MaXAiRO Δημ. March 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2014 Undervolting με ποιο πρόγραμμα κάνουμε? Ασφαλείς τιμες ποιες είναι? Εγώ μέχρι πριν 2 βδομάδες είχα undervolt σταθερά στο - 75mV χωρίς κανένα πρόβλημα. Δοκίμασα στο - 100 κι ενώ δούλευε μια χαρά για αρκετές μέρες, άρχισα να έχω reboot 3-4 φορές τη μέρα. Τώρα δεν έχω καθόλου. Διαφορά στην μπαταρία ζήτημα να είχα ένα τέταρτο παραπάνω screen on time. Παράθεση Model: OnePlus 8T Lunar Silver 12/256 (kebab) ROM: OxygenOS v11.0.11.11.KB05AA (Android 11) Mods: Magisk v23 + Riru + LSPosed Recovery: TWRP 3.5.2_11 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainMorgan Δημ. March 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2014 Το undervolting είναι κυρίως για τις θερμοκρασίες, πράγμα που το N5 δεν έχει κανένα θέμα. Το Ν4 είχε κάτι τέτοια θεματάκια κι εκεί όντως βοηθούσε. Στο θέμα της μπαταρίας είναι αμφίβολο αν το undervolting προσφέρει κάτι, και αν το κάνει, όπως λέει και ο MaXAiRO η διαφορά είναι ελάχιστη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnannis Δημ. March 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2014 Για το UV θα συμφωνήσω , μάλλον δεν αξίζει το ρίσκο. Παιδιά σήμερα είχα ΑΘΛΙΑ αυτονομία. http://i58.tinypic.com/2n151j5.png http://i58.tinypic.com/35jfd5l.png http://i57.tinypic.com/4viqzk.png Γιατί τόση κατανάλωση απο την ετοιμότητα κυψέλης? Βέβαια σήμερα ήμουν πολλές ώρες σε υπόγειο με σήμα καθόλου (ίσως καποιες στιγμές οριακό), αυτό μπορεί να έχει τόσο σημαντικό αντίκτυπο στην μπαταρία? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioannis_m Δημ. March 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2014 Eννοείτε ότι αυτό είναι ο λόγος που σου έφαγε μπαταρία τόσο.Όταν δεν έχει καλό σήμα ψάχνει συνέχεια για καλύτερο σήμα και καταναλώνει πολύ πράμα.:) Παράθεση Will keep updating....Galaxy S out of the box 2.1 Eclair JM5 Cos,2.2.1 Froyo JS3 + SPEEDMOD KERNEL-k13c-500hz + Clockwork Mod,Slim ICS + Semaphore Kernel + JVU modem,Slim Bean 4.1.2 + Semaphore 2.6.0.s,Cyanogen 10.1 + Semaphore 2.9.23 ....10.2 etc....,Cyanogenmod 11 snapshot M4 + Neo kernel cma 415mb. :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnannis Δημ. March 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2014 Ε, αλλά τόσο πολύ? Μην κοιτάς που στο scrnshot είναι 24% (όταν η μπατ είναι 5) όταν η μπαταρία ηταν στο 25 η ετοιμότητα κυψ. ηταν 29% απίστευτα νούμερα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ntenteras Δημ. March 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2014 Για υπόγειο και για Real racing 3 είναι νορμάλ οι ώρες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnannis Δημ. March 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2014 Ε ΡΡ3 έπαιξαν λίγο μπορω να πω. Απλα θα τσεκαρω τις ώρες και το ΣΚ που θα είμαι σε φυσιολογικές καταστασεις σήματος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. March 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2014 Λοιπόν.. Τι να πιστέψω; Παράθεση Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnannis Δημ. March 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2014 Μήπως το ενα μετράει απο τη στιγμη που το εβγαλες απο την πρίζα ενω το άλλο μετράει απο επανεκκίνηση ή κάτι άλλο τέλος πάντων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. March 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2014 Μήπως το ενα μετράει απο τη στιγμη που το εβγαλες απο την πρίζα ενω το άλλο μετράει απο επανεκκίνηση ή κάτι άλλο τέλος πάντων Το gsam battery το έχω ρυθμίσει να μετρά από τη τελευταία full φόρτιση Παράθεση Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnannis Δημ. March 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2014 Ε τοτε το κινητό μετράει απο κάποιο άλλο συμβάν, ή ακόμη μπορεί η εφαρμογή σου να μηδενίζει όταν αρχίζει η φόρτιση κι όχι όταν ολοκληρώνεται. αλλά σε κάθε περιπτωση εγώ θα εμπιστευομουν τη μέτρηση του κινητού κι όχι της εφαρμογής Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mindfield Δημ. March 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2014 Μετα απο απεγκατάσταση του Facebook app, οι συνηθισμένες 4μιση ώρες οθόνης σε κάθε κύκλο φόρτισης, έγιναν 5+ Ακόμα και αν δεν σας εμφανίζεται στα στατιστικά της μπαταρίας, αν πατε μια βόλτα απο τις ρυθμίσεις-->developer options-->Process Stats θα δείτε ότι συνήθως είναι πρώτο στην λίστα με της ενεργές διαδικασίες... :worry: Παράθεση Κώστας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nagata Δημ. March 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2014 Σε fix οφείλεται το γρήγορο άδειασμα της μπαταρίας του nexus 5 http://www.phonearena.com/news/Google-working-on-a-fix-for-Nexus-5-battery-drain_id53599 Παράθεση 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnannis Δημ. March 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2014 http://i61.tinypic.com/w96x5j.jpg Να τα μας πάλι.... Μια φορά να βγάλω πανω απο 3μιση ώρες δεν γίνεται. Γιατί έτσι ρε παιδιά όλο κάτι μου τρώει την μπαταρία Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
souliar Δημ. March 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2014 Μετα απο 20μερες με το κινητο,πρωτη φορα που πιανω 4+ ωρες οθονη με μια μερα μπαταρια,ειμαι very happy:D [ATTACH]42126[/ATTACH] [ATTACH]42127[/ATTACH] Παράθεση Samsung S8 Plus midnight black Nexus 5 red 16GB Rom Nougat 7.1 aosp [ pixel setup ] TWRP : 3.0.2-0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. March 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2014 [ATTACH]42227[/ATTACH][ATTACH]42228[/ATTACH] Καλούτσικα μου φαίνεται για χρήση χωρίς wifi με ανοιχτό συνέχεια 3g data slimkat-hells kernel Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sheik Δημ. March 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2014 [ATTACH]42227[/ATTACH][ATTACH]42228[/ATTACH] Καλούτσικα μου φαίνεται για χρήση χωρίς wifi με ανοιχτό συνέχεια 3g data slimkat-hells kernel Εχεις κλειστο Google Now ε; Παράθεση From the dawn of our species, Man has been blessed with curiosity. Our most precious gift, without exception, is the desire to know more - to look beyond what is accepted as the truth and to imagine what is possible. --Alvar Hanso-- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrissa Δημ. March 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2014 Παιδιά πόση ώρα θέλει να φορτίσει;; Παράθεση :shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efrai Δημ. March 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2014 Παιδιά πόση ώρα θέλει να φορτίσει;; Όχι παραπάνω από 2,Δημήτρη. Παράθεση Sharing is caring/Spread the knowledge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ntenteras Δημ. March 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2014 Με τον φορτιστη 1.2Α που σου δινει απο εντελως αδεια η μπαταρια παει στο 100% σε 1 ωρα και 40 λεπτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. March 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2014 Προσθέστε και ένα μισάωρο ακόμη. Είχα κάνει restart κ δε μέτρησε Παράθεση Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnannis Δημ. March 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2014 Τελείως μαμισιος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. March 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2014 Τα κλασικά για την ώρα. Μόνο root Παράθεση Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnannis Δημ. March 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2014 ...και εγώ με Franco βγάζω 4.30 και νομιζω οτι χτυπησα βλεβα χρυσού.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. March 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2014 Με τι χρήση; Παράθεση Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts