Jump to content

Διαθεσιμότητα και αγορά του LG G2

daospi
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Το ίδιο βλέπω....μήπως μπερδεύτικες με το λευκό 16άρι.?

http://www.e-shop.gr/newsletter/mail-140715.html

• Απαντήσεις 3,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Πρέπει να ρίξουν και τη τιμή από το 16αρι....

Πες τα φιλε! Εγω ειδικα που θελω 2, ενα ασπρο για την κοπελια κι ενα μαυρο για μενα περιμενω πως κ πως καμια προσφορα στα 299 να τσιμπησω 2 αμεσα! Ψαχνω κ αγγελιες για σφραγισμενα μηπως και αλλα πιστευω οτι οσο πλησιαζει το 1 ετος κυκλοφοριας τους G2 οτι θα πεσει κατω απο το ψυχολογικο οριο των 300 ευρω και σε ελληνικες αλυσιδες!

Σε καταστήματα στο skroutz είναι ήδη κάτω από 290!
Nokia 3330, Nokia 6230, Nokia 6300, LG GT505, Samsung Galaxy S, Samsung Galaxy Nexus, LG G2,LG G4

Σε καταστήματα στο skroutz είναι ήδη κάτω από 290!

Ευρωπαϊκα! Αλλα εχω διαβασει για παρτιδες με προβλημα, λεω να προτιμησω ενα "ελληνικο"!

Ευρωπαϊκα! Αλλα εχω διαβασει για παρτιδες με προβλημα, λεω να προτιμησω ενα "ελληνικο"!

Αν διαβάσεις εδώ μέσα υπάρχουν άτομα που έχουν πάρει από e- shop και δεν ήταν ελληνικό!

Οπότε.....

Nokia 3330, Nokia 6230, Nokia 6300, LG GT505, Samsung Galaxy S, Samsung Galaxy Nexus, LG G2,LG G4

Αν διαβάσεις εδώ μέσα υπάρχουν άτομα που έχουν πάρει από e- shop και δεν ήταν ελληνικό!

Οπότε.....

Τετοια να μου λες...Γι αυτο θελω να λεει GR να μαι ησυχος!

Συγνωμη, λεει η lg στη γραμμη παραγωγης <<αυτα που ειναι για την ελλαδα προσεξτε περισσοτερο απο τα αλλα >> ? Δεν γινονται αυτα.

Τα ιδια ειναι ολα, ευρωπαικο να ειναι και δεν υπαρχει προβλημα.

Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος.

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love:

Συγνωμη, λεει η lg στη γραμμη παραγωγης <<αυτα που ειναι για την ελλαδα προσεξτε περισσοτερο απο τα αλλα >> ? Δεν γινονται αυτα.

Όταν λέμε Ευρωπαϊκό να είναι τι εννοούμε ;

Όταν λέμε Ευρωπαϊκό να είναι τι εννοούμε ;

Λεμε για το 16αρι.

Να προοριζεται για καποια ευρωπαικη χωρα για να εχεις εγγυηση εδω στο ελληνικο σερβις.

Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος.

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love:

Φυσικα κ δε λεει κατι τετοιο κ μαλιστα αυτη τη στιγμη ειμαι κατοχος smartphone LG απο Γερμανια απλα ειδικα με το θεμα των 32 GB Που δεν τα καλυπτει Ελλαδα κ το G3 που δεν καλυπτει πχ το χρυσο χρωμα με βαζει σε σκεψεις! Ξερω γω τι γινεται!

Φυσικα κ δε λεει κατι τετοιο κ μαλιστα αυτη τη στιγμη ειμαι κατοχος smartphone LG απο Γερμανια απλα ειδικα με το θεμα των 32 GB Που δεν τα καλυπτει Ελλαδα κ το G3 που δεν καλυπτει πχ το χρυσο χρωμα με βαζει σε σκεψεις! Ξερω γω τι γινεται!

Ανέφερα και στo thread του G3 ότι η LG πλέον καλύπτει όλες τις συσκευές που προορίζονται για την Ευρωπαϊκή αγορά ακόμα και αν δεν έχουν κυκλοφορήσει καθόλου Ελλάδα.

Αυτό ισχύει από προχτές όπως μας ενημέρωσε η ίδια η LG σε service κινητών που εργάζομαι και είπε ότι το κάνει λόγο νομοθεσίας.

Μη σε πάρω στο λαιμό μου αλλά αυτή την ενημέρωση είχαμε. Μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί τους για επιβεβαίωση.

Ανέφερα και στo thread του G3 ότι η LG πλέον καλύπτει όλες τις συσκευές που προορίζονται για την Ευρωπαϊκή αγορά ακόμα και αν δεν έχουν κυκλοφορήσει καθόλου Ελλάδα.

Αυτό ισχύει από προχτές όπως μας ενημέρωσε η ίδια η LG σε service κινητών που εργάζομαι και είπε ότι το κάνει λόγο νομοθεσίας.

Μη σε πάρω στο λαιμό μου αλλά αυτή την ενημέρωση είχαμε. Μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί τους για επιβεβαίωση.

Να σαι καλα για την ενημερωση! Να ξερουμε κ τι γινεται πριν αποφασισουμε τι θα αγορασουμε! Δεν το ξερα καθολου το συγκεκριμενο!

guys οτι και να παρετε ειναι οι τελευταιες παρτιδες,δεν υπαρχει προβλημα και να μν ειναι ελληνικο!!!288 η τιμη ειναι φοβερη για τετοιο τηλ..και εμενα στην αρχη ελληνικο ηταν απο τις πρωτες παρτιδες 310 και ειχε το προβλημα με το gps..δεν ειναι σε ολα ομως 310,ορισμενα...τελικα μου εκαναν αντικατασταση με ελληνικο παλι 403 παρτιδα!!!
I Want To Believe

guys οτι και να παρετε ειναι οι τελευταιες παρτιδες,δεν υπαρχει προβλημα και να μν ειναι ελληνικο!!!288 η τιμη ειναι φοβερη για τετοιο τηλ..και εμενα στην αρχη ελληνικο ηταν απο τις πρωτες παρτιδες 310 και ειχε το προβλημα με το gps..δεν ειναι σε ολα ομως 310,ορισμενα...τελικα μου εκαναν αντικατασταση με ελληνικο παλι 403 παρτιδα!!!

Απο τι παρτιδα κ μετα θεωρητικα ειναι ΟΚ; Γιατι μερικα καταστηματα ισως εχουν ξεμεινει κ με παλιοτερες!

ειναι σε τι θα πεσεις.μπορει να παρεις 406 και να εχει και αυτο προβλημα.νομιζω απο 402 και μετα..ενα αλλο που υπαρχει στα g2 ειναι με το σημα.μπορει να μν πιανει καλα σε κατι σημεια και πχ με ενα samsung να εχεις full σημα..αυτο με το σημα το εχουν λιγο
I Want To Believe

Φιλε ολα ειναι σχετικα..!!! Εμενα ειναι παρτιδα 309 ελληνικο και ειναι σε ολα αψογο !!

Θεωριτικα η τελευταιες παρτιδες... 405 και μετα αλλα και αυτο σχετικο ειναι !!! ;);)

Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου...

Samsung Galaxy S21 Ultra / Galaxy Watch Ultra ;)

Εγώ με 406 όλα κομπλέ το gps κλειδώνει μέσα από το σπίτι πολύ γρήγορα γενικά κανένα από τα γνωστά προβλήματα...

Εγώ με 406 όλα κομπλέ το gps κλειδώνει μέσα από το σπίτι πολύ γρήγορα γενικά κανένα από τα γνωστά προβλήματα...

φίλε μου από ποιο κατάστημα πήρες 406? 16 ή 32?

----- προσθήκη μηνύματος 79 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Πάντως σε τηλ. επικοινωνία που είχα πριν λίγο μου είπαν ότι δεν καλύπτεται από την lg hellas το 32

Πάντως σε τηλ. επικοινωνία που είχα πριν λίγο μου είπαν ότι δεν καλύπτεται από την lg hellas το 32

Εμάς έτσι μας είπαν πάντως. Τώρα έχω άδεια και δεν ξέρω αν έτυχε καμία τέτοια περίπτωση και αν το περάσανε εντός. Σε μια βδομάδα θα έχω νεότερα.

πάντως και το eshop έχει το 32 σε πολύ καλή τιμή αλλά δε γνωρίζουν, παρτίδα και αν είναι branded .

Υ.Γ. Έχει αλλάξει κάτι σε σχέση με το doa και δε το γνωρίζω? Σε όσα επώνυμα καταστήματα έχω απευθυνθεί όλοι μου είπαν ότι και μιας ημέρας τηλ να είναι θα το δει τεχνικός και θα αποφασίσει αν γίνει αντικατάσταση ή επισκευή. Πριν 2 χρόνια πάντως γινόταν άμεση αντικατάσταση αν η συσκευή παρουσίαζε πρόβλημα μέσα σε 7 ημέρες

Καλησπέρα φίλοι! Χρείαζομαι τη πολύτιμη συμβουλή σας. Εδώ και καιρό σκέφτομαι την αντικατάσταση του κινητού μου (Motorola defy - περίπου 4 χρόνια χρήσης). Επειδή σκέφτομαι να το κρατήσω για άλλη μία 3ετία - 4ετία, αποφάσισα να επιλέξω ανάμεσα σε 2 high end συσκευές, μετά από έρευνα και σύγκριση ποιότητας - τιμής. Η μία είναι το Sony Xperia Z1 και η άλλη, όπως καταλαβαίνετε, το LG G2.

Θα επέλεγα το Ζ1 για: α. την κάμερα του (21mp) β. την αδιαβροχοποίηση γ. κάρτα μνήμης

ενώ το G2 για: α. τα ανύπαρκτα bezels β. μεγαλύτερη οθόνη σε μικρότερο μέγεθος γ. μεγαλύτερη αυτονομία μπαταρίας

Διαβάζοντας εδώ για το G2 με προβλημάτισαν κάποια πραγματάκια. Το πρώτο είναι κάποια κατασκευαστικά σφάλματα που εντοπίστηκαν σε κάποιες σειρές παραγωγής και το δεύτερο η ασυμβατότητα με προγράμματα VoIP, κυρίως skype και viber.

Ακόμη, σε κάποια βίντεο στο youtube, φαίνεται ότι το Ζ1 είναι ελάχιστα πιο γρήγορο σε σχέση με το G2, ίσως η stock rom του εν λόγω κινητού είναι πιο "βαριά".

Ποιά είναι η γνώμη σας, έχοντας και την εμπειρία από την χρήση του G2; Αξίζει να το προτιμήσω; Αν γυρίζατε τον χρόνο πίσω θα κάνατε πάλι την ίδια επιλογή;

ΥΓ: Αυτή τη στιγμή που γράφω, οι τιμές είναι στα 16 € ακριβότερο το Z1.

16 λευκό από ortel φίλε μου!