Jump to content

[Nexus 5 / 5X] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις)

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλημέρα φιλέ μου....εγώ το κινητό το έχω ακόμη στοκ και μου το έχει κανει δυο φορες αυτό...αλλά το πρόβλημα λύθηκε απλα με ενα ρεμπουτ..απαράδεκτα πραγματα...

Αυτό που αναφέρεις φιλε ,μου κάνει σαν το γνωστο πρόβλημα mm-qcamera-daemon, για το οποίο η google έχει αναφέρει οτι δρομολογειται λύση σε επερχόμενο update

http://gadgets.ndtv.com/mobiles/news/nexus-5-battery-drain-issue-acknowledged-by-google-fix-coming-soon-492667?site=classic

Edited by pificos
OnePlus 5t

• Απαντήσεις 6,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

M7ixalis και CaptainMorgan ευχαριστώ.

Θα αρχισω δοκιμές και βλέπουμε.:)

Πώς μπορώ να έχω led να αναβοσβήνει όταν λάβω sms ή έχω αναπάντητη?

(υ.γ. πριν βάλω GravityBox είχα led στα sms)

Στο sms έχει, στην αναπάντητη συνήθως όχι. Τσέκαρε το notification pulse στο display στα settings.

OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro

OOS | DU 11.2

Kernel : Flash 1.27 | stock

Root MagiskSU

Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0

Εχω βαλει εδω και ενα μηνα την slim 3.0 stable και σημερα την 4 που βγηκε αψογη με φουλ χρηση και το κινητο δεν εχει κανει το παραμικρο
Nokia 3210->t68i->Nokia 3410->Nokia 6510->Nokia 8850->Sharp GX20->Sharp GX30i->Sharp V703->Nokia N80->Nokia 6110 Navigator->Nokia 6210 Navigator->Nokia N85->Nokia N97->Nokia 6710 Navigator->Nokia N86->iphone 3G 16GB->iphone 3GS 16GB->HTC Desire->HTC Desire HD->Iphone 4 32GB->HTC Trophy 7->Galaxy S->Nexus S->Iphone 4s 16GB->Galaxy S2->Nexus 5 32GB-> Galaxy s6 edge Gold

Αξίζει να φλασάρεις άλλη ρομ? Θέλω να πω στοκ android εχει από τη μαμά..πιο το νόημα?

Έχεις πολλές επιλογές παραμετροποίησης.

Βέβαια αν έχεις stock rom με gravity τα πιο πολλά μπορείς να τα παραμετροποιήσεις με αυτό.

Όταν ανοίγεις τα δεδομένα κινητής τηλεφωνίας, γυρνάει αυτόματα το δίκτυο σε 3G/4G. Όταν τα έχεις κλειστά ή χρησιμοποιείς WiFi γυρνάει αυτόματα σε 2G.

Είναι δηλαδή Battery saving ρύθμιση. Κάνει όντως δουλειά;

Παίδες εγώ έχω το εξής πρόβλημα:

αφού ξεκλείδωσα bootloader, rootαρα, έβαλα xposed, gravity box κι έχω στήσει το τηλέφωνο κομπλέ, παρατηρώ πως μόνο στο Google Search η οθόνη και το πληκτρολόγιο δεν περιστρέφονται για να γράψω πιο άνετα κατα μήκος της οθόνης.

Δεν βρίσκω ποια ρύθμιση είναι (είναι ενεργοποιημένη η αυτόματη περιστροφή στις ρυθμίσεις-μόνο στο Google Search δεν γυρνάει). Απενεργοποίησα το Gravity Box, απεγκατέστησα ακόμα και το xposed framework αλλά τίποτα. Eπανέφερα το τηλέφωνο όπως ήταν στη στοκ Rom (χωρίς εννοείται να πειράξω bootloader) με επαναφορά εργοσταστασιακών ρυθμίσεων από recovery, αλλά τίποτα πάλι. Όταν χρησιμοποιώ είτε τη μόνιμη μπάρα αναζήτησης της Google, είτε την εφαρμογή της, η οθόνη και το πληκτρολόγιο δεν περιστρέφονται. Τί μπορεί να συμβαίνει;

Για δώστε σας παρακαλώ μια βοήθεια, γιατί τώρα το πιάνω το N5 καλά-καλά. ;-)

Υ.Γ. Πείτε μου πως έτσι ήταν και πριν και απλά τώρα εγώ το κατάλαβα. :blink:

Υ.Γ2. Επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων μπορεί να έκανα, αλλά το root (superuser) παρέμεινε. Πώς γίνεται αυτό;

Edited by spdrosin

Για τις αναπάντητες θα γίνει στην 4.4.3

----- προσθήκη μηνύματος 9 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Παίδες εγώ έχω το εξής πρόβλημα:

αφού ξεκλείδωσα bootloader, rootαρα, έβαλα xposed, gravity box κι έχω στήσει το τηλέφωνο κομπλέ, παρατηρώ πως μόνο στο Google Search η οθόνη και το πληκτρολόγιο δεν περιστρέφονται για να γράψω πιο άνετα κατα μήκος της οθόνης.

Δεν βρίσκω ποια ρύθμιση είναι (είναι ενεργοποιημένη η αυτόματη περιστροφή στις ρυθμίσεις-μόνο στο Google Search δεν γυρνάει). Απενεργοποίησα το Gravity Box, απεγκατέστησα ακόμα και το xposed framework αλλά τίποτα. Eπανέφερα το τηλέφωνο όπως ήταν στη στοκ Rom (χωρίς εννοείται να πειράξω bootloader) με επαναφορά εργοσταστασιακών ρυθμίσεων από recovery, αλλά τίποτα πάλι. Όταν χρησιμοποιώ είτε τη μόνιμη μπάρα αναζήτησης της Google, είτε την εφαρμογή της, η οθόνη και το πληκτρολόγιο δεν περιστρέφονται. Τί μπορεί να συμβαίνει;

Για δώστε σας παρακαλώ μια βοήθεια, γιατί τώρα το πιάνω το N5 καλά-καλά. ;-)

Υ.Γ. Πείτε μου πως έτσι ήταν και πριν και απλά τώρα εγώ το κατάλαβα. :blink:

έτσι είναι!!! εγώ τα έχω όλα stock και δεν περιστρέφεται!!!

:p

---

:hunter:

Για τις αναπάντητες θα γίνει στην 4.4.3

----- προσθήκη μηνύματος 9 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

έτσι είναι!!! εγώ τα έχω όλα stock και δεν περιστρέφεται!!!

Μόλις έχασα 1 ώρα από τη ζωή μου (30' χθες που έστηνα το κινητό κι άλλα 30' για να το ξαναστήσω. Βιάστηκα, το ξέρω).

Καλά γιατί το έχουν έτσι;

Μόλις έχασα 1 ώρα από τη ζωή μου (30' χθες που έστηνα το κινητό κι άλλα 30' για να το ξαναστήσω. Βιάστηκα, το ξέρω).

Καλά γιατί το έχουν έτσι;

είναι bugaki!!

---

:hunter:

Περνά το lightflow να βάζεις σε ότι θες.

''Samsung Galaxy S7 Edge''

''Ipad mini 2''

Είναι δηλαδή Battery saving ρύθμιση. Κάνει όντως δουλειά;

Το 2G γενικότερα κάνει λιγότερη κατανάλωση μπαταρίας μιας και με 3G μόνιμα ανοιχτό μπορεί να μην έχεις πάντα καλό σήμα και την προσπάθειά του να βρει καλύτερο ξοδεύει αρκετά. Εγώ το έχω πιο πολύ για να γλιτώνω τα 2-3 κλικ παραπάνω για να αλλάζω το δίκτυο χειροκίνητα.

Ρε παιδιά τι παίχτηκε εδώ;

Πιθανώς κόλλησε για κάποιο λόγο στο background το Titanium Backup. Λογικά με ένα reboot δε θα το ξαναπάθεις. Και το Android OS φαντάζομαι μ' αυτό σχετίζεται.

Μετά από επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων το root πώς και δε χάνεται;

Γιατί είναι εφαρμογή συστήματος και παραμένει πάντα.

spacer.png
Model: OnePlus 8T Lunar Silver 12/256 (kebab)
ROM: OxygenOS v11.0.11.11.KB05AA (Android 11)
Mods: Magisk v23 + Riru + LSPosed
Recovery: TWRP 3.5.2_11

Λοιπόν αναφέρω σύντομα την εμπειρία μου απο τον N3o_Hammer κέρνελ (aosp version).

Απο smoothness τέλειος παρα τις ρυθμίσεις για βέλτιστη αυτονομία. Απο αυτονομία όμως δεν το λες και θαυματουργό, ηταν για εμένα λίγο καλύτερος απο τους προηγούμενους με 50% μπαταρία να μου χαρίζει 2μιση ώρες οθόνης.

ΟΜΩΣ είχα προβλήματα ,σχεδόν κάθε μέρα και ενα freeze/reboot. Ο προγραμματιστής είπε οτι θα το κοιτάξει και θα βγάλει νέα έκδοση. Προς το παρόν έφυγα για bricked

Περνά το lightflow να βάζεις σε ότι θες.

Πριν βάλω gravitybox είχα led στο sms... τι μπορεί να φταίει..?

Πριν βάλω gravitybox είχα led στο sms... τι μπορεί να φταίει..?

Εγώ πριν δεν είχα και τώρα έχω σε αναπάντητη, sms και viber χωρίς να έχω ρυθμίσει κάτι. :lol:

Λοιπόν αναφέρω σύντομα την εμπειρία μου απο τον N3o_Hammer κέρνελ (aosp version).

Δεν τον δοκίμασα αυτόν καθόλου γιατί από ότι είδα έχει θέμα με το MultiRom.

Προς το παρόν και μέχρι νεωτέρας ξαναγύρισα κι εγώ Bricked, ως τη πιο ισορροπημένη επιλογή.

Ομαλός, γρήγορος, αποδοτικός στη μπαταρία, +τα χαρακτηριστικά που εγώ χρειάζομαι.

Συνοπτικά :

Ο Furnace απίστευτη μπαταρία, αλλά με θέματα στη απόδοση.

ο ΝΙΝ γρήγορος και με καλή μπαταρία, αλλά λόγων περίεργων settings ( 4 πυρήνες μόνιμα ενεργοί πχ )

και κυρίως ότι είναι Franco based δε κερδίζει τη συμπάθειά μου προς το παρόν

( οκ, το ξέρω, δεν είναι σοβαρό επιχείρημα αυτό :p )

Ton Purified δεν το δούλεψα πολύ, είναι πολύ φρέσκος, πολύ smooth σίγουρα και καλύτερη μπαταρία από stock

αλλά προς το παρόν μου φαίνεται ότι λείπει αυτό το wow στοιχείο.

Προσωπικές απόψεις πάντα και δοκιμές σε Kangakat ( stock ).

Όταν θα ξαναέχω περισσότερο χρόνο να παίξω και με τις ρυθμίσεις τους, και βγάλουν και 1-2 ακόμα εκδόσεις

θα ξαναπεράσουν από test drive, ειδικά ο Furnace.

EDIT : @zoid70 + gtctsiamp

Από τη προτελευταία έκδοση το Gravity ενσωμάτασε Notification Control, για δείτε μήπως παίζει τίποτα από εκεί.

Edited by CaptainMorgan

Που είναι το notification control στο Gravity?

Μήπως θυμάται κανεις στα Miscellaneous tweaks πόσο είναι το default "Adjust Bottom Margin"? 40px?

Edited by gtctsiamp

Καπετάνιο τον bricked με τι τον ρυθμίζεις? Με το Kcontrol?

Ρωταω γιατί έχω trickster αλλά σα να βλέπω διαφορετικες ρυθμίσεις στα screenshots με Kcontrol

Που είναι το notification control στο Gravity?

Μήπως θυμάται κανεις στα Miscellaneous tweaks πόσο είναι το default "Adjust Bottom Margin"? 40px?

Ακριβώς κάτω από το Miscellaneous tweaks !

Ναι, 40px είναι το default.

Καπετάνιο τον bricked με τι τον ρυθμίζεις? Με το Kcontrol?

Ρωταω γιατί έχω trickster αλλά σα να βλέπω διαφορετικες ρυθμίσεις στα screenshots με Kcontrol

To Trickster μου έκανε πολλά νερά τις τελευταίες μέρες, δεν είναι και η πρώτη φορά,

και προς το παρόν δεν το ακουμπάω :p

Τα χρώματα ρυθμίζονται με τις εφαρμογές του franco, Display + FKU.

Τον ήχο με το Fauxsound control.

Για τον Kernel δοκιμάζω τώρα το Kernel Tweaker, είναι και δωρεάν, το πήρε και το μάτι μου σε κάποιες Rom ενσωματωμένο, καλά σχόλια συγκεντρώνει.

Το Kcontrol δεν ενσωματώνει νομίζω προς το παρόν color profiles, θα το βάλω κάποια στιγμή μάλλον.

Προφέρει βέβαια μοναδική παραμετροποίηση από ότι είδα.

Ακριβώς κάτω από το Miscellaneous tweaks !

Ναι, 40px είναι το default.

Μου το έχει ανενεργό. Λέει "This feature requires valid Paypal transaction ID"

Επίσης παρατήρησε κανείς ότι δεν υπάρχει τις τελευταίες μέρες το Gravity Box στο Play Store?

Πάντως μετά την αναβάθμιση του Gravity Box σε 3.0.0 άρχισε το LED να δουλεύει.

Edited by gtctsiamp

Το Ultimate Notification Control του Gravity Box είναι premium feature και πρέπει να κάνετε δωρεά για να το ενεργοποιήσετε. Στο 3.0.1 update όμως, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε μια βδομάδα δοκιμαστικά. Επίσης, στο 3.0.1 έβαλε επιλογή ενεργοποίησης των default settings για τις ειδοποιήσεις. Δηλαδή όποτε έχετε οποιαδήποτε ειδοποίηση θα ανάβει το LED. Όσον αφορά το Play, ο developer του GB δεν το έχει βάλει ποτέ εκεί κι ούτε πρόκειται γιατί θα το κατεβάζει όλος ο κόσμος χωρίς να ξέρει τι είναι ή πώς δουλεύει και θα το βαθμολογεί χαμηλά. Είναι μόνο στο Xposed. Κάποιος άλλος το είχε βάλει στο Play που δε σχετίζεται με τον developer.

spacer.png
Model: OnePlus 8T Lunar Silver 12/256 (kebab)
ROM: OxygenOS v11.0.11.11.KB05AA (Android 11)
Mods: Magisk v23 + Riru + LSPosed
Recovery: TWRP 3.5.2_11

• The title was changed to [Nexus 5 / 5X] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις)