Jump to content

[Nexus 5 / 5X] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις)

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

γιατι μολισ τελειώσω ενα φλασαρισμα και παω ν κανω rebooting μου βγαζει μηνυμα root access posibly lost. fix?

Γιατί προφανώς έχεις cwm recovery και το ρωτάει πάντα προληπτικά γιατί δεν ξέρει τι έχεις κάνει.

Και απλά να μπεις recovery και να βγεις μπορεί να στο ρωτήσει.

Πάτα "No".

• Απαντήσεις 6,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ξαναέβαλα την slimkat μετά την στοκ (και ίδιο kernel linaro r50) και έχω να πω:

1. Ένα κλικ πιο γρήγορη, το ίδιο smooth αλλά λίγο πιο γρήγορη.

2. Αυτό με τις επαφές τελικά ήταν όπως είπα. Σε αυτή τη rom εισάγει και τις επαφές του facebook μόνο του.

Γενικά το κινητό τώρα πάει πολύ καλά. Δε βρίσκω λόγο να δοκιμάσω άλλη rom, το dpi το πήγα λίγο πιο κάτω απο stock, το dark theme μου αρέσει, οι ρυθμίσεις που έχει μου παραφτάνουν δε θέλω άλλες.

Κάποια στιγμή μπορεί να δοκιμάσω άλλον kernel, τον code blue μάλλον, αλλά για τον franco (και κατ' επέκταση linaro) έχω διαβάσει τα θετικότερα μέχρι τώρα για όσους θέλουν σταθερότητα και μπαταρία.

Edited by flik

2. Αυτό με τις επαφές τελικά ήταν όπως είπα. Σε αυτή τη rom εισάγει και τις επαφές του facebook μόνο του.

Στην Purity πως γινεται να το κανω αυτο; Μπορεις να κανεις σύνδεση με επαφη στο fb manual, αλλα δεν αποθηκεύεται καπως (όπως στα HTC που κρατάει έναν κωδικό στα σχόλια των Gmail επαφών). Ίσως μ ένα backup (ποιας εφαρμογής όμως) τουλάχιστον να μένει σε περίπτωση full wipe ;

Κάποια στιγμή μπορεί να δοκιμάσω άλλον kernel, τον code blue μάλλον, αλλά για τον franco (και κατ' επέκταση linaro) έχω διαβάσει τα θετικότερα μέχρι τώρα για όσους θέλουν σταθερότητα και μπαταρία.

Από επιδόσεις/ταχύτητα ο franco τι λεει;

1. Ένα κλικ πιο γρήγορη, το ίδιο smooth αλλά λίγο πιο γρήγορη.

Γενικά το κινητό τώρα πάει πολύ καλά. Δε βρίσκω λόγο να δοκιμάσω άλλη rom, το dpi το πήγα λίγο πιο κάτω απο stock, το dark theme μου αρέσει, οι ρυθμίσεις που έχει μου παραφτάνουν δε θέλω άλλες.

Αυτό πολλοί το είπαν αλλά κανείς δεν το τήρησε.:lol:

Αν θες πάντως απλότητα, ταχύτητα και απίστευτη σταθερότητα η Purity είναι μονόδρομος.

Είναι η μόνη rom μαζί με την PSX από όσες έχω δοκιμάσει που δεν μου έχει κάνει ούτε ένα FC.

Επίσης για το θέμα ταχύτητα, οι roms έχουν απειροελάχιστες διαφορές μεταξύ τους που γίνονται δύσκολα αντιληπτές λόγω του καλού hardware. O kernel είναι που θα σου δώσει την διαφορά.:)

επειδη τις δοκιμασα σχεδον ολες,σε ολα μου τα κινητα,παντα σε slim γυρναω.σταθερη και γρηγορη.με 2-3 μπιμπιλικια που θελω και τελος
Vamos Aris

Καλησπερα παιδια, ο code blue κερνελ εχει εκδοση για stock rom ?

Ευχαριστω.

Καλησπερα παιδια, ο code blue κερνελ εχει εκδοση για stock rom ?

Ευχαριστω.

Όπως είναι ταιριάζει για stock rom.

καλησπέρα, τώρα τελευταία τα Google Play Services έχουν αρκετό drain (όλα stock);

Εχεις μηπως ενεργοποιημενα τα location reporting & location history; αν ναι γιαυτο εχεις drain.....

Samsung S8 Plus midnight black

Nexus 5 red 16GB

Rom Nougat 7.1 aosp [ pixel setup ]

TWRP : 3.0.2-0

Εχεις μηπως ενεργοποιημενα τα location reporting & location history; αν ναι γιαυτο εχεις drain.....

Ναι και τα δύο :)

---

:hunter:

Ναι και τα δύο :)

Το έχω παρατηρήσει και εγώ. Μιλάμε για μεγάλη διαφορά. Περιμένω κανένα update μπας και στρώσει. Και έτσι και αλλιώς λέω να κάνω clean install όταν βγει η 4.4.3 μπας και φταίει τίποτα άλλο.

Στην Purity πως γινεται να το κανω αυτο; Μπορεις να κανεις σύνδεση με επαφη στο fb manual, αλλα δεν αποθηκεύεται καπως (όπως στα HTC που κρατάει έναν κωδικό στα σχόλια των Gmail επαφών). Ίσως μ ένα backup (ποιας εφαρμογής όμως) τουλάχιστον να μένει σε περίπτωση full wipe ;

Δε ξέρω αν αφορά μόνο το contacts.apk, μου έκανε φοβερή εντύπωση, και δεν βρήκα ακόμα αναφορά στο νήμα του slimkat, γιατί νομίζω το φυσιολογικό στα nexus είναι να μη γίνεται.

Από επιδόσεις/ταχύτητα ο franco τι λεει;

Δεν μπορώ να τον συγκρίνω με τίποτα άλλο, τι να σου πω. Ε απο στοκ γιατί να είναι χειρότερος; Με τελείως στοκ έμεινα μόνο 1 ώρα! Δεν έβγαλα άκρη.

Επομενη δοκιμή μπορεί να είναι ο trinity, και μόνο το μικρό του μέγεθος με δελέασε.

Αυτό πολλοί το είπαν αλλά κανείς δεν το τήρησε.:lol:

Αν θες πάντως απλότητα, ταχύτητα και απίστευτη σταθερότητα η Purity είναι μονόδρομος.

Είναι η μόνη rom μαζί με την PSX από όσες έχω δοκιμάσει που δεν μου έχει κάνει ούτε ένα FC.

Επίσης για το θέμα ταχύτητα, οι roms έχουν απειροελάχιστες διαφορές μεταξύ τους που γίνονται δύσκολα αντιληπτές λόγω του καλού hardware. O kernel είναι που θα σου δώσει την διαφορά.:)

Ναι ήμουν ανάμεσα σε purity και slim.

Το ξέρω για τις rom αυτο που λες, το έχω βγάλει αυτό το συμπέρασμα απο το sgs2 οτι για τις rom αν είναι εξίσου φορτωμένες είναι placebo οι διαφορές. Και γλιτώνει απο πολυ σπαζοκεφάλιασμα επίσης.

Και ο kernel προσωπικά δε θεωρώ οτι είναι θαυματοποιοί οι devs στο xda και στην google δε ξέρουν την δουλειά τους. Απλά μπορεί να βγάζουν μερικά πραγματάκια, ή να αλλάζουν τον governor κτλ. Αυτή είναι η γνώμη μου, η οποία επίσης βολεύει για τους flash maniacs.

Edited by flik

Ποιος ψαγμένος που έχει δοκιμάσει αρκετές ROM θα μου πει ποιες έχουν Smart radio; Απ' ό,τι κατάλαβα, μόνο η Cataclysm έχει και το Gravity Box. Κυρίως για τη Slim, Carbon και Mahdi ενδιαφέρομαι. Κι αν δεν έχουν, γίνεται να δουλέψει του Gravity Box;

Νομιζω η liquidsmooth έχει. Δες και στο OP βέβαια για σιγουριά.

Και ο kernel προσωπικά δε θεωρώ οτι είναι θαυματοποιοί οι devs στο xda και στην google δε ξέρουν την δουλειά τους. Απλά μπορεί να βγάζουν μερικά πραγματάκια, ή να αλλάζουν τον governor κτλ. Αυτή είναι η γνώμη μου, η οποία επίσης βολεύει για τους flash maniacs.

Σωστή σκέψη. ;)

Αυτό με τα contacts, πρέπει να αφορά το contacts.apk μαζί με το contactsprovider.apk.

Αν είναι να βάλει κάποιος rom αυτές τις μέρες, ας πάρει τα 2 apk απο εκεί να τα αντικαταστήσει σε άλλη ρομ που δεν έχει αυτή τη λειτουργία αν θέλει να το δοκιμάσει.

Αυτό με τα contacts, πρέπει να αφορά το contacts.apk μαζί με το contactsprovider.apk.

Αν είναι να βάλει κάποιος rom αυτές τις μέρες, ας πάρει τα 2 apk απο εκεί να τα αντικαταστήσει σε άλλη ρομ που δεν έχει αυτή τη λειτουργία αν θέλει να το δοκιμάσει.

Καλη σκεψη. Κι αν δουλευει, το τσιμπαμε κι εμεις σε αλλες custom roms.

Παιδιά στην στοκ πως μπορω να ρυθμισω το led ειδοποιησεων να μένει μόνιμο ανοιχτό όταν έρχεται ειδοποιηση.;με led nitifiacation δε γίνεται κάτι...
EVERYTHING YOU KNOW IS WRONG!

Παιδιά στην στοκ πως μπορω να ρυθμισω το led ειδοποιησεων να μένει μόνιμο ανοιχτό όταν έρχεται ειδοποιηση.;με led nitifiacation δε γίνεται κάτι...

Με Lightflow;

OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro

OOS | DU 11.2

Kernel : Flash 1.27 | stock

Root MagiskSU

Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0

Και κάτι άλλο να ρωτησω...Θέλω να βάλω στοκ Ρομ χωρίς να χάσω το root και να κλειδωσω το bootloader..Γίνεται;Έχω σκεφτει να τη βάλω μαζί με franco να δω την μπαταρία και όλα τα υπολοιπα led ,ήχο και ψιλοεπεμβασεις να τα κάνω με xposed.Κάποιο λινκ για να την κατεβασω;Βρίσκω odexed και deodexed εκδοση αλλά τα αγγλικά μου δε με βοηθάνε να καταλάβω ποια είναι αυτή που πρεπει να βάλω..
EVERYTHING YOU KNOW IS WRONG!

Και κάτι άλλο να ρωτησω...Θέλω να βάλω στοκ Ρομ χωρίς να χάσω το root και να κλειδωσω το bootloader..Γίνεται;Έχω σκεφτει να τη βάλω μαζί με franco να δω την μπαταρία και όλα τα υπολοιπα led ,ήχο και ψιλοεπεμβασεις να τα κάνω με xposed.Κάποιο λινκ για να την κατεβασω;Βρίσκω odexed και deodexed εκδοση αλλά τα αγγλικά μου δε με βοηθάνε να καταλάβω ποια είναι αυτή που πρεπει να βάλω..

Γιατί να κλειδώσεις bootloader?

Σκέτη stock εδώ. ( τη rootαρεις φλασάροντας απλώς ένα SuperSU μέσω recovery )

Stock rootαρισμένη με busybox και odexed εδώ και εδώ.

Αρουτάριστη επίσης σε odexed και deodexed μορφή εδώ.

Αλλιώς Kangakat, roootαρισμένη έτοιμη σε odexed/deodexed με απειροελάχιστες αλλαγές ( ουσιαστικά σκέτη στοκ είναι ).

Οι deodexed σε απασχολούν μόνο αν ασχοληθείς με themes κλπ.

'Ολες είναι σε μορφή flashable zip οπότε τις ρίχνεις απλά μέσω recovery.

Φλασαρα των elemental 0.39 και εκανα ενα bench,όχι οτι σημαίνει κάτι αλλά βγάζω το καπέλο στον flar2 έχει πετύχει το απόλυτο για εμένα,υψηλές επιδόσεις,σταθερότητα και καλη μπαταρία!!!

Υ.Γ stock rom - exposed - gravity box - z2 patch

[ATTACH]45431[/ATTACH]

Nexus 5 red 16GB

Φλασαρα των elemental 0.39 και εκανα ενα bench,όχι οτι σημαίνει κάτι αλλά βγάζω το καπέλο στον flar2 έχει πετύχει το απόλυτο για εμένα,υψηλές επιδόσεις,σταθερότητα και καλη μπαταρία!!!

Υ.Γ stock rom - exposed - gravity box - z2 patch

[ATTACH]45431[/ATTACH]

πολυ καλοσ ξερεις αν με την purity συνεργάζεται καλα?

device nexus 5

rom purity 4.4.3

kernel code_blue r 172

πολυ καλοσ ξερεις αν με την purity συνεργάζεται καλα?

Φυσικα και συνεργαζεται....μη σου πω οτι με custom roms γενικα ολοι οι kernel εχουν καλυτερα αποτελεσματα,οχι οτι με stock δεν εχουν,αλλα οι custom ειναι ποιο βελτωμενες οποτε εχουμε και καλυτερα αποτελεσματα,για παραδειγμα ο elementalX με την carbon τα σπαει και απο ταχυτητα και απο μπαταρια....:)

Nexus 5 red 16GB

• The title was changed to [Nexus 5 / 5X] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις)