dimitrissa Δημ. June 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2014 Παιδιά επειδή έχω χάσει επεισόδια διακοπών , πως φλασαρω την L;; Έχουμε κανα λινκ;; Παράθεση :shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navouxodonosoras Δημ. June 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2014 Διαβάζω πάντως οτι σκάνε μεγάλες βελτιώσεις στο l ..Στο θέμα των Ρομ τώρα μετα απο εξοντωτική έρευνα και έχοντας δοκιμάσει σχεδον οτι κυκλοφορεί απο custom κατέληξα σχεδόν με βεβαιότητα στην carbon.Ειδικα με oneplus one patches και μαμά kernel το κινητό σπέρνει αν και η Ρομ είναι φορτωμένη με πολλά καλουδια... Παράθεση EVERYTHING YOU KNOW IS WRONG! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
souliar Δημ. June 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2014 Διαβάζω πάντως οτι σκάνε μεγάλες βελτιώσεις στο l ..Στο θέμα των Ρομ τώρα μετα απο εξοντωτική έρευνα και έχοντας δοκιμάσει σχεδον οτι κυκλοφορεί απο custom κατέληξα σχεδόν με βεβαιότητα στην carbon.Ειδικα με oneplus one patches και μαμά kernel το κινητό σπέρνει αν και η Ρομ είναι φορτωμένη με πολλά καλουδια... Καλά βάλε LS by Kener build και θα δεις τι σημαίνει ταχύτητα!!! Και χωρίς patch...,μονο adreno drivers και uber kernel φυσικα ....:) Παράθεση Samsung S8 Plus midnight black Nexus 5 red 16GB Rom Nougat 7.1 aosp [ pixel setup ] TWRP : 3.0.2-0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navouxodonosoras Δημ. June 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2014 Δεν βρίσκω 4.4.4 εκδοση της ls και μου φάνηκε οτι η carbon είναι ελάχιστα γρηγορότερη και χωρίς προσθήκη αλλου kernel.Έτσι μάλλον παει το θέμα..Εγώ έχω patch εσύ uber οποτε καταληγω οτι όπως καθ να το δεις ενα πείραγμα το θέλουν... Παράθεση EVERYTHING YOU KNOW IS WRONG! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
souliar Δημ. June 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2014 Δεν βρίσκω 4.4.4 εκδοση της ls και μου φάνηκε οτι η carbon είναι ελάχιστα γρηγορότερη και χωρίς προσθήκη αλλου kernel.Έτσι μάλλον παει το θέμα..Εγώ έχω patch εσύ uber οποτε καταληγω οτι όπως καθ να το δεις ενα πείραγμα το θέλουν... 4.4.4 έχει βγει σχεδόν 20 μέρες τώρα.....πως δεν την βρισκεις ???? Παράθεση Samsung S8 Plus midnight black Nexus 5 red 16GB Rom Nougat 7.1 aosp [ pixel setup ] TWRP : 3.0.2-0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navouxodonosoras Δημ. June 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2014 4.4.4 έχει βγει σχεδόν 20 μέρες τώρα.....πως δεν την βρισκεις ???? Και γω απορρω με τον εαυτό μου... Παράθεση EVERYTHING YOU KNOW IS WRONG! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
souliar Δημ. June 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2014 (edited) Και γω απορρω με τον εαυτό μου... Δοκίμασε την χωρίς uber,με των δικο της kernel,χωρίς patch,χωρίς να κανεις τίποτα απολύτως, και θα δεις τι σημαίνει ταχυτητα ,πολύ πιο γρήγορη απο την carbon....http://d-h.st/87K Υ.Γ είναι και πιο full απο την carbon,έχει hover,halo,app circle sidebar,status bar,theme engine κ.α Edited June 29, 2014 by souliar Παράθεση Samsung S8 Plus midnight black Nexus 5 red 16GB Rom Nougat 7.1 aosp [ pixel setup ] TWRP : 3.0.2-0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtctsiamp Δημ. June 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2014 (edited) Καλά βάλε LS by Kener build και θα δεις τι σημαίνει ταχύτητα!!! Και χωρίς patch...,μονο adreno drivers και uber kernel φυσικα ....:) +1 Μιλάμε για ταχύτητα.:D Και φυσικά να προσθέσω πως αν κάποιος θέλει να τεστάρει την ταχύτητα μίας rom εννοείται πως ξεχνάει τα themes και φυσικά το xposed. Ειδικά το τελευταίο είναι και άκυρο να το βάλεις σε customs. Υ.Γ.: Όλες αυτές τις συζητήσεις για την L γιατί τις κάνετε στις τροποποιήσεις?:wacko: Developer preview από την Google είναι. Edited June 30, 2014 by gtctsiamp Παράθεση http://www.slimroms.net/images/OPTemplate/signature.png Nexus 5 - hammerhead - SlimLP Nexus 7 (2013) - flo - SlimLP OnePlus One - bacon - SlimLP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dalaz Δημ. June 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2014 Σε πιο site βλεπουμε τα τελευταια zip της LS? Παράθεση Dalas - Mi-4c Rom - sMiui Kernel - Stock Root SuperSU | TWRP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leuteris4 Δημ. June 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2014 Νew uber:http://d-h.st/users/Cl3Kener/?fld_id=36238#files Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtctsiamp Δημ. June 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2014 Νew uber:http://d-h.st/users/Cl3Kener/?fld_id=36238#files Αυτός έχει βγει από τις 27/6. Δεν είναι "new". ----- προσθήκη μηνύματος 37 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Σε πιο site βλεπουμε τα τελευταια zip της LS? Official builds? Παράθεση http://www.slimroms.net/images/OPTemplate/signature.png Nexus 5 - hammerhead - SlimLP Nexus 7 (2013) - flo - SlimLP OnePlus One - bacon - SlimLP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navouxodonosoras Δημ. June 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2014 Αυτός έχει βγει από τις 27/6. Δεν είναι "new". ----- προσθήκη μηνύματος 37 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Official builds? Τόσο καλη είναι αυτή η ls;Βλέπω οτι εσύ τουλαχιστον εχεις ενθουσιαστεί και ξέρω οτι ψαχνεσαι γενικά με τις custom...Είχα ακούσει όμως οτι παλιότερα η συγκεκριμένη ηταν ασταθής... Παράθεση EVERYTHING YOU KNOW IS WRONG! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtctsiamp Δημ. June 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2014 (edited) Τόσο καλη είναι αυτή η ls;Βλέπω οτι εσύ τουλαχιστον εχεις ενθουσιαστεί και ξέρω οτι ψαχνεσαι γενικά με τις custom...Είχα ακούσει όμως οτι παλιότερα η συγκεκριμένη ηταν ασταθής... Δεν θα με χαρακτήριζα ενθουσιασμένο, άλλωστε ποτέ δεν την είχα για daily driver παρά μόνο για λίγες μέρες. Απλά πέρα από την Slim είναι η μόνη που αξίζει για εμένα και αυτό λόγω Kener, γιατί αλλιώς το support για Nexus 5 είναι λίγο χάλια. Η αστάθεια της οφείλεται στα πολλά πράγματα που γίνονται port αλλά και στα optimizations που έχει. Τα τελευταία builds όμως είναι πολύ καλά. Γενικότερα όποιος θέλει "φορτωμένη" και γρήγορη rom ας την δοκιμάσει. Edited June 30, 2014 by gtctsiamp Παράθεση http://www.slimroms.net/images/OPTemplate/signature.png Nexus 5 - hammerhead - SlimLP Nexus 7 (2013) - flo - SlimLP OnePlus One - bacon - SlimLP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
souliar Δημ. June 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2014 Δεν θα με χαρακτήριζα ενθουσιασμένο, άλλωστε ποτέ δεν την είχα για daily driver παρά μόνο για λίγες μέρες. Απλά πέρα από την Slim είναι η μόνη που αξίζει για εμένα. Η αστάθεια της οφείλεται στα πολλά πράγματα που γίνονται port αλλά και στα optimizations που έχει. Τα τελευταία builds όμως είναι πολύ καλά. Γενικότερα όποιος θέλει "φορτωμένη" και γρήγορη rom ας την δοκιμάσει. Εγώ την έχω απο τοτε που βγήκε η 4.4.4,έχω βάλει όλα τα update μέχρι τώρα (kener build) και δεν έχω το παραμικρό πρόβλημα....έχω δοκιμάσει τα παντα απο roms ,και μιλάμε για εξαντλητικά test,και μπορώ να πω οτι η LS kener build και η slim είναι οτι καλυτερο που έχω δοκιμάσει.! Η LS έχει το πλεονέκτημα οτι είναι ποιο full σε θέμα customaziation και στα startup tweaks που έχει ενσωματωμένα!!! Παράθεση Samsung S8 Plus midnight black Nexus 5 red 16GB Rom Nougat 7.1 aosp [ pixel setup ] TWRP : 3.0.2-0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtctsiamp Δημ. June 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2014 Εγώ την έχω απο τοτε που βγήκε η 4.4.4,έχω βάλει όλα τα update μέχρι τώρα (kener build) και δεν έχω το παραμικρό πρόβλημα....έχω δοκιμάσει τα παντα απο roms ,και μιλάμε για εξαντλητικά test,και μπορώ να πω οτι η LS kener build και η slim είναι οτι καλυτερο που έχω δοκιμάσει.! Η LS έχει το πλεονέκτημα οτι είναι ποιο full σε θέμα customaziation και στα startup tweaks που έχει ενσωματωμένα!!! Και εμένα τι μου το λες? Αφού το ξέρω.:p:lol: Παράθεση http://www.slimroms.net/images/OPTemplate/signature.png Nexus 5 - hammerhead - SlimLP Nexus 7 (2013) - flo - SlimLP OnePlus One - bacon - SlimLP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navouxodonosoras Δημ. June 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2014 Την περασα λοιπον ...Πρωτη ερωτηση Dark ui μπορουμε να βαλουμε μεσω zip αλλα χωρις xposed; Παράθεση EVERYTHING YOU KNOW IS WRONG! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtctsiamp Δημ. June 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2014 Την περασα λοιπον ...Πρωτη ερωτηση Dark ui μπορουμε να βαλουμε μεσω zip αλλα χωρις xposed; Στην Carbon πως έβαζες Dark UI? Παράθεση http://www.slimroms.net/images/OPTemplate/signature.png Nexus 5 - hammerhead - SlimLP Nexus 7 (2013) - flo - SlimLP OnePlus One - bacon - SlimLP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navouxodonosoras Δημ. June 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2014 Στην Carbon πως έβαζες Dark UI? Βαρατε ελευθερα..Απλα δεν εψαξα καλα.Το βρηκα.. Παράθεση EVERYTHING YOU KNOW IS WRONG! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navouxodonosoras Δημ. June 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2014 Ρε παιδια στα quick settings εχει ενα εικονιδιο cm.Ειναι caf η ls; Παράθεση EVERYTHING YOU KNOW IS WRONG! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsavman Δημ. June 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2014 Δεν ξέρω αν το πήρατε χαμπάρι, αλλά έχουμε καινούριους (από 24/06) adreno gpu drivers. Οι προηγούμενοι (v.66) ήταν από 30 Μαΐου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hgemwn Δημ. June 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2014 μπορει καποιος να μου πει που χρησιμευουν οι gpu drivers; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrissa Δημ. June 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2014 Θα φλασαρω την L . Να περάσω αυτήν ;; Μετα για να πάω σε 4.4.4 , μπορώ μέσω του nexus toolkit ; Παράθεση :shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hgemwn Δημ. June 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2014 ναι κατεβασε αυτην καθως ο vomer ειναι αυτος που το εφτιαξε...δεν εισαι ροοτ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
puzzle21 Δημ. June 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2014 Μια ερώτηση χαζεύω τη carbon rom αλλά βλέπω για εμάς μόνο nighty εκδόσεις; δηλαδή καθημερινά updates? Αυτά πρέπει να τα περνάμε κάθε μέρα; stable έκδοση δεν βγάζει; επίσης για να τη περάσω μέσω custom recovery πρέπει να κάνω wipe και την εσωτερική μνήμη; δηλαδή να χάσω φωτογραφίες και ότι έχω αποθηκευμένο; Παράθεση ''Samsung Galaxy S7 Edge'' ''Ipad mini 2'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
souliar Δημ. June 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2014 Ρε παιδια στα quick settings εχει ενα εικονιδιο cm.Ειναι caf η ls; Χαχαχα μην το ξαναπεις αυτό γιατί θα σου κανει block ο Kener......:p ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μια ερώτηση χαζεύω τη carbon rom αλλά βλέπω για εμάς μόνο nighty εκδόσεις; δηλαδή καθημερινά updates? Αυτά πρέπει να τα περνάμε κάθε μέρα; stable έκδοση δεν βγάζει; επίσης για να τη περάσω μέσω custom recovery πρέπει να κάνω wipe και την εσωτερική μνήμη; δηλαδή να χάσω φωτογραφίες και ότι έχω αποθηκευμένο; Όχι την εσωτερική μνήμη δεν την πειράζεις....βλέπεις τα changelog,και αν έχει προστεθεί κατι ενδιαφέρον, η έχει φτιαχτεί κάποιο σημαντικό bug,τοτε κατεβαζεις και φλασαρεις.wipe dalvik/cashe και flash! ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- μπορει καποιος να μου πει που χρησιμευουν οι gpu drivers; Οπου χρησιμεύουν όταν κανεις update τους drivers στο PC!!! Παράθεση Samsung S8 Plus midnight black Nexus 5 red 16GB Rom Nougat 7.1 aosp [ pixel setup ] TWRP : 3.0.2-0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts