Jump to content

[Nexus 5 / 5X] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις)

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ρε παιδιά πλέον σε μένα η κάμερα δουλεύει για μια δυο μέρες και μετά θέλει reboot.

Δεν ξέρω πως προκαλείται το πρόβλημα αλλά δύο μέρες πιάνει με το ζόρι.

Στοκ με codeblue ειμαι.

• Απαντήσεις 6,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Η BoostPop γιατί είναι 500mb ;!!

500??? εγω τη βρηκα εδω https://www.androidfilehost.com/?fid=95916177934534928

Όχι φίλε μου. :)

Σόρρυ.. μπερδεύτηκα, η Catcalysm εννοούσα!

Σόρρυ.. μπερδεύτηκα, η Catcalysm εννοούσα!

Η cataclysm έχει και τα Gapps μέσα. Μάλλον για αυτό.

Την έβαλα εχτές και μέχρι τώρα φαίνεται μια χαρά. Μάλλον θα βάλω και Code Blue να δω πως θα πάει.

Την έβαλα εχτές και μέχρι τώρα φαίνεται μια χαρά. Μάλλον θα βάλω και Code Blue να δω πως θα πάει.

ειναι 5.02 η cataclysm η τελευταία?

IPhone 15 Pro 

Μπορεις να κανεις delete ο,τι δε χρειαζεσαι, απο το .zip της rom πριν φλασαρεις και να το ελαφρυνεις αρκετα κατα βουληση. Προσοχη μονο τι αφαιρεις, πχ αν σβησεις το Google+, εγω δεν το χρησιμοποιω αλλα το κρατησα, γιατι δε δουλευει το Photos app.

Καλησπερα. Ειμαι και εγω απο χτες με cataclysm... Τρομερη διαφορα στην κατανάλωση στην μπαταρια σε σχεση με την στοκ με code blue που ημουν πριν..

Μια ερωτηση... Θελω να μπορω να κλειδωνω/ξεκλειδωνω το κινητο με διπλό κλικ στην οθονη...

Εχω και το gravity box αλλα σε ολλες τις ρυθμίσεις που εψαξα δεν μπορεσα να βρω κατι τετοιο...

Καμια βοηθεια??

Ευχαριστώ

Καλησπερα. Ειμαι και εγω απο χτες με cataclysm... Τρομερη διαφορα στην κατανάλωση στην μπαταρια σε σχεση με την στοκ με code blue που ημουν πριν..

Μια ερωτηση... Θελω να μπορω να κλειδωνω/ξεκλειδωνω το κινητο με διπλό κλικ στην οθονη...

Εχω και το gravity box αλλα σε ολλες τις ρυθμίσεις που εψαξα δεν μπορεσα να βρω κατι τετοιο...

Καμια βοηθεια??

Ευχαριστώ

κατεβαζεις το kernel tweaker η κατι αντιστοιχο και το ενεργοποιεις εφοσον το υποστηριζει ο kernel που χρησιμοποιεις

Dalas - Mi-4c

Rom - sMiui

Kernel - Stock

Root SuperSU | TWRP

κατεβαζεις το kernel tweaker η κατι αντιστοιχο και το ενεργοποιεις εφοσον το υποστηριζει ο kernel που χρησιμοποιεις

Και μια τελευταια ερώτηση... Έβαλα elementalx kernel.. Αν θέλω να αλλάξω και να πάω σε code blue ποια είναι η διαδικασία??

Και μια τελευταια ερώτηση... Έβαλα elementalx kernel.. Αν θέλω να αλλάξω και να πάω σε code blue ποια είναι η διαδικασία??

Ξαναφλασαρεις την ρομ που έχεις και μετά τον κέρνελ που θες.

Ξαναφλασαρεις την ρομ που έχεις και μετά τον κέρνελ που θες.

φτού και απο την αρχή δηλ.... Θα μείνω με elementralx ... Μια χαρά είναι :p

Απο οτι είδα μετα απο ψάξιμο... Οτι double tap έχει για ξεκλειδωμα... Αλλά για κλείδωμα...μονο sweep στην κάτω μπαρα... Έτσι είναι??

Κι εγω με Cataclysm και ElementalX ειμαι. Μια χαρα συνδυασμος.

Υ.Γ.: Δεν πιστευω να καταλαβα καλα πως εχεις και Gravity Box στην Cataclysm.

Κι εγω με Cataclysm και ElementalX ειμαι. Μια χαρα συνδυασμος.

Υ.Γ.: Δεν πιστευω να καταλαβα καλα πως εχεις και Gravity Box στην Cataclysm.

Εχω ναι... Αν και εχει εχει ηδη πολλα η cataclysm... Το εβαλα για δυο ψιλοπραγματα που τα εχει μεν η rom αλλα ειναι λιγο διαφορετικα στο gravitybox και με βολευουν.

Απο οτι είδα μετα απο ψάξιμο... Οτι double tap έχει για ξεκλειδωμα... Αλλά για κλείδωμα...μονο sweep στην κάτω μπαρα... Έτσι είναι??

Αφού φλασαρεις την Ρομ χωρίς τα wipes.....δεν χάνεις τίποτα απο ρυθμισεις. Όπως όταν παίρναμε νεότερα nightlys, κατεβαζεις ζιπ και φλασαρεις όπως είναι. Δεν χάνεις κάτι

OnePlus 5t

Εχω ναι... Αν και εχει εχει ηδη πολλα η cataclysm... Το εβαλα για δυο ψιλοπραγματα που τα εχει μεν η rom αλλα ειναι λιγο διαφορετικα στο gravitybox και με βολευουν.

Πολυ κακως νομιζω. Μη με ρωτησεις γιατι, δεν ξερω ακριβως, αλλα θα με επιβεβαιωσουν κι αλλοι εδω που ξερουν καλυτερα. ;)

Δε κανείς factory reset για να πας σε άλλο κερνελ.

Έχει dt2w ο elementalx.

1.Κατέβασε την εφαρμογή "trickster mode"

2. Άνοιξε την εφαρμογή και πάτα πάνω αριστερά το ανδροειδές για να σου ανοίξει το μενού.

3. Επέλεξε specific

4. Από εκεί πήγαινε screen wake control.

5. Πάτα πάνω στο 0 δίπλα από το dt2w και καν' το 2 και μετά πατάς εφαρμογή.

6. Πατάς πάνω δεξιά το ν και είσαι έτοιμος.

Απλά να ξέρεις θα σου ρουφάει την μπαταρία με το καλαμάκι.

Edited by kyrgeo1978

Στη σελίδα της cataclysm έχει zip Που περιλαμβάνει μόνο τον kernel της rom. Το οποίο σημαίνει ότι τον περνάς αυτόν και μετά περνάς όποιο kernel θες εσύ. Πχ για αλλαγή από ElementalX σε Code Blue.

Καμια βοηθεια??

Ευχαριστώ

Αν έχεις τον elementalX υποστηρίζει ο kernel τα double tap to wake και swype to sleep. Όταν τον κάνεις εγκατάσταση έχει τις αντίστοιχες επιλογές στον aroma installer.

Edited by Psylos_

Siemens C25, Nokia 3330, Nokia 8310, Sony - Ericsson K500i, BenQ - Siemens EL71, Nokia 6288, Νοkia 5310 XpressMusic, Nokia 5800 XpressMusic, Samsung Galaxy 3 i5800, Sony Xperia Go, Vodafone Smart 4G (Yulong 8860u), Nexus 5, Nexus 5X LineageOS 15.0 (14/12/2017), Huawei P9 Lite (2017), Samsung S9+ 6GB/64GB, Samsung S20+ 8GB/128GB, Samsung S24 Ultra 12GB/1TB

Στη σελίδα της cataclysm έχει zip Που περιλαμβάνει μόνο τον kernel της rom. Το οποίο σημαίνει ότι τον περνάς αυτόν και μετά περνάς όποιο kernel θες εσύ. Πχ για αλλαγή από ElementalX σε Code Blue.

Αν έχεις τον elementalX υποστηρίζει ο kernel τα double tap to wake και swype to sleep. Όταν τον κάνεις εγκατάσταση έχει τις αντίστοιχες επιλογές στον aroma installer.

als2008 αν δεν έχεις φλασάρει ακόμα τον elementalx μπορείς να βάλεις το dt2w με aroma τη στιγμή που τον φλασάρεις επιλέγοντας το.

Θα χρειαστείς όμως και μια εφαρμογή kernel manager, όπως το trickster mode, επειδή το dt2w ρουφάει αρκετή μπαταρία και θα θες κάποιες στιγμές να το απενεργοποιείς.

Μπορεί να,το κάνει και κατά την εγκατάσταση, μέσα από τον aroma installer. Θα επιλέξει είτε να απενεργοποιείται με το power button ή μετά από κάποιο χρονικό διάστημα.

Δε κανείς factory reset για να πας σε άλλο κερνελ.

Έχει dt2w ο elementalx.

1.Κατέβασε την εφαρμογή "trickster mode"

2. Άνοιξε την εφαρμογή και πάτα πάνω αριστερά το ανδροειδές για να σου ανοίξει το μενού.

3. Επέλεξε specific

4. Από εκεί πήγαινε screen wake control.

5. Πάτα πάνω στο 0 δίπλα από το dt2w και καν' το 2 και μετά πατάς εφαρμογή.

6. Πατάς πάνω δεξιά το ν και είσαι έτοιμος.

Απλά να ξέρεις θα σου ρουφάει την μπαταρία με το καλαμάκι.

Ευχαριστώ για τις διευκρινίσεις! Οντως δεν εχασα τίποτα... Και όντως η μπαταρία τελειωνει πολύ μπαμ. Μάλλον θα το βγάλω το dτ2w...

• The title was changed to [Nexus 5 / 5X] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις)