Jump to content

[Nexus 5 / 5X] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις)

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ναι τίς δοκίμασα'Oλες χάλια. 'Eχουμε κανα 2 μήνες ακόμη μπροστά μας για να δούμε θαύματα με CM - PARANOID - Mahdi.

Πέρα απο την official Rom 5.0 αυτη τη στιγμή δεν υπάρχει κάτι και καλα κάνεις και μένεις με 4.4.4 slim.

Θα δοκιμάσω σήμερα Kali NetHunter μιας και απο σήμερα έγινε διαθέσιμη για N5. θα κλάψουν τα wifi των γειτόνων μου :lol:

Δοκιμάστε http:// http://forum.xda-developers.com/google-nexus-5/orig-development/rom-rastakat-vanilla-t2541185 πολύ καλή, αλλά δεν έχει σχεδόν τίποτα για σκάλισμα.

• Απαντήσεις 6,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ναι τίς δοκίμασα'Oλες χάλια. 'Eχουμε κανα 2 μήνες ακόμη μπροστά μας για να δούμε θαύματα με CM - PARANOID - Mahdi.

Πέρα απο την official Rom 5.0 αυτη τη στιγμή δεν υπάρχει κάτι και καλα κάνεις και μένεις με 4.4.4 slim.

Θα δοκιμάσω σήμερα Kali NetHunter μιας και απο σήμερα έγινε διαθέσιμη για N5. θα κλάψουν τα wifi των γειτόνων μου :lol:

Ειλικρινά με το χαλιά τι εννοείς;

''Samsung Galaxy S7 Edge''

''Ipad mini 2''

καλημέρα σας ,

ο eng.stk ο δημιουργός του kernel code blue ανακοίνωσε οτι σταματάει το support.

νομίζω οτι φάγαμε πακέτο...:p

model: nexus 5

android: AOSP 7.0

kernel : ElementaX -N5-2.04

Baseband : M8974A-2.0.50.2.21

Build number : LRX21O

καλημέρα σας ,

ο eng.stk ο δημιουργός του kernel code blue ανακοίνωσε οτι σταματάει το support.

νομίζω οτι φάγαμε πακέτο...:p

δεν σέβονται καθόλου την δουλειά του...

IPhone 15 Pro 

δεν σέβονται καθόλου την δουλειά του...

τώρα και αυτός είναι λίγο υπερβολικός.έχεις χιλιάδες που γουστάρουν την δουλειά σου και στο λένε

και κάθεσε και ασχολείσε με μερικούς που λένε οτι δεν κάνεις καλή δουλειά και ιστορίες.

τέλος πάντων φαντάζομαι οτι δεν θα σταματήσει εδώ...

τώρα και αυτός είναι λίγο υπερβολικός.έχεις χιλιάδες που γουστάρουν την δουλειά σου και στο λένε

και κάθεσε και ασχολείσε με μερικούς που λένε οτι δεν κάνεις καλή δουλειά και ιστορίες.

μακάρι να συνεχίσει

IPhone 15 Pro 

Είναι αυθόρμητο φαντάζομαι να κοιτάς τα λίγα άσχημα κι όχι τα πολλά καλά. Αυτό συμβαίνει παντού γύρω μας.. Βλακεία αλλά συμβαίνει.

Είναι αυθόρμητο φαντάζομαι να κοιτάς τα λίγα άσχημα κι όχι τα πολλά καλά. Αυτό συμβαίνει παντού γύρω μας.. Βλακεία αλλά συμβαίνει.

ναι συμβαίνει αλλά τώρα να σταματάς ένα project είναι λίγο βαρύ.

anyway θα τον παρακαλέσουν λίγο και θα αλλάξει γνώμη

Εδώ και καιρό έχει κολλήματα με κάποιους που έχουν πρόβλημα με τον kernel του, ή νομίζουν πως έχουν και είναι η δεύτερη φορά που θέλει να σταματήσει, από όσο θυμάμαι εγώ. Δικαίωμα του είναι, δεν θα τα βάψουμε και μαύρα. Nexus έχουμε, υπάρχουν και αλλού πορτοκαλιές

Μονο αυτός δεν θα χασει και αν νομίζουμε οτι θα στενοχωρηθεί, είμαστε γελασμενοι. Θα συνεχισει αυτό που κάνει γιατί το γουσταρει ειτε δημοσίως ειτε μονο για την παρτη του. Αλλωστε αυτός είναι ενας πραγματικός χρηστης νεξους ωντας developer γιατί δεν μπορούμε να θεωρηθουμε όλοι developers με το να βρίσκουμε έτοιμα αυτα που θελουμε και ενα κανουμε ενα ρουτ σε νεξους κινητά.

Μονο αυτός δεν θα χασει και αν νομίζουμε οτι θα στενοχωρηθεί, είμαστε γελασμενοι. Θα συνεχισει αυτό που κάνει γιατί το γουσταρει ειτε δημοσίως ειτε μονο για την παρτη του. Αλλωστε αυτός είναι ενας πραγματικός χρηστης νεξους ωντας developer γιατί δεν μπορούμε να θεωρηθουμε όλοι developers με το να βρίσκουμε έτοιμα αυτα που θελουμε και ενα κανουμε ενα ρουτ σε νεξους κινητά.

Εισαι απολυτα σωστος....οντως το nexus σαν ιδεα εγινε για τους developer's!!! Μερικοι το παιζουν κριτες και ενω δεν ξερουν τι τους γινεται...λενε οτι ολα ειναι χαλια και κατι τετοια,τελος παντων εδω μεσα ολα τα ακουμε

Edited by souliar

Samsung S8 Plus midnight black

Nexus 5 red 16GB

Rom Nougat 7.1 aosp [ pixel setup ]

TWRP : 3.0.2-0

Ετσι είναι τα πράγματα. Εγώ ουτε developer ειμαι , ούτε ρουτ το έχω με αλλες ρομ και κερνελ .Στοκ όλα. Το πήρα γιατί το γουσταρω σαν κινητο ετσι όπως ειναι και με καλύπτει και με το παραπανω. Ποτε δεν θα έπαιρνα ενα κινητό με τα δικά μου κριτήρια κακή μπαταρία ώστε να βάλω code blue μετα και να με βγάζει 6 ώρες πχ.

'Η με κακη καμερα κτλ.

Ο developer θα το πάρει γιατί είναι developer και έχει μια φιλοσοφία. Μπορεί πχ να εχει μια φιλοσοφια γυρω απο την μπαταρία και με τις γνώσεις του να προσπαθησει να την φτασει παραπανω ώρες. Θα το κάνει επειδή το γουσταρει και έχει μια φιλοσοφια γύρω απο αυτό και μονο έτσι πρεπει να το βλέπουμε και όχι επειδή μιλάει πολύ στο viber , fb με την γκομενα, κανει και 5 τουιτ και συγχρονιζει 3 email ανα 30 λεπτά και δεν του βγάζει 15 ώρες.

Εμείς που γράφουμε εδώ μέσα και ανταλασουμε καμια άποψη , σκέψη , πεταμε και δυο π@πες επειδή δεν ξέρουμε τι μας γίνεται για το νεξους 5 ,είμαστε ενα τίποτα μπροστα τους με θέμα το νεξους 5, το developing και πως αξιοποιείται το κινητό αυτό κάθ αυτό

Edited by mario27

Το καλό με τον kernel του eng.stk ξέρετε ποιο ήταν;; Κανένα. Γιατί ο ElementalX που έχει παρόμοια φιλοσοφία είναι καλύτερος και o code blue δεν είχε λόγο ύπαρξης. Sorry παιδιά αλλά κάνετε λες και ήταν ο καλύτερος kernel παγκοσμίως. Μωρό είναι ο dev και στεναχωρήθηκε που του είπαν μερικοί ότι δεν είναι καλός ο kernel; Δεν έμαθε στο σχολείο ότι ο καθένας έχει την άποψή του;

spacer.png
Model: OnePlus 8T Lunar Silver 12/256 (kebab)
ROM: OxygenOS v11.0.11.11.KB05AA (Android 11)
Mods: Magisk v23 + Riru + LSPosed
Recovery: TWRP 3.5.2_11

Εγώ να πω την αλήθεια μου έβλεπα την σελίδα του στο xda και ο τρόπος που μιλούσε ήταν λες και ήταν εγώ δεν ξέρω τι... Anyway ας κάνει ότι νομίζει... Εδω μιλάμε για θεούς όπως o Franco και ποτέ δεν μίλησε ειρωνικά. Εγώ περισσότερο είχα στεναχωρηθει για άλλον που σταμάτησε αλλά δεν μου διαφεύγει το όνομα του... Είχα την καλύτερη μπαταρία και επιδόσεις θυμάμαι...

Αν και δεν με επηρεάζουν προσωπικά αυτά, ο Franco από εποχή Nexus s δεν είχε και την καλύτερη συμπεριφορά αλλά δικαιολογειται λόγο ηλικίας.
Oneplus 6 8/128

Εγώ να πω την αλήθεια μου έβλεπα την σελίδα του στο xda και ο τρόπος που μιλούσε ήταν λες και ήταν εγώ δεν ξέρω τι... Anyway ας κάνει ότι νομίζει... Εδω μιλάμε για θεούς όπως o Franco και ποτέ δεν μίλησε ειρωνικά. Εγώ περισσότερο είχα στεναχωρηθει για άλλον που σταμάτησε αλλά δεν μου διαφεύγει το όνομα του... Είχα την καλύτερη μπαταρία και επιδόσεις θυμάμαι...

Το σωστό θα ήταν ότι άρχισε να Φρανκιζει επικίνδυνα...

OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro

OOS | DU 11.2

Kernel : Flash 1.27 | stock

Root MagiskSU

Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0

καλημέρα σας ,

θέλω να αλλάξω τον code blue και να δοκιμάσω elementalx

θα πρέπει να βάλω τον μαμά κέρνελ (boot.img) και μετά να περάσω τον ελεμενταλ να φανταστώ ε?

καλημέρα σας ,

θέλω να αλλάξω τον code blue και να δοκιμάσω elementalx

θα πρέπει να βάλω τον μαμά κέρνελ (boot.img) και μετά να περάσω τον ελεμενταλ να φανταστώ ε?

Αν είσαι στοκ θέλει και το system.img

OOS | DU 11.2

Root MagiskSU

Αν είσαι στοκ θέλει και το system.img

ναι στοκ είμαι.πρώτα το system και μετά το boot ε?

ελπίζω να μην χάσω τπτ

ναι στοκ είμαι.πρώτα το system και μετά το boot ε?

ελπίζω να μην χάσω τπτ

Δεν χάνεις, μόνο το root ή ότι άλλο έχεις στο System εκτός των αρχικων. Τα Data σου όχι.

OOS | DU 11.2

Root MagiskSU

Μάλισταααααα....όλοι οι μεγάλοι developers του xda ήρθαν βλέπω και στο myphone....

1) Κανένα καλό στον CodeBlue...το άκουσα και αυτό

2) Παρόμοιος με Elemental...το άκουσα και αυτό

3) Θεός ο franco που δεν ειρωνεύεται...lol...το άκουσα και αυτό

Επειδή μάλλον κάποιοι είτε δε παρακολουθούν, δε βλέπουν ή δε ξέρουν πράγματα καλό είναι να μη αμολάνε αβίαστα

"μαργαριτάρια", για να μη πω άλλη κουβέντα.

Δεν είναι μόνο η ασχετοσύνη και οι απαιτήσεις κάποιων χρηστών που εκνευρίζουν ένα developer αλλά και το να χρησιμοποιείται

η δουλειά του από άλλους χωρίς να δίνονται τα κατάλληλα credits...

Δεν ειρωνεύεται ο franco...ννναι...μάλλον επειδή κάποιοι είναι νέοι στην κοινότητα ή μάλλον δε παρακολουθούν και πολλά πράγματα που κατά καιρούς συμβαίνουν στο xda, μάλλον δε γνωρίζουν τα "μπινελίκα" που έχουν ανταλλαχθεί μεταξύ franco και faux στο παρελθόν ούτε γιατί κάποιοι θεωρούν το franco ό,τι πιο μούφα υπάρχει...

Σας είπε ο souliar για την N5X που χρησιμοποιεί και ανακαλύψατε μια rom που υπήρχε από "πάντα" έχοντας το μεγαλύτερο customization μαζί με τη Mahdi ( ενίοτε και μεγαλύτερο ).

Ίσως να ψάξω και το post που κάποιος αναφέρει τη Mahdi ως slim based και τραβούσα τις κοτσίδες μου...:wacko:

Μιλάτε για συμπεριφορές, κανείς όμως δε σχολιάζει τη συμπεριφορά του atl4ntis που κρατάει τη Cataclysm όχι μόνο closed source αλλά δεν επιτρέπει ουτε Cataclysm based rom να δημιουργηθούν...!

Ξέρω, κάποιοι θα με πείτε fanboy κλπ, άλλη σκασίλα δεν είχα. Χρησιμοποιώ αυτό που με βολεύει καλύτερα για τις δικές μου ανάγκες γνωρίζοντας ότι δεν υπάρχει ούτε "καλύτερη" rom ούτε "καλύτερος" kernel. Παρόλο που δεν εκτιμώ ιδιαίτερα το franco δε θα πω σκουπίδι τη δουλειά του. Παρόλο που σπάνια χρησιμοποιώ κάτι του kener, γιατί δε ταιριάζει με τις ανάγκες μου, ξέρω τι βεληνεκούς developer είναι.

Ίσως τη καλύτερη τελικά δουλειά κάνει ο Dario στη Purity που ούτε μιλάει ούτε ασχολείται με τη κάθε βλακεία, ούτε request δέχεται, ούτε "παράπονα". Δημοσιεύει απλά τη δουλειά του, και αν έχεις πρόβλημα logcat, αλλιώς μόκο. Και δεν είναι τυχαίο ότι ψάχνεις να βρεις logcat για bug με το σταγονόμετρο. O μέσος χρήστης τελικά ξέρει να κάνει μόνο παράπονα αλλά να πάρει ένα ρημάδι log που βοηθαέι δε ξέρει...

Ουφ, τα είπα, φιλιά τώρα :shifty:

Edited by CaptainMorgan

Μάλισταααααα....όλοι οι μεγάλοι developers του xda ήρθαν βλέπω και στο myphone....

1) Κανένα καλό στον CodeBlue...το άκουσα και αυτό

2) Παρόμοιος με Elemental...το άκουσα και αυτό

3) Θεός ο franco που δεν ειρωνεύεται...lol...το άκουσα και αυτό

Επειδή μάλλον κάποιοι είτε δε παρακολουθούν, δε βλέπουν ή δε ξέρουν πράγματα καλό είναι να μη αμολάνε αβίαστα

"μαργαριτάρια", για να μη πω άλλη κουβέντα.

Δεν είναι μόνο η ασχετοσύνη και οι απαιτήσεις κάποιων χρηστών που εκνευρίζουν ένα developer αλλά και το να χρησιμοποιείται

η δουλειά του από άλλους χωρίς να δίνονται τα κατάλληλα credits...

Δεν ειρωνεύεται ο franco...ννναι...μάλλον επειδή κάποιοι είναι νέοι στην κοινότητα ή μάλλον δε παρακολουθούν και πολλά πράγματα που κατά καιρούς συμβαίνουν στο xda, μάλλον δε γνωρίζουν τα "μπινελίκα" που έχουν ανταλλαχθεί μεταξύ franco και faux στο παρελθόν ούτε γιατί κάποιοι θεωρούν το franco ό,τι πιο μούφα υπάρχει...

Σας είπε ο souliar για την N5X που χρησιμοποιεί και ανακαλύψατε μια rom που υπήρχε από "πάντα" έχοντας το μεγαλύτερο customization μαζί με τη Mahdi ( ενίοτε και μεγαλύτερο ). Ίσως να ψάξω και το post που αναφέρει τη Mahdi ως slim based και τραβούσα τις κοτσίδες μου...:wacko:

Μιλάτε για συμπεριφορές, κανείς όμως δε σχολιάζει τη συμπεριφορά του atl4ntis που κρατάει τη Cataclysm όχι μόνο closed source αλλά δεν επιτρέπει ουτε Cataclysm based rom να δημιουργηθούν...!

Ξέρω, κάποιοι θα με πείτε fanboy κλπ, άλλη σκασίλα δεν είχα. Χρησιμοποιώ αυτό που με βολεύει καλύτερα για τις δικές μου ανάγκες γνωρίζοντας ότι δεν υπάρχει ούτε "καλύτερη" rom ούτε "καλύτερος" kernel. Παρόλο που δεν εκτιμώ ιδιαίτερα το franco δε θα πω σκουπίδι τη δουλειά του. Παρόλο που σπάνια χρησιμοποιώ κάτι του kener, γιατί δε ταιριάζει με τις ανάγκες μου, ξέρω τι βεληνεκούς developer είναι.

Ίσως τη καλύτερη τελικά δουλειά κάνει ο Dario στη Purity που ούτε μιλάει ούτε ασχολείται με τη κάθε βλακεία, ούτε request δέχεται, ούτε "παράπονα". Δημοσιεύει απλά τη δουλειά του, και αν έχεις πρόβλημα logcat, αλλιώς μόκο. Και δεν είναι τυχαίο ότι ψάχνεις να βρεις logcat για bug με το σταγονόμετρο. O μέσος χρήστης τελικά ξέρει να κάνει μόνο παράπονα αλλά να πάρει ένα ρημάδι log που βοηθαέι δε ξέρει...

Ουφ, τα είπα, φιλιά τώρα :shifty:

Captain καλά τα λες... Εγώ που είπα για τον codeblue ότι ήταν ειρωνικος δεν σημαίνει ότι δεν τον δοκίμαζα κιόλας... Αν καθόταν καλά σε εμένα δεν με νοιάζει η συμπεριφορά του... Για τον φράνκο το είπα ειρωνικά αλλά μάλλον δεν το είπα καλά για να το καταλάβετε. Anyway νεξους έχουμε και δοκιμάζουμε ότι θέλουμε. Απλά καλό θα ήταν να δίνουμε και τον οβολο μας για να στηρίζουμε τους devs...

Όσον αναφορά για την purity θα συμφωνήσω ότι είναι για μένα τουλάχιστον η καλύτερη ρομ για καποιον που θέλει ότι πιο κοντά σε στοκ (εσύ μου την είχες προτείνει και ήταν ακριβώς αυτό που έψαχνα..

Edited by hgemwn

Η N5X υπάρχει όντως πολύ καιρο,και είναι απο της σταθεροτατες Rom...ακόμα και τώρα με την lollipop,σε σύγκριση με ολες της custom,είναι μακράν η πιο σταθερή... Εχει χίλια δικιά ο Captain....όλοι έγιναν κριτές και λένε διάφορα άσχετα πράγματα,επειδή ξέρουν να κανουν ενα Ρουτ,και να φλασαρουν ενα zip file,νομίζουν οτι ειναι κάτι,εδώ άκουσα οτι η lollipop είναι κατώτερη και απο την 4.4.2...:X Edited by souliar

Samsung S8 Plus midnight black

Nexus 5 red 16GB

Rom Nougat 7.1 aosp [ pixel setup ]

TWRP : 3.0.2-0

• The title was changed to [Nexus 5 / 5X] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις)