Jump to content

[Nexus 5 / 5X] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις)

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Κάποιο λάθος στην σύνταξη της εντολης . Ίσως στα κενά που χρησιμοποιήσες . Δοκίμασε το και χωρις την παραμετρο

Φλασαρα Ν5Χ και το βλεπει κανονικα..τι να πω..

Dalas - Mi-4c

Rom - sMiui

Kernel - Stock

Root SuperSU | TWRP

• Απαντήσεις 6,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

'Εχεις πρόβλημα με το σήμα.

Καλά αυτό είναι σίγουρο με την wind που έμπλεξα, αλλά και πριν στους ίδιους χώρους ήμουν απλώς λόγω gb είχα το smart radio! Εχτές πάντως μετά το ρουτ κι ενεργοποίηση greenify κλπ πήγε πολύ καλύτερα έβγαλε 3,5 sot κι είχε ακόμη!!

ειμαι ροοτ και εδωσα δικαιωματα στο terminal

Εκανε κανεις αλλος backup απο TWRP?? Μονο εγω εχω αυτο το προβλημα??

Το είχα κι εγώ αυτό το πρόβλημα, μόλις έδωσα την εντολή το εμφάνισε αμέσως!

Edited by lavramid

μολις πριν μια ωρα τον εβαλα...μιλουσα με ανα παλικαρι και επιασε τρελες ωρες sot..δυδτυχως ειναι νωρις ακομα να πω...παντως ειναι αρκετα γρηγορος προς το παρον..τωρα θα δειξει στην μπαταρια.

οκ φίλε όποτε μπορείς γράψε νέα για sot

IPhone 15 Pro 

μολις πριν μια ωρα τον εβαλα...μιλουσα με ανα παλικαρι και επιασε τρελες ωρες sot..δυδτυχως ειναι νωρις ακομα να πω...παντως ειναι αρκετα γρηγορος προς το παρον..τωρα θα δειξει στην μπαταρια.

ποια εκδοση εβαλες φιλε μου?

αν εχουμε σε στοκ αλλο κερνελ πχ elemental x πως βαζουμε code blue? γιατι σε περιπτωση που ειχαμε custom rom καναμε dirty flash της rom

Την τελευταία.. 620.προς το παρόν 2ωρες sot και είμαι στο 69%....νομίζω αρκετά καλά...
μια χαρα εισαι!!! μηπως ξερεις πως αλλαζω απο elemental x σε code blue αφου ειμαι στοκ? την φλασαρω τη μια πανω στην αλλη? ευχαριστω

αν εχουμε σε στοκ αλλο κερνελ πχ elemental x πως βαζουμε code blue? γιατι σε περιπτωση που ειχαμε custom rom καναμε dirty flash της rom

Η ξεζιπαρεις το boot.img ή με το wug fresh toolkit κάνεις απλά restore τον μαμά κερνελ και ξαναβαζεις άλλον. Περιμένω να βγει zip για να γίνεται και μέσω recovery

Η ξεζιπαρεις το boot.img ή με το wug fresh toolkit κάνεις απλά restore τον μαμά κερνελ και ξαναβαζεις άλλον. Περιμένω να βγει zip για να γίνεται και μέσω recovery

σε ευχαριστω πολυ για την βοηθεια!

Την τελευταία.. 620.προς το παρόν 2ωρες sot και είμαι στο 69%....νομίζω αρκετά καλά...

Πως τα πάει με την επιλογή εξοικονόμηση ενέργειας?κολλάει πολύ?με τα παιχνίδια πως τα πάει?

IPhone 15 Pro 

Κι εγώ θα δοκιμάσω και code blue με stock lollipop αν και με elementalX δεν είχα προβλημα.

Αλλά γενικά όταν αλλάζουμε kernels το ασφαλές είναι πρώτα dirty flash την rom. Αυτό αφορά σίγουρα τον franco kernel που πειράζει και το /system, δε ξέρω μήπως στη περίπτωση του elementalX είναι κάτι περιττό.

Κι εγώ θα δοκιμάσω και code blue με stock lollipop αν και με elementalX δεν είχα προβλημα.

Αλλά γενικά όταν αλλάζουμε kernels το ασφαλές είναι πρώτα dirty flash την rom. Αυτό αφορά σίγουρα τον franco kernel που πειράζει και το /system, δε ξέρω μήπως στη περίπτωση του elementalX είναι κάτι περιττό.

Εγώ πάντα έκανα dirty flash τον κερνελ μόνο περνώντας πάντα τον μαμά και μετά ξανά έβαζα τον custom kernel.... Ακόμα και με Franco... Αυτό με την ρομ δεν το έκανα ποτέ

Εγώ πάντα έκανα dirty flash τον κερνελ μόνο περνώντας πάντα τον μαμά και μετά ξανά έβαζα τον custom kernel.... Ακόμα και με Franco... Αυτό με την ρομ δεν το έκανα ποτέ

Κι όμως το προτείνουν πλέον σε κάθε kernel.

Καλά δεν είναι κάτι. Το πολύ πολύ να σου ξαναβάλει κανένα system app που είχες βγάλει (εγώ παγωμένα που τα έχω με titanium δε ξεπάγωσαν καν).

Άλλαξα λοιπόν έτσι σε code blue (dirty flash rom+flash codeblue) αλλά χρειάστηκε να ξαναφλασάρω το supersu.zip για να δουλέψουν οι root εφαρμογές.

Θα δω τώρα σε επιδόσεις πως είναι. Αν είναι εξίσου καλό σε επιδόσεις και δεν δω αισθητή διαφορά σε μπαταρία θα το κρατήσω γιατί απο οτι καταλάβα φημίζεται για την μπαταρία του.

Πως τα πάει με την επιλογή εξοικονόμηση ενέργειας?κολλάει πολύ?με τα παιχνίδια πως τα πάει?

51% και 2ωρες και 34 λεπτά! Είναι πολύ smooth το κινητο σαν στοκ ίσως και λίγο καλύτερο... Με παιχνίδια δεν ασχολούμαι οπότε δεν ξέρω... Είμαι ευχαριστημένος και είναι ακόμα με την πρώτη φόρτιση! Έχουμε να δούμε πολλά πράγματα...

Καλημέρα παίδες. Θέλω να κάνω unlock & Root μέσω nexus root toolkit, κάνω αναβάθμιση στο πρόγραμμα αλλά κάπου κολλάει το θέμα και δε με αφήνει. Βάζω screenshot να δείτε το σφάλμα. Any ideas;

EDIT: Άκυρο παιδιά, έβγαλε update και με κάτι οδηγίες το πρόβλημα λύνεται..Κατέβασα τα κατάλληλα αρχεία και έτοιμο.

Δε θα το δοκιμάσω σήμερα, δε προλαβαίνω να στήνω πάλι το κινητό από την αρχή..

Edited by iliasx8

Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root

Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root

Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold)

Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7

Χελοου και πάλι παίδες!!

Καμιά ιδέα για το πώς θα κάνουμε το Google messenger να γράψει 160 χαρακτήρες ελληνικά έχει κανείς; Επίσης έχει κανείς άλλος θέμα με τα restart to recovery κλπ από την εφαρμογή του twrp? Μόνο χειροκίνητα γίνεται!! :-\ Τέλος, το script με το synapse δε δουλεύει πια Ε;

Μπα, αρχές Δεκέμβρη το νωρίτερο οι πρώτες nightly της CM12. (μιλάμε για official CM φυσικά)

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση

παιδιά ο codeblue kernel έχει κάποιο app για ρυθμίσεις?

γιατί αν έχει δεν μου έβαλε κάτι.

ευχαριστώ

model: nexus 5

android: AOSP 7.0

kernel : ElementaX -N5-2.04

Baseband : M8974A-2.0.50.2.21

Build number : LRX21O

παιδιά ο codeblue kernel έχει κάποιο app για ρυθμίσεις?

γιατί αν έχει δεν μου έβαλε κάτι.

ευχαριστώ

Synapse. Εγκατέστησε και το ukm για να δουλέψει. Δες στο thread του ukm στο xda για λεπτομέρειες.

OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro

OOS | DU 11.2

Kernel : Flash 1.27 | stock

Root MagiskSU

Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0

Synapse. Εγκατέστησε και το ukm για να δουλέψει. Δες στο thread του ukm στο xda για λεπτομέρειες.

με το kernel tweaker μπορώ να κάνω δουλειά φαντάζομαι ε?

το synapse είναι του codeblue?

model: nexus 5

android: AOSP 7.0

kernel : ElementaX -N5-2.04

Baseband : M8974A-2.0.50.2.21

Build number : LRX21O

με το kernel tweaker μπορώ να κάνω δουλειά φαντάζομαι ε?

το synapse είναι του codeblue?

Όχι αλλά βοηθάει στο development. Καλύτερο όλων το Synapse για τον μπλε.(ο ίδιος το λέει όχι εγώ)

OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro

OOS | DU 11.2

Kernel : Flash 1.27 | stock

Root MagiskSU

Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0

• The title was changed to [Nexus 5 / 5X] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις)