gtctsiamp Δημ. June 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2014 οχι μονο cm 11. λοιπον το ξανακανω Μην το ξανακάνεις. Πάλι bootloop θα φας. To cm11 ήταν συμβατο με την Purity 4.4.2 και μάλλον δεν ειναι για την 4.4.3. Αν έχεις όρεξη για πειράμα δοκίμασε το cm11 final αλλιώς πήγαινε σε OnePlus dalvik. Παράθεση http://www.slimroms.net/images/OPTemplate/signature.png Nexus 5 - hammerhead - SlimLP Nexus 7 (2013) - flo - SlimLP OnePlus One - bacon - SlimLP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demosthenes7 Δημ. June 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2014 Μην το ξανακάνεις. Πάλι bootloop θα φας. To cm11 ήταν συμβατο με την Purity 4.4.2 και μάλλον δεν ειναι για την 4.4.3. Αν έχεις όρεξη για πειράμα δοκίμασε το cm11 final αλλιώς πήγαινε σε OnePlus dalvik. δεν κανω τιποτα βαρέθηκα χαχαχαχα:lol: παντοσ με ποια σειρα τα φλασαρουμε να σας πω την αληθεια μαλλον δεν την εχω καταλαβει σωστα την διαδικασια με τα πατσ Παράθεση device nexus 5 rom purity 4.4.3 kernel code_blue r 172 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtctsiamp Δημ. June 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2014 δεν κανω τιποτα βαρέθηκα χαχαχαχα:lol: παντοσ με ποια σειρα τα φλασαρουμε να σας πω την αληθεια μαλλον δεν την εχω καταλαβει σωστα την διαδικασια με τα πατσ Δεν νομίζω ότι παίζει ρόλο. Εγώ πάντως φλασάρω πρώτα το bionic, μετά το dalvik και μετά κάνω wipe dalvik. Παράθεση http://www.slimroms.net/images/OPTemplate/signature.png Nexus 5 - hammerhead - SlimLP Nexus 7 (2013) - flo - SlimLP OnePlus One - bacon - SlimLP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
souliar Δημ. June 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2014 δεν κανω τιποτα βαρέθηκα χαχαχαχα:lol: παντοσ με ποια σειρα τα φλασαρουμε να σας πω την αληθεια μαλλον δεν την εχω καταλαβει σωστα την διαδικασια με τα πατσ Δεν νομίζω ότι παίζει ρόλο. Εγώ πάντως φλασάρω πρώτα το bionic, μετά το dalvik και μετά κάνω wipe dalvik. Δεν ειναι συμβατο το dalvik με purity 4.4.3,εχουν και αλλοι προβλημα,οποτε μην φλασαρεις dalvik..... Παράθεση Samsung S8 Plus midnight black Nexus 5 red 16GB Rom Nougat 7.1 aosp [ pixel setup ] TWRP : 3.0.2-0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrissa Δημ. June 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2014 Στο συνδυασμό purity με code blue, αξίζει να το γυρίσω σε art;; Παράθεση :shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtctsiamp Δημ. June 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2014 Στο συνδυασμό purity με code blue, αξίζει να το γυρίσω σε art;; Γενικώς στις custom roms επειδή έχουν συνήθως optimized dalvik είναι ελάχιστα τα οφέλη του ART, χώρια που σε μερικές περιπτώσεις είναι και πιο αργό. Παράθεση http://www.slimroms.net/images/OPTemplate/signature.png Nexus 5 - hammerhead - SlimLP Nexus 7 (2013) - flo - SlimLP OnePlus One - bacon - SlimLP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spdrosin Δημ. June 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2014 Στο συνδυασμό purity με code blue, αξίζει να το γυρίσω σε art;; Δε θα δεις μεγαλη διαφορα, σιγουρα δε θα χασεις. Το εχουν πολλοι ετσι αν τυχει και δεις στο νημα της Purity οπως κι εγω. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venividivici Δημ. June 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2014 καλησπερα παιδια εβαλα εφαρμογη για το multi rom-multi boot εχω δοκιμασει thn cm11 δεν μ αρεσε.Τι προτεινεται? Παράθεση Ενοικιαζομενα δωμάτια και διαμερίσματα στην παραλία των Μυλων Αργολιδος δέκα λεπτά απο το Ναύπλιο σε προσιτές τιμές. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
souliar Δημ. June 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2014 καλησπερα παιδια εβαλα εφαρμογη για το multi rom-multi boot εχω δοκιμασει thn cm11 δεν μ αρεσε.Τι προτεινεται? Σου λεω ποιες ειναι 4.4.3, Slimkat - Purity - Carbon - Mahdi - PA - C-rom - omni αυτες ειναι επισημα release 4.4.3,οποτε διαλεξε,εγω σου προτεινω Slimkat η Carbon...:) Παράθεση Samsung S8 Plus midnight black Nexus 5 red 16GB Rom Nougat 7.1 aosp [ pixel setup ] TWRP : 3.0.2-0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spdrosin Δημ. June 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2014 καλησπερα παιδια εβαλα εφαρμογη για το multi rom-multi boot εχω δοκιμασει thn cm11 δεν μ αρεσε.Τι προτεινεται? Purity: σταθερη, γρηγορη, αξιοπρεπεστατη, απο τις δημοφιλεστερες. Κι αν ψηθεις code blue kernel: σιγουρο combo. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venividivici Δημ. June 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2014 δεν μπορω να κατεβασω την purity 126 mb einai ?εχεται καποιο link? Παράθεση Ενοικιαζομενα δωμάτια και διαμερίσματα στην παραλία των Μυλων Αργολιδος δέκα λεπτά απο το Ναύπλιο σε προσιτές τιμές. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. June 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2014 καποιος με βελτιωμενο revision με μεγαλες τρυπες ηχειου?θελω να μαθω το revision που αναφερει στον bootloader Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtctsiamp Δημ. June 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2014 καλησπερα παιδια εβαλα εφαρμογη για το multi rom-multi boot εχω δοκιμασει thn cm11 δεν μ αρεσε.Τι προτεινεται? Μιας και έβαλες multirom δοκίμασε οσες μπορείς. Τώρα είναι και θέμα γούστου οι custom roms. Αυτές που σου πρότεινε πάντως ο souliar είναι top μαζί με την LiquidSmooth που είναι βέβαια unstable κάποιες φορές. ----- προσθήκη μηνύματος 35 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- δεν μπορω να κατεβασω την purity 126 mb einai ?εχεται καποιο link? Νόμιζω περίπου 150MB είναι. ----- προσθήκη μηνύματος 38 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- καποιος με βελτιωμενο revision με μεγαλες τρυπες ηχειου?θελω να μαθω το revision που αναφερει στον bootloader Εννοείς το γράμμα που γράφει σε παρένθεση μετά το D821? Παράθεση http://www.slimroms.net/images/OPTemplate/signature.png Nexus 5 - hammerhead - SlimLP Nexus 7 (2013) - flo - SlimLP OnePlus One - bacon - SlimLP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainMorgan Δημ. June 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2014 Σου λεω ποιες ειναι 4.4.3, Slimkat - Purity - Carbon - Mahdi - PA - C-rom - omni αυτες ειναι επισημα release 4.4.3,οποτε διαλεξε,εγω σου προτεινω Slimkat η Carbon...:) Bάλε και την Vanir σε 4.4.3 από χθες. καλησπερα παιδια εβαλα εφαρμογη για το multi rom-multi boot εχω δοκιμασει thn cm11 δεν μ αρεσε.Τι προτεινεται? welcome to the club και καλό κάψιμο :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navouxodonosoras Δημ. June 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2014 Bάλε και την Vanir σε 4.4.3 από χθες. welcome to the club και καλό κάψιμο :lol: Κανενα λινκ για thread για multirom;Σκεφτομαι κανω το πειραμα...Επισηε εχει κανενας βαλει ubuntu να μας πει την εμπειρια του; Παράθεση EVERYTHING YOU KNOW IS WRONG! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. June 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2014 [/color] Εννοείς το γράμμα που γράφει σε παρένθεση μετά το D821? εαν μπεις στον bootloader,θα το δεις εκει Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrissa Δημ. June 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2014 Οι εντυπώσεις μου σχετικά με purity και code blue, είναι θετικότατες. Ένα θεματάκι έχω μόνο, ορισμένες φορές στο scrolling μεταξύ οθονών του nova launcher, φαίνεται να κάνει κάτι σκαλωματακια τα οποία δεν είχα με stock 4.4.2/4.4.3. Ευθύνονται οι ρυθμίσεις του kernel πιστεύετε, κάτι σαν εξοικονόμηση ενέργειας;; Παράθεση :shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtctsiamp Δημ. June 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2014 (edited) Οι εντυπώσεις μου σχετικά με purity και code blue, είναι θετικότατες. Ένα θεματάκι έχω μόνο, ορισμένες φορές στο scrolling μεταξύ οθονών του nova launcher, φαίνεται να κάνει κάτι σκαλωματακια τα οποία δεν είχα με stock 4.4.2/4.4.3. Ευθύνονται οι ρυθμίσεις του kernel πιστεύετε, κάτι σαν εξοικονόμηση ενέργειας;; Δεν νομίζω ότι είναι θεμα kernel. Και UC στα 1574MHz να σου εκανε παλι smooth θα ήταν. Δεν τις ρυθμίσεις του nova για την ταχύτητα. Επίσης να λάβουμε υπ'όψιν ότι οι customs σε αυτή την φάση θέλουν ακόμα δουλειά για να φτάσουν το επίπεδο που είχαν με την 4.4.2. Δεν ήταν τόσο απλό το update. Γι'αυτό και μερικές custom δεν είναι ακόμα full 4.4.3 build.:X:D Edited June 10, 2014 by gtctsiamp Παράθεση http://www.slimroms.net/images/OPTemplate/signature.png Nexus 5 - hammerhead - SlimLP Nexus 7 (2013) - flo - SlimLP OnePlus One - bacon - SlimLP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainMorgan Δημ. June 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2014 @MaXAiRO Αφου δεν απαντάει άλλος, αλλά δεν κατάλαβα τι ακριβώς θες να κάνεις και γιατί, να κάνεις mount το σκληρό στο PC μέσω TWRP? Προσωπικά δεν έχω κάνει κάτι τέτοιο ποτέ αφού όλα τα μεταφέρω ασύρματα και μετά τα φλασάρω, οπότε δυστυχώς δεν έχω ιδέα... :( @blade_ Ούτε κι εσύ κατάλαβα τι ψάχνεις και γιατί...ίσως φταίει ότι μόλις ξύπνησα...:p Ο bootloader παραμένει ίδιος εδώ και 3 εκδόσεις αν δεν κάνω λάθος. Bootloader hhz11k και HW Version rev_11 σε παρτίδα 401. Οι εντυπώσεις μου σχετικά με purity και code blue, είναι θετικότατες. Ένα θεματάκι έχω μόνο, ορισμένες φορές στο scrolling μεταξύ οθονών του nova launcher, φαίνεται να κάνει κάτι σκαλωματακια τα οποία δεν είχα με stock 4.4.2/4.4.3. Ευθύνονται οι ρυθμίσεις του kernel πιστεύετε, κάτι σαν εξοικονόμηση ενέργειας;; Αν και πιθανότατα είναι θέμα Nova, δες τις ρυθμίσεις, τσέκαρε και αυτό αν δε βαριέσαι. Προσωπικά δεν έχω ούτε ίχνος σκαλώματος με αυτόν τον συνδυασμό, τώρα δε ξέρω αν εσύ έχεις πολλές οθόνες φορτωμένες με πολλά widgets πχ. MultiRom εδώ για όσους ενδιαφέρονται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtctsiamp Δημ. June 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2014 (edited) Επίσης, μέσω TWRP πώς μπορώ να έχω πρόσβαση στα αρχεία από τον υπολογιστή; πατάω mount usb storage, συνδέεται, βγάζει εικονιδιάκι κάτω δεξιά αλλά δε μου βγάζει το MTP ή κάποιον φάκελο για να τα δω. Όλα τα άλλα δουλεύουν κανονικά (adb, fastboot, mtp) οπότε δεν είναι θέμα των driver. Αν κατάλαβα καλά θες να μεταφέρεις αρχεία από το PC στο N5 ενώ είναι στο TWRP. Όταν είσαι σε recovery το PC δεν σου δείχνει το N5 σαν flash drive (mtp). H μόνη λύση είναι να ανοίξεις terminal και να το κάνεις με adb commands. Υποθέτω πως έχει κάνει τις εντολές fastboot & adb, εντολές συστήματος (δηλαδή εκτελούνται από παντού). Τότε, ανοίγεις terminal στο φάκελο που έχεις τα αρχεία που θες να "σπρώξεις" στο Nexus 5 και δίνεις την εντολή " adb push ονομααρχείου.κατάληξη /sdcard/ ". Αν θες να πάει σε συγκεκριμένο φάκελο π.χ. Downloads στο τέλος βάζεις /sdcard/Downloads/ Ομοίως μπορείς να τραβήξεις αρχεία με την εντολή adb pull, η οποία είναι και πολύ χρήσιμη σε περιπτώση "μπρικαρίσματος". Edited June 10, 2014 by gtctsiamp Παράθεση http://www.slimroms.net/images/OPTemplate/signature.png Nexus 5 - hammerhead - SlimLP Nexus 7 (2013) - flo - SlimLP OnePlus One - bacon - SlimLP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaXAiRO Δημ. June 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2014 Αν κατάλαβα καλά θες να μεταφέρεις αρχεία από το PC στο N5 ενώ είναι στο TWRP. Όταν είσαι σε recovery το PC δεν σου δείχνει το N5 σαν flash drive (mtp). H μόνη λύση είναι να ανοίξεις terminal και να το κάνεις με adb commands. Υποθέτω πως έχει κάνει τις εντολές fastboot & adb, εντολές συστήματος (δηλαδή εκτελούνται από παντού). Τότε, ανοίγεις terminal στο φάκελο που έχεις τα αρχεία που θες να "σπρώξεις" στο Nexus 5 και δίνεις την εντολή " adb push ονομααρχείου.κατάληξη /sdcard/ ". Αν θες να πάει σε συγκεκριμένο φάκελο π.χ. Downloads στο τέλος βάζεις /sdcard/Downloads/ Ομοίως μπορείς να τραβήξεις αρχεία με την εντολή adb pull, η οποία είναι και πολύ χρήσιμη σε περιπτώση "μπρικαρίσματος". Ναι, αυτό εννοούσα. Προφανώς δε γίνεται γιατί χρησιμοποιεί μόνο MTP μιας και σε παλιότερες συσκευές μπορούσα να έχω πρόσβαση στα αρχεία του κινητού μέσω recovery επειδή συνδέονταν ως mass storage devices. Τις εντολές adb τις ήξερα απλά ήθελα να διαβεβαιώσει και κάποιος άλλος ότι όντως δε γίνεται να συνδεθεί ως MTP. Ευχαριστώ. Παράθεση Model: OnePlus 8T Lunar Silver 12/256 (kebab) ROM: OxygenOS v11.0.11.11.KB05AA (Android 11) Mods: Magisk v23 + Riru + LSPosed Recovery: TWRP 3.5.2_11 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrissa Δημ. June 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2014 @captainmorgan, το φλασαρω χωρίς κανένα wipe έτσι;; Δε παίζει ρόλο που έχω code blue kernel ε;; Ευχαριστω Παράθεση :shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtctsiamp Δημ. June 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2014 @captainmorgan, το φλασαρω χωρίς κανένα wipe έτσι;; Δε παίζει ρόλο που έχω code blue kernel ε;; Ευχαριστω Δεν παίζει ρόλο ο kernel. Απλά καλού κακού κάνε ένα nandroid backup πριν. Παράθεση http://www.slimroms.net/images/OPTemplate/signature.png Nexus 5 - hammerhead - SlimLP Nexus 7 (2013) - flo - SlimLP OnePlus One - bacon - SlimLP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
souliar Δημ. June 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2014 @captainmorgan, το φλασαρω χωρίς κανένα wipe έτσι;; Δε παίζει ρόλο που έχω code blue kernel ε;; Ευχαριστω Απλα φλασαρε,τα αλλά τα κανει μονο του..... Παράθεση Samsung S8 Plus midnight black Nexus 5 red 16GB Rom Nougat 7.1 aosp [ pixel setup ] TWRP : 3.0.2-0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navouxodonosoras Δημ. June 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2014 Επειδή τελικά πέρασα χθες ubuntu μια ερώτηση.Έχει τόσες ελλείψεις η μου φάνηκε εμένα; Παράθεση EVERYTHING YOU KNOW IS WRONG! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts