Gringo Δημ. April 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2015 (edited) Τελευταία πέρασα την cataclysm 5.1 και από τότε έχω ένα θέμα με το Wi-Fi, το οποίο το έχω να κλείνει μαζί με την οθόνη(σχεδόν). Ενώ λοιπόν όταν ανάβω την οθόνη δείχνει να συνδέεται εκείνη τη στιγμή(κάτι αντίστοιχο δείχνει και το γράφημα στην πρώτη φωτο), οι μετρήσεις δείχνουν ότι είναι ενεργό συνέχεια. Τί μπορεί να συμβαίνει; [ATTACH]59454[/ATTACH][ATTACH]59455[/ATTACH][ATTACH]59456[/ATTACH] Edit. Έψαξα λίγο σε google και xda αλλά άκρη δεν έβγαλα. Άλλοι λένε ότι το πρόβλημα προέρχεται από το kernel(elementalx 2.11) και άλλοι απο την 5.1. Πάντως μέχρι πριν λίγες μέρες με cataclysm 5.0.1 και elementalx 2.10 δεν υπήρχε το πρόβλημα. Edited April 13, 2015 by Gringo Παράθεση Smile... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
als2008 Δημ. April 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2015 (edited) Καλησπέρα και χρονια πολλα.!! Μια ερωτηση... Το greenify δεν δουλευει με την ephoria 1.1 ?? Μαλλον κατι παιζει με το ροοτ.... Κατεβασα το superuser αλλα τιποτα... Δενπορει η εφαρμογη να ανοιξη το recovery για να εγκατασταθει.... Edited April 13, 2015 by als2008 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demosthenes7 Δημ. April 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2015 Καλησπέρα και χρονια πολλα.!! Μια ερωτηση... Το greenify δεν δουλευει με την ephoria 1.1 ?? Σε εμενα δουλευει αλλα εχω elementalx kernel δε ξερω αν παιζει ρολο Παράθεση device nexus 5 rom purity 4.4.3 kernel code_blue r 172 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miketsan Δημ. April 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2015 Καλησπέρα και χρονια πολλα.!! Μια ερωτηση... Το greenify δεν δουλευει με την ephoria 1.1 ?? Μαλλον κατι παιζει με το ροοτ.... Κατεβασα το superuser αλλα τιποτα... Δενπορει η εφαρμογη να ανοιξη το recovery για να εγκατασταθει.... Έχει bug το superuser.το κανεις απ εγκατάσταση.το κατεβάσεις μέσω chrome και όχι μέσω playstore.υστερα το φλασαρεις μέσω recovery. Έτσι μου έστρωσε ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
als2008 Δημ. April 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2015 Έχει bug το superuser.το κανεις απ εγκατάσταση.το κατεβάσεις μέσω chrome και όχι μέσω playstore.υστερα το φλασαρεις μέσω recovery. Έτσι μου έστρωσε ... Οκ ευχαριστω!! Θα το δοκιμασω μολις παω σπιτι! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paulst Δημ. April 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2015 Προσπάθησα να βάλω την euphoria 1.1 με elementalx 2.11 και slimgaaps 9 και δεν πέτυχε, ενω έκανε την εγκατασταση κανονικα (σύμφωνα με τις οδηγίες του dev) ξεκινουσε το λογισμικο και στην αρχική οθόνη μου έβγαζε συνεχώς "δυστυχώς, ο οδηγος εκκινησης έχει σταματησει" με αποτέλεσμα να μην μπαίνει ούτε μενου, ούτε ρυθμίσεις, τίποτα, κενή οθόνη!!! Καμιά βοήθεια; Υ.Γ.: Ήμουν με slimkat 8, codeblue και CWM 6.0.4.5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. April 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2015 Προσπάθησα να βάλω την euphoria 1.1 με elementalx 2.11 και slimgaaps 9 και δεν πέτυχε, ενω έκανε την εγκατασταση κανονικα (σύμφωνα με τις οδηγίες του dev) ξεκινουσε το λογισμικο και στην αρχική οθόνη μου έβγαζε συνεχώς "δυστυχώς, ο οδηγος εκκινησης έχει σταματησει" με αποτέλεσμα να μην μπαίνει ούτε μενου, ούτε ρυθμίσεις, τίποτα, κενή οθόνη!!! Καμιά βοήθεια; Υ.Γ.: Ήμουν με slimkat 8, codeblue και CWM 6.0.4.5 Για δοκίμασε με twrp 2.8.6.1 Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paulst Δημ. April 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2015 Για δοκίμασε με twrp 2.8.6.1 προτείνεις να την κατεβάσω μέσω playstore; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demosthenes7 Δημ. April 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2015 Βαλε το flasify και περνα την twrp λογικα λογο recovery δεν σου εγινε σωστα υπαρχουν και βιντεο με οδηγειεσ στο youtube Παράθεση device nexus 5 rom purity 4.4.3 kernel code_blue r 172 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paulst Δημ. April 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2015 πάλι τζίφος... λέτε να φταίνε τα slimgapps; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaXAiRO Δημ. April 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2015 πάλι τζίφος... λέτε να φταίνε τα slimgapps; Όχι. Ήμουν με KitKat και πέρασα κατευθείαν Euphoria + Slim gapps + ElementalX. Είσαι σίγουρος ότι βάζεις Slim gapps για 5.1; Παράθεση Model: OnePlus 8T Lunar Silver 12/256 (kebab) ROM: OxygenOS v11.0.11.11.KB05AA (Android 11) Mods: Magisk v23 + Riru + LSPosed Recovery: TWRP 3.5.2_11 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtsip Δημ. April 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2015 πάλι τζίφος... λέτε να φταίνε τα slimgapps; Καλο θα ητνα να μην χρησιμοποιεις τα slimgapps, εκτος αν κανεισ εγκατασταση της SlimROM. Διοτι, τα slimgapps ειναι παραμετροποιημενα με modified DPI για χρηση σε SlimROM. Δοκιμασε BaNkS gapps http://fitsnugly.euroskank.com/?rom=banks&device=gapps Παράθεση LG G6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demosthenes7 Δημ. April 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2015 Υπαρχει κατι σαν το smart radio τησ cataclysm στην euphoria Παράθεση device nexus 5 rom purity 4.4.3 kernel code_blue r 172 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaXAiRO Δημ. April 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2015 Καλο θα ητνα να μην χρησιμοποιεις τα slimgapps, εκτος αν κανεισ εγκατασταση της SlimROM. Διοτι, τα slimgapps ειναι παραμετροποιημενα με modified DPI για χρηση σε SlimROM. Say what? Πάντα σε ό,τι ROM και να βάλω, καρφώνω Slim gapps γι' αυτό το λόγο. Επειδή έχουν multi DPI Play Store και google services ώστε ό,τι DPI και να βάλω στη συσκευή να μην υπάρχει θέμα με συμβατότητες εφαρμογών. Υπαρχει κατι σαν το smart radio τησ cataclysm στην euphoria Δυστυχώς όχι. :cry::cry::cry: Παράθεση Model: OnePlus 8T Lunar Silver 12/256 (kebab) ROM: OxygenOS v11.0.11.11.KB05AA (Android 11) Mods: Magisk v23 + Riru + LSPosed Recovery: TWRP 3.5.2_11 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paulst Δημ. April 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2015 Ολα καλα παιδια, χρησημοποιησα το καινουριο build της euphoria και αλλα gapps και ολα ενταξει πλεον. Θυμιστε μου μονο πως πειραζω το dpi μεσω build.prop και ποια τιμη να βαλω για να ειναι οσο πιο κοντα σε αυτο της slim; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jastonas Δημ. April 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2015 Ολα καλα παιδια, χρησημοποιησα το καινουριο build της euphoria και αλλα gapps και ολα ενταξει πλεον. Θυμιστε μου μονο πως πειραζω το dpi μεσω build.prop και ποια τιμη να βαλω για να ειναι οσο πιο κοντα σε αυτο της slim; https://play.google.com/store/apps/details?id=com.texdroider.texdroider_dpi Παράθεση Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android, Ορολογία Android, Οδηγοί και forum για το Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demosthenes7 Δημ. April 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2015 (edited) .............. Edited April 16, 2015 by demosthenes7 Παράθεση device nexus 5 rom purity 4.4.3 kernel code_blue r 172 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sinepofli Δημ. April 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2015 LMY47I r3 vs LMY47O r5 ξέρει κάποιος διάφορες ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Psylos_ Δημ. April 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2015 Πρέπει να είναι αρκετά φρέσκια. Προχθές, νομίζω, δεν υπήρχε. Από ότι βλέπω έχει βγει για Nexus 7 (2013). Παράθεση Siemens C25, Nokia 3330, Nokia 8310, Sony - Ericsson K500i, BenQ - Siemens EL71, Nokia 6288, Νοkia 5310 XpressMusic, Nokia 5800 XpressMusic, Samsung Galaxy 3 i5800, Sony Xperia Go, Vodafone Smart 4G (Yulong 8860u), Nexus 5, Nexus 5X LineageOS 15.0 (14/12/2017), Huawei P9 Lite (2017), Samsung S9+ 6GB/64GB, Samsung S20+ 8GB/128GB, Samsung S24 Ultra 12GB/1TB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kill_noob Δημ. April 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2015 LMY47I r3 vs LMY47O r5 ξέρει κάποιος διάφορες ? Τίποτα σημαντικό όπως φαίνεται http://www.androidpolice.com/2015/04/14/developer-changelog-posted-for-android-5-1-0_r3-to-5-1-0_r5/ Παράθεση Oneplus 6 8/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
als2008 Δημ. April 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2015 Καλησπερα!! Ειμαι με euphoria και elementalx... Αντιμετωπίζεται και εσεις παγωματα στο σερφαρισμα?? Εχω chrome & opera και εχω συχνα παγωματα και με τους δυο.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demosthenes7 Δημ. April 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2015 Εγω φιλε οχι αλλα.χρησημοποιω το javelin και μονο Παράθεση device nexus 5 rom purity 4.4.3 kernel code_blue r 172 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paulst Δημ. April 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2015 Καλησπερα!! Ειμαι με euphoria και elementalx... Αντιμετωπίζεται και εσεις παγωματα στο σερφαρισμα?? Εχω chrome & opera και εχω συχνα παγωματα και με τους δυο.... Ναι, έχω κι εγώ κάποια κολλήματα, με chrome, κυρίως όταν φορτωνω πολλές καρτέλες, πράγμα που δεν το έκανε με την slimkat! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spdrosin Δημ. April 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2015 Ναι, έχω κι εγώ κάποια κολλήματα, με chrome, κυρίως όταν φορτωνω πολλές καρτέλες, πράγμα που δεν το έκανε με την slimkat! Νομίζω έχει αναφερθεί και στο νήμα του ElementalX. Τρώει σκαλώματα ο chrome (γι' αυτό κι επέστρεψα σε Code_Blue κι όλα οκ). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiannisPot Δημ. April 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2015 Μια ερωτηση. Πηρα ΟΤΑ την 5.1 αλλα για δικους μου λογους ειχα την ανασφαλεια οτι δεν εγκατασταθηκε σωστα (ενω κατεβαινε επρεπε να φυγω απο το σπιτι, γυρισα μετα απο καμια ωρα και συνεχισε εγινε λιγο κωλος η εγκατασταση). Τεσπα κατεβασα το nexus root toolkit και ηθελα να εγκαταστησω την 5.1 παλι. Ενω στη μαυρη οθονη που ξανει την εγκατασταση του λογισμικου μου ελεγε να επιλεξω wipe cache/factory reset αυτο δεν πηγαινε και μου ειχε μονη επιλογη το rebbot. Πριν απο λιγο ομως ειχα κανει unlock. Τωρα: 1) Εκανα κατι λαθος; 2) Δεν μπορουσε να κανει wipe cache/factory reset γιατι το ειχε κανει πριν απο λιγο στο unlock; 3) Φταιει το οτι ειχε ηδη την 5.1; Γενικα ειναι η πρωτη φορα που ''πειραζω'' το κινητο και ειναι πολυ σκοτεινο αυτο το μονοπατι για μενα :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts