Jump to content

[Nexus 5 / 5X] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις)

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

κατεβαζεις το kernel tweaker η κατι αντιστοιχο και το ενεργοποιεις εφοσον το υποστηριζει ο kernel που χρησιμοποιεις

Πάντως με Cataclysm + Code Blue + kernel tweaker δεν βρίσκω επιλογή για DT2W. Στα settings, Kernel params > Kernel τρώει F/C.

• Απαντήσεις 6,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Πάντως με Cataclysm + Code Blue + kernel tweaker δεν βρίσκω επιλογή για DT2W. Στα settings, Kernel params > Kernel τρώει F/C.

Υποστηρίζει ο code blue dt2w; ο ElementalX υποστηρίζει σίγουρα, αλλά δεν ασχολήθηκα με τον code blue και δεν γνωρίζω.

Siemens C25, Nokia 3330, Nokia 8310, Sony - Ericsson K500i, BenQ - Siemens EL71, Nokia 6288, Νοkia 5310 XpressMusic, Nokia 5800 XpressMusic, Samsung Galaxy 3 i5800, Sony Xperia Go, Vodafone Smart 4G (Yulong 8860u), Nexus 5, Nexus 5X LineageOS 15.0 (14/12/2017), Huawei P9 Lite (2017), Samsung S9+ 6GB/64GB, Samsung S20+ 8GB/128GB, Samsung S24 Ultra 12GB/1TB

Υποστηριζει ο code blue dt2w...Βαλε Kernel Adiutor για code blue η trickster mod

Kernel Audiutor ειναι το καλυτερο για code_blue..Στα wake control ειναι δεν θελει και πολυ ψαξιμο

Edited by Dalaz

Dalas - Mi-4c

Rom - sMiui

Kernel - Stock

Root SuperSU | TWRP

Εγώ σήμερα (μετά από πολύ καιρό) είπα να ξαναδοκιμάσω Code Blue. Νομίζω πως ο τελευταίος ElementalX 2.10 δεν είχε την ίδια αυτονομία στη μπαταρία με την προηγούμενη έκδοση.

Υποστηρίζει ο code blue dt2w; ο ElementalX υποστηρίζει σίγουρα, αλλά δεν ασχολήθηκα με τον code blue και δεν γνωρίζω.

Υποστηρίζει dt2w. Δείτε εδώ για το πως θα εγκαταστήσετε kernel manager.

Edited by kyrgeo1978

https://developers.google.com/android/nexus/images βγηκε κ το factory image!! Crostadin σε περιμένουμε!!!

IPhone 15 Pro 

Εγώ σήμερα (μετά από πολύ καιρό) είπα να ξαναδοκιμάσω Code Blue. Νομίζω πως ο τελευταίος ElementalX 2.10 δεν είχε την ίδια αυτονομία στη μπαταρία με την προηγούμενη έκδοση.

Κι εμένα μου φάνηκε πως έπεσε σε αυτονομία και γύρισα πίσω σε 2.08.

Siemens C25, Nokia 3330, Nokia 8310, Sony - Ericsson K500i, BenQ - Siemens EL71, Nokia 6288, Νοkia 5310 XpressMusic, Nokia 5800 XpressMusic, Samsung Galaxy 3 i5800, Sony Xperia Go, Vodafone Smart 4G (Yulong 8860u), Nexus 5, Nexus 5X LineageOS 15.0 (14/12/2017), Huawei P9 Lite (2017), Samsung S9+ 6GB/64GB, Samsung S20+ 8GB/128GB, Samsung S24 Ultra 12GB/1TB

Κι εμένα μου φάνηκε πως έπεσε σε αυτονομία και γύρισα πίσω σε 2.08.

Αν είχατε τα τελευταία playservices, αυτά ευθύνονται για την μειωμένη αυτονομία, στον ElementalX δεν άλλαξε κάτι από τις προηγούμενες εκδόσεις στον τομέα performance-battery.

Αν είχατε τα τελευταία playservices, αυτά ευθύνονται για την μειωμένη αυτονομία, στον ElementalX δεν άλλαξε κάτι από τις προηγούμενες εκδόσεις στον τομέα performance-battery.

Ίσως. Το θέμα είναι πως με την επιστροφή σε 2.08 μου φάνηκε πως έστρωσε λίγο η κατάσταση.

Παιδιά η τελευταία cataclysm 27/2?

Ναι. Δυστυχώς (ή ευτυχώς) δεν έχει nightlies.

Ναι. Δυστυχώς (ή ευτυχώς) δεν έχει nightlies.

Σε ευχαριστώ...ειναι καλη?εχω bliss και λεω να δοκιμάσω και κατι αλλο...

Σε ευχαριστώ...ειναι καλη?εχω bliss και λεω να δοκιμάσω και κατι αλλο...

Και εγώ Bliss είχα... τι να σου πω, παίζει να είναι λίγο πιο stable αλλά από έξτρας έχει σίγουρα λιγότερα.

Και εγώ Bliss είχα... τι να σου πω, παίζει να είναι λίγο πιο stable αλλά από έξτρας έχει σίγουρα λιγότερα.

Σε ευχαριστω φιλε μου

μια ερώτηση αλλα μην κραζετε... πως μπαίνει απο toolkit το image γιατι με τις εντολές δεν το χω!!! δεν εχει ενημερωθεί κ το toolkit για να το έχει έτοιμο μεσα

IPhone 15 Pro 

μια ερώτηση αλλα μην κραζετε... πως μπαίνει απο toolkit το image γιατι με τις εντολές δεν το χω!!! δεν εχει ενημερωθεί κ το toolkit για να το έχει έτοιμο μεσα

Δεν χρειάζεται toolkit. Κατέβασε το image και κάντο extract σε έναν φάκελο και μαζί βάλε το adb και το fastboot και μετά από command line (καλύτερα) τρέξε το flash-all.bat

Λογικά θα ψάξεις τους και φακέλους του και εκεί που έχει ή που βάζει τα αρχεία της προηγούμενης έκδοσης εσύ θα βάλεις τα καινούργια αντίστοιχα με την ίδια δομή που τα είχε πριν. Μετά πατάς την 5.0.1 και θα βάλει την καινούρια. Βέβαια μέχρι να τα κάνεις αυτά θα μπορούσες να δώσεις την εντολή flash-all.bat από το τερματικό και θα είχες τελειώσει ήδη!

OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro

OOS | DU 11.2

Kernel : Flash 1.27 | stock

Root MagiskSU

Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0

Γεια σας παίδες!, Μετά από καιρό με cataclysm και uber είπα να ξαναβάλω code blue! Φλασαρα ρομ,φλασαρα κερνελ, φλασαρα και το ukm zip για να τρέχει το synapse Και ξαφνικά μου λέει device not supported!! Τι καινούργιο είναι πάλι αυτό; κατέβασα και το τελευΤαίο ζιπ καμία αλλαγή!!

Επίσης κανένα νέο για ρομ με την 5,1 έχουμε ή είναι νωρίς ακόμη;;

Καλημέρα μάγκες. Μια γρήγορη ερώτηση. Σας ανοίγει την σελίδα του stoiximan στην mobile μορφή της? Σε οποιο τηλ με ροοτ δοκιμασα αφήνει την σελίδα άσπρη και δεν μπορεί να μπει, ενώ την desktop έκδοση την δουλεύει κανονικά. Δοκιμασα και με άλλους browser αλλά πάλι τπτ. Μήπως φταίει το ροοτ? (Stock 5.0.1 root)

Γεια σας παίδες!, Μετά από καιρό με cataclysm και uber είπα να ξαναβάλω code blue! Φλασαρα ρομ,φλασαρα κερνελ, φλασαρα και το ukm zip για να τρέχει το synapse Και ξαφνικά μου λέει device not supported!! Τι καινούργιο είναι πάλι αυτό; κατέβασα και το τελευΤαίο ζιπ καμία αλλαγή!!

Επίσης κανένα νέο για ρομ με την 5,1 έχουμε ή είναι νωρίς ακόμη;;

Δώσε στον terminal emulator αυτά:

su

uci reset

uci

Καλημέρα μάγκες. Μια γρήγορη ερώτηση. Σας ανοίγει την σελίδα του stoiximan στην mobile μορφή της? Σε οποιο τηλ με ροοτ δοκιμασα αφήνει την σελίδα άσπρη και δεν μπορεί να μπει, ενώ την desktop έκδοση την δουλεύει κανονικά. Δοκιμασα και με άλλους browser αλλά πάλι τπτ. Μήπως φταίει το ροοτ? (Stock 5.0.1 root)

Βγάλε το adblock που σίγουρα εχεις και θα ανοίξει.

''Samsung Galaxy S7 Edge''

''Ipad mini 2''

Βγάλε το adblock που σίγουρα εχεις και θα ανοίξει.

Φίλε μου το δοκίμασα και αυτο αλλα και παλι δεν....

Βγήκε και το Zip της ΟΤΑ. Έτοιμος και ο οδηγός για χειροκίνητη αναβάθμιση. Edited by Gialakias

OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro

OOS | DU 11.2

Kernel : Flash 1.27 | stock

Root MagiskSU

Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0

• The title was changed to [Nexus 5 / 5X] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις)