Jump to content

[Nexus 5 / 5X] Μπαταρία: Οι εμπειρίες σας με τη συσκευή

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Άρχισε πάλι τα περίεργα με το WiFi , ακόμα και με κλειστά τα πάντα τρώει 30%+ . Είδα κάπου σαν λύση, την διαγραφή όλων των widgets και επαναφορά τους , αλλά σε εμένα δεν δούλεψε.
Ericsson R380s ,Sony Ericsson T68 , Sagem MyX6 , Sharp GX30, Sharp V802 ,Sony Ericsson K810i, Motorola Milestone , Motorola Razr, LG Nexus 5, Samsung S8

• Απαντήσεις 976
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Παιδιά λίγη βοήθεια υπάρχει κάποιος που έχει αλλάξει την μπαταρία του?

Δοκίμασα 2 και στις 2 δεν δουλεύει ο αισθητήρας της θερμοκρασίας.

Από που της αγόρασες φίλε? Εδώ τα παιδιά λένε μόνο από την procordia θα βρούμε προκοπή εγώ βρήκα στο Internet μια 3000 mah και το σκέφτομαι, εσένα αυτό το πρόβλημα είναι σημαντικό;

Από που της αγόρασες φίλε? Εδώ τα παιδιά λένε μόνο από την procordia θα βρούμε προκοπή εγώ βρήκα στο Internet μια 3000 mah και το σκέφτομαι, εσένα αυτό το πρόβλημα είναι σημαντικό;

Αυτά τα 3000 99% αποτελούν ψεύτικα κινεζικα στοιχεία...εγώ άλλαξα προκορδια με 25 ευρώ γιατί δεν ειχα ελληνική απόδειξη και ηρέμησε τον κεφάλι μου.

''Samsung Galaxy S7 Edge''

''Ipad mini 2''

Απο περιεργεια αμα την επαιρνα την 3000αρα θα την ζυγιζα σε σχεση με την δικια του και 100% και 0% και θα εβγαζα ενα σε (αποκλιση) συμπερασμα . Μπορει να ειναι 2400/2500 αλλα μπορει να ειναι και 2100-2000. Who knows? Πισω απο ενα PC/κινητο κανεις δεν ξερει. Ο καθενας θα λεει απο μια (διαφορετικη) μλκια.....

Χωρις δεδομενα δεν πας σε συμπερασμα. :D

Ρε μάγκες καθηστε καλά το ότι αλαξατε εσείς procordia δεν σημαίνει ότι όλα τα άλλα είναι ψεύτικα εγώ έχω δει ο άλλος έχει βάλει από g2 στο YouTube το ότι η LG επέλεξε αυτά τα μιλιαμπιρορια τότε δεν λέει ότι δεν μπαίνουν μεγαλύτερες ;) και αφού δεν έχει κανείς αποδείξεις πιστεύω δεν πρέπει να μιλάμε για αυτό ρώτησα το παλικάρι ποιο πάνω από που τις πήρε για να διασταροσουμε πληροφορίες

Ρε μάγκες καθηστε καλά το ότι αλαξατε εσείς procordia δεν σημαίνει ότι όλα τα άλλα είναι ψεύτικα εγώ έχω δει ο άλλος έχει βάλει από g2 στο YouTube το ότι η LG επέλεξε αυτά τα μιλιαμπιρορια τότε δεν λέει ότι δεν μπαίνουν μεγαλύτερες ;) και αφού δεν έχει κανείς αποδείξεις πιστεύω δεν πρέπει να μιλάμε για αυτό ρώτησα το παλικάρι ποιο πάνω από που τις πήρε για να διασταροσουμε πληροφορίες

Πάρε μια μπαταρία από Κίνα που να λέει 3-4-5000 και φερτην να τη δούμε..πριν τη δούμε λοιπόν βγάλε και τα από πάνω αυτοκόλλητα να δεις τη πραγματική χωρητικότητα.. Επίσης η μπαταρία του g2 είναι γνωστό αλλά θέλει και μοντα..αν έχεις όρεξη για μοντες κανείς ότι θες..και αφού ή μπαταρία μπυ είχε πρόβλημα φυσικά και θα εμπιστευτω την αντιπροσωπεία παρά να πεταω λεφτά δεξιά και αριστερά .

Επίσης να σαι σίγουρος ότι αν μια μεγάλη μπαταρία ήταν συμβατή 2 χρόνια τωρα θα είχε κάνει θραύση στα foroum του nexus μας.

''Ipad mini 2''

Παιδιά όλα τα είναι ψεύτικα

2 δοκιμασα και πηγαινα για την τριτη όσπου πετυχα στο τηλ αυτούς στην procordia και τη παρηγγειλα.

Ή μια από mobile Hellas από πισω έγραφε Samsung και όταν τους το ειπα τρελάθηκανε.. Τι?? Δεν είναι γνήσια?? Εμείς μόνο γνήσια δουλεύουμε.

Ρε παιδιά τους λέω δεν τρέχει κάτι απλά προσεξτε το λίγο για μελοντικους πελάτες..δεν δέχονταν ουτε κουβέντα!

Ή άλλη από lg μου ορκιζόταν ο φίλος από πισω lg κανονικά και αυτή όμως το γνωστό 29 Celsius.

Και ναι αν δεν κοιτας την θερμοκρασία όπως εγώ με διάφορα app δεν υπάρχει τρόπος να καταλαβεις την μαιμου ειδικά αν γράφει και lg από πισω.

Είμαι σίγουρος ότι πολλοί έχουν βάλει μαιμου και δεν το χουν καταλάβει.

Και ή αυτονομία?? Μερα με τη νύχτα ή γνήσια με την άλλη..

Παιδιά όλα τα είναι ψεύτικα

2 δοκιμασα και πηγαινα για την τριτη όσπου πετυχα στο τηλ αυτούς στην procordia και τη παρηγγειλα.

Ή μια από mobile Hellas από πισω έγραφε Samsung και όταν τους το ειπα τρελάθηκανε.. Τι?? Δεν είναι γνήσια?? Εμείς μόνο γνήσια δουλεύουμε.

Ρε παιδιά τους λέω δεν τρέχει κάτι απλά προσεξτε το λίγο για μελοντικους πελάτες..δεν δέχονταν ουτε κουβέντα!

Ή άλλη από lg μου ορκιζόταν ο φίλος από πισω lg κανονικά και αυτή όμως το γνωστό 29 Celsius.

Και ναι αν δεν κοιτας την θερμοκρασία όπως εγώ με διάφορα app δεν υπάρχει τρόπος να καταλαβεις την μαιμου ειδικά αν γράφει και lg από πισω.

Είμαι σίγουρος ότι πολλοί έχουν βάλει μαιμου και δεν το χουν καταλάβει.

Και ή αυτονομία?? Μερα με τη νύχτα ή γνήσια με την άλλη..

Αν κατάλαβα καλά υπονοεις ότι η lg hellas ή η procordia μπορεί να βάζει και μαϊμού?

Πάντως εγω από procordia που την αλλαξα έσω και κάνα μήνα είμαι απογοητευμένος από την μπαταρία. Πως λοιπόν να το ψαξω?

OnePlus 5t

Όχι φυσικά από που βγαίνει κάτι τέτοιο?

----- προσθήκη μηνύματος 89 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Αν κατάλαβα καλά υπονοεις ότι η lg hellas ή η procordia μπορεί να βάζει και μαϊμού?

Πάντως εγω από procordia που την αλλαξα έσω και κάνα μήνα είμαι απογοητευμένος από την μπαταρία. Πως λοιπόν να το ψαξω?

Τι ενοεις είσαι απογοητευμένος?

Τι θέμα έχεις να σου πω..

Γενικά και εγώ δεν έχω δει μεγάλη διαφορά μετά την αλλαγή από Procordia.

Είμαι με Cataclysm 6 και Elemental 6.0.4. Την Cataclysm την πέρασα πάνω από την Cataclysm 5.1.1 και όχι μετά από full wipe.

Είμαι με Cataclysm 6 και Elemental 6.0.4. Την Cataclysm την πέρασα πάνω από την Cataclysm 5.1.1 και όχι μετά από full wipe.

Κάνε ένα πλήρες wipe, γιατί μάλλον αυτό είναι το πρόβλημά σου. Εγώ χωρίς να έχω αλλάξει ακόμα μπαταρία είδα πολύ μεγάλη βελτίωση στη μπαταρία. Αφού πλέον ενεργοποίησα και το 4G, το οποίο παλιά το είχα κλειστό για να έχω μειωμένη κατανάλωση.

Siemens C25, Nokia 3330, Nokia 8310, Sony - Ericsson K500i, BenQ - Siemens EL71, Nokia 6288, Νοkia 5310 XpressMusic, Nokia 5800 XpressMusic, Samsung Galaxy 3 i5800, Sony Xperia Go, Vodafone Smart 4G (Yulong 8860u), Nexus 5, Nexus 5X LineageOS 15.0 (14/12/2017), Huawei P9 Lite (2017), Samsung S9+ 6GB/64GB, Samsung S20+ 8GB/128GB, Samsung S24 Ultra 12GB/1TB

Κάνε ένα πλήρες wipe, γιατί μάλλον αυτό είναι το πρόβλημά σου. Εγώ χωρίς να έχω αλλάξει ακόμα μπαταρία είδα πολύ μεγάλη βελτίωση στη μπαταρία. Αφού πλέον ενεργοποίησα και το 4G, το οποίο παλιά το είχα κλειστό για να έχω μειωμένη κατανάλωση.

Και βγήκε χθες καινούργια Cataclysm και ElementalX. ;)

Νομιζω τα βασικοτερα bug της εκδοσης αφορουν την καταναλωση μπαταριας (πόσο...αστειο καθε φορα να διαφημιζεται η καλυτερη διαχειριση της και στις δυο τελευταιες εκδοσεις του Android, οι χρηστες να υποφερουν μονο από τετοια bugs...!)

1. το WIfi και το battery drain για το οποιο υπαρχει ανοιχτο thread στο επισημο issue tracker εδω https://code.google.com/p/android/issues/detail?id=81501&colspec=ID%20Type%20Status%20Owner%20Summary%20Stars

Δωστε ιδιαιτερη προσοχη στο 2ο Post που δειχνει πως ακριβως αναπαραγεται το προβλημα και τον τροπο να το αποφυγουμε (αν και παλι η μπαρα με το ποσοστο στο battery usage θα συνεχισει να αυξανεται πλεον ψευδως(?) ενω στο history details θα εμφανιζεται πλεον σωστα διακεκομμενη τις ωρες του on/off)

2. Το..."παλιο καλο" από την lolipop εποχη mobile active radio bug που εχει αναφερθει κι αυτο επίσημα εδώ https://code.google.com/p/android/issues/detail?id=190396 και επίσης εχει γινει -πάλι...- δεκτο από την Google όπως και επί Lolipop χωρις ομως λύση ακομα και στην 6.0 :mad:

Δειτε χαρακτηριστικα το τελευταιο post του thread για οσους θελουν μια πρωτη γευση του προβληματος....

Btw, μια που τα bugs εχουν γινει επισημα assigned στο αντιστοιχο development τμημα, βαλτε ενα αστερακι στην σελιδα πανω αριστερα, ωστε να μεγαλωνει ο αριθμος των users και να ασχοληθουν να το προσφερουν σε επόμενη αναβαθμιση οσο γινεται πιο γρηγορα :worry:

Αυτό με τα ανακριβή ποσοστά το σκέφτηκα πριν λίγο όπου ενώ η μπάρα στην κατανάλωση μπαταρίας είναι συνεχόμενη όλη μέρα, στα αναλυτικά στατιστικά πατώντας στο ποσοστό, δείχνει χρόνο πχ 4 ώρες αντί για 12 που έχω το κινητό ανοιχτό από το πρωί...Επίσης, από την εμπειρία μου με ποσοστό 30% πχ σε μια εφαρμογή το κινητό δεν θα άντεχε ούτε οχτάωρο...Καποιες μερες ομως φαινεται οτι το υψηλο ποσοστο αντιστοιχει στην διαρκεια ζωης της μπαταριας γιατι εξαντλειται με ρυθμους...πολυβολου...! Το θέμα πάντως, πραγματικής κατανάλωσης η όχι, επιβάλλεται να διορθωθεί...

Μη γνωριζοντας την υπαρξη ξεχωριστου thread για την μπαταρια, παραθετω την δικη μου εμπειρια στο θεμα, από δυο post που ειχα γραψει προσφατα στο γενικο thread του κινητου.

Τουλαχιστον ακομα και με αυτα τα θεματα σημαντικου drain, το doze φαινεται να κανει σε ολους μας εμφανη διαφορά στη διαρκεια της μπαταριας προς το καλυτερο, σε σχεση με άλλες εκδοσεις android που περασαν από το κινητο, οποτε με τα σχετικα bug fixes που ελπιζουμε το συντομοτερο, μπορει τελικα να δουμε θαυματα...

Edited by dbal

Sony logo.gif

• 4 weeks later...
Πάρε μια μπαταρία από Κίνα που να λέει 3-4-5000 και φερτην να τη δούμε..πριν τη δούμε λοιπόν βγάλε και τα από πάνω αυτοκόλλητα να δεις τη πραγματική χωρητικότητα.. Επίσης η μπαταρία του g2 είναι γνωστό αλλά θέλει και μοντα..αν έχεις όρεξη για μοντες κανείς ότι θες..και αφού ή μπαταρία μπυ είχε πρόβλημα φυσικά και θα εμπιστευτω την αντιπροσωπεία παρά να πεταω λεφτά δεξιά και αριστερά .

Επίσης να σαι σίγουρος ότι αν μια μεγάλη μπαταρία ήταν συμβατή 2 χρόνια τωρα θα είχε κάνει θραύση στα foroum του nexus μας.

Διάβασα διάφορα. ...είδα διάφορα. .. αποφάσισα να κάνω και εγώ την "μοντα" που λες. Έχω παραγγείλει την μπαταρία και έρχεται. Για τα προβλήματα που αναφέρεις γιατί πράγμα μιλάς; nfc και ασύρματη φόρτιση; γιατί από ότι κατάλαβα κάπου έκανε λάθος το παλικάρι. Άλλος που το έχει κάνει στο reddit, λέει ότι όλα είναι ο.κ. Αν γνωρίζεις κάτι σε παρακαλώ να μου τι πεις ... Μην το "κάψω " ,γιατί δεν είναι εποχές για καινούργιο τηλέφωνο. :O

Ευχαριστώ.

Καλημέρα παιδιά, θέλω να αλλάξω την μπαταρία μέσω procordia. Θέλω να ερώτηση τα εξής αν κ ίσως έχουν ξαναγράφει.

Το κινητό μου είναι εντός εγγύησης αλλά δεν έχω την απόδειξη. Το αγόρασα από μέλος του φόρουμ.

1. Χρειάζεται η απόδειξη ή μέσω imei είμαι καλυμμένος;

2. Πόσο κοστίζει;

3. Πρέπει να το ξερουταρω;

Ευχαριστώ

Εγω παντως που το πηρα επισης ΜΤΧ απο μελος του myphone και δεν ειχε την αποδειξη, πηγε στο καταστημα αγορας και πηρε "βεβαιωση" που αναγραφει το IMEI, ημερομηνια αγορας κλπ στοιχεια.

Απο εκει και περα, εντος εγγυησης ειναι 15Ε και ναι, καλο ειναι να το εχεις full stock.

Sony logo.gif

Καλημέρα παιδιά, θέλω να αλλάξω την μπαταρία μέσω procordia. Θέλω να ερώτηση τα εξής αν κ ίσως έχουν ξαναγράφει.

Το κινητό μου είναι εντός εγγύησης αλλά δεν έχω την απόδειξη. Το αγόρασα από μέλος του φόρουμ.

1. Χρειάζεται η απόδειξη ή μέσω imei είμαι καλυμμένος;

2. Πόσο κοστίζει;

3. Πρέπει να το ξερουταρω;

Ευχαριστώ

Προσωπικά οηγα τον Αύγουστο.. Παλαιότερα είχα αλλαγή εντός εγγύησης το power button και το έχω αγορα από Αγγλία..

Τώρα για τη μπαταρία μου είπε ότι χωρίς την απόδειξη ελληνικού μαγαζιού δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα και έτσι πληρωσα 25 αντί για 15.

''Ipad mini 2''

• 2 weeks later...
Διάβασα διάφορα. ...είδα διάφορα. .. αποφάσισα να κάνω και εγώ την "μοντα" που λες. Έχω παραγγείλει την μπαταρία και έρχεται. Για τα προβλήματα που αναφέρεις γιατί πράγμα μιλάς; nfc και ασύρματη φόρτιση; γιατί από ότι κατάλαβα κάπου έκανε λάθος το παλικάρι. Άλλος που το έχει κάνει στο reddit, λέει ότι όλα είναι ο.κ. Αν γνωρίζεις κάτι σε παρακαλώ να μου τι πεις ... Μην το "κάψω " ,γιατί δεν είναι εποχές για καινούργιο τηλέφωνο. :O

Ευχαριστώ.

φίλε μου τελικά το έκανες έβαλες από LG g2 αν ναι πες μας εντυπώσεις και πως μπορεσες να το κάνεις γιατί ψάχνομαι και εγώ

Δεν το έχω κάνει ακόμη. .. περιμένω να έρθει η μπαταρία. .. (είναι κάπου νέα Υόρκη. .. :))

Όταν το κάνω αυτό σας πω. Έχω πάντως σκοπό να κάνω ότι λέει εδώ :

• 4 weeks later...
Δεν το έχω κάνει ακόμη. .. περιμένω να έρθει η μπαταρία. .. (είναι κάπου νέα Υόρκη. .. :))

Όταν το κάνω αυτό σας πω. Έχω πάντως σκοπό να κάνω ότι λέει εδώ :

το εκανες τελικα αρχηγε η οχι ακομα ?:O

το εκανες τελικα αρχηγε η οχι ακομα ?:O

Ήρθε η μπαταρία. Ήταν απάτη , μιας και δεν είχε το εξόγκωμα που έχει του LG g2 (σαν έξτρα χωρητικότητα, είχαν βάλει απλά ένα πλαστικό. ) κάποιοι λένε ότι υπάρχει και τέτοια, δηλαδή φλατ με την ίδια χωρητικότητα, εγώ δεν το πιστεύω, τέλος πάντων, παρόλο αυτό συνέχισα. ...

Αρχικά να σας πω ότι στο μέγεθος χωράει ακριβώς, δεν, έσπασα τίποτα. Αρκεί να βγάλεις το πλακετακι που έχει την φυσά που κουμπώνει στο κινητό. Αυτο με κάποιο τρόπο πρέπει να το χωρέσεις στο χώρο που είναι το μικρόφωνο στο κάτω μέρος. (δεν προλαβα:p) Στην συνέχεια πήρα την πλακέτα από την παλιά του nexus 5 και προσπάθησα να την κολλήσω στην καινούρια. (Το έκανα γιατί η πολικότητα των μπαταριών είναι ανάποδη και δεν ξέρω αν το ηλεκτρονικό της μιας (LG g2) μπορούσε να παίξει στο κινητό ) ο ένας πόλος (-) κόλλησε κανονικά, ο δεύτερος με τίποτα , εχω τη αίσθηση οτι θέλει ψυχρή κόλληση. Καλό είναι να γίνει και στους δύο πόλους ψυχρή... Με αποτέλεσμα να μην μπορώ να το δοκιμάσω. Θα επανέλθω όμως.

Μέχρι τότε πήρα μια από ένα σκρουτζομαγαζο καινούρια. ... 14€ και πάει μια χαρά. . Περίπου 2,5 με 3 ώρες sot. Όλα ανοιχτά. .. στην μέση φωτεινότητα στοκ root . (Απο 1,45 με 2 Μαξ. 2 ετων το κινητό..)

Υ.Γ. αν το καταφέρω θα ανεβάσω τον τρόπο.

Ήρθε η μπαταρία. Ήταν απάτη , μιας και δεν είχε το εξόγκωμα που έχει του LG g2 (σαν έξτρα χωρητικότητα, είχαν βάλει απλά ένα πλαστικό. ) κάποιοι λένε ότι υπάρχει και τέτοια, δηλαδή φλατ με την ίδια χωρητικότητα, εγώ δεν το πιστεύω, τέλος πάντων, παρόλο αυτό συνέχισα. ...

Αρχικά να σας πω ότι στο μέγεθος χωράει ακριβώς, δεν, έσπασα τίποτα. Αρκεί να βγάλεις το πλακετακι που έχει την φυσά που κουμπώνει στο κινητό. Αυτο με κάποιο τρόπο πρέπει να το χωρέσεις στο χώρο που είναι το μικρόφωνο στο κάτω μέρος. (δεν προλαβα:p) Στην συνέχεια πήρα την πλακέτα από την παλιά του nexus 5 και προσπάθησα να την κολλήσω στην καινούρια. (Το έκανα γιατί η πολικότητα των μπαταριών είναι ανάποδη και δεν ξέρω αν το ηλεκτρονικό της μιας (LG g2) μπορούσε να παίξει στο κινητό ) ο ένας πόλος (-) κόλλησε κανονικά, ο δεύτερος με τίποτα , εχω τη αίσθηση οτι θέλει ψυχρή κόλληση. Καλό είναι να γίνει και στους δύο πόλους ψυχρή... Με αποτέλεσμα να μην μπορώ να το δοκιμάσω. Θα επανέλθω όμως.

Μέχρι τότε πήρα μια από ένα σκρουτζομαγαζο καινούρια. ... 14€ και πάει μια χαρά. . Περίπου 2,5 με 3 ώρες sot. Όλα ανοιχτά. .. στην μέση φωτεινότητα στοκ root . (Απο 1,45 με 2 Μαξ. 2 ετων το κινητό..)

Υ.Γ. αν το καταφέρω θα ανεβάσω τον τρόπο.

Μάλιστα περίπλοκο μου φένετε μιας και δεν γνωρίζω από κολλήματα, με την καινούρια μπαταρία μόνο δυόμισι ώρες; ρε παιδιά εγώ με το z3 compact έχω περίπου έξι με εξιμηση ώρες τόσο κακή αυτονομία έχει;

Να αναφέρω ότι ή μπαταρία δεν ξερω κατά ποσό είναι original. Επίσης ότι έχω τα πάντα ανοιχτά όλη μέρα.... Από Bluetooth στο ρολόι ,στο αμάξι, δεδομένα, WiFi, GPS.... ,location. Google now..

Ε, λίγο δεν το λες.

Προσωπικά νομίζω ότι 2,5-3 ώρες sot είναι μια χαρά. Εγώ σήμερα θα στήσω το δικό μου με τη νέα μπαταρία, οπότε σε μερικές ημέρες θα έχω συμπεράσματα.

Siemens C25, Nokia 3330, Nokia 8310, Sony - Ericsson K500i, BenQ - Siemens EL71, Nokia 6288, Νοkia 5310 XpressMusic, Nokia 5800 XpressMusic, Samsung Galaxy 3 i5800, Sony Xperia Go, Vodafone Smart 4G (Yulong 8860u), Nexus 5, Nexus 5X LineageOS 15.0 (14/12/2017), Huawei P9 Lite (2017), Samsung S9+ 6GB/64GB, Samsung S20+ 8GB/128GB, Samsung S24 Ultra 12GB/1TB

• The title was changed to [Nexus 5 / 5X] Μπαταρία: Οι εμπειρίες σας με τη συσκευή