Jump to content

[Nexus 5 / 5X] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις)

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 6,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Captain, άρα θεωρείς καλύτερο kernel τον code blue απ' όλους όσους έχεις δοκιμάσει ή ακόμα δεν έχεις καταλήξει κάπου; Για τον trinity ποια η άποψή σου;

spacer.png
Model: OnePlus 8T Lunar Silver 12/256 (kebab)
ROM: OxygenOS v11.0.11.11.KB05AA (Android 11)
Mods: Magisk v23 + Riru + LSPosed
Recovery: TWRP 3.5.2_11

Captain, άρα θεωρείς καλύτερο kernel τον code blue απ' όλους όσους έχεις δοκιμάσει ή ακόμα δεν έχεις καταλήξει κάπου; Για τον trinity ποια η άποψή σου;

Κι εβγαλε (παλι) νεο update o Code Blue. Τον παρακολουθω (ενιοτε τον χρησιμοποιω) κι εγω. Ασχολειται και βγαζει ο dev μια φορα την εβδομασα τελευταια.

Thanks Captain.

Αληθεύει ότι ο Darios ετοιμαζει ωραία πράγματα στην Purity?:D

----- προσθήκη μηνύματος 10 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Την δοκιμασα, την ελιωσα και την ξηλωσα.:lol:

Βασικα με τσαντισε το trickstermod που δεν κανει παντα set on boot και πρέπει να το ρυθμισεις απο την αρχη.

Για αυτό ο Kener προτεινει να φτιάξεις init.d script. Αλλά που χρονος για μπερδεματα.

Ετσι γυρισα στον λατρεμενο ElementalX. Ετσι και αλλιως ειχα σετάρει τον Uber να δουλευει οπως ο ElementalX.:D

Τις επόμενες μερες θα βγει και νεα έκδοση.

H Purity παντως εχει ενα mod για το scroll.

Περίεργο που δεν σου κανει set on boot........??εγώ εχθες εκανα κάμποσα reboot και σε όλα έκανε set on boot,μήπως επειδή έχω την pay version στο trickstermod να δουλεύει καλητερα??

Samsung S8 Plus midnight black

Nexus 5 red 16GB

Rom Nougat 7.1 aosp [ pixel setup ]

TWRP : 3.0.2-0

Περίεργο που δεν σου κανει set on boot........??εγώ εχθες εκανα κάμποσα reboot και σε όλα έκανε set on boot,μήπως επειδή έχω την pay version στο trickstermod να δουλεύει καλητερα??

Και εγω την donate version έχω.

Και μου το κάνει και στο N5 και στο N7 και σε εναν φίλο μου που εχει N4.

Μία φορά στα τρία reboot σίγουρα μου το κάνει.

τι εννοεις clean install?δε φορμαρει data φανταζομαι

Μόνο το system, γι αυτό είπα "σχεδόν" clean install.

Και για αυτό μετά από κάθε update κάνει και app optimization οπότε ούτε wipes χρειάζεται ούτε τίποτα.

Dirty flash το κάθε update και τέλος :D

Κοίτα, για τη δικιά μου χρήση και για τα δικά μου γούστα, τον θεωρώ ίσως τον "καλύτερο".

( σχετικά είναι πάντα όλα )

Τον παρακολουθώ από τη πρώτη μέρα, χωρίς φρου φρου τύπου dt2w/s κλπ, με επιλογές για χρώματα και ήχο, με ενδιαφέρει η

σταθερότητα, ομαλότητα, ταχύτητα, μπαταρία.

Αυστηρά αυτή η σειρά και με ισορροπία.

Καμιά φορά πηγαίνει 2 βήματα μπροστά και ένα πίσω αλλά πάντα με γνώμονα τη σταθερότητα και με μια σταδιακή πάντα βελτίωση.

Kernel τύπου Trinity ή κάποιες saber εκδόσεις του UBER ή Elemental απλά δε ταιριάζουν στη δικιά μου χρήση ή γούστα.

Μη σου πω κιόλας ότι εξωφρενικές ταχύτητες κάπου με "ενοχλούν" γιατί χάνεται η ομαλότητα του συστήματος :p .

( Δε ξέρω τώρα πως να το διατυπώσω καλύτερα )

Το ότι πλέον συγκεντρώνει τα βλέμματα ατόμων όπως ο Tylog ή ο Banks ε κάτι λέει.

Και σίγουρα είναι από τις καλύτερες ισορροπημένες λύσεις out of the box, δε χρειάζεται να ασχοληθείς με ρυθμίσεις κλπ.

Flash n forget που λέμε.

Απλά ενημερωτικά, τώρα τελευταία χρησιμοποιώ κυρίως τα test builds από το g+ του dev, η μόνη τους διαφορά από τα επίσημα είναι ότι χρησιμοποιούν gcc 4.10.

Και για αυτό μετά από κάθε update κάνει και app optimization οπότε ούτε wipes χρειάζεται ούτε τίποτα.

Κοίτα, για τη δικιά μου χρήση και για τα δικά μου γούστα, τον θεωρώ ίσως τον "καλύτερο".

Τον παρακολουθώ από τη πρώτη μέρα, χωρίς φρου φρου τύπου dt2w/s κλπ, με επιλογές για χρώματα και ήχο, με ενδιαφέρει η

Καμιά φορά πηγαίνει 2 βήματα μπροστά και ένα πίσω αλλά πάντα με γνώμονα τη σταθερότητα και με μια σταδιακή πάντα βελτίωση.

Kernel τύπου Trinity ή κάποιες saber εκδόσεις του UBER ή Elemental απλά δε ταιριάζουν στη δικιά μου χρήση ή γούστα.

Μη σου πω κιόλας ότι εξωφρενικές ταχύτητες κάπου με "ενοχλούν" γιατί χάνεται η ομαλότητα του συστήματος :p .

Το ότι πλέον συγκεντρώνει τα βλέμματα ατόμων όπως ο Tylog ή ο Banks ε κάτι λέει.

Και σίγουρα είναι από τις καλύτερες ισορροπημένες λύσεις out of the box, δε χρειάζεται να ασχοληθείς με ρυθμίσεις κλπ.

Flash n forget που λέμε.

Απλά ενημερωτικά, τώρα τελευταία χρησιμοποιώ κυρίως τα test builds από το g+ του dev, η μόνη τους διαφορά από τα επίσημα είναι ότι χρησιμοποιούν gcc 4.10.

Captain συμφωνω οτι ο Trinity και ο Uber ειναι ισως περισσοτερο απο οτι χρειαζεται γρηγοροι,αλλα ο elementalX κατα την δικη μου γνωμη παντα.. ειναι τοσο γρηγορος οσο χρειαζεται,εχει stock ρυθμισεις στις περισσοτερες επιλογες και εχεις την αισθηση οτι ειναι o stock

kernel σε βελτιωμενη εκδοση!!!

Nexus 5 red 16GB

Καλησπέρα. Έχω βάλει την purity και όταν είμαι σε εφαρμογή, και με παίρνει κάποιος, βγάζει κάτω δύο κουμπιά για να απαντήσω. Μπορώ να το αλλάξω αυτό ; και να έχω το κλασικό;

Flash n forget που λέμε.

Και μένα μου αρέσει σαν kernel πολύ. Νομίζω είναι λίγο πιο αργός από τον ElementalX αλλά με καλύτερη μπαταρία. Και σίγουρα με Purity δουλεύει πολύ καλά. Ψήνομαι να αφήσω για λίγο πάλι τον ElementalX και να πάω σε Code Blue. Μετράει. ;)

Ρε παιδιά τι κάνω λάθος και δεν μου τρέχει ο code blue στην carbon;Wipe κάνω dirty flash κάνω clean install κάνω τπτ..Εχει κάτι ιδιαίτερο στην εγκατάσταση;
EVERYTHING YOU KNOW IS WRONG!

Ρε παιδιά τι κάνω λάθος και δεν μου τρέχει ο code blue στην carbon;Wipe κάνω dirty flash κάνω clean install κάνω τπτ..Εχει κάτι ιδιαίτερο στην εγκατάσταση;

Μολις πριν 30 λεπτα εβαλα στην carbon την τελευταια code blue test 4.10,και δουλευει αψογα προς το παρον!!!Εχεις βαλει την σωστη version...;

Nexus 5 red 16GB

Μπορείς να μου δώσεις το λινκ?

https://meocloud.pt/link/6591cab6-6a7a-4a38-8166-958a9489213e/Code_Blue_r142-test_hammerhead.zip/

Κανε dirty flash την carbon και μετα φλασαρε των kernel! :)

Edited by souliar

Nexus 5 red 16GB

https://meocloud.pt/link/6591cab6-6a7a-4a38-8166-958a9489213e/Code_Blue_r142-test_hammerhead.zip/

Κανε dirty flash την carbon και μετα φλασαρε των kernel! :)Wipe dalvik και

Cache;Και να ξαναπερασω την carbon σκέτη?Και μετα τον κερνελ;

Κανε dirty flash την carbon και μετα φλασαρε των kernel! :)Wipe dalvik και

ξαναπερασε την carbon με dirty flash,μολις τελειωσει μην κανεις reboot πηγαινε πισω και φλασαρε των kernel,μετα wipe dalvik wipe cashe και reboot

Nexus 5 red 16GB

ξαναπερασε την carbon με dirty flash,μολις τελειωσει μην κανεις reboot πηγαινε πισω και φλασαρε των kernel,μετα wipe dalvik wipe cashe και reboot

Αυτό σημαίνει οτι πρεπει να την στησω απο την αρχή;Σορρυ αλλά μπερδευτηκα.Ενω έχω ηδη carbon την ξαναπερναω παλι και καπάκι κερνελ;

Αυτό σημαίνει οτι πρεπει να την στησω απο την αρχή;Σορρυ αλλά μπερδευτηκα.Ενω έχω ηδη carbon την ξαναπερναω παλι και καπάκι κερνελ;

Όχι από την αρχη.....dirty flash φλασαρεις ξανα πανω σε αυτή που ειδη εχεις...χωρις να χαθει τιποτα

Nexus 5 red 16GB

Captain ... ο elementalX κατα την δικη μου γνωμη παντα.. ειναι τοσο γρηγορος οσο χρειαζεται,εχει stock ρυθμισεις στις περισσοτερες επιλογες και εχεις την αισθηση οτι ειναι o stock

kernel σε βελτιωμενη εκδοση!!!

Εντάξει ρε είπαμε κάποια πράγματα είναι και θέμα γούστου :)

Καλησπέρα. Έχω βάλει την purity και όταν είμαι σε εφαρμογή, και με παίρνει κάποιος, βγάζει κάτω δύο κουμπιά για να απαντήσω. Μπορώ να το αλλάξω αυτό ; και να έχω το κλασικό;

Πήγαινε στις ρυθμίσεις του dialer και βγάλε το non intrusive.

Wipe dalvik και

Μπες recovery , φλάσαρε απλά το zip της Carbon, στο καπάκι φλάσαρε απλά το zip του kernel, boot, πάπαλα.

( Αν θες μετά αφού bootαρεις , άσε το κινητό για κανά 10λεπτο να "κάτσει" λίγο o kernel , κάνε ένα reboot και τέλος )

Ούτε wipe ούτε τίποτα.

Όχι από την αρχη.....dirty flash φλασαρεις ξανα πανω σε αυτή που ειδη εχεις...χωρις να χαθει τιποτα

Done!Σευχαριστω πολυ!Εσείς που τρεχετε το συνδυασμό ηδη τι αυτονομία έχετε;

Εντάξει ρε είπαμε κάποια πράγματα είναι και θέμα γούστου :)

Πήγαινε στις ρυθμίσεις του dialer και βγάλε το non intrusive.

Μπες recovery , φλάσαρε απλά το zip της Carbon, στο καπάκι φλάσαρε απλά το zip του kernel, boot, πάπαλα.

( Αν θες μετά αφού bootαρεις , άσε το κινητό για κανά 10λεπτο να "κάτσει" λίγο o kernel , κάνε ένα reboot και τέλος )

Ούτε wipe ούτε τίποτα.

Παντως captain μου φενεται ωραιος ο code blue,εβαλα την test version 4.10 και είναι αρκετα smooth,λιγο ποιο αργος από τον elementalX,αλλα ψύλλους στ ‘ άχυρα ψάχνουμε τωρα....:p

Edited by souliar

Nexus 5 red 16GB

Παντως captain μου φενεται ωραιος ο code blue,εβαλα την test version 4.10 και είναι αρκετα smooth,λιγο ποιο αργος από τον elementalX,αλλα ψύλλους στ ‘ άχυρα ψάχνουμε τωρα....:p

Είναι smooth γιατί είναι πιο αργός. Ο ElementalX είναι snappy.:p

Πάντως για εμένα που δεν με ενδιαφέρει να βγάλω μισή ώρα οθόνη παραπάνω πιστεύω ότι κορυφαίοι governors σε συνδυασμός ταχύτητας μπαταρίας είναι οι ElementalX και ο Uberdemand. Στην ουσία έχεις έναν two-phase Ondemand που με ένα συγκρατημένο up_threshold κάνει αμέσως ότι του ζητηθεί χωρίς πολλά πολλά και μερικές φορές με καλύτερη διαχείρηση ενέργειας.

Flash n forget που λέμε.

πολυ καλη φαση,δε το ηξερα.δε το ειχα προσεξει οταν ειχα παλαιοτερες Nightlies

Vamos Aris

Είναι smooth γιατί είναι πιο αργός.

Τι λες μωρέ, επιχείρημα είναι τώρα αυτό? :p

Δηλαδή οι πρώτες εκδόσεις του Furnace πχ που θυμάμαι, γιατί ήταν και αργές και παντελώς μη smooth?

( ωραία ελληνικά γράφω ... )

Απλά κάθε kernel έχει διαφορετικό στήσιμο με τη βαρύτητα αλλού.

Βάλε στον Code Blue πχ Read Ahead Buffer στα 1024 ή και στα 2048 ( ! ) και σου λέω εγώ πόσο πιο snappy γίνεται.

Όχι ότι δεν είναι τώρα φυσικά. Αλλά ας μη ανοίγουμε τέτοια συζήτηση για στο τέλος θα μιλάμε μόνο τρεις :lol:

Κατά τα άλλα έριξα μια C Rom χθες βράδυ να δω το τελευταίο update...Έλεος...προσκυνάω...

Όχι μόνο έχουν ενσωματώσει πλέον απολύτως ομαλά και σταθερά οτιδήποτε χαρακτηριστικό υπάρχει αλλά είναι

και εξαιρετικά οργανωμένα όλα.... ( αυτόν τον ρημαδοCAF μόνο...:mad: )

Τι λες μωρέ, επιχείρημα είναι τώρα αυτό? :p

Δηλαδή οι πρώτες εκδόσεις του Furnace πχ που θυμάμαι, γιατί ήταν και αργές και παντελώς μη smooth?

( ωραία ελληνικά γράφω ... )

Απλά κάθε kernel έχει διαφορετικό στήσιμο με τη βαρύτητα αλλού.

Βάλε στον Code Blue πχ Read Ahead Buffer στα 1024 ή και στα 2048 ( ! ) και σου λέω εγώ πόσο πιο snappy γίνεται.

Όχι ότι δεν είναι τώρα φυσικά. Αλλά ας μη ανοίγουμε τέτοια συζήτηση για στο τέλος θα μιλάμε μόνο τρεις :lol:

Κατά τα άλλα έριξα μια C Rom χθες βράδυ να δω το τελευταίο update...Έλεος...προσκυνάω...

Όχι μόνο έχουν ενσωματώσει πλέον απολύτως ομαλά και σταθερά οτιδήποτε χαρακτηριστικό υπάρχει αλλά είναι

και εξαιρετικά οργανωμένα όλα.... ( αυτόν τον ρημαδοCAF μόνο...:mad: )

Δεν εννοώ ότι είναι αργός ο code_blue απλά ο ElementalX και ειδικά ο UBER είναι πολύ πιο γρήγοροι και γίνονται snappy.

Readahead minimum στα 1024 για τα N5. :D

Master Captain σου έχει τύχει να κάνεις restore android ID από το TB και μετά το reboot να έχει χαθεί η εφαρμογή?:blink:

Το έπαθα σήμερα και δεν ξέρω γιατί, ενώ το έχω ξανακάνει άπειρες φορές.

Την Purity είχα περάσει.

Υ.Γ.: Ακόμα με την rom από την γειτονική χώρα ασχολείσαι?:lol:

Edited by gtctsiamp

• The title was changed to [Nexus 5 / 5X] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις)