Jump to content

XBMC: Open Source Home Theatre Software. All platforms

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Που μπορω να βρω ολα τα διαθεσιμα greek builds για το κοντι?

Mecool M8s Pro L - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box /

YOKA KB2 - SuperCeleron RC3 Rom tv box / Mecool M8S Pro - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box / Xiaomi Redmi 8 4/64 / Lenovo Yoga tab 3, 8", 4g

Life is like a cheap modem. You never know if you're gonna connected! :rolleyes:

• Απαντήσεις 2,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

πως γίνεται στο pc της κοπέλας μου να έχει διαθέσιμα τα HD επεισόδια σε μια σειρά το kodi και σε εμένα στο tv box να μην τα έχει? πχ χθες μπήκα να δω big bang theory και στα 2 τελευταία επεισόδια μου είχε μόνο αυτά με sd ανάλυση. exodus χρησιμοποιούμε και οι δύο.

Και εγώ δεν έχω καταλάβει τον λόγο που γίνεται αυτό. Μου έχει συμβεί στο παρελθόν (ίδια σειρά με τον φίλο από πάνω) στο τηλέφωνο να έχει links 1080p και στο TV box μόνο SD.

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Σε πολλές. Μπες στην κατηγορία deportes που είναι τα αθλητικά και ψάξε στις υποκατηγορίες. Επειδή είναι ισπανόφωνο κανάλι θυμάμαι το είχα βρει σίγουρα σε κάτι υποκατηγορίες με τίτλο espana και latino κλπ.

καλησπέρα. Νομίζω ότι είναι άλλο το Goll espana και άλλο αυτό που δείχνει τα δικά μας το οποίο δεν έχω καταφέρει να βρω κάπου. ξέρει κάποιος ποιας χώρας είναι;

Αυτό το ίδιο είναι. Απλώς έχει και πολύ ισπανόφωνο περιεχόμενο.

http://www.goltv.tv

GOLTV is a Soccer focused Cable network which serves both the English and Spanish speaking soccer fans in the United States.

Σε αυτό είχε δείξει τις προάλλες τον Παναθηναϊκό με την Κέρκυρα το βράδυ που έριξε το χιόνι στην Αθήνα.

2017_01_09_21_06_11.jpg

Πολύ συχνά το πετυχαίνω στα streams του sportsdevil. Αν δηλαδή το GOLTV δείχνει έναν αγώνα τότε στα 4-5 links που θα υπάρχουν θα είναι και αυτό του GOL. Εννοώ εκεί στα dimsports, rojadirecta κλπ. Από εκεί είναι και το screenshot που έβαλα πριν. Για SD μια χαρά είναι. Δεν υπάρχει λόγος να το ψάχνεις σε iptv λίστες εκτός αν θες να το βρεις απαραίτητα σε HD.

Στο exodus σήμερα δεν παίζουν πουθενά ελληνικοί υπότιτλοι, έχετε το ίδιο πρόβλημα;

Στάλθηκε από το FDR-A01L μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

iphone 6s plus 64,xiaomi A1M1

teclast t10,Cube iWork10

COOLEME MB3,KII PRO

Στο exodus σήμερα δεν παίζουν πουθενά ελληνικοί υπότιτλοι, έχετε το ίδιο πρόβλημα;

Όταν λες πουθενά τι εννοείς?Εγώ το απόγευμα είδα στο exodus το Sully με τον τομ Χάνκς και είχε υπότιτλους κανονικά.Και τώρα το τσεκάρω με το OpenSubtitles.org και δουλεύουν.

Game of thrones Μόλις είδα έχει κανονικά. Από ταινίες τίποτα

----- προσθήκη μηνύματος 12 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Ούτε από specto. To open subtitles ζητάει user και password. Άλλο πάλι και τούτο

teclast t10,Cube iWork10

COOLEME MB3,KII PRO

Game of thrones Μόλις είδα έχει κανονικά. Από ταινίες τίποτα

----- προσθήκη μηνύματος 12 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Ούτε από specto. To open subtitles ζητάει user και password. Άλλο πάλι και τούτο

Δεν είναι πάλι τούτο .........Χρειάζεται εδώ και πολύ καιρό τώρα !! http://www.opensubtitles.org/el/newuser

για το xsubs εδώ .... http://www.xsubs.tv/xforum/

Edited by alex222800

Ωραία έκανα λογαριασμό. Που μπαίνουν. Το μόνο που μου λέει είναι invalid username and password

teclast t10,Cube iWork10

COOLEME MB3,KII PRO

Ωραία έκανα λογαριασμό. Που μπαίνουν. Το μόνο που μου λέει είναι invalid username and password

Πας Σύστημα>ρυθμίσεις>πρόσθετα>τα πρόσθετα μου>υπότιτλοι>OpenSubtitles.org>Διαμόρφωση>Login Details βάζεις το username και το password που δημιούργησες πατάς εντάξει και είσαι έτοιμος.

Είσαι άψογος. Σε ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια

teclast t10,Cube iWork10

COOLEME MB3,KII PRO

Όχι δηλαδή και πολύ "open" το opensubtitles.

Στο spectro πλέον δουλεύει κανονικά το myspectro TV collection με το trakt, χωρίς προβλήματα.

Να ρωτήσω και κάτι άλλο; Δύο Kodi στημένα με τον ίδιο τρόπο. Το ένα σε TV box και το άλλο σε λάπτοπ. Για την ίδια σειρά με το ίδιο πρόσθετο, δεν βγάζει τα ίδια αποτελέσματα. Πως γίνεται αυτό;

Επίσης, στο TV box με Android γίνεται κανονικά εγκατάσταση του quasar ενώ στο λάπτοπ με windows 7, δεν γίνεται με τίποτα εγκατάσταση. Ξέρετε αν υπάρχει λύση;

Edited by cb600f

Γεια σας.Εχω μια ερωτηση ισως απλοικη γιατι ειμαι πολυ καινουργιος .Δεν εχω καταλαβει ακομα πως κανουμε εγγραφη τηλεοπτικου προγραμματος (Ελληνικου)στο Kodi;αναφερεται σε καποιον οδηγο η μπορει να με κατευθυνει καποιος;

Όσοι θέλετε να εχετε το exodus μην αναβαθμίσετε και απενεργοποιήσετε το auto update αν σας έρθει η ενημέρωσή 3.0.5 θα σας σβησει το exodus o λambda τα πηρε ασχημα και με το δίκιο του κατα την γνωμη μου μπορειτε να διαβασετε σχετικά στον παρακατω συνδεσμο.

https://forums.tvaddons.ag/lambda-s-xbmc-addons/55701-explanation-apology.html

Huawei Honor Note 10/Xbox One S/etc.

Μια χαρά δουλεύει το exodus με την έκδοση 3.0.5 απλώς ο lambda αποσύρθηκε από την περαιτέρω ανάπτυξη του exodus (και κατά πάσα πιθανότητα θα το αναλάβουν άλλοι από το tvaddons team).

Πολύ κρίμα.

Τον ευχαριστώ για όλα και ελπίζω κάποια στιγμή να αλλάξει γνώμη.

Θα λείψει πραγματικά.