demosthenes7 Δημ. May 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2014 Φυσικα και συνεργαζεται....μη σου πω οτι με custom roms γενικα ολοι οι kernel εχουν καλυτερα αποτελεσματα,οχι οτι με stock δεν εχουν,αλλα οι custom ειναι ποιο βελτωμενες οποτε εχουμε και καλυτερα αποτελεσματα,για παραδειγμα ο elementalX με την carbon τα σπαει και απο ταχυτητα και απο μπαταρια....:) μιας και βαριεμαι ασ τον δοκιμασω ευχαριστω πολυ Παράθεση device nexus 5 rom purity 4.4.3 kernel code_blue r 172 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
souliar Δημ. May 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2014 μιας και βαριεμαι ασ τον δοκιμασω ευχαριστω πολυ Αν θες την γνωμη μου μην αλαξεις τιποτα στον aroma installer,αστα απως τα εχει ο dev! :) Παράθεση Samsung S8 Plus midnight black Nexus 5 red 16GB Rom Nougat 7.1 aosp [ pixel setup ] TWRP : 3.0.2-0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demosthenes7 Δημ. May 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2014 Αν θες την γνωμη μου μην αλαξεις τιποτα στον aroma installer,αστα απως τα εχει ο dev! :) τα αφίσα οπως ειναι αλλα τετοια σκορ δεν βγαζω με τιποτα (32326) εβγαλα μηπωσ ειναι και ο καρμπον που βοηθαει Παράθεση device nexus 5 rom purity 4.4.3 kernel code_blue r 172 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
souliar Δημ. May 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2014 τα αφίσα οπως ειναι αλλα τετοια σκορ δεν βγαζω με τιποτα (32326) εβγαλα μηπωσ ειναι και ο καρμπον που βοηθαει δεν εχω carbon σε αυτο το bench.....ειμαι με stock....να ξερεις οτι στα bench παιζουν πολλα ρολο,οπως για παραδειγμα η θερμοκρασια τις cpu τις μπαταριας,αστο να κρυωσει λιγο να κατσει καλα ο kernel κα ξαναπροσπαθησε και θα δεις..:lol: Παράθεση Samsung S8 Plus midnight black Nexus 5 red 16GB Rom Nougat 7.1 aosp [ pixel setup ] TWRP : 3.0.2-0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navouxodonosoras Δημ. May 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2014 (edited) Γιατί να κλειδώσεις bootloader? Σκέτη stock εδώ. ( τη rootαρεις φλασάροντας απλώς ένα SuperSU μέσω recovery ) Stock rootαρισμένη με busybox και odexed εδώ και εδώ. Αρουτάριστη επίσης σε odexed και deodexed μορφή εδώ. Αλλιώς Kangakat, roootαρισμένη έτοιμη σε odexed/deodexed με απειροελάχιστες αλλαγές ( ουσιαστικά σκέτη στοκ είναι ). Οι deodexed σε απασχολούν μόνο αν ασχοληθείς με themes κλπ. 'Ολες είναι σε μορφή flashable zip οπότε τις ρίχνεις απλά μέσω recovery. Δεν διατυπωσα σωστα την ερωτηση και γιαυτο φανηκε σαν να θελω να τον κλειδωσω αλλα εννοουσα το αντιθετο. Απλα ψαχνω πλεον τον απολυτο συνδυασμο σταθερης ρομ και καλης αυτονομιας. Τις παραμετροποιησεις θα τις καν με xposed,gravity κτλ...Σευχαριατω πολυ για τον κοπο σου captain...Περασα piurity με linaro αλλα δεν βλεπω προκοπη.Μου εφαγε 3% ενω δεν εκανα τπτ.Προσπαθησα απλα να κανω μια κληση..Τα gapps ειναι μεσα; Edited May 25, 2014 by navouxodonosoras Παράθεση EVERYTHING YOU KNOW IS WRONG! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainMorgan Δημ. May 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2014 Δεν διατυπωσα σωστα την ερωτηση και γιαυτο φανηκε σαν να θελω να τον κλειδωσω αλλα εννοουσα το αντιθετο. Απλα ψαχνω πλεον τον απολυτο συνδυασμο σταθερης ρομ και καλης αυτονομιας. Τις παραμετροποιησεις θα τις καν με xposed,gravity κτλ...Σευχαριατω πολυ για τον κοπο σου captain...Περασα piurity με linaro αλλα δεν βλεπω προκοπη.Μου εφαγε 3% ενω δεν εκανα τπτ.Προσπαθησα απλα να κανω μια κληση.. Για να βγάλεις συμπεράσματα για τη μπαταρία χρειάζεται 1-2 κύκλους φόρτισης τουλαχιστον με κάθε αλλαγή κερνελ/Ρομ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
souliar Δημ. May 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2014 Για να βγάλεις συμπεράσματα για τη μπαταρία χρειάζεται 1-2 κύκλους φόρτισης τουλαχιστον με κάθε αλλαγή κερνελ/Ρομ. Συμφωνω απολυτα Captain...εγω με code blue μετα απο τρεις φορτισεις ειδα διαφορα,το ιδιο και με elementalX,και ειναι και λογικο,πρεπει να προσαρμοστει και ο kernel και η εκαστοτε rom! Παράθεση Samsung S8 Plus midnight black Nexus 5 red 16GB Rom Nougat 7.1 aosp [ pixel setup ] TWRP : 3.0.2-0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spdrosin Δημ. May 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2014 Φλασαρα των elemental 0.39 και εκανα ενα bench,όχι οτι σημαίνει κάτι αλλά βγάζω το καπέλο στον flar2 έχει πετύχει το απόλυτο για εμένα,υψηλές επιδόσεις,σταθερότητα και καλη μπαταρία!!! Υ.Γ stock rom - exposed - gravity box - z2 patch [ATTACH]45431[/ATTACH] 0.39 ; Πού τον βρήκες; 0.38 ειναι η εκδοση ρε συ. :wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
souliar Δημ. May 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2014 (edited) 0.39 ; Πού τον βρήκες; 0.38 ειναι η εκδοση ρε συ. :wacko: χαχαχαχ βγηκε 0.39 δεν την ειδες..... :) http://forum.xda-developers.com/google-nexus-5/orig-development/kernel-elementalx-n5-0-23-t2519607/page843 Οριστε και το link....καλο ειναι να ψαχνομαστε γενικα πριν πουμε κατι ε........:p Edited May 25, 2014 by souliar Παράθεση Samsung S8 Plus midnight black Nexus 5 red 16GB Rom Nougat 7.1 aosp [ pixel setup ] TWRP : 3.0.2-0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navouxodonosoras Δημ. May 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2014 Συμφωνω απολυτα Captain...εγω με code blue μετα απο τρεις φορτισεις ειδα διαφορα,το ιδιο και με elementalX,και ειναι και λογικο,πρεπει να προσαρμοστει και ο kernel και η εκαστοτε rom![/quote Αυτο που θελω ειναι 5 ωρες ανοιχτη οθονη πολλα ζηταω;Ενα συνσυασμο ψαχνω και μαλλον η βαση θα πρεπει να ναι η στοκ ρομ. ----- προσθήκη μηνύματος 10 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Φλασαρα των elemental 0.39 και εκανα ενα bench,όχι οτι σημαίνει κάτι αλλά βγάζω το καπέλο στον flar2 έχει πετύχει το απόλυτο για εμένα,υψηλές επιδόσεις,σταθερότητα και καλη μπαταρία!!! Υ.Γ stock rom - exposed - gravity box - z2 patch [ATTACH]45431[/ATTACH] Απο μπαταρια πως παει;To Ζ2 patch που το βρισκουμε; Παράθεση EVERYTHING YOU KNOW IS WRONG! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
souliar Δημ. May 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2014 Συμφωνω απολυτα Captain...εγω με code blue μετα απο τρεις φορτισεις ειδα διαφορα,το ιδιο και με elementalX,και ειναι και λογικο,πρεπει να προσαρμοστει και ο kernel και η εκαστοτε rom![/quote Αυτο που θελω ειναι 5 ωρες ανοιχτη οθονη πολλα ζηταω;Ενα συνσυασμο ψαχνω και μαλλον η βαση θα πρεπει να ναι η στοκ ρομ. ----- προσθήκη μηνύματος 10 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Απο μπαταρια πως παει;To Ζ2 patch που το βρισκουμε; Απο μπαταρια για την 0.39 εκδοση δεν μπορω να εχω αποψη,καθως μολις πριν 1ωρα την φλασαρα,για τα Z2 bionic & dalvik patches στο XDA - nexus 5 - general θα τα βρεις εκει μαζι με οδηγιες εγκαταστασεις..... Παράθεση Samsung S8 Plus midnight black Nexus 5 red 16GB Rom Nougat 7.1 aosp [ pixel setup ] TWRP : 3.0.2-0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spdrosin Δημ. May 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2014 χαχαχαχ βγηκε 0.39 δεν την ειδες..... :) http://forum.xda-developers.com/google-nexus-5/orig-development/kernel-elementalx-n5-0-23-t2519607/page843 Οριστε και το link....καλο ειναι να ψαχνομαστε γενικα πριν πουμε κατι ε........:p Μπήκα από το κινητό και είδα στο νήματο πρώτο ποστ αν εχει ενημερωθεί με έκδοση 0.39. Λες να ρώτησα έτσι; :wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navouxodonosoras Δημ. May 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2014 Απο μπαταρια για την 0.39 εκδοση δεν μπορω να εχω αποψη,καθως μολις πριν 1ωρα την φλασαρα,για τα Z2 bionic & dalvik patches στο XDA - nexus 5 - general θα τα βρεις εκει μαζι με οδηγιες εγκαταστασεις..... Μηπως ελυσε και το προβλημα του drain στο double tap to wake σαυτη την εκδοση οπως αναφερθηκε σε προηγουμενο ποστ που ελεγε οτι ειναι κοντα στο να λυσει το προβλημα; ----- προσθήκη μηνύματος 19 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Φλασαρα των elemental 0.39 και εκανα ενα bench,όχι οτι σημαίνει κάτι αλλά βγάζω το καπέλο στον flar2 έχει πετύχει το απόλυτο για εμένα,υψηλές επιδόσεις,σταθερότητα και καλη μπαταρία!!! Υ.Γ stock rom - exposed - gravity box - z2 patch [ATTACH]45431[/ATTACH] Αν δε σου κανει κοπο μου δινεις το link για τα z2 patches;Δουλευει σε στοκ ε; Παράθεση EVERYTHING YOU KNOW IS WRONG! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amanwithaplan Δημ. May 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2014 Παιδιά εαν έχω custom kernel θα μπορώ να πάρω ota? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navouxodonosoras Δημ. May 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2014 Απο μπαταρια για την 0.39 εκδοση δεν μπορω να εχω αποψη,καθως μολις πριν 1ωρα την φλασαρα,για τα Z2 bionic & dalvik patches στο XDA - nexus 5 - general θα τα βρεις εκει μαζι με οδηγιες εγκαταστασεις..... Βρηκα ενα z2 one zip και ενα separate zip.Ποιο απο τα δυο; Παράθεση EVERYTHING YOU KNOW IS WRONG! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
souliar Δημ. May 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2014 (edited) Μηπως ελυσε και το προβλημα του drain στο double tap to wake σαυτη την εκδοση οπως αναφερθηκε σε προηγουμενο ποστ που ελεγε οτι ειναι κοντα στο να λυσει το προβλημα; ----- προσθήκη μηνύματος 19 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Αν δε σου κανει κοπο μου δινεις το link για τα z2 patches;Δουλευει σε στοκ ε; Δες εδω http://forum.xda-developers.com/google-nexus-5/general/mod-dalvik-bionic-library-optimization-t2537299 δες τις σελιδες προς την μεση περιπου εχει και τα Ζ2,αυτα που εχει στην αρχικη ειναι του motoX τα οποια ειναι εξισου καλα,ειμαι εκτος και απανταω απο το κινητο οποτε δεν μπορω να ψαξω με ευκολια...:) Για την μπαταρια λενε πως εχει λιγοτερο drain,αλλα οχι οτι εχει λυθει το προβλημα.... Παιδιά εαν έχω custom kernel θα μπορώ να πάρω ota? Οχι δεν μπορεις........ ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Βρηκα ενα z2 one zip και ενα separate zip.Ποιο απο τα δυο; ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- [/color]εδω στα εχω και τα δυο...http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=50753782&postcount=884 :) φλασαρεις και τα δυο και μετα κανεις wipe dalvik wipe cashe!!! Edited May 25, 2014 by souliar Παράθεση Samsung S8 Plus midnight black Nexus 5 red 16GB Rom Nougat 7.1 aosp [ pixel setup ] TWRP : 3.0.2-0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navouxodonosoras Δημ. May 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2014 Δες εδω http://forum.xda-developers.com/google-nexus-5/general/mod-dalvik-bionic-library-optimization-t2537299 δες τις σελιδες προς την μεση περιπου εχει και τα Ζ2,αυτα που εχει στην αρχικη ειναι του motoX τα οποια ειναι εξισου καλα,ειμαι εκτος και απανταω απο το κινητο οποτε δεν μπορω να ψαξω με ευκολια...:) Για την μπαταρια λενε πως εχει λιγοτερο drain,αλλα οχι οτι εχει λυθει το προβλημα.... Οχι δεν μπορεις........ ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- http://forum.xda-developers.com/atta...0&d=1388623512 Invalid forum specified...Ειναι αδειο... Παράθεση EVERYTHING YOU KNOW IS WRONG! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
souliar Δημ. May 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2014 Δες εδω http://forum.xda-developers.com/google-nexus-5/general/mod-dalvik-bionic-library-optimization-t2537299 δες τις σελιδες προς την μεση περιπου εχει και τα Ζ2,αυτα που εχει στην αρχικη ειναι του motoX τα οποια ειναι εξισου καλα,ειμαι εκτος και απανταω απο το κινητο οποτε δεν μπορω να ψαξω με ευκολια...:) Για την μπαταρια λενε πως εχει λιγοτερο drain,αλλα οχι οτι εχει λυθει το προβλημα.... Οχι δεν μπορεις........ ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Invalid forum specified...Ειναι αδειο... Σου εχω το λινκ και για τα δυο δεν το ειδες......:cool: http://forum.xda-developers.com/google-nexus-5/general/mod-dalvik-bionic-library-optimization-t2537299 Παράθεση Samsung S8 Plus midnight black Nexus 5 red 16GB Rom Nougat 7.1 aosp [ pixel setup ] TWRP : 3.0.2-0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navouxodonosoras Δημ. May 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2014 (edited) Σου εχω το λινκ και για τα δυο δεν το ειδες......:cool: http://forum.xda-developers.com/google-nexus-5/general/mod-dalvik-bionic-library-optimization-t2537299 Εχει z2 one zip και z2 separete.Ποιο απο τα δυο;Τα ειδα φιλε μου χιλια ευχαριστω... Edited May 25, 2014 by navouxodonosoras Παράθεση EVERYTHING YOU KNOW IS WRONG! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
souliar Δημ. May 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2014 Εχει z2 one zip και z2 separete.Ποιο απο τα δυο; http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=50753782&postcount=884 κατεβασε και τα δυο και φλασαρε Παράθεση Samsung S8 Plus midnight black Nexus 5 red 16GB Rom Nougat 7.1 aosp [ pixel setup ] TWRP : 3.0.2-0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amanwithaplan Δημ. May 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2014 Τον bootloader μετά το root πρέπει να τον κλειδώσω? Επειρεάζει το ota ο ανοικτός bootloader? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
souliar Δημ. May 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2014 Τον bootloader μετά το root πρέπει να τον κλειδώσω? Επειρεάζει το ota ο ανοικτός bootloader? Για ποιο λογο να των κλειδώσεις???Δεν επειρεαζει τίποτα,αν δεν κανεις κάποια αλλαγή στην rom τοτε περνεις ota κανονικά...Αλλά γιατί έχετε φαει κολημα με το ota????Είναι πολύ καλυτερο να κατεβάσεις και να φλασαρεις εσύ την 4.4.3!!!! Παράθεση Samsung S8 Plus midnight black Nexus 5 red 16GB Rom Nougat 7.1 aosp [ pixel setup ] TWRP : 3.0.2-0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navouxodonosoras Δημ. May 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2014 Επιβεβαιωνω τα λεγόμενα του souilar για μεγάλες επιδόσεις .Στο antutu 34.400 με στοκ Ρομ και patches απο z2 καθώς και elementalx .Μένει να δουμε αυτονομία.. Παράθεση EVERYTHING YOU KNOW IS WRONG! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spdrosin Δημ. May 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2014 Επιβεβαιωνω τα λεγόμενα του souilar για μεγάλες επιδόσεις .Στο antutu 34.400 με στοκ Ρομ και patches απο z2 καθώς και elementalx .Μένει να δουμε αυτονομία.. Εγω με Purity και ElementalX 33500. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flik Δημ. May 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2014 Επειδή δε θυμάμαι, όταν φορτίζει το κινητό ανάβει το led σε stock rom ή όχι; Τώρα με stock δεν ανάβει αλλά δε θυμάμαι αν στην slim αναβε χωρίς το lightflow. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts