kyrgeo1978 Δημ. October 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2014 touchboost?κανει οτι λεει? εγω παιδια με purity και code blue 414 υπερευχαριστημενος!πολυ καλη διαχειριση και μπαταριας και smoothness... αν θελω να αλλαξω κερνελ με dirty flash της ρομ πρωτα? Ακριβώς, dirty flash της Ρομ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hgemwn Δημ. October 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2014 Ακριβώς, dirty flash της Ρομ. Thanks mate... ----- προσθήκη μηνύματος 16 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Λοιπόν... Purity +code blue 19%μπαταρία 1 μέρα και 2ωρες μπαταρία (το βράδυ σε airplane mode 3ωρες και 2 λεπτά sot σε 3g Και ακόμα είναι με πρώτη φόρτιση! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leriban Δημ. October 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2014 Ακριβώς, dirty flash της Ρομ. δηλαδη δεν φλασαρουμε τον ενα κερνελ πανω στον αλλο... υπαρχει καπου καποιος οδηγος για dirty flash της ρομ?ευχαριστω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
souliar Δημ. October 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2014 δηλαδη δεν φλασαρουμε τον ενα κερνελ πανω στον αλλο... υπαρχει καπου καποιος οδηγος για dirty flash της ρομ?ευχαριστω... Wipe cashe/dalvik cashe και φλασαρεις την Ρομ.....δεν χρειάζεται οδηγός...ειναι απλό! Παράθεση Samsung S8 Plus midnight black Nexus 5 red 16GB Rom Nougat 7.1 aosp [ pixel setup ] TWRP : 3.0.2-0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leriban Δημ. October 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2014 Wipe cashe/dalvik cashe και φλασαρεις την Ρομ.....δεν χρειάζεται οδηγός...ειναι απλό!πχ αν εχω elementalx kernel και θελω να βαλω αλλη κανω αυτο και μετα φλασαρω τον κερνελ?ευχαριστω και παλι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
souliar Δημ. October 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2014 πχ αν εχω elementalx kernel και θελω να βαλω αλλη κανω αυτο και μετα φλασαρω τον κερνελ?ευχαριστω και παλι... Ναι αυτο κάνεις... Παράθεση Samsung S8 Plus midnight black Nexus 5 red 16GB Rom Nougat 7.1 aosp [ pixel setup ] TWRP : 3.0.2-0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leriban Δημ. October 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2014 Ναι αυτο κάνεις... σε ευχαριστω και παλι!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
couros1 Δημ. October 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2014 παιδια η mahdi 2.8 χαμηλο ηχο εχει η μου φενεται? υαπρχει τροπος να τον δυναμωσουμε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. October 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2014 καλησπέρα παιδιά με έχει μπερδέψει λίγο ο twrp 2.8.0.1...Για να πάρουμε buck up την rom τι επιλέγουμε?System,Data,Cache,Boot,EFS?? Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leriban Δημ. October 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2014 παιδια η mahdi 2.8 χαμηλο ηχο εχει η μου φενεται? υαπρχει τροπος να τον δυναμωσουμε?ποια gapps εβαλες για την mahdi? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
souliar Δημ. October 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2014 παιδια η mahdi 2.8 χαμηλο ηχο εχει η μου φενεται? υαπρχει τροπος να τον δυναμωσουμε? Έχει όντως,η λύση είναι η μέσω κερνελ η μέσω mixer_paths.xml Παράθεση Samsung S8 Plus midnight black Nexus 5 red 16GB Rom Nougat 7.1 aosp [ pixel setup ] TWRP : 3.0.2-0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
couros1 Δημ. October 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2014 Έχει όντως,η λύση είναι η μέσω κερνελ η μέσω mixer_paths.xml υπαρχει ρομ με καλυτερο ηχο? εχω βαλει code blue 114 φιλε..ποιον αλλο κερνελ ππροτεινεις για πιο δυνατο ηχο? ----- προσθήκη μηνύματος 89 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- ποια gapps εβαλες για την mahdi? pa_gapps-modular-mini-4.4.4-20140930-signed αυτα φιλε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leuteris4 Δημ. October 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2014 παιδια η mahdi 2.8 χαμηλο ηχο εχει η μου φενεται? υαπρχει τροπος να τον δυναμωσουμε? Αυτό με την mandhi ισχυει όταν την βάζεις είναι κομπλε αλλά όταν φλασαρεις kernel kai allaζεις dpi χαμηλώνει ...δυναμωνα το ηχείο απο το κερνελ παλι τπτ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leriban Δημ. October 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2014 υπαρχει ρομ με καλυτερο ηχο? εχω βαλει code blue 114 φιλε..ποιον αλλο κερνελ ππροτεινεις για πιο δυνατο ηχο? ----- προσθήκη μηνύματος 89 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- pa_gapps-modular-mini-4.4.4-20140930-signed αυτα φιλε ευχαριστω!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alan79 Δημ. October 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2014 Αυτη η εφαρμογη βελτιωνει σημαντικα την ενταση του ηχου, δοκιμασμενη..:) https://play.google.com/store/apps/details?id=com.n5rvb.nexus5realvolumebooster Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
couros1 Δημ. October 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2014 (edited) Αυτη η εφαρμογη βελτιωνει σημαντικα την ενταση του ηχου, δοκιμασμενη..:) https://play.google.com/store/apps/details?id=com.n5rvb.nexus5realvolumebooster την δοκιμασα και κανει φοβερη δουλεια! επιτελους ο ηχος ειναι μαι χαρα! μπραβο φιλε! ! Edited October 5, 2014 by couros1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leuteris4 Δημ. October 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2014 Αυτη η εφαρμογη βελτιωνει σημαντικα την ενταση του ηχου, δοκιμασμενη..:) https://play.google.com/store/apps/details?id=com.n5rvb.nexus5realvolumebooster Σε ευχαριστω φιλε μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaXAiRO Δημ. October 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2014 Τελικά ακόμη κι ο πολυδιαφημιζόμενος uber κάνει αρκετά κολλήματα. Στον Chrome ειδικά τρελαίνεται στο lag. Κυρίως όποτε πατάω να τον ανοίξω από multitasking. Συν ότι πάντα κάνει reload τις σελίδες κάθε φορά που κάνω εναλλαγή σε μια άλλη εφαρμογή και μετά πάλι σε αυτό. Είναι λες κι έχω κινητό του 2011. Δεν ξέρω τι φταίει και τι άλλο μπορώ να κάνω πέραν του να βάλω όλους τους cores στα ύψη και να καεί το κινητό. Και δεν έχω σκοπό να βάλω άλλο browser γιατί θέλω όλο το ιστορικό και οι πρόσφατες καρτέλες να συγχρονίζονται με το Google account μου και να τα χρησιμοποιώ κι από το Chrome του PC. Παράθεση Model: OnePlus 8T Lunar Silver 12/256 (kebab) ROM: OxygenOS v11.0.11.11.KB05AA (Android 11) Mods: Magisk v23 + Riru + LSPosed Recovery: TWRP 3.5.2_11 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
souliar Δημ. October 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2014 Τελικά ακόμη κι ο πολυδιαφημιζόμενος uber κάνει αρκετά κολλήματα. Στον Chrome ειδικά τρελαίνεται στο lag. Κυρίως όποτε πατάω να τον ανοίξω από multitasking. Συν ότι πάντα κάνει reload τις σελίδες κάθε φορά που κάνω εναλλαγή σε μια άλλη εφαρμογή και μετά πάλι σε αυτό. Είναι λες κι έχω κινητό του 2011. Δεν ξέρω τι φταίει και τι άλλο μπορώ να κάνω πέραν του να βάλω όλους τους cores στα ύψη και να καεί το κινητό. Και δεν έχω σκοπό να βάλω άλλο browser γιατί θέλω όλο το ιστορικό και οι πρόσφατες καρτέλες να συγχρονίζονται με το Google account μου και να τα χρησιμοποιώ κι από το Chrome του PC. Φταίνε η ρυθμίσεις σου.....ποτε δεν είχα πρόβλημα με τον uber!!! Παράθεση Samsung S8 Plus midnight black Nexus 5 red 16GB Rom Nougat 7.1 aosp [ pixel setup ] TWRP : 3.0.2-0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaXAiRO Δημ. October 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2014 Φταίνε η ρυθμίσεις σου.....ποτε δεν είχα πρόβλημα με τον uber!!! Μπορείς να μου πεις τις δικές σου τότε; Παράθεση Model: OnePlus 8T Lunar Silver 12/256 (kebab) ROM: OxygenOS v11.0.11.11.KB05AA (Android 11) Mods: Magisk v23 + Riru + LSPosed Recovery: TWRP 3.5.2_11 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
souliar Δημ. October 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2014 Μπορείς να μου πεις τις δικές σου τότε; Τώρα δεν έχω. Uber αλλά είχα μόνιμα πανω απο 6 μήνες και δεν είχα ποτε πρόβλημα... Και έχω και εγώ chrome,δες τα hotplug σου και το read ahead buffer size να μην είναι 1024... Παράθεση Samsung S8 Plus midnight black Nexus 5 red 16GB Rom Nougat 7.1 aosp [ pixel setup ] TWRP : 3.0.2-0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amanwithaplan Δημ. October 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2014 Τώρα δεν έχω. Uber αλλά είχα μόνιμα πανω απο 6 μήνες και δεν είχα ποτε πρόβλημα... Και έχω και εγώ chrome,δες τα hotplug σου και το read ahead buffer size να μην είναι 1024... Εμένα τόσο είναι και δεν έχω κανένα πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dalaz Δημ. October 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2014 Αυτη η εφαρμογη βελτιωνει σημαντικα την ενταση του ηχου, δοκιμασμενη..:) https://play.google.com/store/apps/details?id=com.n5rvb.nexus5realvolumebooster Στο 95 το βαζεις? Εμενα default ηταν 88 Παράθεση Dalas - Mi-4c Rom - sMiui Kernel - Stock Root SuperSU | TWRP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaXAiRO Δημ. October 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2014 Τώρα δεν έχω. Uber αλλά είχα μόνιμα πανω απο 6 μήνες και δεν είχα ποτε πρόβλημα... Και έχω και εγώ chrome,δες τα hotplug σου και το read ahead buffer size να μην είναι 1024... Τι ακριβώς να δω στα hotplug δηλαδή και πόσο να βάλω το buffer size; Παράθεση Model: OnePlus 8T Lunar Silver 12/256 (kebab) ROM: OxygenOS v11.0.11.11.KB05AA (Android 11) Mods: Magisk v23 + Riru + LSPosed Recovery: TWRP 3.5.2_11 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spdrosin Δημ. October 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2014 Αυτη η εφαρμογη βελτιωνει σημαντικα την ενταση του ηχου, δοκιμασμενη..:) https://play.google.com/store/apps/details?id=com.n5rvb.nexus5realvolumebooster την δοκιμασα και κανει φοβερη δουλεια! επιτελους ο ηχος ειναι μαι χαρα! μπραβο φιλε! ! Σε ευχαριστω φιλε μου Στο 95 το βαζεις? Εμενα default ηταν 88 Ψήθηκε κόσμος βλέπω. Ανεβάζει την ένταση χωρίς παραμόρφωση όντως και χωρίς να υπάρχει πρόβλημα ή κίνδυνος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts