hackertom Δημ. May 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2014 Που το βρηκες το S4 dual (i9502) στα 450? Απο Ελλαδα? Γτ το φτηνοτερο που το βρηκα ειναι 455 απο ali. Χονδρικά έβαλα την τιμή ρε συ... 457€ βγαίνει + τα μεταφορικά της ACS... https://www.merimobiles.com/search.php?search_query=Galaxy+s4+i9502&x=0&y=0 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
voithostyrempora Δημ. May 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2014 Καλή φαση και παρακάμπτει το θέμα του τελωνείου. Τελειο. Θα το βάλω στα υπόψιν για το μέλλον :). Οποιος έχει το δίκαρτο, ας γράψει εντυπώσεις. Παράθεση Samsung Galaxy Note Edge :love: & Samsung Galaxy Note II http://voithostyrempora2.blogspot.com/2013/02/this-is-how-its-done.html : This is how it's done, γατάκια Ολλανδοί. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hackertom Δημ. May 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2014 Καλή φαση και παρακάμπτει το θέμα του τελωνείου. Τελειο. Θα το βάλω στα υπόψιν για το μέλλον :). Οποιος έχει το δίκαρτο, ας γράψει εντυπώσεις. Υπάρχει σχετικό θέμα για το Galaxy S4... Το θέμα είναι ότι δεν λέει να πέσει με τίποτα η τιμή του να το πάρουμε... :/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giota_kx Δημ. July 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2014 Το βρήκα σε καλή τιμή σε αυτό το σάιτ.... http://gr.mobileshop.eu/phablets/samsung/galaxy-note-3-neo-duos-n7502/ το εμπιστευόμαστε για ιντερνετική αγόρα?Εχεις κανέίς αποψη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilakis13 Δημ. July 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2014 Προσοχη!αυτο που κοιτας ομως ειναι το Νοτε 3 το ΝΕΟ!μικροτερο και χαμηλοτερης αποδοσης χαρακτηριστικα,οπως η καμερα... Παράθεση iphone 3gs,iphone 4/4s,galaxy s3,galaxy s4 duos,galaxy note 3 duos,note 4 duos,note 5 duos,note 7 duos,LG V20 duos,galaxy c9 pro duos,Samsung s8+ orchid grey,Samsung galaxy Note 8 duos,Samsung galaxy note 9 duos,Samsung galaxy Note 10+, iphone 11 pro,samsung galaxy s20, samsung galaxy note 20 ultra,samsung galaxy s23 ultra. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjLOuis Δημ. December 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2014 (edited) Παιδια σημερα μου εφεραν απο σιγκαπουρη το παραπνω κινητο το οποιο δεν ειναι διαθεσιμο στην ευρωπη,με το που το ανοιξα ειχε ρωσσικα και ευτυχως αλλαξα τη γλωσσα στα αγγλικα,το προβλημα μου ειναι οτι σε καποιες φασεις μου πεταγονται κατι κινεζικα μηπως γνωριζει καποιος πως τα βγαζω ολα αυτα και αν εδω στην ευρωπη θα αναβαθμιστει σε 4.4 διοτι ειναι με 4.3.βρηκα απο το γκουγκλ σχετικο λινκ με ρουτ . forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2592252 Να το κρατησω η να μπω σε διαδικασια πωλησης? Και αν μπω στη διαδικασία, σε τι τιμή θα προτείνατε? Καλες γιορτες σε ολη τη παρεα! Edited December 19, 2014 by Sofos_5 Συνένωση Θεμάτων και Μηνυμάτων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilispatra Δημ. April 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2016 Να ρωτήσω έναν κάτοχο του Ν9002.(η κάποιον που γνωρίζει σιγουρα...) Η συσκευή έχει μια υποδοχή sim active και μια standby. Δηλαδή εγώ που θέλω να χρησιμοποιήσω μια σιμ με τον αριθμό μου και μια σιμ για ιντερνετ μπορώ ταυτόχρονα να είναι ενεργοποιημενη η γραμμή του κινητού και να έχω σύνδεση στο διαδίκτυο ;;; ευχαριστώ πολύ γιατί ψάχνω για dual note και νομίζω πως μόνο το 3 θα με καλύψει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilispatra Δημ. May 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2016 Να ρωτήσω έναν κάτοχο του Ν9002.(η κάποιον που γνωρίζει σιγουρα...) Η συσκευή έχει μια υποδοχή sim active και μια standby. Δηλαδή εγώ που θέλω να χρησιμοποιήσω μια σιμ με τον αριθμό μου και μια σιμ για ιντερνετ μπορώ ταυτόχρονα να είναι ενεργοποιημενη η γραμμή του κινητού και να έχω σύνδεση στο διαδίκτυο ;;; ευχαριστώ πολύ γιατί ψάχνω για dual note και νομίζω πως μόνο το 3 θα με καλύψει. Βοήθεια κάποιος ;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts