nik1975 Δημ. December 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2017 (edited) Στο terrarium πως σεταρεις την πηγή των υποτίτλων; Θέλω να βρίσκει από το subs.gr πχ και όχι από αυτά που έχει... Sent from my Nexus 6P using Tapatalk Αυτό δεν γίνεται,τραβάει μόνο από opensubtitles Η λύση γι αυτό που θες την έγραψα πριν σε άλλο thread Παραθέτω: Αν θελεις για να μην εχεις μονο απο opensubtitles αλλα και απο subtitles.gr οταν ειναι να παιξεις το επεισοδιο απο terraium,διαλεξε open with... και επελεξε το kodi Στην ανοιγει στο kodi και ετσι μπορεις να δοκιμασεις κατα τα γνωστα και απο το subtitles.gr Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Edited December 1, 2017 by nik1975 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. December 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2017 Έχει κανείς το Kodi σε Xbox; Sent from my Nexus 6P using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. December 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2017 Έχει κανείς το Kodi σε Xbox; Sent from my Nexus 6P using Tapatalk Από εκεί το ξεκίνησα, αλλά έχω πολλά χρόνια να το τρέξω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. December 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2017 Έχει λίγο καιρό που υπάρχει πάλι στο store σαν έκδοση alpha. Δεν ξέρω όμως από που να ξεκινήσω. Καμία βοήθεια; Sent from my Nexus 6P using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. December 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2017 Έχει λίγο καιρό που υπάρχει πάλι στο store σαν έκδοση alpha. Δεν ξέρω όμως από που να ξεκινήσω. Καμία βοήθεια; Sent from my Nexus 6P using Tapatalk Καλά, εγώ εννοούσα original xbox :) Κι εγώ είδα την είδηση ότι κυκλοφόρησε alpha για Xbox One, με την επισήμανση ότι έχει αρκετά ζητηματάκια. Αν το κατεβάσεις από το store και το τρέξεις, δεν σου βγάζει το γνώριμο περιβάλλον του Kodi? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. January 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2018 Καλή χρονιά και χρόνια πολλά. Το γνωστό περιβάλλον είναι αλλά πλέον δεν ξέρω ποια add-ons δουλεύουν και το κυριότερο, πως κάνεις εγκατάσταση από zip, γιατί έχω την εντύπωση πως δεν μπορείς να κατεβάσεις. Ίσως σε εξωτερικό USB. Γι'αυτό ήθελα λεπτομέρειες από κάποιον που το έχει κάνει. Sent from my Nexus 6P using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkontos10 Δημ. February 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2018 Παιδιά καλησπέρα Μετά που έκλεισαν ολα τα dream box* Ψάχνω κάποιον τρόπο να βλέπω ταινίες με ελληνικούς υπότιτλους, και ελληνικά κανάλια.. Παλιά είχα ενα android box ενωμένο στην τηλεόραση, και με το τότε xbmc αν δεν κάνω λάθος τα έβλεπα μέσω exodus Τώρα τι παίζει? Βασικά τι μου προτείνετε? Sent from my MI 6 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. February 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2018 Παιδιά καλησπέρα Μετά που έκλεισαν ολα τα dream box* Ψάχνω κάποιον τρόπο να βλέπω ταινίες με ελληνικούς υπότιτλους, και ελληνικά κανάλια.. Παλιά είχα ενα android box ενωμένο στην τηλεόραση, και με το τότε xbmc αν δεν κάνω λάθος τα έβλεπα μέσω exodus Τώρα τι παίζει? Βασικά τι μου προτείνετε? Sent from my MI 6 using Tapatalk Εδώ θα ρωτήσεις http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=408974&page=413 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SERS1612 Δημ. 18 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 18 Σεπτεμβρίου Τώρα που η Apple επιτρέπει να χρησιμοποιούμε και άλλα app stores εκτός από το επίσημο, υπάρχει τρόπος να εγκαταστήσω το kodi; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akilleas Δημ. 5 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 5 Οκτωβρίου Ναι, γιατί να μην μπορείς https://kodi.tv/download/ios/ Παράθεση Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SERS1612 Δημ. 6 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 6 Οκτωβρίου On 5/10/2024 at 2:07 ΜΜ, akilleas said: Ναι, γιατί να μην μπορείς https://kodi.tv/download/ios/ Γιατί γενικά δεν μπορείς. Εσύ το έχεις κάνει; Και πως; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akilleas Δημ. 7 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 7 Οκτωβρίου 14 ώρες πριν, SERS1612 said: Γιατί γενικά δεν μπορείς. Εσύ το έχεις κάνει; Και πως; Όχι φίλε μου. Δεν έχω συσκευή ΙΟΣ. Απλά σκέφτηκα πως για να δίνει download σημαίνει ότι θα μπαίνει και κάπως. 1 Παράθεση Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts