navouxodonosoras Δημ. May 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2014 Purity με code blue kernel. Δες τα topic στο XDA. Έχουν εξαιρετικά OP. ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Είναι στο /sdcard/download Η weekly της slim αυτή την στιγμη είναι πιο παλιά από την stable. Τα backup είναι στο /sdcard/TWRP αλλά αν πας recovery και μετα restore θα στα δειξει κατευθείαν. Εδώ είναι το θέμα δεν υπάρχει τπτ αυτούς τους φακέλους Παράθεση EVERYTHING YOU KNOW IS WRONG! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtctsiamp Δημ. May 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2014 Εδώ είναι το θέμα δεν υπάρχει τπτ αυτούς τους φακέλους Ειδικα για το TWRP δεν παιζει να είναι αλλου εκτός αν το αλλαξες εσύ. Σίγουρα εχεις TWRP? Δες και τι μέγεθος έχει ο φάκελος. Παράθεση http://www.slimroms.net/images/OPTemplate/signature.png Nexus 5 - hammerhead - SlimLP Nexus 7 (2013) - flo - SlimLP OnePlus One - bacon - SlimLP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demosthenes7 Δημ. May 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2014 Purity με code blue kernel. Δες τα topic στο XDA. Έχουν εξαιρετικά OP. ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- . sorry την (Hammerhead) πρεπει να κατεβασω? Παράθεση device nexus 5 rom purity 4.4.3 kernel code_blue r 172 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. May 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2014 sorry την (Hammerhead) πρεπει να κατεβασω? Ναι, αυτός είναι ο "κωδικός" να του nexus 5. Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtctsiamp Δημ. May 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2014 sorry την (Hammerhead) πρεπει να κατεβασω? Μπες στο XDA στο Nexus 5 General και βρες το sticky που έχει list of Roms, kernels κτλ και απόλαυσε την πληθώρα επιλογών που έχουμε.:D Παράθεση http://www.slimroms.net/images/OPTemplate/signature.png Nexus 5 - hammerhead - SlimLP Nexus 7 (2013) - flo - SlimLP OnePlus One - bacon - SlimLP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navouxodonosoras Δημ. May 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2014 Μετα απο πειραματισμούς κατέληξα σε cm και chaos.Ερώτηση:Είχα πειράξει το σκριπτ του ήχου στο ηχείο απο 84 σε 93.Τώρα έχω μπει στα tweeks του chaos και πειραξα απο κει την ενταση απο την default 256 σε 258.Όταν ξαναμπαινω στο root explorer να δω αν ανεβηκε και κει η τιμή είναι παλι στο 93.Και ρωταω .Ποια είναι η ασφαλής τιμή στο tweek του chaos για να ανεβασω την ενταση του ηχείου; Παράθεση EVERYTHING YOU KNOW IS WRONG! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
souliar Δημ. May 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2014 Μετα απο πειραματισμούς κατέληξα σε cm και chaos.Ερώτηση:Είχα πειράξει το σκριπτ του ήχου στο ηχείο απο 84 σε 93.Τώρα έχω μπει στα tweeks του chaos και πειραξα απο κει την ενταση απο την default 256 σε 258.Όταν ξαναμπαινω στο root explorer να δω αν ανεβηκε και κει η τιμή είναι παλι στο 93.Και ρωταω .Ποια είναι η ασφαλής τιμή στο tweek του chaos για να ανεβασω την ενταση του ηχείου; Μην χρησιμοποιείς κα τα δυο για την βελτιώσει του ήχου,διαλεξε ενα από τα δυο! Παράθεση Samsung S8 Plus midnight black Nexus 5 red 16GB Rom Nougat 7.1 aosp [ pixel setup ] TWRP : 3.0.2-0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navouxodonosoras Δημ. May 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2014 Μην χρησιμοποιείς κα τα δυο για την βελτιώσει του ήχου,διαλεξε ενα από τα δυο! Αυτό θα κάνω φιλέ μου.Έχει κανένας εμπειρία απο συνδυασμό cm και chaos να μου πει τις εντυπώσεις του; Παράθεση EVERYTHING YOU KNOW IS WRONG! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
souliar Δημ. May 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2014 My homescreen με Xposed gell settings και carbon ROM! [ATTACH]45212[/ATTACH] Παράθεση Samsung S8 Plus midnight black Nexus 5 red 16GB Rom Nougat 7.1 aosp [ pixel setup ] TWRP : 3.0.2-0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
st4vr0s Δημ. May 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2014 Μια ερώτηση. Έκανα restore και root unlock απο την αρχή. Περνάω franco kernel αλλα δεν βρίσκω το προγραμμα που υπήρχε που άλλαζες profile για battery life performance και τα λοιπά. Πως θα το βρώ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
souliar Δημ. May 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2014 Ανακοινωσε στο xda ο Flar2(elementalX) οτι ειναι πολυ κοντα στην επιλυση του προβληματος με το drain τις μπαταριας οταν ειναι ενεργοποιημενο το dt2w,συνεχιζει τις δοκιμες και θα εχουμε νεα συντομα:clap: Παράθεση Samsung S8 Plus midnight black Nexus 5 red 16GB Rom Nougat 7.1 aosp [ pixel setup ] TWRP : 3.0.2-0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navouxodonosoras Δημ. May 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2014 Ανακοινωσε στο xda ο Flar2(elementalX) οτι ειναι πολυ κοντα στην επιλυση του προβληματος με το drain τις μπαταριας οταν ειναι ενεργοποιημενο το dt2w,συνεχιζει τις δοκιμες και θα εχουμε νεα συντομα:clap: Είναι ο μόνος λογος για τον οποίο τον εβγαλα..Και επειδή έμεινα με τον φόβο δεν το ενεργοποίησα oυτε στον chaos Παράθεση EVERYTHING YOU KNOW IS WRONG! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
souliar Δημ. May 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2014 Είναι ο μόνος λογος για τον οποίο τον εβγαλα..Και επειδή έμεινα με τον φόβο δεν το ενεργοποίησα oυτε στον chaos Πιστευω οτι αυτος δεν ειναι λογος να βγαλεις ενα κερνελ απο την στιγμη που σου εχει επιλογη να μην το ενεργοποιησεις,η και ακομα να το απενεργοποιεις με το power button οποτε θελεις!!! Παράθεση Samsung S8 Plus midnight black Nexus 5 red 16GB Rom Nougat 7.1 aosp [ pixel setup ] TWRP : 3.0.2-0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navouxodonosoras Δημ. May 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2014 Πιστευω οτι αυτος δεν ειναι λογος να βγαλεις ενα κερνελ απο την στιγμη που σου εχει επιλογη να μην το ενεργοποιησεις,η και ακομα να το απενεργοποιεις με το power button οποτε θελεις!!! Και όμως αυτός ηταν γτ τον συγκεκριμένο τον συνδύασα με το 2t2w...Τώρα το έχω βάλει στον Chaos και περίμενω να δω τα αποτελεσματα για το αν έχει drain..Το συν όμως στον chaos που βρίσκω εγώ ειναι οτι σου δίνει app μετα την εγκατάσταση που μπορείς να πειραξεις πολλά tweeks. Παράθεση EVERYTHING YOU KNOW IS WRONG! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
souliar Δημ. May 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2014 Και όμως αυτός ηταν γτ τον συγκεκριμένο τον συνδύασα με το 2t2w...Τώρα το έχω βάλει στον Chaos και περίμενω να δω τα αποτελεσματα για το αν έχει drain..Το συν όμως στον chaos που βρίσκω εγώ ειναι οτι σου δίνει app μετα την εγκατάσταση που μπορείς να πειραξεις πολλά tweeks. Μάλλον δεν ψαχνεσαι φιλέ μου......το φαινόμενο αυτό δεν το έχει μονο ο elementalX αλλά όλοι οι devs ειτε είναι για κερνελ ειτε για εφαρμογή,όσο αφορα το app θεωρω οτι υπαρχουν τοσα app στο play store να διαλέξεις,ωστε αυτο που λες να φενεται περισσότερο σαν δικαιολογία παρα αφορμή! Υ.Γ αν τελικά το βρει o flar2 το bug για το drain τις μπαταρίας θα είναι ο πρώτος απο τοτε που κυκλοφόρησε το nexus 5 που τα καταφέρνει, οποτε respect! Παράθεση Samsung S8 Plus midnight black Nexus 5 red 16GB Rom Nougat 7.1 aosp [ pixel setup ] TWRP : 3.0.2-0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spartan30gr Δημ. May 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2014 (edited) My homescreen με Xposed gell settings και carbon ROM! [ATTACH]45212[/ATTACH] Καλησπερα!!!μπορεις να μου πεις πια εικονιδια ειναι αυτα που εχεις περασει?ευχαριστω. Υ.Γ Τωρα το ειδα οτι ειναι απο ρουταρισμενο nexus 5 Edited May 17, 2014 by spartan30gr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtctsiamp Δημ. May 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2014 Μάλλον δεν ψαχνεσαι φιλέ μου......το φαινόμενο αυτό δεν το έχει μονο ο elementalX αλλά όλοι οι devs ειτε είναι για κερνελ ειτε για εφαρμογή,όσο αφορα το app θεωρω οτι υπαρχουν τοσα app στο play store να διαλέξεις,ωστε αυτο που λες να φενεται περισσότερο σαν δικαιολογία παρα αφορμή! Υ.Γ αν τελικά το βρει o flar2 το bug για το drain τις μπαταρίας θα είναι ο πρώτος απο τοτε που κυκλοφόρησε το nexus 5 που τα καταφέρνει, οποτε respect! Ο flar2 είναι φοβερός. Εγώ θέλω να βγαλει και μια sabermod version να μας τρελάνει.:D Παράθεση http://www.slimroms.net/images/OPTemplate/signature.png Nexus 5 - hammerhead - SlimLP Nexus 7 (2013) - flo - SlimLP OnePlus One - bacon - SlimLP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demosthenes7 Δημ. May 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2014 (edited) Purity με code blue kernel. Δες τα topic στο XDA. Έχουν εξαιρετικά OP. ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- δεν μπορω να βρω το code blue kernel sto xda μπορει να με βοηθησει καποιοσ η αλλιωα να μου πει να βαλω καποιο αλλο. ειμαι root σε stock rom και θελω να ψαχτω με τα kernel. το κερνελ με το flashify το περναμε? δεν βρισκω καποιον οδηγο. help... επισης διαβασα και για το franco που το εχει και ο flashify μεσα περασμένο ποιο εκδοση ομως ειναι για την δικη μου ρομ? Edited May 18, 2014 by demosthenes7 Παράθεση device nexus 5 rom purity 4.4.3 kernel code_blue r 172 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainMorgan Δημ. May 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2014 δεν μπορω να βρω το code blue kernel sto xda μπορει να με βοηθησει καποιοσ η αλλιωα να μου πει να βαλω καποιο αλλο. ειμαι root σε stock rom και θελω να ψαχτω με τα kernel. το κερνελ με το flashify το περναμε? δεν βρισκω καποιον οδηγο. help... επισης διαβασα και για το franco που το εχει και ο flashify μεσα περασμένο ποιο εκδοση ομως ειναι για την δικη μου ρομ? Φίλε μου πριν κάνεις οτιδήποτε, θα σου έλεγα να διαβάσεις πάρα πολύ καλά διάφορα σχετικά πράγματα σε xda ή googlαροντας γιατί διακρίνω μια μεγάλη σύγχυση. Που διάβασες ότι το flashify έχει "περασμένο" franco???!!! ( Για την ακρίβεια η πρόταση σου και μόνο δεν βγάζει καν νόημα... ) Μπορείς να περάσεις kernel με flashify αλλά η κλασική μέθοδος είναι μέσω recovery. Toν Code Blue τον βρίσκεις εδώ. Ξαναλέω και επιμένω ΔΙΑΒΑΣΕ πάρα πολύ καλά ότι σχετικό μπορείς να βρείς και ξεκίνα για αρχή με τα OP όλων των kernel στο xda. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demosthenes7 Δημ. May 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2014 φιλε μου το προβλημα ειναι οτι δεν ξερω τοσο καλα αγγλικα για να καταλαβω τισ ορολογιες γι αυτο ψαχνομαι στα ελληνικα forums προσπαθω επανελημενα να βρω οδηγουσ και δεν βρίσκω το franco το βρήκα μεσα στο flashify sto boot image το κατεβασα και το περασσα. μεσα απο τισ ρυθμισεις μου λεει οτι εχω κερνελ 3.4.88-franco Παράθεση device nexus 5 rom purity 4.4.3 kernel code_blue r 172 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
souliar Δημ. May 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2014 Παιδια ερωτηση σε οσους εχουν multirom.......εχετε προσεξει αν στην secondary rom στα στατιστικα τις μπαταριας φενεται το τηλ να ειναι συνεχεια awake; Παράθεση Samsung S8 Plus midnight black Nexus 5 red 16GB Rom Nougat 7.1 aosp [ pixel setup ] TWRP : 3.0.2-0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainMorgan Δημ. May 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2014 Παιδια ερωτηση σε οσους εχουν multirom.......εχετε προσεξει αν στην secondary rom στα στατιστικα τις μπαταριας φενεται το τηλ να ειναι συνεχεια awake; Επειδή υποψιάζομαι ότι χρησιμοποιείς Carbon, ψιλοbug των τελευταίων ημερών είναι, ως προς το γράφημα και μόνο. Μην ανησυχείς, δεν είναι συνέχεια awake ... :p Μια χαρά κοιμάται το κινητάκι :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
souliar Δημ. May 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2014 Επειδή υποψιάζομαι ότι χρησιμοποιείς Carbon, ψιλοbug των τελευταίων ημερών είναι, ως προς το γράφημα και μόνο. Μην ανησυχείς, δεν είναι συνέχεια awake ... :p Μια χαρά κοιμάται το κινητάκι :rolleyes: με καταλαβες απολυτα.....:lol: ναι carbon και οντως ειναι μονο στο γραφημα αυτο,διοτι κοιμαται για τα καλα!!! Παράθεση Samsung S8 Plus midnight black Nexus 5 red 16GB Rom Nougat 7.1 aosp [ pixel setup ] TWRP : 3.0.2-0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sikad Δημ. May 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2014 Ρε παιδιά για πείτε λίγο τη γνώμη σας....έχω carbon μέσω multorom και διαπίστωνω πολυ χειρότερη μπαταρία σε σχέση με αλλες Ρομ π.χ. purity και με τους ίδιους kernel. Εσεις πως τη βλέπετε την carbon απο άποψη αυτονομίας; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navouxodonosoras Δημ. May 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2014 (edited) Εγω με τη σειρα μου να ρωτησω κάτι άλλο.Στην carbon και στον elemental x υπάρχει κάποιο app για να παίρνουμε τα updates?Η δεν υπάρχει κάτι τέτοιο;Άκυρο για την carbon.Μονο για τον κερνελ παει η ερώτηση... Edited May 18, 2014 by navouxodonosoras Παράθεση EVERYTHING YOU KNOW IS WRONG! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts