jastonas Δημ. March 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2015 κατεβαζεις το kernel tweaker η κατι αντιστοιχο και το ενεργοποιεις εφοσον το υποστηριζει ο kernel που χρησιμοποιεις Πάντως με Cataclysm + Code Blue + kernel tweaker δεν βρίσκω επιλογή για DT2W. Στα settings, Kernel params > Kernel τρώει F/C. Παράθεση Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android, Ορολογία Android, Οδηγοί και forum για το Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Psylos_ Δημ. March 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2015 Πάντως με Cataclysm + Code Blue + kernel tweaker δεν βρίσκω επιλογή για DT2W. Στα settings, Kernel params > Kernel τρώει F/C. Υποστηρίζει ο code blue dt2w; ο ElementalX υποστηρίζει σίγουρα, αλλά δεν ασχολήθηκα με τον code blue και δεν γνωρίζω. Παράθεση Siemens C25, Nokia 3330, Nokia 8310, Sony - Ericsson K500i, BenQ - Siemens EL71, Nokia 6288, Νοkia 5310 XpressMusic, Nokia 5800 XpressMusic, Samsung Galaxy 3 i5800, Sony Xperia Go, Vodafone Smart 4G (Yulong 8860u), Nexus 5, Nexus 5X LineageOS 15.0 (14/12/2017), Huawei P9 Lite (2017), Samsung S9+ 6GB/64GB, Samsung S20+ 8GB/128GB, Samsung S24 Ultra 12GB/1TB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dalaz Δημ. March 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2015 (edited) Πάντως με Cataclysm + Code Blue + kernel tweaker δεν βρίσκω επιλογή για DT2W. Στα settings, Kernel params > Kernel τρώει F/C. Υποστηριζει ο code blue dt2w...Βαλε Kernel Adiutor για code blue η trickster mod Kernel Audiutor ειναι το καλυτερο για code_blue..Στα wake control ειναι δεν θελει και πολυ ψαξιμο Edited March 9, 2015 by Dalaz Παράθεση Dalas - Mi-4c Rom - sMiui Kernel - Stock Root SuperSU | TWRP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spdrosin Δημ. March 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2015 Εγώ σήμερα (μετά από πολύ καιρό) είπα να ξαναδοκιμάσω Code Blue. Νομίζω πως ο τελευταίος ElementalX 2.10 δεν είχε την ίδια αυτονομία στη μπαταρία με την προηγούμενη έκδοση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrgeo1978 Δημ. March 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2015 (edited) Πάντως με Cataclysm + Code Blue + kernel tweaker δεν βρίσκω επιλογή για DT2W. Στα settings, Kernel params > Kernel τρώει F/C. Υποστηρίζει ο code blue dt2w; ο ElementalX υποστηρίζει σίγουρα, αλλά δεν ασχολήθηκα με τον code blue και δεν γνωρίζω. Υποστηρίζει dt2w. Δείτε εδώ για το πως θα εγκαταστήσετε kernel manager. Edited March 9, 2015 by kyrgeo1978 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. March 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2015 https://developers.google.com/android/nexus/images βγηκε κ το factory image!! Crostadin σε περιμένουμε!!! Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Psylos_ Δημ. March 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2015 Εγώ σήμερα (μετά από πολύ καιρό) είπα να ξαναδοκιμάσω Code Blue. Νομίζω πως ο τελευταίος ElementalX 2.10 δεν είχε την ίδια αυτονομία στη μπαταρία με την προηγούμενη έκδοση. Κι εμένα μου φάνηκε πως έπεσε σε αυτονομία και γύρισα πίσω σε 2.08. Παράθεση Siemens C25, Nokia 3330, Nokia 8310, Sony - Ericsson K500i, BenQ - Siemens EL71, Nokia 6288, Νοkia 5310 XpressMusic, Nokia 5800 XpressMusic, Samsung Galaxy 3 i5800, Sony Xperia Go, Vodafone Smart 4G (Yulong 8860u), Nexus 5, Nexus 5X LineageOS 15.0 (14/12/2017), Huawei P9 Lite (2017), Samsung S9+ 6GB/64GB, Samsung S20+ 8GB/128GB, Samsung S24 Ultra 12GB/1TB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtctsiamp Δημ. March 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2015 Εγώ σήμερα (μετά από πολύ καιρό) είπα να ξαναδοκιμάσω Code Blue. Νομίζω πως ο τελευταίος ElementalX 2.10 δεν είχε την ίδια αυτονομία στη μπαταρία με την προηγούμενη έκδοση. Κι εμένα μου φάνηκε πως έπεσε σε αυτονομία και γύρισα πίσω σε 2.08. Αν είχατε τα τελευταία playservices, αυτά ευθύνονται για την μειωμένη αυτονομία, στον ElementalX δεν άλλαξε κάτι από τις προηγούμενες εκδόσεις στον τομέα performance-battery. Παράθεση http://www.slimroms.net/images/OPTemplate/signature.png Nexus 5 - hammerhead - SlimLP Nexus 7 (2013) - flo - SlimLP OnePlus One - bacon - SlimLP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Psylos_ Δημ. March 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2015 Αν είχατε τα τελευταία playservices, αυτά ευθύνονται για την μειωμένη αυτονομία, στον ElementalX δεν άλλαξε κάτι από τις προηγούμενες εκδόσεις στον τομέα performance-battery. Ίσως. Το θέμα είναι πως με την επιστροφή σε 2.08 μου φάνηκε πως έστρωσε λίγο η κατάσταση. Παράθεση Siemens C25, Nokia 3330, Nokia 8310, Sony - Ericsson K500i, BenQ - Siemens EL71, Nokia 6288, Νοkia 5310 XpressMusic, Nokia 5800 XpressMusic, Samsung Galaxy 3 i5800, Sony Xperia Go, Vodafone Smart 4G (Yulong 8860u), Nexus 5, Nexus 5X LineageOS 15.0 (14/12/2017), Huawei P9 Lite (2017), Samsung S9+ 6GB/64GB, Samsung S20+ 8GB/128GB, Samsung S24 Ultra 12GB/1TB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leuteris4 Δημ. March 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2015 Παιδιά η τελευταία cataclysm 27/2? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jastonas Δημ. March 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2015 Παιδιά η τελευταία cataclysm 27/2? Ναι. Δυστυχώς (ή ευτυχώς) δεν έχει nightlies. Παράθεση Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android, Ορολογία Android, Οδηγοί και forum για το Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leuteris4 Δημ. March 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2015 Ναι. Δυστυχώς (ή ευτυχώς) δεν έχει nightlies. Σε ευχαριστώ...ειναι καλη?εχω bliss και λεω να δοκιμάσω και κατι αλλο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jastonas Δημ. March 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2015 Σε ευχαριστώ...ειναι καλη?εχω bliss και λεω να δοκιμάσω και κατι αλλο... Και εγώ Bliss είχα... τι να σου πω, παίζει να είναι λίγο πιο stable αλλά από έξτρας έχει σίγουρα λιγότερα. Παράθεση Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android, Ορολογία Android, Οδηγοί και forum για το Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leuteris4 Δημ. March 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2015 Και εγώ Bliss είχα... τι να σου πω, παίζει να είναι λίγο πιο stable αλλά από έξτρας έχει σίγουρα λιγότερα. Σε ευχαριστω φιλε μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. March 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2015 μια ερώτηση αλλα μην κραζετε... πως μπαίνει απο toolkit το image γιατι με τις εντολές δεν το χω!!! δεν εχει ενημερωθεί κ το toolkit για να το έχει έτοιμο μεσα Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jastonas Δημ. March 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2015 μια ερώτηση αλλα μην κραζετε... πως μπαίνει απο toolkit το image γιατι με τις εντολές δεν το χω!!! δεν εχει ενημερωθεί κ το toolkit για να το έχει έτοιμο μεσα Δεν χρειάζεται toolkit. Κατέβασε το image και κάντο extract σε έναν φάκελο και μαζί βάλε το adb και το fastboot και μετά από command line (καλύτερα) τρέξε το flash-all.bat Παράθεση Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android, Ορολογία Android, Οδηγοί και forum για το Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. March 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2015 μια ερώτηση αλλα μην κραζετε... πως μπαίνει απο toolkit το image γιατι με τις εντολές δεν το χω!!! δεν εχει ενημερωθεί κ το toolkit για να το έχει έτοιμο μεσα Λογικά θα ψάξεις τους και φακέλους του και εκεί που έχει ή που βάζει τα αρχεία της προηγούμενης έκδοσης εσύ θα βάλεις τα καινούργια αντίστοιχα με την ίδια δομή που τα είχε πριν. Μετά πατάς την 5.0.1 και θα βάλει την καινούρια. Βέβαια μέχρι να τα κάνεις αυτά θα μπορούσες να δώσεις την εντολή flash-all.bat από το τερματικό και θα είχες τελειώσει ήδη! Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tttsakalos Δημ. March 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2015 βρε παιδια σε μενα δεν μου βγαζει σημα wifi καθολου.τι γινεται.ξανα κανω φορματ παλι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lavramid Δημ. March 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2015 Γεια σας παίδες!, Μετά από καιρό με cataclysm και uber είπα να ξαναβάλω code blue! Φλασαρα ρομ,φλασαρα κερνελ, φλασαρα και το ukm zip για να τρέχει το synapse Και ξαφνικά μου λέει device not supported!! Τι καινούργιο είναι πάλι αυτό; κατέβασα και το τελευΤαίο ζιπ καμία αλλαγή!! Επίσης κανένα νέο για ρομ με την 5,1 έχουμε ή είναι νωρίς ακόμη;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billis_kou Δημ. March 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2015 Καλημέρα μάγκες. Μια γρήγορη ερώτηση. Σας ανοίγει την σελίδα του stoiximan στην mobile μορφή της? Σε οποιο τηλ με ροοτ δοκιμασα αφήνει την σελίδα άσπρη και δεν μπορεί να μπει, ενώ την desktop έκδοση την δουλεύει κανονικά. Δοκιμασα και με άλλους browser αλλά πάλι τπτ. Μήπως φταίει το ροοτ? (Stock 5.0.1 root) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtctsiamp Δημ. March 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2015 Γεια σας παίδες!, Μετά από καιρό με cataclysm και uber είπα να ξαναβάλω code blue! Φλασαρα ρομ,φλασαρα κερνελ, φλασαρα και το ukm zip για να τρέχει το synapse Και ξαφνικά μου λέει device not supported!! Τι καινούργιο είναι πάλι αυτό; κατέβασα και το τελευΤαίο ζιπ καμία αλλαγή!! Επίσης κανένα νέο για ρομ με την 5,1 έχουμε ή είναι νωρίς ακόμη;; Δώσε στον terminal emulator αυτά: su uci reset uci Παράθεση http://www.slimroms.net/images/OPTemplate/signature.png Nexus 5 - hammerhead - SlimLP Nexus 7 (2013) - flo - SlimLP OnePlus One - bacon - SlimLP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lavramid Δημ. March 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2015 Δώσε στον terminal emulator αυτά: su uci reset uci Εισαι ωραιος τυπος!!! Τοσο απλο ηταν ε;; Ευχαριστω πολυ!!!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
puzzle21 Δημ. March 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2015 Καλημέρα μάγκες. Μια γρήγορη ερώτηση. Σας ανοίγει την σελίδα του stoiximan στην mobile μορφή της? Σε οποιο τηλ με ροοτ δοκιμασα αφήνει την σελίδα άσπρη και δεν μπορεί να μπει, ενώ την desktop έκδοση την δουλεύει κανονικά. Δοκιμασα και με άλλους browser αλλά πάλι τπτ. Μήπως φταίει το ροοτ? (Stock 5.0.1 root) Βγάλε το adblock που σίγουρα εχεις και θα ανοίξει. Παράθεση ''Samsung Galaxy S7 Edge'' ''Ipad mini 2'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billis_kou Δημ. March 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2015 Βγάλε το adblock που σίγουρα εχεις και θα ανοίξει. Φίλε μου το δοκίμασα και αυτο αλλα και παλι δεν.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. March 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2015 (edited) Βγήκε και το Zip της ΟΤΑ. Έτοιμος και ο οδηγός για χειροκίνητη αναβάθμιση. Edited March 11, 2015 by Gialakias Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts