leriban Δημ. November 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2014 οταν παω στην μπαταρια και παταω να δω ποσο ποσοστο εχει καταναλωσει μου γραφει οτι ``η ωρα ειναι ενεργοποιημενη πχ 43λεπτα`` δεν μου γραφει sot.... και κατι αλλο μπορει καποιοσ να με βοηθησει σε αυτο? θα ηθελα να ρωτησω το εξης. μετα απο αυτη τη διαδικασια η teamwin custom recovery υπαρχει η πρεπει να την ξαναπερασω? ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dalaz Δημ. November 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2014 ο Uber καθαριζει τον προηγουμενο κερνελ?? να τον φλασαρω πανω σε codeblue? η παλι την ρομ πρωτα και μετα uber? Παράθεση Dalas - Mi-4c Rom - sMiui Kernel - Stock Root SuperSU | TWRP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. November 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2014 ο Uber καθαριζει τον προηγουμενο κερνελ?? να τον φλασαρω πανω σε codeblue? η παλι την ρομ πρωτα και μετα uber? Το δεύτερο. Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dalaz Δημ. November 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2014 Το δεύτερο. Το ξερω οτι ειναι προτιμοτερο να κανεις clean install απλα δεν εχω την ρομ και βαριεμαι παλι να κατεβαζω..τεσπα προς το παρων περασα τον νεο codeblue να δοκιμασω..αλλα σαν λατρεις του uber ειμαι σιγουρος οτι θα γυρισω :lol: Παράθεση Dalas - Mi-4c Rom - sMiui Kernel - Stock Root SuperSU | TWRP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
puzzle21 Δημ. November 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2014 Franco & codeblue καλυτερη μπαταρια,Uber L & ElementalX καλυτερη αποδοση! Ρε συ μιας και είσαι μάστορας έχεις δει καμία custom της προκοπής σε lollipop. Έχω δει κάτι pure white που έχουν βγει κτλ στο xda αλλά δεν ξέρω τι ρόλο παίζουν. Είμαι με κιτ κατ, mahdi και βαριέμαι να επαναφέρω κινητό για να περάσω λολιποπ μετα πάλι ρουτ κτλ . άσε που θα χαθούν και τα πάντα. Θα μου πεις με το nexus toolkit 2 λεπτά υπόθεση είναι αλλά προτιμώ να κατεβάσω καμία custom μπας και έχει και τίποτα extra μέσα και να τη φλασαρω απευθείας. Παράθεση ''Samsung Galaxy S7 Edge'' ''Ipad mini 2'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
souliar Δημ. November 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2014 Ρε συ μιας και είσαι μάστορας έχεις δει καμία custom της προκοπής σε lollipop. Έχω δει κάτι pure white που έχουν βγει κτλ στο xda αλλά δεν ξέρω τι ρόλο παίζουν. Είμαι με κιτ κατ, mahdi και βαριέμαι να επαναφέρω κινητό για να περάσω λολιποπ μετα πάλι ρουτ κτλ . άσε που θα χαθούν και τα πάντα. Θα μου πεις με το nexus toolkit 2 λεπτά υπόθεση είναι αλλά προτιμώ να κατεβάσω καμία custom μπας και έχει και τίποτα extra μέσα και να τη φλασαρω απευθείας. N5X lollipop.....https://plus.google.com/app/basic/communities/109235522128893190473?cbp=1dkmhyqu6d9bj&sview=59&cid=5&soc-app=115&soc-platform=1&spath=%2Fapp%2Fbasic%2Fcommunities&sparm=cbp%3Dhhwnbhr98hvf%26sview%3D2%26cid%3D5%26soc-app%3D115%26soc-platform%3D1 Παράθεση Samsung S8 Plus midnight black Nexus 5 red 16GB Rom Nougat 7.1 aosp [ pixel setup ] TWRP : 3.0.2-0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
puzzle21 Δημ. November 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2014 N5X lollipop.....https://plus.google.com/app/basic/communities/109235522128893190473?cbp=1dkmhyqu6d9bj&sview=59&cid=5&soc-app=115&soc-platform=1&spath=%2Fapp%2Fbasic%2Fcommunities&sparm=cbp%3Dhhwnbhr98hvf%26sview%3D2%26cid%3D5%26soc-app%3D115%26soc-platform%3D1 Την έχεις δοκιμάσει; στο xda δεν έχει α ανεβάσει για λολιποπ; Παράθεση ''Samsung Galaxy S7 Edge'' ''Ipad mini 2'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dalaz Δημ. November 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2014 Την έχεις δοκιμάσει; στο xda δεν έχει α ανεβάσει για λολιποπ; Θα συμφωνισω και γω με souliar...την χρισημοποιω και γω και συγκεκριμενα την εκδοση 5.4... ειναι πολυ stable με λιγο παραμετροποιηση...καθαρα gapps μεσα χωρις φλασαρισμα αλλων..στο XDA ειναι στο general οχι στο development Παράθεση Dalas - Mi-4c Rom - sMiui Kernel - Stock Root SuperSU | TWRP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
puzzle21 Δημ. November 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2014 Θα συμφωνισω και γω με souliar...την χρισημοποιω και γω και συγκεκριμενα την εκδοση 5.4... ειναι πολυ stable με λιγο παραμετροποιηση...καθαρα gapps μεσα χωρις φλασαρισμα αλλων..στο XDA ειναι στο general οχι στο development Στο λινκ για να κατεβάσετε στο mirror που πατάει λέει για nexus 4. Το ίδιο αρχείο είναι σίγουρα; και για φλασαρισμα κάνουμε wipe τη συσκευή και μέρα φλαραρουμε τη ρομ; gaps είπες δεν χρειάζονται γιατί τα έχει μέσα σωστά; Παράθεση ''Samsung Galaxy S7 Edge'' ''Ipad mini 2'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
souliar Δημ. November 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2014 Στο λινκ για να κατεβάσετε στο mirror που πατάει λέει για nexus 4. Το ίδιο αρχείο είναι σίγουρα; και για φλασαρισμα κάνουμε wipe τη συσκευή και μέρα φλαραρουμε τη ρομ; gaps είπες δεν χρειάζονται γιατί τα έχει μέσα σωστά; Ειναι κομπλε μαζι με gapps...εγώ έχω ενθουσιαστεί με αυτή την ROM.... ----- προσθήκη μηνύματος 91 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Την έχεις δοκιμάσει; στο xda δεν έχει α ανεβάσει για λολιποπ; Την έχω μόνιμη..... δεν την έχω δοκιμάσει απλά!:) Παράθεση Samsung S8 Plus midnight black Nexus 5 red 16GB Rom Nougat 7.1 aosp [ pixel setup ] TWRP : 3.0.2-0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
puzzle21 Δημ. November 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2014 Ειναι κομπλε μαζι με gapps...εγώ έχω ενθουσιαστεί με αυτή την ROM.... ----- προσθήκη μηνύματος 91 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Την έχω μόνιμη..... δεν την έχω δοκιμάσει απλά!:) Κατεβάζωωωωψ Παράθεση ''Samsung Galaxy S7 Edge'' ''Ipad mini 2'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
souliar Δημ. November 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2014 Κατεβάζωωωωψ Διάβασε στο google+ για τα customize που έχει και για το που είναι το κάθε ενα...γενικά είναι πολύ νοικοκηρεμενη ROM...και έρχεται major update με πολλά χρήσιμα mod όπως πχ clear all recent!!! Παράθεση Samsung S8 Plus midnight black Nexus 5 red 16GB Rom Nougat 7.1 aosp [ pixel setup ] TWRP : 3.0.2-0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
puzzle21 Δημ. November 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2014 Διάβασε στο google+ για τα customize που έχει και για το που είναι το κάθε ενα...γενικά είναι πολύ νοικοκηρεμενη ROM...και έρχεται major update με πολλά χρήσιμα mod όπως πχ clear all recent!!! Ότι ειδοποίηση έχεις ενημερωνε μας αν θες γιατί με το Google + δεν τα πάω και πολύ καλά. Εκτός αν είναι εύκολο κάπου το λινκ στο xda Παράθεση ''Samsung Galaxy S7 Edge'' ''Ipad mini 2'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amanwithaplan Δημ. November 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2014 Μετα απο πειράματα σε kernel's στην N5X 5.0 με ElementalX - code blue - Franco & Uber L εχω να πω οτι μακράν καλύτερος ολων είναι κατα την προσωπική μου άποψη ο Uber....τόσο σε smooth όσο και στην ταχύτητα έχει διάφορα απο τους υπόλοιπους!!! Στην αυτονομία τις μπαταρίας δεν ειναι πρώτος... αλλά έχει σαφώς καλύτερη απο τον stock kernel... Υ.Γ και δουλεύει άψογα και με synapse!!! Λέω να τον δοκιμάσω. Μιλάς για τον sabermod? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flik Δημ. November 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2014 Εγώ είμαι με code blue,διαφορα μεγάλη δεν είδα από elementalX σε ταχύτητα,έτσι όπως το έχω στημένο και το κινητό βέβαια,αλλά από μπαταρία σκίζει πραγματικά. Θα αλλάξω όταν βγει slim,και θα δω εκεί μετά αν θα βάλω code blue μετά από δοκιμή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nik4energy Δημ. November 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2014 Την έχεις δοκιμάσει; στο xda δεν έχει α ανεβάσει για λολιποπ; Εγώ με multirom χρησιμοποιώ σαν secondary εδώ και λιγες μέρες την Xtra Smooth 2.2 και μπορω να πω οτι είναι αρκετά καλη , σταθερή κ απίστευτα γρηγορη (odexed) . Μάλλον θα γίνει swap με την primary slimkat . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
puzzle21 Δημ. November 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2014 (edited) Τελικά την περασα.. σφαίρα το εργαλείο. Code blue μπορούμε να περάσουμε κανονικά φαντάζομαι;; Edited November 22, 2014 by puzzle21 Παράθεση ''Samsung Galaxy S7 Edge'' ''Ipad mini 2'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
souliar Δημ. November 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2014 Τελικά την περασα.. σφαίρα το εργαλείο. Code blue μπορούμε να περάσουμε κανονικά φαντάζομαι;; Ναι κανονικα....πρεπει να φλασαρεις και το SuperSU για να είσαι root,μην το ξεχάσεις!!! Παράθεση Samsung S8 Plus midnight black Nexus 5 red 16GB Rom Nougat 7.1 aosp [ pixel setup ] TWRP : 3.0.2-0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
puzzle21 Δημ. November 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2014 Ναι κανονικα....πρεπει να φλασαρεις και το SuperSU για να είσαι root,μην το ξεχάσεις!!! Σε ευχαριστώ την είχα περάσει γι αυτό εκανα edit μετα. Εχω εντυπωσιαστεί με το πληκτρολόγιο. Είναι σχεδόν αδύνατο να το κανεις λαθος Παράθεση ''Samsung Galaxy S7 Edge'' ''Ipad mini 2'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leriban Δημ. November 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2014 Τελικά την περασα.. σφαίρα το εργαλείο. Code blue μπορούμε να περάσουμε κανονικά φαντάζομαι;; εκανες full wipe? η μονο cache και dalvik? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
puzzle21 Δημ. November 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2014 εκανες full wipe? η μονο cache και dalvik? Full wipe εκτός την ιντερναλ και μετα φλασαρα το ζιπ Παράθεση ''Samsung Galaxy S7 Edge'' ''Ipad mini 2'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leriban Δημ. November 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2014 Full wipe εκτός την ιντερναλ και μετα φλασαρα το ζιπ ευχαριστω!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
puzzle21 Δημ. November 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2014 (edited) Μπορεί κάποιος να μου πει τι έχω πατήσει και τα βγάζει με περίγραμμα γιατί κοντευω να τρελαθω Ακυρο το βρήκα.. Είχα πατήσει κατα λάθος στο accessibility μια ρυθμιση. Edited November 22, 2014 by puzzle21 Παράθεση ''Samsung Galaxy S7 Edge'' ''Ipad mini 2'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
puzzle21 Δημ. November 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2014 https://plus.google.com/100274597225706087449/posts/9s5sFSAqPLC Κατεβαστε το σωστο λινκ γιατί στη νυστα μου εχτες κατέβασα πρωτα για το nexus 4. Ευτυχώς είχα κρατήσει nadroid Παράθεση ''Samsung Galaxy S7 Edge'' ''Ipad mini 2'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
puzzle21 Δημ. November 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2014 Πρώτη μέρα 3,30 ώρες sot κυρίως με WiFi και καμια ωρα 3g με code blue..καλά είμαστε. Για να δουμε πως θα παει. Παράθεση ''Samsung Galaxy S7 Edge'' ''Ipad mini 2'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts