Jump to content

[Nexus 5 / 5X] Μπαταρία: Οι εμπειρίες σας με τη συσκευή

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Τι ενοεις μονιμως ανοιχτη ?

Μπαινω ταπατοκ , τουιτερ , vk . Κανονικα . Δεν κανω καποιο τεστ . Δεν βλεπεις τα mb απο ταπατοκ , τουιτερ , vk , utube ?

Δεν σε καταλαβα καθολου να σου πω την αληθεια :p

Μπορείς απο τισ ρυθμίσεις να βάλεις την οθόνη να μην σβήνει καθόλου . αυτό σε ρωτησα αν έκανες η απλα χρησιμοποιήσες το τηλ σερφαρισμα ομιλία φωτογραφίες κλπ κλπ

device nexus 5

rom purity 4.4.3

kernel code_blue r 172

• Απαντήσεις 976
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Μπορείς απο τισ ρυθμίσεις να βάλεις την οθόνη να μην σβήνει καθόλου . αυτό σε ρωτησα αν έκανες η απλα χρησιμοποιήσες το τηλ σερφαρισμα ομιλία φωτογραφίες κλπ κλπ

Οχι βρε ψηλε , κανονικα . Σιγα μην το βαλω και στο ψυγειο να ειναι στους 5 βαθμους η μπαταρια :p

Η οθονη κλεινει μετα απο ενα λεπτο.

Τωρα ειμαι στο πισι , πχ πριν που το αφησα ειχε 71% , με 2+ ωρες οθονη απο το μεσημερι.

Στο gsam στην 5.0.χ οταν επεφτε απο το 100% στο 99% εδειχνε καπου στις 6.30-6.50 ακομα ωρες. Στην 5.1 δειχνει καπου στις 7.20-7.30 ωρες. Οποτε ναι μετα απο μερες εχω αρκετες πληροφοριες να πω οτι βελτιωθηκε λιιιγο ακομα η μπαταρια.

Σε 24ωρη ή 48ωρη χρηση αποκλειεται να βγαλει 7.30 ωρες λογω ειδοποιησεων κτλ αλλα θεωρητικα αμα το πηγαινες απο το 100 στο 0 χωρις να το αφησεις απο τα χερια σου καπου εκει ειναι η μπαταρια (αμα δεν βαλουμε και οτι θα βαρουσε 40αρια βαθμους το κινητο :p:p )και πεφτει αναλογα με την χρηση και την χρηση στον χρονο πριν μπει ξανα για φορτιση.

Επισης , βελτιωθηκε στο idle και εφτασε σε επιπεδα κιτ κατ ( αμα εξαιρεσεις οτι χθες ειχα ενα παραξενο drain 13% :p ) και παρολο που ηταν σε περιοδο καλιμπραρισματος η μπαταρια. Μονο 2% σε 9-10 ωρες χωρις wifi ή data.

demosthenes ισως αυτο να χρειαζεται η μπαταρια σου για να παρει λιγο τα πανω της. Ενα καλο καλιμπραρισμα , με καμια εφαρμογη απο το store . Εγω το κανω manual για 5-6 μερες :p

οντως με την 5.1 ειναι αρκετα καλυτερη η μπαταρια το χω παρατηρησει και γω :O

Xperiaλόγος

Optimuλόγος

Motoλόγος

Μηλοφωνολόγος

Ascendολόγος

Με 5.1 χτυπαω 3μιση με 4 ωρες οθονη παντως... Stock τελειως...

Σε ποσεσ ωρεσ απο την τελευταια φορτιση

device nexus 5

rom purity 4.4.3

kernel code_blue r 172

Ρε παίδες τι έχει παιχτεί με την μπαταρία στην 5.1??

Νόμιζα είναι ιδέα μου αλλά βλέπω το έχουν παρατηρήσει κι άλλοι εδώ μέσα.........πραγματικά μιλάμε για μεγάλη βελτίωση!!!!

Σε standby τώρα 5 ώρες έχει πέσει 2%!!!!

Επίσης, δεν ξέρω αν το έχει παρατηρήσει κάποιος άλλος, αλλά σε εμένα φαίνεται ότι έχει αυξηθεί και η ένταση του ήχου!!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

• 4 weeks later...

Παιδιά η μπαταρία είναι τραγική η μου φαίνεται; το έχω idle έχω πχ 70% το πιάνω στα χέρια μου μπαίνω 5 λεπτά Facebook ας πούμε και πέφτει στο 65% έτσι για πλάκα. Τι γίνεται; αν δοκιμάσω καμία slim η καμία άλλη custom θα δω διαφορά; είμαι με stock + root.

Η kit kat είχε καλύτερη μπαταρία; πήρα το Nexus με lollipop

Προφανώς η εφαρμογή facebook είναι αρκετά ενεργοβόρα.

Πάντως με μια 'καλή' custom σε συνδυασμό με έναν kernel θα έχεις μεγαλύτερη αυτονομία.

Edited by Gringo
Smile...

5.1 στοκ στο 1/3 μονο wifi. Πρεπει να πηγαίνει καλύτερα αλλά δεν μπορω να πω με σιγουριά. Παλι κανει κάτι κουλα με το σήμα αρα μπορεί να πήγαινε και καλύτερα

[ATTACH]59033[/ATTACH]

[ATTACH]59032[/ATTACH]

[ATTACH]59031[/ATTACH]

[ATTACH]59030[/ATTACH]

[ATTACH]59029[/ATTACH]

Σόρρυ κιόλας αλλά αυτά τα στοιχεία δεν μου λένε τίποτα εμένα...δεν έχεις κάνει καθόλου χρήση ίντερνετ !!! Έχεις ανοίξει 4 προγράμματα σε 9:30 ώρες και η κατανάλωση δεδομένων σου αντιστοιχούν σε μόλις 2-3 λεπτά χρησιμοποίησης αυτών των εφαρμογών. Ένα απλό βιντεάκι στο youtube να ανοίξει κανείς του καταναλώνει min.20mb μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα...συνεπως εδω μας δείχνεις εσυ τι κάνει το κινητό αν είναι ανοιχτή η οθόνη και δεν λειτουργεί τπτ άλλο...φαίνεται εξάλλου και από την κατανάλωση σε mA που δείχνει η φωτογραφία σου.

Edited by aggelosn

Προφανώς η εφαρμογή facebook είναι αρκετά ενεργοβόρα.

Πάντως με μια 'καλή' custom σε συνδυασμό με έναν kernel θα έχεις μεγαλύτερη αυτονομία.

Πρότεινε μου κάτι σε παρακαλώ να τα φλασαρω αμέσως μόλις πάω σπίτι γιατί είναι τραγικά τα πράγματα. Ούτε 2 ώρες οθόνη δε φτάνω

Σόρρυ κιόλας αλλά αυτά τα στοιχεία δεν μου λένε τίποτα εμένα...δεν έχεις κάνει καθόλου χρήση ίντερνετ !!! Έχεις ανοίξει 4 προγράμματα σε 9:30 ώρες και η κατανάλωση δεδομένων σου αντιστοιχούν σε μόλις 2-3 λεπτά χρησιμοποίησης αυτών των εφαρμογών. Ένα απλό βιντεάκι στο youtube να ανοίξει κανείς του καταναλώνει min.20mb μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα...συνεπως εδω μας δείχνεις εσυ τι κάνει το κινητό αν είναι ανοιχτή η οθόνη και δεν λειτουργεί τπτ άλλο...φαίνεται εξάλλου και από την κατανάλωση σε mA που δείχνει η φωτογραφία σου.

Οτι να ναι ψηλέ...

Κοιτά καλύτερα, μπροστά στα μάτια σου ειναι.

Άκου καθόλου χρήση ίντερνετ που αντιστοιχεί σε 2-3 λεπτα.....

Edit μη κοιτάς ποσο καίει σε mb το ταπατοκ γιατί δεν καίει τίποτα και ο όπερα γιατί εχει επιλογη για εξοικομηση δεδομένων.

Κοιτά και το ποστ 827 που είναι μέχρι το 66% και αυτο αλλά σε 5.30 ώρες να δέις οτι δεν ξέρεις τι λες.

Φιλικά πάντα.

Edited by mario27

Πρότεινε μου κάτι σε παρακαλώ να τα φλασαρω αμέσως μόλις πάω σπίτι γιατί είναι τραγικά τα πράγματα. Ούτε 2 ώρες οθόνη δε φτάνω

Αυτό που προτείνω είναι να δοκιμάσεις 3-4 απ τις πολυσυζητημένες rom που αναφέρονται στο αντίστοιχο θέμα Τροποποιησεις/Βελτιώσεις για το NEXUS 5 και να δεις τι σε βολεύει.

Προσωπικά μ'αρέσει ο στοκ χαρακτήρας της cataclysm. Μαζί με elementalx kernel είμαι μέσω όρο στις 4:15 οθόνη. Βέβαια ο χρόνος αναμμένης οθόνης έχει διακυμάνσεις ανάλογα πως χρησιμοποιείς το τηλέφωνο.

Πάντως για τις 2 ώρες που αναφέρεις πολλά μπορεί να παίζουν ρόλο.

Edited by Gringo
Smile...

• 1 month later...
Πώς πετυχαίνεις αυτό το αποτέλεσμα;

Siemens C25, Nokia 3330, Nokia 8310, Sony - Ericsson K500i, BenQ - Siemens EL71, Nokia 6288, Νοkia 5310 XpressMusic, Nokia 5800 XpressMusic, Samsung Galaxy 3 i5800, Sony Xperia Go, Vodafone Smart 4G (Yulong 8860u), Nexus 5, Nexus 5X LineageOS 15.0 (14/12/2017), Huawei P9 Lite (2017), Samsung S9+ 6GB/64GB, Samsung S20+ 8GB/128GB, Samsung S24 Ultra 12GB/1TB

Γενικά νομίζω ότι το νέους έχει καλή αυτονομία πλέον και σε στοκ λολλιποπ 5.0.2 και μετά. Της κοπέλας μου βγάζει άνετα τη μέρα.

• 1 month later...

καλησπερα , εχει δοκιμασει κανεις αυτην εδω http://www.batteries.gr/product.asp?catid=5156 ?

πιστευεται θα υπαρχει διαφορα απο την δικια του ?

καλησπερα , εχει δοκιμασει κανεις αυτην εδω http://www.batteries.gr/product.asp?catid=5156 ?

πιστευεται θα υπαρχει διαφορα απο την δικια του ?

Γενικα προτεινεται αλλαγη μπαταριας με ιδια μανισια και καλης ποιοτητας. Google it πριν κανεις καποια κινηση, δες reviews, κλπ.

Γενικα προτεινεται αλλαγη μπαταριας με ιδια μανισια και καλης ποιοτητας. Google it πριν κανεις καποια κινηση, δες reviews, κλπ.

να σαι καλα , μαλλον θα παω να βαλω τη μαμα

• 2 weeks later...

επανερχομαι , καινουρια μπαταρια μαμα , θετικες εντυπωσεις

φορτιζα 2,5 φορες τη μερα τη παλια και με ιδια χρηση πλεον κανω 1 - 1,5 φορτιση την ημερα.

σιγουρα μεγαλη διαφορα απο πριν , κοστος 15 ευρω με αποδειξη εντος 2ετιας

κι αν ειστε τυχεροι ισως σας αλλαξουν καπακι πισω και πλαισιο οθονη αν σπασουν οπως εμενα κατα τη αποσυναρμολογηση

Edited by nikoskoroblos

• The title was changed to [Nexus 5 / 5X] Μπαταρία: Οι εμπειρίες σας με τη συσκευή