες και δεν μου εκανε κανενα προβλημα" και αποφασησα να το παω στο κεντρικο εξουσιοδοτιμενο της samsung την smartech μηπως βγαλω καποια ακρη...Εκει με ενημερωσαν οτι το τηλεφωνο ειναι ρουταρισμενο και εχει περασει μη εγκεκριμενο λογισμικο της samsung και βγαινει εκτος εγγυησης και θελει αλλαγη η κεντρικη πλακετα(μεχρι εκεινη την στιγμη δεν ηξερα τι ειναι το ρουταρισμα) τους διαβεβαιωσα οτι δεν εχει γινει κατι τετοιο απο το μερος μου και μου ανεφεραν οτι πιθανο ειναι να εχει γινει απο καποια εφαρμογη που εχει κατεβει απο playstore να τροποποιησε τις ρυθμησεις!!!Κοινως εγω δεν μπορω να αποδειξω οτι δεν εχω κανει κατι τετοιο στο κινητο μου...επειτα απο πολλες κλησεις με το τηλεφωνικο κεντρο της samsung συνεχεια προωθουσαν το αιτημα μου και επρεπε να περιμενω νεα τους εδω και 3 εβδομαδες δεν με εχει παρει κανεις τους και ολο "προωθουν το αιτημα μου"....Να μιλησω με καποιον υπευθηνο για να του εξηγησω δεν γινεται γιατι δεν υπαρχει καποιο τηλεφωνο και δεν ξερω πλεον τι να κανω :( ....εχω ενα κινητο που το αγορασα 500 ευρω και μετα απο 3 μηνες πρεπει να δωσω αλλα 250 για να το φτιαξω χωρις να εχω κανει κατι που να φταιω και με τον φοβο οτι μπορει ετσι στα καλα καθουμενα να κολλησει ξανα και να ταβηξω παλι τα ιδια αλλα και οικονομικος ειναι πολυ επωδυνο ....ξερω οτι εγραψα ενα κατεβατο,απλα προσπαθησα να ειναι οσο ποιο κατανοητο....help me δεν ξερω τι να κανω και πως να κινηθω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. July 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2014 το κινητο το πηρες καινουργιο η μεταχειρισμενο? μηπως το ειχε ρουταρει ο προηγουμενος κατοχος και δεν στο ειπε? αν το πηρες καινουργιο απο που το πηρες? ηταν σφραγισμενο? τσεκαρες το imei? μηπως στο μαγαζι περασαν αλλο λογισμικο διοτι το τηλεφωνο δεν ηταν ευρωπαικο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dim_note_3 Δημ. July 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2014 Το κινητο το πηρα καινουριο,σφραγισμενο απο ενα καταστημα απο το skroutz και ειναι απο την ευρωπαϊκη ενωση...το imei το εχω...μαγαζι εννοεις εκει που το αγορασα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. July 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2014 Το κινητο το πηρα καινουριο,σφραγισμενο απο ενα καταστημα απο το skroutz και ειναι απο την ευρωπαϊκη ενωση...το imei το εχω...μαγαζι εννοεις εκει που το αγορασα? ναι αυτο εννοω λεγωντας μαγαζι. το τσεκαρες οτι ειναι απο ΕΕ το τηλεφωνο? μπορεις να παρεις την σαμσουνγκ και δινωντας το ιμει να σου πουν για ποια χωρα ειναι. μιλησες με αυτους που το πηρες ? τους ειπες τι εχει γινει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dim_note_3 Δημ. July 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2014 το εγραφε στο κουτι οτι ειναι απο eu πριν το ανοιξω...μιλησα απο το μαγαζι που το αγορασα και μου ειπαν να απευθυνθω στην samsung για το προβλημα μου με την αποδειξη αγορας του κινητου,οπςς και εκανα φιλε gsa. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamatis3133 Δημ. July 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2014 ο λογος που το πηγες στο σερβις ποιος ηταν; Κολλησε μια φορα και μετα δεν ανοιξε παλι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dim_note_3 Δημ. July 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2014 ο λογος που το πηγα ηταν γιατι κολλησε την πρωτη φορα και μολις το ανοιξα επαθε το ιδιο μετα απο λιγη ωρα που το χρησιμοποιησα...και αυτο εγινε 3-4 φορες μεχρι να το παω στο service τους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamatis3133 Δημ. July 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2014 Τωρα το έχεις στα χερια σου; Μπορεις να δεις αν εισαι ρουτ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dim_note_3 Δημ. July 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2014 το εχω στα χερια μου...αυτο με το ρουτ δεν ξερω πως γινεται φιλε σταματη! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. July 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2014 Κατέβασε την εφαρμογή root checker από το playstore. Καλημερα παιδια, δεν ξερω αν εχει αναφερθει πιο πανω γιατι λογω παρατετεμανης δουλειας δεν εχω προλαβει να κοιταξω.Εδω και 4 μερες το Note 3 ανταποκρινεται μονο στο πενακι και οχι στο χερι μου.Αν εχει καποιος καμια λυση να προτεινει γιατι μου εχει σπασει τα νευρα. Το κακο ειναι οτι μενω Σαντορινη και για να το δουν θα πρεπει να μεινω χωρις συσκευη τουλαχιστον καμια βδομαδα. Δεν νομίζω ότι γλιτώνεις το σέρβις... Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjVassel Δημ. July 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2014 Καλημερα σε ολους στο forum! Ειμαι νεο μελος εδω και θα ηθελα την βοηθεια γιατι δεν ξερω τι να κανω... :( Εχω αγορασει το note 3 της samsung (το πρωτο μου smartphone) και μετα απο 3 μηνες που το χρησιμοποιουσα στα καλα καθουμενα μια ημερα κολλησε το κινητο,αναγκαστηκα να βγαλω την μπαταρια και να το ανοιξω ξανα.Επικοινωνησα τηλεφωνικος με την samsung το πηγα σε ενα εξουσιοδοτημενο service τους(οχι το κεντρικο) την ΤΕΛΚΑ ΕΠΕ γιατι ηταν πιο κοντα μου με την διαβεβαιωση του τηλεφωνητη της samsung οτι δεν υπαρχει κανενα προβλημα!Το κινητο το αφησα για 3 μερες και μου ειπαν οτι θα το κανουν εγκατασταση λογισμικου και να παρω back up τα αρχεια μου.Οταν πηρα το κινητο στα χερια μου μετα το service εκανε ακριβως το ιδιο προβλημα!Μιλησα με τον τεχνικο του καταστηματος για να μου πει τι ελενξε και μου λεει "το κινητο το ειχα στην αναμονη 2 μερες και δεν μου εκανε κανενα προβλημα" και αποφασησα να το παω στο κεντρικο εξουσιοδοτιμενο της samsung την smartech μηπως βγαλω καποια ακρη...Εκει με ενημερωσαν οτι το τηλεφωνο ειναι ρουταρισμενο και εχει περασει μη εγκεκριμενο λογισμικο της samsung και βγαινει εκτος εγγυησης και θελει αλλαγη η κεντρικη πλακετα(μεχρι εκεινη την στιγμη δεν ηξερα τι ειναι το ρουταρισμα) τους διαβεβαιωσα οτι δεν εχει γινει κατι τετοιο απο το μερος μου και μου ανεφεραν οτι πιθανο ειναι να εχει γινει απο καποια εφαρμογη που εχει κατεβει απο playstore να τροποποιησε τις ρυθμησεις!!!Κοινως εγω δεν μπορω να αποδειξω οτι δεν εχω κανει κατι τετοιο στο κινητο μου...επειτα απο πολλες κλησεις με το τηλεφωνικο κεντρο της samsung συνεχεια προωθουσαν το αιτημα μου και επρεπε να περιμενω νεα τους εδω και 3 εβδομαδες δεν με εχει παρει κανεις τους και ολο "προωθουν το αιτημα μου"....Να μιλησω με καποιον υπευθηνο για να του εξηγησω δεν γινεται γιατι δεν υπαρχει καποιο τηλεφωνο και δεν ξερω πλεον τι να κανω :( ....εχω ενα κινητο που το αγορασα 500 ευρω και μετα απο 3 μηνες πρεπει να δωσω αλλα 250 για να το φτιαξω χωρις να εχω κανει κατι που να φταιω και με τον φοβο οτι μπορει ετσι στα καλα καθουμενα να κολλησει ξανα και να ταβηξω παλι τα ιδια αλλα και οικονομικος ειναι πολυ επωδυνο ....ξερω οτι εγραψα ενα κατεβατο,απλα προσπαθησα να ειναι οσο ποιο κατανοητο....help me δεν ξερω τι να κανω και πως να κινηθω... Διαβαζοντας και τη δικη σου εμπειρια, καταλαβαινω οτι μαλλον ειναι γελοια εταιρια η συγκεκριμενη. Προσπαθουν με καθε τροπο να βγαλουν τις συσκευες εκτος εγγυησης. Δεν θα αγορασω ξανα το οτιδηποτε απο αυτους Παράθεση Αξεσουάρ για iPhone, iPad, Smartphones και PlayStation στο The iStore.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoxraslap Δημ. July 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2014 Επειδή απο πέσιμο έχει ραγίσει το μπροστινό γυαλί,γνωρίζετε κάποιον που να μπορεί να κάνει υπεύθυνη αντικατάσταση με loca uv και λογικό κόστος? Παράθεση X10 mini Xperia ARC Galaxy Nexus Νexus 4 Note 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
serkos Δημ. July 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2014 Επειδή απο πέσιμο έχει ραγίσει το μπροστινό γυαλί,γνωρίζετε κάποιον που να μπορεί να κάνει υπεύθυνη αντικατάσταση με loca uv και λογικό κόστος? δεν υπαρχει λογικη τιμη στην samsung!200€ κοστιζει δυστυχως!! Παράθεση Samsung S 2/Samsung Note 3/Samsung Note 9/Samsung S24 Ultra Samsung Tab pro 8.4/Samsung Tab 3 7" Samsung Tab A 2019 10.1'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. July 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2014 Ρε παιδιά εδώ η οθόνη του s3 έχει 135€ του note πόσο να έχει; Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spartan30gr Δημ. July 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2014 6 μηνες! Αν μετά απο αυτο έχει θέματα θα το παω στην αντιπροσωπία να το επισκευάσω! Οποτε μετά θα εχω και κανονική εγγύηση! Σε αγγελία δεν πρόκειται να το δεις γιατι δεν κανω οτι δεν θα ήθελα να μου κανουν! Το πήραμε και είναι σαν καινουργιοοοο!!!! Η χαρά μας δεν περιγράφεται!!!@@@ Μπορεις να μου στειλεις πληροφοριες για το μαγαζι που ειχες επισκευασει το κινητο?ειμαι και εγω απο το αιγαλεω και θα ηθελα να μαθω που ειναι.ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evan66 Δημ. July 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2014 και στο δικο μου νοτελι εχει φαει κτυπημα το μπαμπερ και νου ζητησαν 200 ευρω γιατι παει πακετο με την οθονη δυστυχως. Καμια ιδεα για φτηνοτερη λυση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. July 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2014 Επίσημα όχι. Κοίτα στο ebay αν υπάρχει μόνο το κομμάτι που θέλεις. Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eliasmad Δημ. August 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2014 Τελικά παιδιά αν κανω ρουτ θα έχω θεμα με εγγύηση? Έχει πάει κάποιος στο σέρβις με ρουτ και να μην δεχτούν το τηλέφωνο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LAGGI Δημ. August 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2014 Τελικά παιδιά αν κανω ρουτ θα έχω θεμα με εγγύηση? Έχει πάει κάποιος στο σέρβις με ρουτ και να μην δεχτούν το τηλέφωνο? Το δέχονται,απλώς σου αλλάζουν με το έτσι θέλω την πλακέτα και σου περνούν το οφισιαλ λογισμικό,ζητώντας 457 ευρω έστω κι αν το πήγες για να σου αλλάξουν τη μπαταρία (δηλαδή κάτι άσχετο με το ρουτ). Παράθεση GTZ (George) S23 Ultra SM-S918B A55 SM-A556 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis12a Δημ. August 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2014 Το δέχονται,απλώς σου αλλάζουν με το έτσι θέλω την πλακέτα και σου περνούν το οφισιαλ λογισμικό,ζητώντας 457 ευρω έστω κι αν το πήγες για να σου αλλάξουν τη μπαταρία (δηλαδή κάτι άσχετο με το ρουτ). Τι είναι αυτά που λες τώρα; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hierophant Δημ. October 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2014 Έχω ξανααναφέρει το πρόβλημα μου, αλλά αυτή τη φορά επιστρέφω με φωτογραφίες. Έχω 11 μήνες το τηλέφωνο και εδώ και κάποιο καιρό έχω αποκτήσει 2 λωρίδες burn in στο πάνω μέρος της οθόνης. Η πρώτη είναι εκεί που πατάει η notification bar και η δεύτερη ακριβώς από κάτω της. Να το πάω στο σέρβις; Θα το δεχτούν; Μήπως να το πάω λίγο πριν λήξει η εγγύηση για να το έχω καινούργιο για περισσότερους μήνες; Εσείς έχετε burn in; [ATTACH]51128[/ATTACH][ATTACH]51128[/ATTACH] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis12a Δημ. October 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2014 Έχω ξανααναφέρει το πρόβλημα μου, αλλά αυτή τη φορά επιστρέφω με φωτογραφίες. Έχω 11 μήνες το τηλέφωνο και εδώ και κάποιο καιρό έχω αποκτήσει 2 λωρίδες burn in στο πάνω μέρος της οθόνης. Η πρώτη είναι εκεί που πατάει η notification bar και η δεύτερη ακριβώς από κάτω της. Να το πάω στο σέρβις; Θα το δεχτούν; Μήπως να το πάω λίγο πριν λήξει η εγγύηση για να το έχω καινούργιο για περισσότερους μήνες; Εσείς έχετε burn in; [ATTACH]51128[/ATTACH][ATTACH]51128[/ATTACH] Εγώ θα το πήγαινα σφαίρα πάντως. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xiou Δημ. October 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2014 παιδια, σημερα ηρθε μηνυμα στο note 3 της γυναικας μου οτι μολις τελειωσαν τα 1,5GB που ειχε για να χρησιμοποιησει απο τον παροχο, η ερωτηση μου ειναι η εξης.. υπαρχει περιπτωση να μπαινει αυτοματα το 3G παρολο που εχει κλειστα τα δεδομενα? να σημειωσω οτι απο wifi ειμαστε κομπλε στο σπιτι, οπότε 3G μονο εξω κ αυτο συνηθως στο αμαξι γιατι τις περισσοτερες φορες οπου παμε υπαρχει κ wifi... (παντα περισσευει 1GΒ/μηνα μια που λειτουργει συνεχεια το wifi) πολυ πιθανον να το ξεχασε ανοιχτο αλλα απο οτι μου ειπε το ειχε κλειστο το 3G... Γνωριζετε αν υπαρχει τροπος να ενεργοποιειται μονο του? κ αν ναι τι μπορω να κανω για να το απενεργοποιησω??... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hierophant Δημ. October 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2014 Υπάρχει χρήση δεδομένων στις ρυθμίσεις. Πήγαινε δες την κατανάλωση σου εκεί αν ισχύει ή όχι. Μετά βλέπουμε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts