vrwmiaris Δημ. February 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2014 Εγώ ρε παιδιά έχω τον μαμά, πως γίνεται να βάζεις άλλον player? Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkontos10 Δημ. February 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2014 Καλησπέρα φίλοι μου Χρειάζομαι την βοήθεια σας, μέχρι τώρα χρησιμοποιούσα το XBMC μόνο στο λαπτοπ μου αλλά λόγω του ότι δεν έχει hdmi port δεν μπορούσα να το ενόσω με την τηλεόραση μου. Έτσι πήρα την απόφαση να πάρω κάποιο box, Android ή Linux που θα μπορεί να μετατρέψει την τηλεόραση μου σε home theater... Λοιπόν θέλω την βοήθεια σας και τις γνώσεις σας για το ποιο box είναι το καλύτερο αυτή την στιγμή Το τι θέλω να κάνει είναι 1. Να παίζει άψογα τις ταινίες που είναι 1080p 2. Να μην κολλάει στα live streaming και ιδιαίτερα στα ελληνικά κανάλια και τα αθλητικά κανάλια 3. Να έχεις δυνατότητα HD - bluray κτλ 4. Να δουλεύει φυσικά το xbmc χωρίς κόλλημα 5. Να έχει ικανό επεξεργαστή που δεν θα κολλάει Ευχαριστώ πάρα πολύ φίλοι μου Καλησπέρα Σκέφτομαι πολύ σοβαρά να πάρω το MINIX NEO X7 για καθαρά χρήση του XBMC Έχει κάποιος κάποια εμπειρία με αυτό? Τι λογισμικό του xbmc είναι το καλύτερο? Πως ανταποκρινεται σε bluray 720p, 1080p & 3d ταινίες? Κολλάει στο live streaming και γενικά τι πληροφορίες μπορείτε να μου δώσετε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mmarx_72 Δημ. February 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2014 Παιδιά καλημέρα. Θα ήθελα να ρωτήσω αν ξέρει κανείς πως μπορούμε να κάνουμε backup ένα υπάρχων configuration του xbmc ούτως ώστε μελλοντικά να μην χρειαζόμαστε να κάνουμε όλη την δουλειά από την αρχή. Δοκίμασα το επίσημο εργαλείο που προσφέρει το επίσημο repo της xbmc αλλά σου κρατάει ουσιαστικά μόνο τα addons. Χρειάζομαι ένα τρόπο να κρατάω τις ρυθμίσεις μου, τις συντομεύσεις που έχω φτιάξει και το skin που έχω. Δεν ξέρω αν υπάρχει τρόπος να γίνει αυτό που θέλω, αν ξέρει κανείς και θέλει ας τον μοιραστεί με τους υπόλοιπους από εμάς αν θέλει. Ευχαριστώ πολύ, ήδη το ότι υπάρχει το θέμα στο φόρουμ είναι πάρα πολύ βοηθητικό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gourgi Δημ. February 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2014 Κράτα το φάκελο userdata.νομίζω είναι αρκετό για αυτό που θες Παράθεση Όσο ζω , μαθαίνω ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. February 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2014 Android, data, org.xbmc.xbmc είναι η διαδρομή του φακέλου που χρειάζεσαι...εκεί ειναι τα πάντα! Όποιος από εσάς τους ψαγμένους θέλει φυσικά μπορεί να τον μοιραστει μαζί μας, μαζί με την έκδοση που φοράει, και έτσι θα έχουμε ένα στημένο xbmc...:) Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mmarx_72 Δημ. February 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2014 Android, data, org.xbmc.xbmc είναι η διαδρομή του φακέλου που χρειάζεσαι...εκεί ειναι τα πάντα! Όποιος από εσάς τους ψαγμένους θέλει φυσικά μπορεί να τον μοιραστει μαζί μας, μαζί με την έκδοση που φοράει, και έτσι θα έχουμε ένα στημένο xbmc...:) Ευχαριστώ πολύ τόσο εσένα όσο και τον φίλο gourgi για τις απαντήσεις σας. Θα το δοκιμάσω το απόγευμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adi32 Δημ. February 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2014 Android, data, org.xbmc.xbmc είναι η διαδρομή του φακέλου που χρειάζεσαι...εκεί ειναι τα πάντα! Όποιος από εσάς τους ψαγμένους θέλει φυσικά μπορεί να τον μοιραστει μαζί μας, μαζί με την έκδοση που φοράει, και έτσι θα έχουμε ένα στημένο xbmc...:) ναι οποιος εχει κατι καλο και για android και για pc ας το ριξει εδω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adi32 Δημ. February 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2014 Υπαρχει κατι για live καναλια και αθλητικα ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
microcens Δημ. February 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2014 Υπαρχει κατι για live καναλια και αθλητικα ? sportsdevil addon Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adi32 Δημ. February 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2014 sportsdevil addon Σουπερ ευχαριστω πολυ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
microcens Δημ. February 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2014 Σουπερ ευχαριστω πολυ sports-a-holic Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkontos10 Δημ. February 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2014 Υπάρχει κάπου κάποιο add on για live streaming των πακέτων της Nova και ΟΤΕ Ελλάδος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
microcens Δημ. February 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2014 Υπάρχει κάπου κάποιο add on για live streaming των πακέτων της Nova και ΟΤΕ Ελλάδος Δεν νομιζω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. February 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2014 Έχω θέμα με το update του library των σειρών μου του 1channel. Ενώ αν μπω μέσα στο addon στα subscription βλέπω πχ το Supernatural ότι έχει 13 επεισόδια για την 9η σεζόν, παρόλο όλα τα update του lIbrary , μου δείχνει εκεί ότι έχει 9 επεισόδια. Καμία ιδέα πώς να το φτιάξω; Το update period είναι 2 ώρες, αλλά ούτε και με manual update δουλεύει. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkontos10 Δημ. February 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2014 Δεν νομιζω... Λοιπόν παίδες πήρα τελικά το X7 Τωρα εχω απορία για κάποια πράγματα 1. Πως μπορώ να δω live streaming το πακέτο καναλιών της Nova Ελλάδας αλλά και το πακέτο καναλιών του ΟΤΕ TV 2. Πως μπορώ να βλέπω live streaming τα παιχνίδια του κυπριακού πρωταθλήματος από cytavosion, primetel, LTV sports... Βασικά ξέρω άτομα που έχουν κονσόλα iptv enigma2 και τα έχουν όλα αυτά, αρα κάποιος τρόπος πρέπει να υπάρχει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
razkal Δημ. February 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2014 Λοιπόν παίδες πήρα τελικά το X7 Τωρα εχω απορία για κάποια πράγματα 1. Πως μπορώ να δω live streaming το πακέτο καναλιών της Nova Ελλάδας αλλά και το πακέτο καναλιών του ΟΤΕ TV 2. Πως μπορώ να βλέπω live streaming τα παιχνίδια του κυπριακού πρωταθλήματος από cytavosion, primetel, LTV sports... Βασικά ξέρω άτομα που έχουν κονσόλα iptv enigma2 και τα έχουν όλα αυτά, αρα κάποιος τρόπος πρέπει να υπάρχει... γιατι δεν τους ρωτας να σου πουν τοτε? το πακετο Νοβα και ΟΤΕ θεωρειται holy grail να το βρεις χωρις χρεωση. ειχα γνωστο που εβλεπε και τα 2, με αποκωδικοποιητη, αλλα εδινε 20 ευρω το μηνα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BestMan Δημ. February 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2014 Εξ όσων ξέρω ούτε και τα κυπριακά μπορείς να τα βρεις χωρίς χρέωση. Παράθεση NEC DB2000 (1999), Nokia 3210 (2000), EricssonR320s (2001), Ericsson T65 (2002), Nokia 6600 (2003), Palm Treo650 (2005), iPhone (2007), HTC Hero (2009), Samsung Galaxy Mini (2010), iPad (2010), Samsung Omnia W (2011), Samsung Galaxy Note (2012), iPad Air (2014), Samsung Galaxy Note 3 (2014), OnePlus 2 (2015), Meizu M5 Note (2017), Samsung Note 8 (2017), iPad 6 (2018)... http://www.everythingaboutebooks.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adi32 Δημ. February 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2014 για ταινιες και σειρες τι προτιματε ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkontos10 Δημ. February 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2014 Εξ όσων ξέρω ούτε και τα κυπριακά μπορείς να τα βρεις χωρίς χρέωση. γιατι δεν τους ρωτας να σου πουν τοτε? το πακετο Νοβα και ΟΤΕ θεωρειται holy grail να το βρεις χωρις χρεωση. ειχα γνωστο που εβλεπε και τα 2, με αποκωδικοποιητη, αλλα εδινε 20 ευρω το μηνα. Δεν τον ρώτησα γιατί αυτός έχει iptv enigma2 ενώ εγώ ψάχνω κάτι συμβατό με το xbmc Ακόμη και με χρέωση ξέρεις που μπορώ να το βρω για xbmc? Και μιλάω για τα πακέτα Nova OTE & κυπριακό ποδόσφαιρο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
razkal Δημ. February 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2014 Δεν τον ρώτησα γιατί αυτός έχει iptv enigma2 ενώ εγώ ψάχνω κάτι συμβατό με το xbmc Ακόμη και με χρέωση ξέρεις που μπορώ να το βρω για xbmc? Και μιλάω για τα πακέτα Nova OTE & κυπριακό ποδόσφαιρο δεν ξερω αν μπορει να παιξει με xbmc, δεν εχω ασχοληθει. προς το παρον βολευομαι με τα streams του sportsdevil Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
durutti Δημ. February 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2014 για ταινιες και σειρες τι προτιματε ? Mashup, icefilms και navi-x το οποιο το τοποθετεί στα προγράμματα και έχει μεταξύ άλλων και άπειρα κανάλια streaming και site scrappers. Ελληνικά μπουκέτα holy grail όπως είπε ο φίλος. Μόνο με iptv, συνδρομές από κατι Ασιες και Αφρικες και με πολύ αβεβαιο αποτέλεσμα κι εχω ακούσει πως τις μέρες πχ των ντέρμπι (έρχεται καλή ώρα) γίνεται μακελειό και δεν βλέπουν τπτ. Αλλά τεσπ ψιλό off topic. Έχω λιώσει πάντως με το xbmc.Σε υπολογιστές, ταμπλέτες, κινητά. Κυριολεκτικά ότι θες από σειρά και ξένα κανάλια κυρίως που το χρησιμοποιώ, όποτε το θες. Απορώ που δεν έχει πιο πολύ κίνηση το τοπικ. Ταινίες και αγωνες χρησιμοποιώ πιο χειροκίνητες μεθόδους :ρ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. February 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2014 1channel και simply player προσθέτω στα παραπάνω. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
razkal Δημ. February 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2014 στο navi-x γινεται χαμος, παρα πολλα καναλια και λιστες αλλα αρκετα δεν παιζουν. πρεπει να χασεις 1-2 ωρες να βρεις αυτα που σε ενδιαφερουν. και αφου παιζουν, να τα κανεις favorites για να μην τα ξαναψαχνεις στο πολυχρωμο τσιρκο. για ch. league κλπ, τα bein channels ειναι τα πιο κομπλε, φωναζουν αρκετα οι αραβες τηλεσχολιαστες αλλα το stream ειναι νερακι. για ελληνικο πρωταθλημα παντως, το sportsdevil φαινεται μονοδρομος. ----- προσθήκη μηνύματος 61 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ταινίες και αγωνες χρησιμοποιώ πιο χειροκίνητες μεθόδους :ρ δηλαδη?:rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. February 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2014 δηλαδη?:rolleyes: Προφανώς εννοεί torrent. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
razkal Δημ. February 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2014 Προφανώς εννοεί torrent. Φαντάζομαι μιλάει για live αγώνες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts