taliban Δημ. June 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2016 Manos & Alex Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση! Sent from my 1+1 Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valanths Δημ. June 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2016 Περασα σε windows kodi 16.1 αλλα δεν φορτωνει υποτιτλους .Ενω τους βγαζει τους επιλεγω αλλα δεν τους κανει ληψη . Ξερει κανεις να μου πει τι να κανω ? κανει αναβαθμιση subtitles.gr εκδοση 1.2.0 μια χαρα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. June 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2016 Εκτός από το subtitles.gr που αναβαθμίστηκε σε εκδοση 1.2.0 Έχουμε και Καινούργιο addon για ελληνικους υπότιτλους...το subztv.gr (ένα από τα καλύτερα site ....) και τα δύο τα κατεβάζετε από https://github.com/lambda81?tab=repositories ( install from zip....) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gthebest Δημ. June 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2016 Εκτός από το subtitles.gr που αναβαθμίστηκε σε εκδοση 1.2.0 Έχουμε και Καινούργιο addon για ελληνικους υπότιτλους...το subztv.gr (ένα από τα καλύτερα site ....) και τα δύο τα κατεβάζετε από https://github.com/lambda81?tab=repositories ( install from zip....) Προσπαθω να κανω εγκατασταση τα αρχεια zip αλλα μου βγαζει το μήνυμα "Dependencies not meet. Please contact add-on author" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. June 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2016 (edited) Προσπαθω να κανω εγκατασταση τα αρχεια zip αλλα μου βγαζει το μήνυμα "Dependencies not meet. Please contact add-on author" Τα service.subtitles.subztv.gr-master , service.subtitles.subtitles.gr-master (για το subtitles.gr πρέπει να διαγράψεις την 1.1.1...για να περάσειςτο 1.2) σε kodi 16.1 μια χαρά γίνονται εγκατάσταση ....δεν ξέρω τι γίνεται Edited June 25, 2016 by alex222800 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. June 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2016 Τα service.subtitles.subztv.gr-master , service.subtitles.subtitles.gr-master (για το subtitles.gr πρέπει να διαγράψεις την 1.1.1...για να περάσειςτο 1.2) σε kodi 16.1 μια χαρά γίνονται εγκατάσταση ....δεν ξέρω τι γίνεται Οντως και εγω μια χαρα τα περασα τα ζιπακια.Και σε windows μηχανακι,αλλα και σε android. Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gthebest Δημ. June 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2016 Τα service.subtitles.subztv.gr-master , service.subtitles.subtitles.gr-master (για το subtitles.gr πρέπει να διαγράψεις την 1.1.1...για να περάσειςτο 1.2) σε kodi 16.1 μια χαρά γίνονται εγκατάσταση ....δεν ξέρω τι γίνεται Εγω εχω Kodi Openelec εγκατεστημενο στο tv box μου. Ισως να δημιουργει προβλημα αυτο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. June 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2016 (edited) Το specto fork σας τρέχει; εδώ και μέρες δεν κάνει τίποτα Στάλθηκε από το Turbo powered G2 D802 μου Επίσης τι έχει γίνει με το aceplayer; μόνο ace media είναι και χρειάζεται άλλη εφαρμογή για να ανοίξει τορεντ Edited June 26, 2016 by vrwmiaris Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. June 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2016 Το specto fork σας τρέχει; εδώ και μέρες δεν κάνει τίποτα Στάλθηκε από το Turbo powered G2 D802 μου Επίσης τι έχει γίνει με το aceplayer; μόνο ace media είναι και χρειάζεται άλλη εφαρμογή για να ανοίξει τορεντ Τέλεια. Και χτες και σήμερα το δούλεψα . Sent from my m1 note using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xalaros Δημ. June 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2016 Το specto fork σας τρέχει; εδώ και μέρες δεν κάνει τίποτα Έγινε ενημέρωση εχθές του πρόσθετου...για δες το πάλι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. June 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2016 Εξαιρετικό το ak47 Add on. Εχει τα πάντα σε HD ανάλυση με τέλεια streaming. Επιτέλους να ξεφορτωθω το αθλιο exodus. Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. June 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2016 Εξαιρετικό το ak47 Add on. Εχει τα πάντα σε HD ανάλυση με τέλεια streaming. Επιτέλους να ξεφορτωθω το αθλιο exodus. Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ????? τον τελευταίο μήνα χρησιμοποιώ το exodus αποκλειστικά σε 1080 και δεν μου έχει κολλήσει πουθενά , σε μηχάνημα 2/16 και με γραμμή 6,5 / 0,85 Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
timkos40 Δημ. June 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2016 Ούτε εμένα Στάλθηκε από το JY-S3 μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. June 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2016 Λείπουν πολλές νέες ταινίες στο exodus. Προχθές έβαλα να δω το goodfellas και έκανε πολλά σπασίματα η ταινία. Δεν ήταν το buffer 50ara έχω αλλά το streaming είχε θέμα. Το ak47 έχει όλα μα όλα τα καινούργια. Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. June 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2016 Λείπουν πολλές νέες ταινίες στο exodus. Προχθές έβαλα να δω το goodfellas και έκανε πολλά σπασίματα η ταινία. Δεν ήταν το buffer 50ara έχω αλλά το streaming είχε θέμα. Το ak47 έχει όλα μα όλα τα καινούργια. Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk πάσο από μένα, μίλαγα για σειρές Στάλθηκε από το m2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. June 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2016 (edited) Ένα ελληνικό addon για ελληνικο περιεχόμενο (κυρίως από youtube ) ελληνικες σειρες ,ταινίες, παιδικά,ντοκιμαντέρ + πολλά άλλα (οργανωμένα) http://galatis.tv/grecotm/addons/ .....hellenic tube ...bonus το olympus Edited June 28, 2016 by alex222800 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SERS1612 Δημ. June 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2016 Ένα ελληνικό addon για ελληνικο περιεχόμενο (κυρίως από youtube ) ελληνικες σειρες ,ταινίες, παιδικά,ντοκιμαντέρ + πολλά άλλα (οργανωμένα) http://galatis.tv/grecotm/addons/ .....hellenic tube ...bonus το olympus Και το Olympus από την ίδια πηγή είναι πολύ καλό. Ο δημιουργός του προσθέτει υλικό ασταμάτητα! Sent from my iPad using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. June 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2016 Και το Olympus από την ίδια πηγή είναι πολύ καλό. Ο δημιουργός του προσθέτει υλικό ασταμάτητα! Sent from my iPad using Tapatalk Ναι ,είναι ο τύπος στην μέση https://youtu.be/_iO0PxC2fkM στο 06:45 Εχει φτιάξει τα δύο ποιο πάνω + greek tv Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosc4 Δημ. July 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2016 Το kodi παιζει σε ενα android box μονο οταν το εχουμε συνδεδεμενο με hdmi ή και με AV ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leros2004 Δημ. July 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2016 Το kodi παιζει σε ενα android box μονο οταν το εχουμε συνδεδεμενο με hdmi ή και με AV ? Παίζει και με av Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosc4 Δημ. July 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2016 Παίζει και με av Τοτε γιατί να μην λειτουργεί το kodi σε μένα; όλες οι άλλες εφαρμογές λειτουργούν άψογα με av. Στάλθηκε από το MI 4LTE μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Haris619 Δημ. July 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2016 Παιδια γνωριζετε καποια καλα addon για αθλητικα ταινιες αλλα και για ξενα καναλια με υποτιτλους Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fade2Black Δημ. July 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2016 Προσπαθω να κανω εγκατασταση τα αρχεια zip αλλα μου βγαζει το μήνυμα "Dependencies not meet. Please contact add-on author" Το ίδιο ακριβώς πρόβλημα έχω και εγώ με το το subztv Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. July 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2016 Το ίδιο ακριβώς πρόβλημα έχω και εγώ με το το subztv Για δοκίμασε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. July 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2016 Ηθελα να ρωτησω αν παρω το chromcaste υποστηριζει kodi; Οι υποτιτλοι θα παιζουν στην tv ;το ταμπλετ μου παιζει κανονικα το kodi Δεν ξερω στην tv Εγώ το έχω και παίζει κανονικά. Ψάξε στο xda, υπάρχει ένα αρχείο που πρέπει να προσθέσεις στον φάκελο του kodi. Από τις επιλογές που έχεις, προτίμησα αυτήν του LocalCast. Στο xda έχει όλα τα βήματα και δεν είναι δύσκολο. Στάλθηκε από το Nexus 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts