MaXAiRO Δημ. May 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2014 android ID Τι είναι αυτό; Φαντάζομαι το ID κάθε συσκευής Android και αλλάζει με κάθε φλασάρισμα νέας ROM; Και για ποιον λόγο χρειάζεσαι να παραμένει ο ίδιος και τον κάνεις restore; Παράθεση Model: OnePlus 8T Lunar Silver 12/256 (kebab) ROM: OxygenOS v11.0.11.11.KB05AA (Android 11) Mods: Magisk v23 + Riru + LSPosed Recovery: TWRP 3.5.2_11 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainMorgan Δημ. May 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2014 Τι master μωρέ, χαλάρωσε :p Αφού κάνουν εξαιρετική δουλειά ένα βλέφαρο το αξίζουν, αν βγάλουν και ποτέ τον CAF , ίσως να γινόταν και DD για μένα. Mε αλλαγές ID, όχι δεν έχω ασχοληθεί ποτέ, οπότε δε μπορώ να βοηθήσω :( Τα κουφά που είχα πάντως τελευταία ήταν, μετά από απανωτό φλασάρισμα rom update, kernel update και superSU 1.97 update , έφαγα ένα πολύ ωραίο bootloop στα μούτρα αλλά με reboot έστρωσε. Επίσης σήμερα μετά το φλασάρισμα του τελευταίου Code test + Carbon update , παρατήρησα ένα σκάλωμα και δεν έπεφταν σε σωστό idle CPU+GPU με αποτέλεσμα ψιλοζέσταμα του κινητού. Κάνω ένα γρήγορο φλασάρισμα όλων και μετά έτρωγα google keyboard FCs... Τελικά με ένα reboot επανήλθαν όλα οκ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
souliar Δημ. May 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2014 Τι master μωρέ, χαλάρωσε :p Αφού κάνουν εξαιρετική δουλειά ένα βλέφαρο το αξίζουν, αν βγάλουν και ποτέ τον CAF , ίσως να γινόταν και DD για μένα. Mε αλλαγές ID, όχι δεν έχω ασχοληθεί ποτέ, οπότε δε μπορώ να βοηθήσω :( Τα κουφά που είχα πάντως τελευταία ήταν, μετά από απανωτό φλασάρισμα rom update, kernel update και superSU 1.97 update , έφαγα ένα πολύ ωραίο bootloop στα μούτρα αλλά με reboot έστρωσε. Επίσης σήμερα μετά το φλασάρισμα του τελευταίου Code test + Carbon update , παρατήρησα ένα σκάλωμα και δεν έπεφταν σε σωστό idle CPU+GPU με αποτέλεσμα ψιλοζέσταμα του κινητού. Κάνω ένα γρήγορο φλασάρισμα όλων και μετά έτρωγα google keyboard FCs... Τελικά με ένα reboot επανήλθαν όλα οκ. Εχεις φαει και εσυ κολημα με την carbon ε.....Και εγω σταθερα secondary την εχω,primary stock με ολα τα καλουδια του xposed! Παράθεση Samsung S8 Plus midnight black Nexus 5 red 16GB Rom Nougat 7.1 aosp [ pixel setup ] TWRP : 3.0.2-0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnvolno1 Δημ. May 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2014 Εντάξει ρε είπαμε κάποια πράγματα είναι και θέμα γούστου :) Πήγαινε στις ρυθμίσεις του dialer και βγάλε το non intrusive. *** τόσο απλό;;; το έκανα!! Ευχαριστώ πάρα πολύ!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flik Δημ. May 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2014 Λοιπόν εγώ σε μια μέρα ήδη δοκίμασα slimkat+linaro και stock+linaro. Γενικά με παίδεψαν πολλά πράγματα τα οποία είχα ξεχάσει απο παλιά (το .nomedia πχ στο gallery, συν οτι είχα κάνει κάτι στραβά και είχα διπλά αρχεία εικόνων και μουσικής). Αν με ρωτάτε, διαφορά σε ταχύτητα δε βρίσκω ανάμεσα σε stock και slim, κάτι το οποίο περιμενα. Αλλά να σημειώσω οτι ξήλωσα ή έκανα freeze τα ίδια apps και στις 2. Τέλος πάντων. Τώρα έχω τις εξής 2 απορίες. 1.Τα PA gapps είναι αυτά που υπάρχουν και στην stock rom; ή τα έχει τροποποιήσει ο τύπος; Η google camera που έβαλα με το πακέτο pa_gapps μετά την slimkat, ήταν αν θυμάμαι καλά λιγο διαφορετική απο ότι την έχω τώρα; Αφορά το pa gapps αυτό, την slimrom, ή θυμάμαι λάθος; (μια μέρα πέρασε...φαντασου) 2. Πριν στην slim, οι επαφές facebook έμπαιναν μέσα στο people app, και έκανα συνδεση. Τώρα χρειαστηκα το sync.me και αυτό βάζει μόνο εικόνες, δηλαδή όταν πατάω στην επαφή δε βλέπω όλες τις πληροφορίες απο κάτω για δουλειά, email, γενέθλια κτλ. Αυτό πώς γίνεται; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navouxodonosoras Δημ. May 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2014 Εγώ πάντως υποβαλλω τα σέβη μου στον captain ,gtsiamap και souliar για τις πολύτιμες συμβουλες και υποδείξεις τους.Πραγματικα πολύτιμη η βοήθεια σας σαυτο το topic.Το κινητό μου έχει στηθεί πλεον κατ εμέ όπως το ήθελα με carbon(για μένα η πιο πλήρης) και code blue μαζί με κάτι mod και έχω καλες επιδόσεις και καλη αυτονομία.Ηδη μετσ το στήσιμο και την πρωτη πληρη φόρτιση είμαι στο 55% με 2 ώρες ανοιχτή οθόνη.. Παράθεση EVERYTHING YOU KNOW IS WRONG! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
souliar Δημ. May 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2014 Εγώ πάντως υποβαλλω τα σέβη μου στον captain ,gtsiamap και souliar για τις πολύτιμες συμβουλες και υποδείξεις τους.Πραγματικα πολύτιμη η βοήθεια σας σαυτο το topic.Το κινητό μου έχει στηθεί πλεον κατ εμέ όπως το ήθελα με carbon(για μένα η πιο πλήρης) και code blue μαζί με κάτι mod και έχω καλες επιδόσεις και καλη αυτονομία.Ηδη μετσ το στήσιμο και την πρωτη πληρη φόρτιση είμαι στο 55% με 2 ώρες ανοιχτή οθόνη.. Ωραία αυτό που μετραει είναι να το ευχαριστιεσαι και αφού το εστησες όπως θέλεις εύχομαι να είναι πάντα smooth - fast and stable!!!:lol: Παράθεση Samsung S8 Plus midnight black Nexus 5 red 16GB Rom Nougat 7.1 aosp [ pixel setup ] TWRP : 3.0.2-0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsagod123 Δημ. May 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2014 Ρε παιδιά ... τι dirty flash την carbon κάνω, τι wipe dalvik & cashe κάνω , τι απεγκατασταση του franco updater κάνω, δεν λέει με τίποτα να μπει ο code blue kernel. Να προσθέσω οτι είχα elementalX πριν και κάνω όλα τα παραπανω αλλά τρώω boot loop. Τι άλλο φταίει; Παράθεση -Αγγελίες επιτρέπονται μόνο στο Buy&Sell. -οκ, δεν θα το ξανακανω !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
souliar Δημ. May 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2014 Ρε παιδιά ... τι dirty flash την carbon κάνω, τι wipe dalvik & cashe κάνω , τι απεγκατασταση του franco updater κάνω, δεν λέει με τίποτα να μπει ο code blue kernel. Να προσθέσω οτι είχα elementalX πριν και κάνω όλα τα παραπανω αλλά τρώω boot loop. Τι άλλο φταίει; Σίγουρα βάζεις την σωστη εκδοση; Παράθεση Samsung S8 Plus midnight black Nexus 5 red 16GB Rom Nougat 7.1 aosp [ pixel setup ] TWRP : 3.0.2-0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsagod123 Δημ. May 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2014 Φιλέ το δικο σου post παραπανω , ακολουθησα . Ποια εκδοση θα έπρεπε? Έχω carbon rom. Παράθεση -Αγγελίες επιτρέπονται μόνο στο Buy&Sell. -οκ, δεν θα το ξανακανω !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
souliar Δημ. May 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2014 (edited) Φιλέ το δικο σου post παραπανω , ακολουθησα . Ποια εκδοση θα έπρεπε? Έχω carbon rom. 1 κανε dirtyflash την carbon,μολις τελειωσει πηγαινε πισω και φλασαρε των kernel μολις τελειωσει ξανα πισω wipe dalvik wipe cashe και reboot system,για ξαναδοκιμασε και πες μας.... Υ.Γ περιμενε μην κανεις τιποτα ακομα....... ----- προσθήκη μηνύματος 15 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Φιλέ το δικο σου post παραπανω , ακολουθησα . Ποια εκδοση θα έπρεπε? Έχω carbon rom. κανε τα παραπανω και βαλε αυτη την εκδοση https://www.dropbox.com/s/c5f9tvr4x5g2iip/Code_Blue_r142-test_hammerhead.zip Edited May 22, 2014 by souliar Παράθεση Samsung S8 Plus midnight black Nexus 5 red 16GB Rom Nougat 7.1 aosp [ pixel setup ] TWRP : 3.0.2-0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsagod123 Δημ. May 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2014 κανε τα παραπανω και βαλε αυτη την ρκδοση https://www.dropbox.com/home Ευχαριστώ, αλλά κάτι δεν δουλεύει στο λινκ. Με βγάζει στο δικο μου dropbox... Παράθεση -Αγγελίες επιτρέπονται μόνο στο Buy&Sell. -οκ, δεν θα το ξανακανω !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
souliar Δημ. May 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2014 Ευχαριστώ, αλλά κάτι δεν δουλεύει στο λινκ. Με βγάζει στο δικο μου dropbox... το διορθωσα ξαναδοκιμασε...:) https://www.dropbox.com/s/c5f9tvr4x5g2iip/Code_Blue_r142-test_hammerhead.zip Παράθεση Samsung S8 Plus midnight black Nexus 5 red 16GB Rom Nougat 7.1 aosp [ pixel setup ] TWRP : 3.0.2-0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtctsiamp Δημ. May 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2014 Φιλέ το δικο σου post παραπανω , ακολουθησα . Ποια εκδοση θα έπρεπε? Έχω carbon rom. Μήπως έχεις cwm recovery? Παράθεση http://www.slimroms.net/images/OPTemplate/signature.png Nexus 5 - hammerhead - SlimLP Nexus 7 (2013) - flo - SlimLP OnePlus One - bacon - SlimLP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsagod123 Δημ. May 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2014 Τα δοκιμασα όλα. Δεν γίνεται τίποτα. Φοβάμαι οτι θα πρέπει να κάνω clean install. Παρεμπιπτόντως έχω twrp. Παράθεση -Αγγελίες επιτρέπονται μόνο στο Buy&Sell. -οκ, δεν θα το ξανακανω !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
souliar Δημ. May 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2014 Τα δοκιμασα όλα. Δεν γίνεται τίποτα. Φοβάμαι οτι θα πρέπει να κάνω clean install. Παρεμπιπτόντως έχω twrp. Περιεργο παντως,δεν εχεις multirom ετσι; Παράθεση Samsung S8 Plus midnight black Nexus 5 red 16GB Rom Nougat 7.1 aosp [ pixel setup ] TWRP : 3.0.2-0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtctsiamp Δημ. May 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2014 Σιγουρα κανεις σωστα dirty flash? H Carbon ειναι και top για dirty. Παράθεση http://www.slimroms.net/images/OPTemplate/signature.png Nexus 5 - hammerhead - SlimLP Nexus 7 (2013) - flo - SlimLP OnePlus One - bacon - SlimLP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsagod123 Δημ. May 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2014 Όχι. Τέλος πάντων. Ευχαριστώ για όλα. Παράθεση -Αγγελίες επιτρέπονται μόνο στο Buy&Sell. -οκ, δεν θα το ξανακανω !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. May 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2014 να ρωτησω,caf ειναι μονο η cm?κ aokp ? Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
souliar Δημ. May 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2014 να ρωτησω,caf ειναι μονο η cm?κ aokp ? και η c-rom ειναι,δεν μου ερχεται καποια αλλη στο μυαλο..... Παράθεση Samsung S8 Plus midnight black Nexus 5 red 16GB Rom Nougat 7.1 aosp [ pixel setup ] TWRP : 3.0.2-0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. May 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2014 ωραια.οταν ειχα το G2 μου ειχε πει ενα παλικαρι πως σιγα σιγα πηγαινουν προς τα εκει ,σλιμκατ κ mahdi,αλλα δεν εμαθα τη συνεχεια Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
souliar Δημ. May 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2014 ωραια.οταν ειχα το G2 μου ειχε πει ενα παλικαρι πως σιγα σιγα πηγαινουν προς τα εκει ,σλιμκατ κ mahdi,αλλα δεν εμαθα τη συνεχεια προς το παρον η carbon - mahdi -slimkat - purity - pa ειναι aosp,και μακαρι να παραμεινουν ετσι.......:) Παράθεση Samsung S8 Plus midnight black Nexus 5 red 16GB Rom Nougat 7.1 aosp [ pixel setup ] TWRP : 3.0.2-0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaXAiRO Δημ. May 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2014 Ο kufikugel είχε πει ότι η Slim θα παραμείνει aosp. Άρα και η Carbon. Άλλωστε, ακόμη και caf να γίνουν όλες τι πειράζει; θα αναγκαστούν οι kernel developers να βγάζουν εκδόσεις και για caf μιας και είναι οι δημοφιλέστερες rom. Παράθεση Model: OnePlus 8T Lunar Silver 12/256 (kebab) ROM: OxygenOS v11.0.11.11.KB05AA (Android 11) Mods: Magisk v23 + Riru + LSPosed Recovery: TWRP 3.5.2_11 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
souliar Δημ. May 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2014 Ο kufikugel είχε πει ότι η Slim θα παραμείνει aosp. Άρα και η Carbon. Άλλωστε, ακόμη και caf να γίνουν όλες τι πειράζει; θα αναγκαστούν οι kernel developers να βγάζουν εκδόσεις και για caf μιας και είναι οι δημοφιλέστερες rom. Υπαρχουν caf εκδοσεις,ο elementalX βγαζει για παραδειγμα,το θεμα ειναι οτι oi caf kernels δεν εχουν τις ιδιες καλες επιδοσεις με τους aosp!!! Παράθεση Samsung S8 Plus midnight black Nexus 5 red 16GB Rom Nougat 7.1 aosp [ pixel setup ] TWRP : 3.0.2-0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demosthenes7 Δημ. May 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2014 γιατι μολισ τελειώσω ενα φλασαρισμα και παω ν κανω rebooting μου βγαζει μηνυμα root access posibly lost. fix? Παράθεση device nexus 5 rom purity 4.4.3 kernel code_blue r 172 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts