Jump to content

[Nexus 5 / 5X] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις)

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

φιλε μου δεν ειμαι newbie σε αυτα τα θεματα..ευχαριστω παντως που το γραφεις γιατι εναι και αλλοι που θα ενδιαφερονται για να περασουν σωστα εναν κερνελ.οπως ομως σου ειπα μονο στον uber ειχα αυτο το προβλημα.σημερα περασα τον καινουργιο οποτε θα δω ....

• Απαντήσεις 6,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

φιλε μου δεν ειμαι newbie σε αυτα τα θεματα..ευχαριστω παντως που το γραφεις γιατι εναι και αλλοι που θα ενδιαφερονται για να περασουν σωστα εναν κερνελ.οπως ομως σου ειπα μονο στον uber ειχα αυτο το προβλημα.σημερα περασα τον καινουργιο οποτε θα δω ....

Όταν λες κολλήματα, εννοείς ότι σταματά να ανταποκρίνεται η εφαρμογή ή ότι έχεις lags στο scrolling?

Όταν λες κολλήματα, εννοείς ότι σταματά να ανταποκρίνεται η εφαρμογή ή ότι έχεις lags στο scrolling?

εκει που ρολαρω παγωνει και μετα συνεχιζει κανονικα και σπανια κρασαρει...παντως με το τελευταιο update δεν παιζει βιντεακια...

εκει που ρολαρω παγωνει και μετα συνεχιζει κανονικα και σπανια κρασαρει...παντως με το τελευταιο update δεν παιζει βιντεακια...

Δεν ξέρω.

Δεν μπορώ και να τον φλασάρω τώρα γιατι δοκιμάζω κάτι άλλα πραγματάκια.

Αν βρω χρόνο θα το κάνω και θα σου πω.;)

Δεν ξέρω.

Δεν μπορώ και να τον φλασάρω τώρα γιατι δοκιμάζω κάτι άλλα πραγματάκια.

Αν βρω χρόνο θα το κάνω και θα σου πω.;)

με τον προηγουμενο uber οχι τον σημερινο!και δεν το κανει συνεχεια!!!

Έχεις και στοκ ρομ στην οποία έχω αλλεργία.

Θα δω τι μπορώ να κάνω.:p:lol:

Έχεις και στοκ ρομ στην οποία έχω αλλεργία.

Θα δω τι μπορώ να κάνω.:p:lol:

χαχαχαχαχαχ γιατι ρε φιλε ;καλος ειναι απο την στιγμη που εχω τo xposed..προτεινεις καποια ρομ πιο κοντα σε στοκ με καλυτερη διαχειριση μπαταριας και γρηγοραδας;δεν ασχολουμαι με παιχνιδια...

εγω με τον uber δεν ειχα ποτε το παραμικρο προβλημα.....και κατα βαση αυτος ειναι ο κερνελ που εχω παντα στο nexus μου....σε διαφορες δοκιμες που κανω κατα διαστηματα,ο hell εχει γενικα καποια θεματα στο nexus 5,δεν ειναι ακομα τουλαχιστον σταθερος οσο ηταν στο nexus 4!!!

Samsung S8 Plus midnight black

Nexus 5 red 16GB

Rom Nougat 7.1 aosp [ pixel setup ]

TWRP : 3.0.2-0

χαχαχαχαχαχ γιατι ρε φιλε ;καλος ειναι απο την στιγμη που εχω τo xposed..προτεινεις καποια ρομ πιο κοντα σε στοκ με καλυτερη διαχειριση μπαταριας και γρηγοραδας;δεν ασχολουμαι με παιχνιδια...

Πρώτα από όλα ξεφορτώσου το xposed.

Και αφού φαντάζομαι δεν σε ενοχλεί το holo blue και θες stock look τότε δοκίμασε την Purity.:)

A, και η stock rom δεν είναι γρήγορη.;)

Πρώτα από όλα ξεφορτώσου το xposed.

Και αφού φαντάζομαι δεν σε ενοχλεί το holo blue και θες stock look τότε δοκίμασε την Purity.:)

A, και η stock rom δεν είναι γρήγορη.;)

εχω να βαλω ρομ απο νεξους 4 εποχη γιαυτο ρωταω...purity,purity+ ...νομιζω και ο κενερ βγαζει εκδοση purity μπορει να κανω και λαθος...βασικα δεν θελω ρομ οπως για παραδειγμα cyanogen γιατι εχει τα δικα του(browser,calendar,kamera)

εχω να βαλω ρομ απο νεξους 4 εποχη γιαυτο ρωταω...purity,purity+ ...νομιζω και ο κενερ βγαζει εκδοση purity μπορει να κανω και λαθος...βασικα δεν θελω ρομ οπως για παραδειγμα cyanogen γιατι εχει τα δικα του(browser,calendar,kamera)

Η purity+ νομίζω σταμάτησε.

Βγάζει και ο Kener optimized SM 4.8 σε white, dark, themed & μία 4.7.

Πιο αξιόπιστη, πιο κοντά σε stock look αλλά και φυσικά πιο αργή είναι η original του Dario.

Η purity+ νομίζω σταμάτησε.

Βγάζει και ο Kener optimized SM 4.8 σε white, dark, themed & μία 4.7.

Πιο αξιόπιστη, πιο κοντά σε stock look αλλά και φυσικά πιο αργή είναι η original του Dario.

Σε ευχαριστώ πολύ... Θα κοιτάξω και θα δω και reviews.

@gtctsiamp

'Ημουν σίγουρος για σένα... :p

@hgemwn

Αν θες κάτι γρήγορο με καλή διαχείριση μπαταρίας και μνήμης και κοντά σε stock για ρίξε μια ματιά προς Rastakat μεριά

αλλιώς φυσικά Purity ( και τα μυαλά στα κάγκελα :rolleyes: ) για λίγο περισσότερο customization.

Ή καμιά OptiPurity ( gcc4.7 για περισσότερη συμβατότητα ) , αν θες να παίζεις και με Themes.

Σύμφωνα με τη δικιά μου εμπειρία πάντως δεν είναι πάντα και πιο γρήγορα τα builds του kener, ή τουλάχιστον

η διαφορά δεν είναι και τόσο δραματική πάντα.

Η Purity+ σταμάτησε ( και καλύτερα κατά την άποψή μου γιατί είχε καταντήσει μόνο "Purity" να μην είναι ).

Κάνε τις δοκιμές σου με τους default/stock kernel της κάθε rom, και όταν καταλήξεις μετά δες για custom kernel.

Πάμε τώρα στον Hells.

Με τη έκδοση 5.0, δεν είδα εγώ κάποιο πρόβλημα σε καμιά εφαρμογή μέχρι τώρα.

Για προηγούμενες εκδόσεις δε ξέρω, προσωπικά τον είχα αφήσει γύρω στο Μάρτιο, όταν όντως οι εκδόσεις που

είχα δοκιμάσει δεν με ικανοποιούσαν καθόλου.

Απολύτως smooth, ούτε ίχνος lag, glitches, κολλήματα κλπ.

Από ταχύτητα επίπεδα stock Purity ή CodeBlue r350 ( αναφέρω αυτή την έκδοση καθώς πολλοί τη χρησιμοποιούν ακόμα ).

Tο fast boot της Purity όταν κάνει app otimization, είναι που είναι γρήγορο, τώρα μου φάνηκε και γρηγορότερο, αλλά οκ

μπορεί να ήταν και ιδέα μου.

Μισό κλικ ίσως πιο "αργός" πχ από Elemental αλλά πάντως αρκετά γρήγορος.

Από μπαταρία είναι νωρίς να μιλήσω αλλά μέχρι τώρα μια χαρά δείχνει.

Και ο Hellscore Kernel Manager πολύ βολικότερη λύση από UKM+Synapse για τον μέσο χρήστη, αρκεί να γίνει

πλήρως συμβατός με N5.

Εννοείται όλα αυτά σε συνδυασμό με Purity :cool:

Συνεχίζω τις δοκιμές και βλέπουμε.

@Captain

Στο θέμα της ταχύτητα ο ElementalX έχει το θετικό ότι χρησιμοποιεί το stock mpdecision που είναι πολύ πιο "επιθετικό" από ό,τι custom κυκλοφορεί, καθώς επίσης και το ότι ο governor είναι εξαιρετικός out of the box, ίσως όχι τόσο γρήγορος όσο ένα "τσιμπημένος" ondemand αλλά ισορροπεί ίσως έτσι την αυξημένη κατανάλωση του mpdecision.

Για την Rastakat έχω να πω ότι ναι μεν είναι μια καλή λύση αλλά δεν είναι μόνο τα features που κάνουν την Purity καλύτερη αλλά όλη η "under the hood" δουλειά που έχει κάνει ο Dario. Καμία σχέση.

Και αυτά από έναν φανατικό SlimKat user.:lol:

Τον hells θα τον τεστάρω και θα κρίνω, να ναι καλά το multirom.:D

Επίσης γενικά όποιος θέλει πραγματικά πολύ γρήγορη rom και ας έχει λίγα features ας ψάξει για την Velocity.

Παιδιά καλησπέρα έχω mandhi me uber kai ο ήχος είναι χαμηλά ειδηκα στο ξυπνητήρι.. Τι μπορω να κάνω ???Με purity htan φουλ

Στο θέμα της ταχύτητα ο ElementalX έχει το θετικό ότι χρησιμοποιεί το stock mpdecision που είναι πολύ πιο "επιθετικό" από ό,τι custom κυκλοφορεί, καθώς επίσης και το ότι ο governor είναι εξαιρετικός out of the box, ίσως όχι τόσο γρήγορος όσο ένα "τσιμπημένος" ondemand αλλά ισορροπεί ίσως έτσι την αυξημένη κατανάλωση του mpdecision.

Όταν περάσω το επόμενο update της Mahdi λέω να βάλω UBER για να δοκιμάσω. Τις αλλαγές με ποιο πρόγραμμα τις κάνεις; θυμάμαι που έλεγες ότι χρησιμοποιούσες Trickster, Kcontrol κλπ. Με UKM και Synapse δε γίνεται δουλειά; δε θέλω να βάζω 2-3 εφαρμογές για kernel tweaking. Μέχρι και το Franco kernel control που είχα το έβγαλα μιας και το Synapse έχει μέχρι και Franco color profiles. Και θα ήθελα και 2-3 ρυθμίσεις για καλύτερο performance γιατί θυμάμαι είχες πει ότι είναι πιο γρήγορος από ElementalX.

spacer.png
Model: OnePlus 8T Lunar Silver 12/256 (kebab)
ROM: OxygenOS v11.0.11.11.KB05AA (Android 11)
Mods: Magisk v23 + Riru + LSPosed
Recovery: TWRP 3.5.2_11

@Captain

Για την Rastakat έχω να πω ότι ναι μεν είναι μια καλή λύση αλλά δεν είναι μόνο τα features που κάνουν την Purity καλύτερη αλλά όλη η "under the hood" δουλειά που έχει κάνει ο Dario. Καμία σχέση.

Και αυτά από έναν φανατικό SlimKat user.:lol:

Τον hells θα τον τεστάρω και θα κρίνω, να ναι καλά το multirom.:D

Ε σε μένα τα λες για την Purity μωρέ...? :p

Daily Driver εδώ και μήνες την έχω.

Μη σου πω ότι ώρες ώρες τη δουλεύω και σκέτη χωρίς καν custom kernel ;)

Πρότεινα απλά και τη Rasta στον hgemwn που είπε για κάτι κοντά σε stock.

Καλά φλασαρίσματα :cool:

Παιδιά καλησπέρα έχω mandhi me uber kai ο ήχος είναι χαμηλά ειδηκα στο ξυπνητήρι.. Τι μπορω να κάνω ???Με purity htan φουλ

Μπορείς μέσω kernel tweaker να αλλάξεις το Speaker gain,εσένα τώρα ειναι στο 2,μπορείς να το βάλεις πχ στο 10 και να δεις μεγαλη διάφορα...

Edited by souliar

Samsung S8 Plus midnight black

Nexus 5 red 16GB

Rom Nougat 7.1 aosp [ pixel setup ]

TWRP : 3.0.2-0

Μπορείς μέσω kernel tweaker να αλλάξεις το Speaker gain,εσένα τώρα ειναι στο 2,μπορείς να το βάλεις πχ στο 10 και να δεις μεγαλη διάφορα...

Το εζω κανει αλλά καμια διαφορα ....με purity kai code blue καμπάνα

Με uber 4.2.9 12 sept κανένα πρόβλημα εδώ και καιρό.

Εγώ γιατί δεν μπορω να το βρω να το αλλάξω ?είμαι με Mahdi uber 4.2.9 και έχω kernel tweaker για πειράγματα.

----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Τημ purity όταν την δοκίμασα με code blue 350 ήταν όντως τέλεια. Αυτό όμως που πραγματικά με χάλασε και την έβγαλα είναι οτι δεν μπορουσα να ορισω navigation bar ring target το expanded desktop (immersive mode ). Γίνεται μονο απο το power menu που δεν βολεύει καθόλου.

Για δεύτερη ROM είναι τέλεια η Purity.:p:lol:

----- προσθήκη μηνύματος 14 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Όταν περάσω το επόμενο update της Mahdi λέω να βάλω UBER για να δοκιμάσω. Τις αλλαγές με ποιο πρόγραμμα τις κάνεις; θυμάμαι που έλεγες ότι χρησιμοποιούσες Trickster, Kcontrol κλπ. Με UKM και Synapse δε γίνεται δουλειά; δε θέλω να βάζω 2-3 εφαρμογές για kernel tweaking. Μέχρι και το Franco kernel control που είχα το έβγαλα μιας και το Synapse έχει μέχρι και Franco color profiles. Και θα ήθελα και 2-3 ρυθμίσεις για καλύτερο performance γιατί θυμάμαι είχες πει ότι είναι πιο γρήγορος από ElementalX.

Βασικά πρεπει σίγουρα για να μην εχεις θέματα να απενεργοποιησεις τα cfg. Έχει επιλογή το uber.cfg στην αρχή.

Επίσης αν βάλεις synapse καλό είναι να βγαλεις και το init.d script πριν φλασαρεις το ukm.

Δεν το έχω βάλει αλλά έτσι έχω δει οτι προτείνουν για καλύτερη συμβατότητα.

Προσωπικά βάζω kcontrol.

Αν σου αρέσει ο elementalx governor τοτε βάλε τον slim governor και ενεργοποίησε το CPU boost και βάλε την cpu0 στα 960. Εδώ επίσης το kcontrol είναι το μονο που δεν θα σου δείχνει λάθος την min frequency. Αυτός είναι και ο λογος που ο kener το έχει 300, για να μην τον ζαλίζουν.

Ο slim governor είναι ίδιος με τον elementalx, φτιαγμένος απο τον kufikugel για τον slim kernel και είχα πει του kener να τον βάλει στον uber και κλασικά τον έβαλε γιατί θέλει να δινει επιλογές στους χρήστες του.:D

Απλα επειδή δεν είμαι και πολύ battery τύπος συνήθως έχω "τσιμπημενο" ondemand.:lol:

Για δεύτερη ROM είναι τέλεια η Purity.:p:lol:

----- προσθήκη μηνύματος 14 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Βασικά πρεπει σίγουρα για να μην εχεις θέματα να απενεργοποιησεις τα cfg. Έχει επιλογή το uber.cfg στην αρχή.

Επίσης αν βάλεις synapse καλό είναι να βγαλεις και το init.d script πριν φλασαρεις το ukm.

Δεν το έχω βάλει αλλά έτσι έχω δει οτι προτείνουν για καλύτερη συμβατότητα.

Προσωπικά βάζω kcontrol.

Αν σου αρέσει ο elementalx governor τοτε βάλε τον slim governor και ενεργοποίησε το CPU boost και βάλε την cpu0 στα 960. Εδώ επίσης το kcontrol είναι το μονο που δεν θα σου δείχνει λάθος την min frequency. Αυτός είναι και ο λογος που ο kener το έχει 300, για να μην τον ζαλίζουν.

Ο slim governor είναι ίδιος με τον elementalx, φτιαγμένος απο τον kufikugel για τον slim kernel και είχα πει του kener να τον βάλει στον uber και κλασικά τον έβαλε γιατί θέλει να δινει επιλογές στους χρήστες του.:D

Απλα επειδή δεν είμαι και πολύ battery τύπος συνήθως έχω "τσιμπημενο" ondemand.:lol:

Εγώ είμαι με uberdemand και πάει σφαίρα μιλάμε.

Εγώ είμαι με uberdemand και πάει σφαίρα μιλάμε.

To να πάει σφαίρα οποιοσδήποτε kernel είναι πανεύκολο.

Το να έχεις και ικανοποιητικό SOT είναι το tricky part της υπόθεσης.;)

• The title was changed to [Nexus 5 / 5X] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις)